Voetbalzone

Guaporta
Algemeen
Activiteiten
Vrienden (189)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 30 januari 2010
  • Guaporta
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 10975
  • jaar (--)
  • Bedrijfseconomie
  • Student
  • 189
Persoonlijke berichten
16 augustus 2013 om 14:00
#648

Eyy Joostvans, Luiz Gustavo is dus naar Wolfsburg gegaan Ik had hem graag zien komen en ben op dit moment even niet te spreken over Le Proffeseur, Ik hoor jou al een tijdje over Kondogbia van Sevilla praten & noem jij dat ook diverse keren een betere optie? Ik zou graag wat meer over hem te weten komen, Is het wel een échte verdedigende middenvelder? Is hij voetballend goed genoeg om mee te komen in de Arsenal speelstijl & last but not least staat hij er NU al of is het iemand voor de toekomst?

We hebben een sterk team maar we hebben écht 2/3 topversterkingen nodig, Welke 3 spelers zou jij aantrekken met een bedrag van 80 miljoen euro als jij even in de schoenen van Wenger stond & in welke opstelling + namen zou je spelen?

Wat betreft La Liga denk ik dat Real dit seizoen kampioen word.

24 augustus 2013 om 12:58
#649

Hee Guaporta,

Ik kijk voetbalzone altijd op m'n mobiel, en daarop kan ik niet inloggen. Wilde alleen even zeggen dat ik het echt nog nooit niet met je ben eens geweest, en ik door jou heel veel nieuwe, toekomstige of misschien soms oude dingen ben tegengekomen die ik niet wist maar wel enorm op prijs stel. Ik ben natuurlijk ook maar een puber van 16

31 augustus 2013 om 21:13
#650

Hey,

Ik las net in je reactie dat waarschijnlijk Ter Stege en Reina deze zomer komen. Is dat echt zo? Ik had verder nog niet veel van gehoord maar dat zou geen slecht nieuws zijn.

31 augustus 2013 om 21:24
#651

Ter Stege zal inderdaad niet voor de lol Spaanse lessen volgen. Het betekend dus dat er misschien al iets van een voorcontract is.

Dank voor de info.

Aangepast op Zaterdag, 31 augustus om 21:24 door kroef.

2 september 2013 om 21:16
#652

Hoe komt het dat jij zoveel weet over barca? :D?

6 september 2013 om 16:02
#653

Ik las net je reactie over het topic van Abidal. Die zak geld is het transferbudget dat ze deze zomer hadden, daar hebben ze nu dus niks van uitgegeven. Bij de presentatie van neymar werd er verteld dat zijn komst uit een ander potje werd gehaald, vraag me niet welke ik heb namelijk geen flauw idee welk potje dat dan precies is. Daarnaast hebben we natuurlijk van de verkopen ook nog wat geld erbij gehad en je hebt dus helemaal gelijk dat Zubi het slecht heeft gedaan in deze transferwindow. Hopelijk kunnen we een goede CV aantrekken in de winterstop!

7 september 2013 om 22:47
#654

" Oef... Een beetje afreageren op Neymar omdat jullie een tweederangs renpaard uit Wales hebben binnengehengeld voor 100 miljoen? "

Zo zo, jij bent gestresst vanavond. Iedereen die de Braziliaanse competitie volgt of heeft gevolgd weet wel dat Bernard meer talent heeft dan Neymar. Neymar was op zijn leeftijd al wel verder maar echt puur qua voetbal is Bernard getalenteerder.

7 september 2013 om 23:16
#655

Ik maak me dan weer wel druk om Bale, had dan nog liever Pedro Leon of Callejon, die kerel gaat i.p.v te voetballen alleen maar achter Ronaldo's kont aan lopen en zal bij elke overtreding op hem als eerst bij de scheids zijn.

Bernard is echt zo geweldig, sowieso dat hij bijles van Dinho heeft gehad bij Minero.

14 september 2013 om 23:18
#656

Mooie comeback.

15 september 2013 om 00:07
#657

Ik heb me vooral geërgerd aan Real, wel genoten van Villarreal. Toch mooi hoe die aan het opkrabbelen zijn en wel in staat zijn om verzorgd voetbal te spelen.

17 september 2013 om 10:09
#658

Weet jij toevallig hoe het zit met de tweede keeper voor volgend jaar? Ik verwacht niet dat Pinto zijn contract nog word verlengt. Volgens mij loopt het contract van Oier volgend jaar ook af en heeft Barca niet echt de intentie met hem verder te gaan.
Het zou logisch zijn als er één van de keepers van het B-team word doorgeschoven. Adrian Ortola zou een groot talent moeten zijn. Ik heb hem maar één keer kort zien spelen, dus kan er niet een oordeel over geven, maar ondertussen doet Masip het behoorlijk goed, dus als hij deze lijn kan doortrekken word dat misschien nog wel wat.
Of zal Barca een andere keeper aantrekken?

17 september 2013 om 14:23
#659

Bedankt voor je reactie.
Het lijkt inderdaad zeer waarschijnlijk dat Reina naar Barcelona komt, gezien de transfer van Simon Mignolet. Namen als Courtois en De Gea worden wel met Barca in verband gebracht, maar ik zie het er ook nog niet van komen.

Ik hoop echter niet op de komst van Ter-Stegen. Het is een prima keeper, daar niet van, maar ik zie hem op een of andere manier niet slagen bij Barcelona. Onder de lat staan in Camp Nou blijkt al niet het makkelijkste te zijn (kijk naar Valdes zijn voorgangers). Keeper zijn bij Barcelona word door velen ook behoorlijk onderschat. Je moet 90 minuten lang geconcentreerd zijn, want het komt meerdere malen voor dat je maar één bal op doel krijgt. Die moet je dan uiteindelijk hebben. Bovendien is de media er ook een stuk anders dan in Duitsland.

Fabrice Ondoa zal volgend jaar nog niet naar het eerste team gepromoveerd worden. Hij zal eerst minuten moeten maken in Barca B. Vorig jaar heeft Miguel Banuz ook regelmatig meegetraint, maar bij Barca B speelt hij ook nooit.

Met Reina als eerste keeper kan denk ik het beste Ortola of Masip doorschijven. Mocht er geen van de twee doorschuiven kan Barca proberen keepers als Andrés Fernandez, Kiko Casilla, Roberto Jimenez of misschien Vicente Guaita.

Mocht Reina niet worden aangetrokken, maar alleen Ter-Stegen, lijkt het me verstandig dat er een ervaren doelman word gehaald. Daniel Aranzubia misschien.

8 oktober 2013 om 17:07
#660

"eerst mij verklaren voor idioot vanwege het feit dat ik de logica achter de geruchten van een overgang van Casillas naar Barcelona begreep en vervolgens zelf wel verklaren dat Courtois maar van jullie grote rivaal naar het Bernabeu moet overstappen. Knap hoor!"

Meen je dit nu of wat? Je gaat toch niet een gehuurde Courtouis vergelijken met de grote icoon van Real Madrid genaamd Casillas.

Atletico Madrid heeft totaal niets te zeggen over Courtouis, hij is alleen maar gehuurd, en als een club als Real Madrid aankomt zal Courtouis zeker geen " Neen " zeggen, maar goed dat snap je toch zelf wel.

Het is Chelsea Courtouis en Real Madrid en geen Atletico ookal heeft een speler toevallig bij zijn huurperiode bij de grote rivaal gespeeld

Edit: Real Madrid is momenteel niet geintresseerd in Courtouis dus onze discussie gaat nergens over alleen vind ik het jammer dat je Courtouis en Casillas situatie met elkaar vergelijk .

Aangepast op Dinsdag, 8 oktober om 17:09 door Mkhitaryan.

9 oktober 2013 om 18:15
#661

"dit begint wel erg triest te worden"

Een quote uit je reactie waarin je naar Franco refereerde. Even een reactie daarop.

Weet jij wat pas triest is? Naar Franco refereren in een voetbal gerelateerd topic. Dat is triestheid eerste klas. Zijn naam heeft geen enkele toevoeging. Het heeft hier helemaal niks mee te maken. Het is gewoon triest dat je zoiets aanhaalt op zo'n topic.

Als je nu zelf Catalaans was, ja dan kon ik je begrijpen. Echter kom je uit Limburg of Brabant of iets dergelijks. Je hebt er geen fuck mee te maken, noch kun je emotioneel schade er van hebben gekregen. Het heeft geen enkel effect op je. Denk eens na man. Ik weet dat we niet veel zinnigs van je kunnen verwachten, maar loop nu niet mee met die idioot van een Periodista. Want veel meer dan meeloperij is het niet.

9 oktober 2013 om 18:25
#662

Zo vreemd is die stap wel, het gaat over banken. En die reactie is ook doodnormaal. Jij weet zelf ook heel goed dat Catalaanse en Madrileense kranten louter onzin uitkramen als het over de ander gaat. Hetzelfde geldt voor gekleurde personen. Die zijn niet serieus te nemen.

En mijn punt was dat je niet uit Catalonie komt, ik dacht alleen dat je uit Limburg ofzo kwam.

9 oktober 2013 om 18:38
#663

Vandaar dat ik zeg gekleurde personen.

Dan moet jij even heel serieus jezelf gaan afvragen of je niet te ver gaat in Catalaantje spelen. Zoals ik al zei, je probeert Periodista (en je zal vast wel meer van dat soort nietsnutten kennen) na te doen. Stop ermee. Het gaat werkelijk nergens over. Je zet jezelf ermee voor schut.

Je doet je voor als iemand anders. Dat doet me overigens denken aan een zekere Duitse dictator.

9 oktober 2013 om 18:47
#664

Mein Kampf ken je dus niet? Zoek de samenvatting, of het hele boek, maar eens op. Je krijgt dan een vreemd beeld van hem. Hitler deed zich namelijk voor als een harde werker, een mensenvriend en is op die manier president geworden. Ja, hij deed zich dus voor als iemand anders.

En je snapt hem dus niet. Mijn laatste opmerking is bedoelt om je te wijzen op je eigen idioterie. Het gaat nergens over, het heeft geen functie en heeft er niks mee te maken. Blijkbaar kun je dat dus niet begrijpen.

Dat je niet door hebt dat dit ironie is, zegt wel genoeg.

14 oktober 2013 om 21:58
#665

Guaporta, ik las vandaag een artikel over Tello. Hij gaf aan meer te willen spelen of dat hij anders zijn heil moet zoeken bij andere club, ik ben wel benieuwd wat jij denkt over Tello, heeft hij nog toekomst bij Barcelona? We hebben natuurlijk nu Messi, neymar, Sanchez, Pedro, deulofeu, Cuenca(wat mij betreft ook niet echt een toegevoegde waarde) en Bojan nog. Verder ben ik ook wel benieuwd wat je tot nu toe vindt van Tata. Zijn prestaties spreken voor zich alles gewonnen tot nu toe, maar iedereen is verder ook enthousiast over hem. Misschien weer is een keer de Treble voor Barca?

23 oktober 2013 om 20:48
#666

weet jij hier meer van?

FC Barcelona heeft geen 57 miljoen euro betaald voor Neymar. Dat is het transferbedrag waarvan tot nu toe sprake was. Odilio Rodrigues Filho, voorzitter van Neymars oude club Santos, ontkent die transfersom in een interview dat vandaag verscheen in de krant O Estado de Sao Paulo.

Barcelona sprak afgelopen zomer van een transfersom van 57 miljoen euro. Rodrigues noemt dat 'een groot misverstand'. Het juiste transferbedrag zou 17,1 miljoen euro zijn. Daarvan kreeg Santos zelfs maar 55 procent, omdat DIS en Teisa, twee privé-bedrijven, voor 45 procent eigenaar waren van de voetballer.

Daarnaast zei de Santos-voorzitter dat zijn club ook nog recht heeft op een extra som van 2 miljoen euro, als Neymar genomineerd wordt voor de Fifa Gouden Bal. Daarnaast moest Barcelona twee vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen Santos. De Catalanen kunnen nog afzien van de tweede wedstrijd, maar moeten in dat geval 4,5 miljoen euro extra betalen.

Barcelona betaalde aan Santos ook 7,9 miljoen euro om in de toekomst een voorkooprecht te hebben op maximum drie spelers van de Braziliaanse club.

In totaal betekenen de uitspraken van Rodrigues dat Santos en de bedrijven DIS en Teisa samen 25 miljoen euro ontvingen voor Neymar. In de toekomst zou dat gezamenlijke bedrag maximaal kunnen oplopen tot 31,5 miljoen euro

29 oktober 2013 om 00:55
#667

Je volgt het Spaans voetbal enorm hard leid ik af uit al je fantastische reacties.

Ik heb een vraagje hierover. Hoe doet Oriol Romeu het bij Valencia? Hoor er vrij weinig van dus vermoed dat het niet veel soeps is. Alhoewel ik altijd wel veel potentieel in hem zag kwam het er nog niet uit in Londen.

Alvast bedankt

29 oktober 2013 om 22:26
#668

Heey Guaporta, ik kijk nu weer Celta - Barcelona en zie dat Martino er weer voor heeft gekozen om Messi als rechtsbuiten te gebruiken, zo lijkt het tenminste. Ik vroeg mij af wat jij hiervan vind? Messi lijkt minder z'n stempel op het spel te kunnen drukken en lijkt iets voorspelbaarder te zijn op die linkerkant, of doet Martino dit met een goede reden?

28 november 2013 om 15:59
#669

Die Sanabria he, schijnt een aanbieding van Arsenal (en Roma) gekregen te hebben.

18 december 2013 om 16:12
#671

Wat zal ik er van zeggen. Als ik er 1 a 2 personen mee overtuig is dat voldoende.
En ik ben geeneens een supporter van Madrid, en de werkwijze van Perez staat mij helemaal niet aan. Wat je zal begrijpen als je weet dat ik een volbloed Ajax en Arsenal supporter ben.

Maar toch kan ik het niet laten.

21 januari 2014 om 13:32
#672

Guaporta,

Wat vind je van de geruchten dat Neymar de duurste speler ter wereld is?

23 januari 2014 om 21:54
#673

En wat vind je nu van de geruchten over Neymar? Hahaha.

In ieder gefeliciteerd met het grote nieuws man!

23 januari 2014 om 22:22
#674

Maar waarom denk je dan dat hij is afgetreden?
Dat kan toch niet vanwege doodsbedreigingen zijn (hoe erg het ook is)?
Een voorzitter van Barcelona laat zich toch niet wegjagen door doodsbedreigingen?
Hoe verklaar jij het vertrek van Rossel anders dan de zaak-Neymar?

25 januari 2014 om 12:31
#675

Ik heb mij niet laten leiden door deze geruchten.
Maar ik wist niet wat ik moest geloven, daarom heb ik gevraagd wat jij ervan vond.

28 januari 2014 om 18:18
#676

Ik heb heel veel van jou reacties gelezen, je lijkt op iemand die voetbal verstand heeft en ook de Spaanse competitie volgt
Weetje misschien hoe ikker muniain het bij bilbao als ik vragen mag vond hem altijd geweldig talent heb laatste tijd niks van hem gehoord
En of die misschien iets voor united is

5 februari 2014 om 17:43
#677

Dongou gaat de nieuwe voetbalgod worden, geloof me!

28 februari 2014 om 18:30
#678

klein kind die je bent .

Aangepast op Zaterdag, 1 maart om 14:43 door Lapiola.

30 maart 2014 om 11:58
#679

Guaporta, ik heb het gevoel dat jij wel veel weet van het spaans voetbal en heb dus een vraag die ik aan je wil stellen.

Hoe goed is Inigo Martinez en in hoeverre zou hij passen bij Man United. Laatste dagen zijn er veel geruchten dat hij zal vertrekken naar United en op zijn twitter account had hij zo een gerucht een favoriet gemaakt. Heeft hij natuurlijk weer ongedaan gemaakt. Toen ik dat las ging ik even op Youtube zoeken want ik heb nog niet veel van hem gezien. Toen ik zocht op Youtube zag ik alleen goals die hij heeft gemaakt en weinig verdedigende werken van hem. Dus wil ik je vragen hoe goed is hij nou en heeft hij de potentie om het niveau Ramos/pique op hun top te bereiken? En wat voor soort verdediger is het.

31 maart 2014 om 23:27
#680

Persoonlijk vind ik Gabigol beter. Ik vind hem beter omdat hij completer is dan de rest; Beter inzicht/overzicht, betere first touch, beter/powerfull schot en passing acc is altijd boven de 80 procent. Hij is ook basisspeler in Paulista (klikt goed met Damiao). Of hij het ver zal gooien kan ik niet zeggen.

1 april 2014 om 12:49
#681

Valt wel allemaal wel mee. Voorlopig moeten Coutinho, Lucas, etc etc het waarmaken. Doria 19 (cb/ex ploeggenoot van Seedorf) is t grootste talent imo. Daarachter komt Otavio 19 (wordt ook gevolgd door Dortmund).

5 mei 2014 om 20:52
#682

Zou het kunnen dat Barcelona in hoger beroep gaat alleen om het in hoger beroep gaan? Dus dat ze in hoger beroep gaan om een piepklein foutje en daardoor nu dus alvast zeg maar kunnen kopen voor hun 'winterslaap'.

16 mei 2014 om 09:38
#683

Ik bedoelde niet dat die gozer nog leert 'uberhaupt' te schrijven,maar dat Gerard Deulofeu pas 20. Hij kan nog rustiger worden en meer inzicht krijgen toch? Bedoelde niet dat die gozer meer inzicht krijgt met de jaren om uberhaupt ipv uberhoud te schrijven.

23 mei 2014 om 22:20
#684

Toevallig, erg toevallig vinden de moderators dat wel..

16 juni 2014 om 20:24
#685

Beste Guaporta,

Wilt u alsjeblieft reageren op mijn privé berichten?

Alvast bedankt,

2 juli 2014 om 18:01
#687

Middelbare School.

17 juli 2014 om 13:16
#688

https://www.youtube.com/watch?v=Q-3CNcNzlgs dit is het waard om te kijken

30 juli 2014 om 00:04
#690

Heyy man!

Bullshit he, wat er gebeurt. Is Zubi geen Madrid fan?
Want ze komen nu serieus met Agger aan.. WTF bro..

27 augustus 2014 om 09:34
#691

Ik vind dat je vaak afgaat op "horen van" en "beweren" en dat je daar je mening op baseert op een speler. Ik volgde je een jaar geleden ook, toen had je nog veel vertrouwen ook in Bojan bij Barça. Dan vraag ik me af of je voetbalkennis wel zo groot is als je doet lijken...

28 augustus 2014 om 07:56
#692

Was jij ook niet degene die beweerde dat Botia een Barça topper kon worden? Nou nou, dat is er ook niet van gekomen. Dat Munir talent heeft staat vast, ik vind persoonlijk zelfs nog meer dan dat Bojan dat had, al was Bojan meer een scherpschutter en is deze Munir een scherpschutter en iemand die zijn mannetje kan uitschakelen. De volgende Messi is wat overdreven, al speelt de Spaanse media graag in op de gelijkenissen die er zijn met Messi (linksbenig, in een jaar van Juvenil A naar Barça A in een jaar, scoren in zijn eerste Liga wedstrijd). Verder vertrouw je te hard op de Barça jeugd , je zou graag willen dat er 24 Barça jeugdspelers in het eerste zitten maar dit is tegenwoordig gewoon niet meer mogelijk. Barça handhaaft een hoge standaard, en je moet al verdomd goed zijn om door te breken in het 1ste elftal. Dongou lijkt ook stil te staan in zijn ontwikkeling en wordt binnenkort voorbij gestreefd door Adama. Verder heb je het nog over spelers al Patric, Planas etc.. Die gaan nooit het eerste halen, geef ik u op papier. De enigen die dat nog zou kunnen van de B-ploeg is Samper en Grimaldo. De rest gaat het nooit halen bij Barça.

29 augustus 2014 om 12:39
#693

De spelers die je allemaal opnoemt hebben allemaal talent, daar gaan we niet over discussiëren. Het gaat erom wie de laatste stap kan zetten en wie geduld heeft. Giovani dos Santos was ook een genadigd talent, kijk waar hij nu speelt. Het gaat allemaal om de entourage van zo'n speler en de motivatie en wil om het te maken. Daarom kan ik er maar een handvol noemen die de overstap kunnen maken, Samper , Grimaldo, Sandro(nog twijfels), Halilovic , Munir(lijkt het dit jaar al te doen) en Adama. Maar dan moet Barça ook haar beleid omgooien, want nu zijn ze onnodig met miljoenen aan het smijten voor posities waar je toekomstige wereldtoppers voor kunt hebben. Dit was btw geen persoonlijke aanval, maar eerder een "aanval" op je manier van denken over voetbal.

1 september 2014 om 08:26
#694

Samper en Grimaldo zijn beiden echte Barça jongens uit de omgeving, zijn allebei heel nuchter en spelen zeer volwassen voor hun leeftijd. Sandro liet gisteren zien meteen dreigend te zijn en geen last te hebben van zenuwen of stress, dat had Munir gisteren jammer genoeg precies wel maar dat kan gebeuren , uiteindelijk zijn het nog jongens van 18. Halilovic heeft al bij Zagreb uitgeblonken in het eerste en meegespeeld met de nationale ploeg, dan weet je gewoon dat ie er zal staan. Adama is fysisch gewoon supersterk en speelt met lef en durf. Dat zijn jongens waar je ziet dat het zelfvertrouwen van afdruipt, en dat is essentieel voor topvoetbal. Maar goed, ik snap wat je zegt met speculeren.. Uiteindelijk hangt het ook van af van het bestuur en het beleid. Luis Enrique heeft alvast vertrouwen in de jongeren en dat is als Barça fan heerlijk om te zien. En uiteindelijk hebben die 5 toch wel meer talent dan de rest van het B-elftal. Dat kan je niet ontkennen.

5 januari 2015 om 16:45
#697

Guaporta,

Nu dat Andoni Zubizarreta ontslagen is praat iedereen over de terugkeer van Laporte,
ik vroeg mij af of jij meer informatie/kennis hebt over deze zogenaamde terugkeer,
wat heeft het huidige bestuur zoal verkeerd gedaan waardoor Laporte terug zal komen?
Laporte is zelf ook ooit eens buiten gesmeten geweest, hoe kwam dit?

Thx!

7 januari 2015 om 17:14
#698

Hey Guaporta, je hebt het ongetwijfeld al gehoord! Verkiezingen in de zomer van 2015!! Hopelijk is dit het begin van een wederopbouw

7 januari 2015 om 18:11
#699

Beste Guaporta,
Toen ik in de kerstvakantie 2 weken in Spanje was en ik op Tv naar wedstrijden van Barcelona B keek was ik best wel verschrokken over de resultaten tegen Valladolid en Las Palmas. Ik snap niet dat zoiets mogelijk is met spelers als Hallilovic, Samper en Sandro. Misschien dat jij weet hoe dat komt.
Dan zou ik jou ook willen vragen wat jij vindt van Sergi Gomez. Omdat ik niet de tijd heb om wedstrijden van Celta de Vigo te kijken zou ik aan jou willen vragen of hij echt de potentie heeft om in het eerste van Barcelona te geraken. De laatste tijd breken er alleen maar middenvelders en aanvallers door maar geen enkele verdediger, buiten Bartra. Het zou mooi zijn als we weer een type zoals Puyol zouden kunnen krijgen uit de jeugd.

7 januari 2015 om 20:41
#700

Maakt niet uit. Veel succes met je studie dan.

13 januari 2015 om 01:21
#701

Beste,

Aangezien ik geen reactie van je verwacht in de topic.
Als er in het jaar een WK is gespeeld, moet het WK van grote invloed zijn op wie de Gouden bal wint.

Gaan we dan even terug naar 2010 ? Dan had dus Sneijder hem moeten winnen ?

Groetjes,

19 februari 2015 om 16:08
#702

Barca is kei rot je vindt Enrique goed ofniet zoals je dat zei over tito en martino zogenaamd zijn hun goeie trainers ik hoop dat Enrique voor eeuwig blijft bij Barca die man maakt jullie niet beter man ik kan ook wel Barca coachen als ik de beste speler ooit heb get. Enige verschil met vorig jaar is dat Messi weer iets beter presteert en Neymar is Btr geworden verder is er niks verandert i. De clasico hadden we gezien hoe slecht Messi was opgegeten door Ramos en Pepe en toen was hij zogenaamd al terug,

Owja Bale uitlachen voor z'n prijs en ook nog beperkte voetballer noemen maar nu verdedig je suarez he zogenaamd houdt 2 man zodat Messi neymar goed kunnen excelleren bullshit dat is juist de taak van de Spits dat zou Luuk de jong ook kunnen en over zijn werklust man Pedro werkt 10x harder en is voetballend 3 x beter dan suarez. Maarja k snap het jullie willen de aankoop Van suarez verdedigen iedereen ziet dat hjj geen bal kan aannemen In De korte ruimte.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 28 maart
AC Milan is druk bezig met de eerste serieuze versterking voor komend seizoen. Lees verder

Interview David Silva

"De Premier League win je niet zomaar. Het is heel, heel lastig. Mijns inziens heeft Engeland de sterkste competitie ter wereld. Er zijn veel titelkandidaten." Lees het hele interview

Voetbalzone is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. De cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen. Klik op accepteren als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies. Meer weten over cookies en hoe je deze uit kunt schakelen?