Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain versterkt middenveld met Spaans international

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Carlos Soler, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 25-jarige aanvallende middenvelder komt over van Valencia en tekent een contract tot medio 2027. Met de transfer is volgens Mundo Deportivo een bedrag gemoeid van achttien miljoen euro, waar door bonussen nog drie miljoen euro bij kan komen. Soler had nog een contract tot medio 2023 bij Valencia, waar hij aanvoerder was.

“Ik ben heel blij!”, laat Soler op de website van zijn nieuwe club weten. “Dit is een nieuw avontuur in mijn carrière. Ik ben heel trots en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten te ontmoeten, met ze samen te werken en alles te geven voor deze club. Op dinsdag spelen we onze eerste Champions League-wedstrijd, in Parc des Prinses, en misschien kan ik alles dan al een beetje leren kennen. Ik weet zeker dat het een groot feest zal worden voor iedereen, ook voor de fans.”

PSG zag deze zomer verschillende middenvelders vertrekken. Georginio Wijnaldum (AS Roma), Leandro Paredes (Juventus), Julian Draxler (Benfica) en Ander Herrera (Athletic Club) werden allemaal verhuurd, terwijl Xavi Simons (PSV) en Idrissi Gueye (Everton) definitief de Parijse deur achter zich dichttrokken. Als vervangers haalde de ploeg van trainer Christophe Galtier voor vandaag drie spelers: Fabián Ruiz (overgenomen van Napoli), Vitinha (FC Porto) en Renato Sanches (Lille). Daar komt nu dus Soler bij.

Soler werd geboren in Valencia en doorliep de gehele jeugdopleiding van de club. Eind 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van Valencia, waarvoor hij uiteindelijk tot 226 wedstrijden, 36 doelpunten en 31 assists kwam. In 2019 won hij zijn enige prijs met los Che: de Copa del Rey, door in de finale Barcelona met 2-1 te verslaan. Daarnaast speelde Soner negen interlands voor Spanje, waarin hij drie keer scoorde.

Denk je dat Soler basisspeler wordt bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soler,Sanches en Ruiz, stuk voor stuk heerlijke spelers

1 september 2022 om 23:43

Marco Verratti, Carlos Soler, Vitinha, Renato Sanches, Fabián Ruiz en dan heb je ook nog eens Danilo of Rafinha die nog altijd niet vertrokken zijn bij de club. En dat allemaal voor de twee posities centraal op het middenveld in een 3-4-3 formatie. Lijkt me vrij overdreven in een competitie waarin je zelfs landskampioen wordt op het moment dat je de hele selectie geblinddoekt laat spelen.

1 september 2022 om 23:50

Ik zou Danilo wel behouden aangezien hij multi inzetbaar is ook als CV. Als ze met 3 achterop spelen vind ik daar de spoeling wel heel dun. Eigenlijk maar 3 pure centrale verdedigers en 4 wingers. Zie wel 3/4 jonge talenten maar die ken ik eerlijk gezegd niet zo goed.

Over het middenveld ben ik het met je eens. Maar ga er maar van uit dat Verratti weer ergens geblesseerd uitvalt.

2 september 2022 om 07:07

Snap hen ook niet. Lijkt wel alsof ze kopen zodat anderen hen niet krijgen. Wat moet je nou met zoveel middenvelders en idd ze spelen ook nog eens alleen met 2 middenvelders. Heel apart.

Nou PSG heeft nu wel een team op papier dat gewoon in de finale hoort te komen in de Champions League samen met City. Maar dat is natuurlijk op papier ,realiteit is toch vaak wat anders

1 september 2022 om 23:55

Dat is inderdaad op papier, maar City, Bayern, Real en zelfs Barcelona ogen hongerig dit seizoen. Sluit niets uit en het blijft de CL. Daar kan je van iedereen verliezen.

2 september 2022 om 02:52

Barca? Serieus?
Komen imo de poulefase niet door. We zullen het zien; de CL is geen Elche of Grenada

2 september 2022 om 06:27

Dit is het sterkste Barca sinds Messi is vertrokken. Ben ook niet weg van de verdediging, maar die heeft deze zomer een behoorlijke impuls gekregen. Als Xavi er een machine van maakt kunnen ze het iedereen moeilijk maken.

2 september 2022 om 08:38

Grenada 😭 die speelt ook in de 2e divisie, denk dat barca gewoon 2e gaat worden achter bayern.

18 miljoen is echt een koopje voor deze speler!

2 september 2022 om 01:33

En dan wilde Ajax 20 betalen voor Ocampos ... krom

2 september 2022 om 07:16

Had nog een contract tot 2023 dus ze moesten hem wel laten gaan voor dit bescheiden bedrag. In tegenstelling tot ocampos die nog vastligt tot 2025 bij Sevilla dus die kunnen vragen wat ze willen.

Mooie transfer voor Soler, zeker een stap omhoog. Blijft wel jammer dat een jongen van de club en stad zelf naar een gemaakte club als PSG gaat. Had kunnen uitgroeien tot een Totti van Valencia

PSG krijgt toch een heerlijk elftal zo.
Nu de schaapjes nog in bedwang houden en dan voorzie ik mooie tijden in Parijs.

Gewoon een prima aankoop, wederom. Voor dit bedrag had Arsenal hem van mij ook wel mogen oppikken hoor. Idem dito voor een Sanches die nu naar PSG is. Vrij goede deals hoor.

Wijnaldum, Simons, Draxler, Herrera, Gueye en Paredes opgevangen met Vitinha, Sanches, Soler en Fabian Ruiz. Ga je er gewoon flink op vooruit.
Mukiele als extra optie op de (wing)back erbij, die ook nog als CV kan spelen. Indirect dus ook vervanger van Kehrer die weg is.
Snap alleen het verhuur van Diallo niet zo goed. Dat is een ideale back-up. Zeker als je met 3 Cv's speelt. Nu zullen ze Danilo voor die plek gaan gebruiken gok ik.

Kalimuendo nog goed op verdiend. Sarabia als extra optie ipv Di Maria terug voorin.
Ekitiké ook als extra optie voorin.

Alleen jammer dat ze niet van deadwood als Rafinha, Sergio Rico & Icardi af zijn kunnen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren