Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe zilvervloot voor Ajax in gevaar: ook tweede topkandidaat kijkt verder

Laatste update:

West Ham United heeft naast Edson Álvarez nog een eventuele vervanger van de naar Arsenal vertrekkende Declan Rice op het oog. The Hammers hebben volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano namelijk ook Juventus-middenvelder Denis Zakaria op de korrel. De Zwitserse spelverdeler heeft nog wel een contract tot medio 2026 in Turijn, waardoor West Ham diep in de buidel zal moeten tasten.

Zakaria kwam afgelopen seizoen uit voor Chelsea, waar hij slechts elf keer voor in actie kwam. In deze elf duels was hij één keer trefzeker. Een assist gaf hij niet. Deze cijfers waren echter toch genoeg om West Ham te overtuigen. Naast de club van trainer David Moyes zouden volgens Romano nog twee andere clubs de 49-voudig international van Zwitserland graag willen inlijven. Welke clubs dat zijn, wordt door de Italiaanse journalist niet bekendgemaakt.

De interesse in Zakaria kan slecht nieuws betekenen voor Ajax-middenvelder Álvarez. De Mexicaans international zag woensdag een transfer naar Borussia Dortmund afketsen, nadat de Bundesliga-club de vraagprijs van de Amsterdammers te gortig achtte. Voetbal International meldde dat West Ham na de terugtrekking van Dortmund de beste papieren heeft om de controleur van Ajax over te nemen. Álvarez blijkt nu dus niet de enige op het lijstje van de Londense club.

West Ham ziet Zakaria en Álvarez als mogelijke opvolgers van Rice. De aanvoerder van West Ham wordt spoedig de nieuwste zomeraanwinst van Arsenal, dat zo’n 116 miljoen euro voor hem betaalt. Dankzij deze aanstaande transfer hebben de recente winnaars van de UEFA Conference League een flink bedrag te besteden. Bovendien is Rice net als Álvarez en Zakaria een verdedigend ingestelde middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt wel een speler met kwaliteiten, Jammer dat die bij Juventus amper een kans heeft gekregen. West Ham zal flink verdienen aan Rice, Juventus moet minimaal 30 miljoen vragen.

30 juni 2023 om 10:37

Juventus moet gerust 60minimaal vragen. Als ze een gek bedragen vragen en krijgen voor Rice wil ik niet anders dat zijn ook de hoofdprijs betalen

30 juni 2023 om 10:39

Vond m ook wel tegenvallen in de minuten die hij wel kreeg..

30 juni 2023 om 10:56

Juve vraagt maar 20 miljoen.

30 juni 2023 om 11:37

Typisch Juventus dan weer. Hadden we geen geld nodig halleluja, Maar nu we geld nodig hebben en er een PL team komt, plus het feit dat ze heel veel gaan verdienen aan Rice? Dan zou het echt idioot zijn mochten we maar 20 miljoen vragen. Echt het minimale zou 25 miljoen moeten zijn

30 juni 2023 om 12:16

Juve zit in een vervelende onderhandelingspositie. Clubs weten dat Juve geld nodig heeft. Juve wilt snel handelen met Zakaria om met dat geld bijv door te kunnen schakelen naar Parisi.

30 juni 2023 om 13:05

Zakaria heeft natuurlijk amper gespeeld en weinig laten zien. 20m is misschien wat weinig maar de bovengenoemde 60 is idioot

30 juni 2023 om 11:49

Het is helemaal geen bijzondere speler. En had ook niet naar juve moeten komen. Typische voetballer voor de suptop. Veel liever spelers als locatelli, Fagioli rabiot in de basis. Had geen van uit eruit gespeeld.

30 juni 2023 om 12:00

Als pure verdedigende middenvelder met echte voetballers eromheen een prima speler vind ik zelf hoor. Vind het ook niet erg dat we hek verkopen, Maar ik hoop wel dat Juventus hoog in de boom gaat zitten en zich niet weer is laat aftroeven als het aankomt op onderhandelen

Bij United kun je SMT ophalen voor een mooi prijsje. PL ervaring, scorend vermogen, sterk aan de bal, lang, fysiek sterk... idelae vervanger voor Rice.
Zijn we daar ook mooi vanaf 😉

30 juni 2023 om 10:50

Alleen totaal geen verdedigende kwaliteiten, dus geen vervanger voor rice.

30 juni 2023 om 12:18

Sssst, we moeten hem nog verkopen

Alvarez gaat niet de klapper maken waarop ze bij ajax gehoopt hadden als clubs als Dortmund en Westham al gaan afhaken dan blijft er nog maar weinig over....

30 juni 2023 om 10:57

Denk dat je daar echt niets over kan zeggen. Dit zijn allemaal speculaties van transferperiodes. Nog sterker: de transferperiode is nog niet eens begonnen. Die gaat echt nog wel. Voor goed geld. En anders blijft ie nog een jaar. Prima.

30 juni 2023 om 11:05

De transferperiode is al begonnen vanaf 12 juni

30 juni 2023 om 12:40

@arsenal890 - niet helemaal. Voor de eventuele kopende partij, WHU uit Engeland, is deze 14 juni begonnen. In Nederland is deze wel op 12 juni begonnen, ook wat betreft kopen.

Verkopen mag altijd.

30 juni 2023 om 12:42

Kleine aanvulling nog: voor veel landen zoals Italië, Duitsland, Portugal, Spanje en Frankrijk begint de transferperiode 1 juli pas.

1 juli 2023 om 23:39

Totdat één club in augustus punten verspeeld en de paniek uitbreekt, clubs alsnog gaan smijten met bedragen

Haha diep in de buidel. Juve vraagt “maar” 20 miljoen en nog doet West Ham lastig. Juve is bezig met een grote schoonmaak. Nu nog McKennie, Arthur en Alex Sandro. Helaas lees ik ook steeds meer geruchten dat Chiesa Juve gaat verlaten. Daar zou ik echt van balen.. Bremer mag ook weg bij een goed bod. Dat zou ik echt mega dom vinden van Juve. We gaan het zien de komende weken.

30 juni 2023 om 11:39

Bremer en Chiesa moet je kosten wat het kost behouden. Dan zie ik liever Vlahovic vetrekken. Als Allegri opnieuw 3-5-2 gaat spelen dan zie ik Chiesa wel zeggen ik ga er vandoor. En ik geef hem groot gelijk! Het is echt ongelofelijk dat die niet 4-3-3 of 4-2-3-1 speelt, We zullen zien of Allegri heef geleerd van afgelopen 2 seizoenen

30 juni 2023 om 11:39

Huh maar ik dacht dat Juventus er toch juist op vooruit ging met Bremer ipv de Ligt? En dan willen ze daar nu al weer vanaf? Interessant.

30 juni 2023 om 12:03

Bremer is ook heel goed, Maar Juventus moet een financiële klapper maken om de financiën op orde te hebben ivm mislopen CL. Bremer Chiesa en Vlahovic zijn de 3 spelers die heel veel geld kunnen opleveren. Maar het zijn wel allemaal geruchten, De krant kan zo natuurlijk gevuld worden. Maar Bremer zelf wil ik zelf kosten wat het kost behouden, Ik ben echt fan van hem

30 juni 2023 om 12:14

Precies, Juve heeft helaas geld nodig. Bremer mag echt niet weg. Vlahovic zou ik niet rouwig om zijn en Chiesa gaat pijn doen, maar Allegri blijft toch 3-5-2 spelen en daar rendeert hij niet in. Dan gun ik hem liever een mooie club waar die weer helemaal uit de verf komt. Ook beter voor de Azzurri.

Tja Denis Zakaria is wel veel goedkoper dan Alvarez. Maar ja denk niet dat Ajax meer 40 miljoen voor Alvarez kan halen. Dortmund vond het te prijzig en ook West Ham heeft andere alternatieven. Ben benieuwd wie Alvarez deze zomer dan wel wil. Anders is het wel heel sneu voor hem want hij wou altijd al die stap hogerop maken. Vorig seizoen Chelsea natuurlijk niet doorgegaan en dit seizoen Dortmund.

De helft van de prijs voor meer kwaliteit. Lijkt me een simpele keuze tenzij Zakaria een enorm salaris vraagt.

Stel als Alvarez gewoon bij Ajax blijft, zal hij dan nog wel gemotiveerd zijn want hij wilde verleden jaar al weg.
Hoop nog steeds dat wij bericht krijgen dat Sanchez en Kudus verkocht zijn
Investeren in een rechtsback en een centrale verdediger.

Hahaha Zakaria.
Blijft altijd hetzelfde, alle topclubs kunnen spelers lozen bij WHU. Wat een drama club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren