Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea laat zowel Ajax als PSV met rust en strikt alternatief op middenveld

Laatste update:

Ajax en PSV hoeven donderdagavond waarschijnlijk geen telefoontje uit Londen voor Edson Álvarez en Ibrahim Sangaré meer te verwachten. Chelsea heeft ervoor gekozen Denis Zakaria tijdelijk over te nemen van Juventus, zo meldt Fabrizio Romano. De 25-jarige defensieve middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Italianen. The Blues hebben daarnaast een koopoptie bedongen van circa 35 miljoen euro.

De transfer betekent goed nieuws voor Ajax, maar zal voor Álvarez persoonlijk een teleurstelling zijn. Donderdag sprak de Mexicaan zijn wens om de Amsterdammers te verlaten namelijk nogmaals uit richting de clubleiding. De Ajacied kreeg van technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar te horen dat een vertrek onbespreekbaar was. Dat had alles te maken met het feit dat er al veel basisspelers zijn vertrokken uit de Johan Cruijff ArenA en dat Ajax geen vervanger meer kan halen voor de middenvelder.

Daarnaast zou Chelsea zich woensdagavond bij PSV hebben gemeld voor Sangaré. De Londenaren waren bereid om een bedrag tussen de 40 en 45 miljoen euro te betalen voor de middenvelder, die begin augustus nog zijn contract in Eindhoven verlengde tot medio 2027. PSV was dan ook niet bereid om mee te werken aan een vertrek van de Ivoriaan. Eerder meldde ook Nottingham Forest zich al voor Sangaré, maar de middenvelder zag die transfer niet zitten.

Chelsea besloot daarom door te schakelen naar Zakaria, die donderdagavond zijn medische keuring doorstond in Italië. De veertigvoudig Zwitsers international kan, als Chelsea de koopoptie van circa 35 miljoen euro licht, een aanbieding voor vijf seizoenen verwachten. De club uit Londen betaalt daarnaast het volledige salaris van de middenvelder komend seizoen. Zakaria beschikt nog over een doorlopend contract tot medio 2026 bij Juventus. De Zwitser kwam afgelopen winter voor 8,6 miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. Zakaria speelde in dat half jaar vijftien duels voor de Italianen.

Pierre-Emerick Aubameyang
The Blues hebben daarnaast ook Pierre-Emerick Aubameyang aangetrokken van Barcelona. Fabrizio Romano meldde donderdagmiddag dat Chelsea en de Spaanse topclub het eens zijn geworden over een transfersom van veertien miljoen euro, waarbij linksback Marcos Alonso de omgekeerde weg bewandelt. Aubameyang tekent een contract voor twee seizoenen op Stamford Bridge met de optie voor nog één jaar. Alonso verbindt zich naar verwachting tot medio 2025 aan Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kopen om het kopen, de meest random aankopen worden gedaan. We zien wel wat het wordt. Een plek in de top 10 is al mooi meegenomen.

1 september 2022 om 21:22

Dat lijkt me wel erg pessimistisch, Chelsea heeft natuurlijk nog altijd een sterke selectie waarmee er om plaatsing voor de Champions League kan worden gestreden. Maar het aankoopbeleid is inderdaad er vreemd, het voelt aan alsof Todd Boehly zich gedraagt als een 'general manager zonder salary cap'. Amerikaanse investeerders hebben gewoon weinig verstand van de Europese sportwereld en zouden daarom niet op de stoel moeten gaan zitten van een technisch directeur.

2 september 2022 om 11:05

Nou ik baal er echt van dat we uit het niets Zakaria weg doen. Ongelofelijk! Dan hou je mensen als Rabiot en doe je iemand als Zakaria weg! Goede versterking voor Chelsea. Kan het echt niet begrijpen, waren ook geen geruchten over en randje transfer deadline doen we hem weg

Ajax en PSV hebben er goed aan gedaan om poot stijf te houden. Ik denk dat Ajax er ook goed aan doet Alvarez maar even te laten banken, Kudus idem. Zou me een zorg zijn als dat ook tegen Rangers gebeurt, want de trend dat mensen gewoon gaan werkweigeren als ze even vergeten zijn nog voor 3 jaar vast te liggen voor een topsalaris, ja, dan ben je wat mij betreft niet helemaal goed in je hoofd.

1 september 2022 om 21:21

Wat er nu bij jullie gebeurd kan idd echt niet. Je hebt met je volle verstand inderdaad een contract getekend en daar heb je je maar aan te houden als Ajax dat wil. Zelfs al bied een club 500 miljoen.

1 september 2022 om 21:25

Ik weet niet of straffen gaat helpen. Met straffen leg je nog meer olie op het vuur. Een goed gesprek lijkt mij zinniger, waarbij wel duidelijk wordt gemaakt dat dit eenmalig was en er niet nog een keer zoiets moet gebeuren.

1 september 2022 om 21:29

Nou, een 'goed gesprek' gaat niet helpen want Antony hoefde 2 weken geleden helemaal nog niet zo nodig weg. Als vervolgens 2 aardige Ajaxspelers als Alvarez en Kudus zijn domme gedrag gaan volgen, dan heb je niets aan een goed gesprek met vrij domme jongens. Dan moet je een voorbeeld stellen en de jongens x2 behandelen als dat ze jou behandelen want anders doet de volgende transferperiode een andere pipo dit. En het is geen olie op het vuur; als je niet kon trainen, ben je niet fit en dus geen basis.

1 september 2022 om 21:31

Denk je echt dat een gesprek helpt? Dan gebeurd het de volgende keer gelijk weer lijkt mij. Niemand staat boven de club. Wil hij niet meer voor Ajax spelen dan ook even niet meer in wedstrijden.

1 september 2022 om 21:32

Door ze te straffen geef je ook een signaal af aan spelers in de toekomst. Een gesprek geeft juist een zwak signaal af.

1 september 2022 om 21:56

Daarmee begint de vertrutting. Soms moet je even streng, maar rechtvaardig optreden. Anders hebben contracten ook geen zin

2 september 2022 om 15:37

Een goed gesprek waarin je de grenzen aangeeft is veel effectiever. Anders blijven beiden partijen met een rot gevoel zitten, waarbij ze elkaar niet meer vertrouwen.

1 september 2022 om 21:26

Kudus bankt al eeuwen haha. Alvarez zeker eens. Genoeg geweest met dat gezeik, Don Leo Beenhakker pakte Zlatan al eens aan nadat ie moeilijk deed. 'if you're going to fuck with me, I’m going to fuck with you and kick your ass’.

1 september 2022 om 22:02

Kudus snap ik nog ergens. Die jongen heeft het heel goed gedaan in de voorbereiding maar krijgt weinig kansen.

1 september 2022 om 21:29

Het is natuurlijk niet netjes van Alvares wat hij gedaan heeft maar je moet zijn emoties ook wel kunnen begrijpen vind ik. Dat de huidig wereld kampioen Chelsea je graag bij de club wilt toevoegen moet een grote eer zijn voor de beste man. Daarnaast had Alvares kunnen werken met voetbalprofessor Thomas Tuchel, een trainer die veel spelers beter maakt, vooral verdedigend ingestelde spelers. Zie bijvoorbeeld Rudiger, Reece James of Chilwell die helemaal zijn opgeleefd onder Thomas Tuchel. Ditzelfde had Alvares ook kunnen overkomen.

Natuurlijk begrijp ik Ajax, de club uit onze hoofdstad ook heel goed dat ze Alvares niet willen verkopen, ze hebben immers al heel wat (basis)spelers van de hand gedaan. Een verkoop van Alvares zal daarom misschien wel teveel van het goede zijn. Daarom is het ook goed dat Ajax en PSV (zoals jij in je bijdrage al aangeeft) dat ze hun poot stijf hebben gehouden.

Maar je moet ook begrijpen dat dit voor Alvares de unieke kans was om de laatste stap te zetten naar de absolute wereld top en te spelen in het magische blauw van Chelsea. Misschien komt deze kans wel nooit weer? Ik begrijp Alvares daarom wel dat hij teleurgesteld is. Daarnaast weten wij ook niet wat Ajax en Alvares in het verleden hebben afgesproken. Misschien heeft Ajax (onder het beleid van Overmars) wel gezegd "voor een X bedrag mag je worden verkocht''. Wellicht biedt Chelsea dit X bedrag nu wel en weigert Ajax dit (tegen de afspraak in). Maar dat blijft suggereren.

Ik zal eens met Alvares om tafel met een bak koffie gaan zitten en een goed gesprek gaan voeren. Hopelijk speelt Alvares de sterren van de hemel en behaalt Ajax met Alvares in de basis de finale van de Champions League. Waarna ze deze finale verliezen tegen Chelsea.

1 september 2022 om 21:48

Weet iemand of we nog aanvallend versterking gaan binnenhalen buiten Auba dan?

1 september 2022 om 21:56

Goede vraag Terrycfc! Ik vermoed van niet Terrycfc. Ik heb geruchten gehoord over Zaha, Anthony Gordon en Neymar de laatste tijd.

Neymar lijkt mij niet realistisch, die doet het nu erg goed bij PSG en ik denk dat PSG ook zijn ambities heeft en Neymar ten koste van alles wilt behouden. Everton wilt Anthony Gorden behouden. Ik heb gehoord dat Chelsea een aanbod gedaan heeft van 25 miljoen euro + Broja + Gallagher, maar volgens de verhalen is Everton daar ook niet op in gegaan. Ik hoop overigens ook dat dit laatste niet waar is. Want dat lijkt mij in Chelsea perspectief geen goede deal!

Zaha was meer optie B mocht Aubameyang niet gehaald kunnen worden. Daarom denk ik dat het slechts bij Aubameyang blijft.

Al met al is er naar mijn mening heel veel geld uitgegeven en ik ben van mening dat de selectie niet beter is geworden als je het vergelijkt met vorig seizoen. Maar ik hoop dat Thomas Tuchel een geniaal idee heeft voor dit spelersmateriaal en dat het blauwe publiek vaak in extase wordt geschoten. Ik heb alle vertrouwen in Tuchel, maar nu hopen dat het vertrouwen zich ook uitbetaald.

1 september 2022 om 23:35

Is idd veel geld uitgegeven maar vind dat we daar zeker niet vooruit op zijn gegaan

1 september 2022 om 21:32

1 dag niet getraind! Banken hoeft echt niet, ik verwacht dat Edson er weer volle bak voor gaat! 4x zoveel salaris kon hij gaan verdienen. Dan vragen aan de club om te gaan praten mag toch .

1 september 2022 om 21:41

Als ik een dag niet naar mijn werk kom omdat ik het niet eens ben met mijn baas, dan heet dat werkweigering. Hij kan aangeven dat hij graag weg wil ,maar op deze manier je vertrek forceren is gewoon sneu.

1 september 2022 om 21:41

Vragen om te praten is iets anders dan werkweigeren. En als je het één keer doet, doe je het de volgende keer weer. Ik denk trouwens dat het ook absoluut niet gewaardeerd wordt door het Ajaxpubliek. Ik ben geen fan van spelers uitfluiten maar verwacht wel dat spelers die bij Ajax net niet top zijn, zoals Kudus en Alvarez, juist weleens de volle laag kunnen gaan krijgen.

1 september 2022 om 22:32

Hij was gewoon aanwezig, maar wilde praten. Dit is dus hetzelfde als jij naar het werk gaat en even gaat babbelen met je manager. Grote verschil is dat je bij een normale baan, daarna nog 6 uur te werken hebt en bij voetbal niet.

1 september 2022 om 22:48

Het verschil is alleen dat ik geen manager heb maar eigen baas ben en ik nergens via een contract tot medio 2025 heb vastgelegd dat ik train en voetbal voor een bepaalde club. Natuurlijk kan hij eens met de baas gaan praten, maar hij speelt nu eigen baas. Hij wilde Ajax forceren te luisteren naar wat Chelsea te bieden heeft en ik heb het idee dat jij niet helemaal begrijpt wat de intenties van Alvarez waren door z'n werk neer te leggen.

1 september 2022 om 21:35

Heb je gelijk in myvision. En chelsea dat koopt maar om het kopen, snap hun 'beleid' echt niet maar dat is al jaren zo eigenlijk.

1 september 2022 om 21:50

Zou me niks verbazen als Alvarez mentaal gebroken is. Een once in a lifetime kans voor hem om ooit een keer in de Europese top te spelen en 7,5 miljoen te verdienen is hem door de neus geboord. Die komt uiteindelijk straks bij een Brighton ofzo terecht en zal hier heel zijn carriere van balen. Sneu voor die jongen

1 september 2022 om 22:10

Door de neus geboord nog wel. Er is maar één iemand die hem een iets door de neus boort en dat is hijzelf. Hij heeft toch dat contract tot medio 2025 getekend? En als hij boos is, dan moet hij dat zijn op Chelsea die op de eerste dag komt dat Ajax niets meer kan halen en de laatste dag komt dat Chelsea nog iets kon halen. En ze bieden blijkbaar ook nog niet eens genoeg want Ajax kan het met gemak naast zich neerleggen. Sneu voor die jongen ook nog. Hij speelt voor Ajax ja, daar mag hij best trots op zijn. Zulke keuzes zorgen er voor dat hij ons mooie shirt niet waard is.

1 september 2022 om 22:38

Ik hoop niet dat hij tot 2025 heeft getekend om Ajax een mooie transfersom te gunnen want dan heeft hij in dit geval niet slim gehandeld. Zo een kans had je deze jongen nooit mogen ontnemen imo. Dit is geen Timber ofzo die vroeg of laat wel in de Europese top terecht komt. Deze trein komt voor Alvarez waarschijnlijk nooit meer voorbij

1 september 2022 om 22:39

Myvision 'hij speelt voor Ajax, daar mag hij best trots op zijn'. Jij snapt toch ook wel dat zo'n speler eerder over spelen in de PL namens Chelsea heeft gedroomd dan spelen voor Ajax in de eredivisie? En wellicht wilde hij wel een korter contract tekenen, maar wilde Ajax dat niet? Voor Ajax zijn lange contracten ook gewoon een verdienmodel? Jij praat echt als een supporter en verwacht dat spelers ook datzelfde gevoel hebben, maar ik kan je nu al vertellen dat 99% van de voetballers dat niet zullen hebben. Jij gaat echt nog vaak teleurgesteld worden door toekomstige Ajacieden, dat weet ik wel.

1 september 2022 om 22:55

@japie: de mooie transfersommen van Gravenberch, Martinez, Haller en Antony gooien roet in het eten voor Alvarez. Als Chelsea een maandje eerder was geweest, was er waarschijnlijk niets aan de hand geweest maar dit gedrag op de laatste dag van de Window van zowel Chelsea als Alvarez is voor Ajax ontoelaatbaar en dan heeft Ajax alle recht Alvarez aan z'n contract te houden.

1 september 2022 om 23:01

Spelers hebben ook alle recht om hun aflopende contract niet te verlengen maar dan wordt er geklaagd dat zo een speler Ajax geen centjes gunt. Nu kan ik Alvarez dan ook begrijpen als hij het gevoel heeft dat Ajax hem een droomstap misgunt

1 september 2022 om 23:10

@Japie, dat is een misintepratie van je. Ajax misgunt Alvarez helemaal niets maar Chelsea komt veel en veel te laat. Als Ajax altijd maar ja moet zeggen omdat het Chelsea is, is het einde zoek. Ajax heeft het meeste verdiend van zo'n beetje heel Europa, het is een keer klaar en de volgende keer is Alvarez aan de beurt. En inderdaad hebben spelers alle recht om contracten niet te verlengen maar een jaar geleden mocht Alvarez nog heel blij zijn met het feit dat Ajax het ook gewoon in hem zag zitten. Ajax biedt hem ook die kansen he?

1 september 2022 om 23:12

Het is niet alsof hij dit niveau toevallig een keer aan tikt. Hij speelt steeds beter en gasten zoals hij zijn er nauwelijks. Waarom zou hij over twee jaar niet in de absolute top spelen? Vreemde redenatie vind ik je hier hebben, beetje out of character - tenzij het Frenkie betreft natuurlijk

1 september 2022 om 23:15

@Ductaildo: ik volg zo'n 30 jaar Ajax, ik kan me de broertjes De Boer herinneren die moeilijk deden en daar achteraf heel veel spijt van hadden, Zlatan zo laat vertrekken was spijtig, Sanchez deed aan werkweigering en vriend Antony ook maar die twee brachten op wat Ajax ook wilde krijgen. Dus zoveel teleurstellingen heb ik niet en verwacht ik niet te krijgen. Alvarez en Kudus zijn ook helemaal (nog) niet de absolute sterren van Ajax dus hun gedrag is gewoon niet gepast. En op dit moment drukt Ajax hun koppies ook keihard in dus is de supporter niet bepaald de verliezende partij.

2 september 2022 om 01:20

En ajax is niet meer in de gelegenheid om nog een andere speler te halen voor hem. Jammer hoor, maar dan had Chelsea naar weken geleden dit moeten bieden.

2 september 2022 om 02:08

@vtotheb Chelsea doet allerlei paniekaankopen en dat is de reden dat Alvarez in beeld kwam. Ik mag toch hopen dat mensen realistisch genoeg zijn om te snappen dat Alvarez geen Europese top is en het ook niet gaat worden. Daar heeft hij gewoon teveel beperkingen voor. Die komt uiteindelijk nu ergens in de Europese middenmoot of subtop terecht straks. Hij zal dus waarschijnlijk altijd met weemoed terugkijken naar deze gemiste kams em dat vind ik sneu voor zo een jongen

1 september 2022 om 21:51

Myvision. Ik denk niet dat zo'n Alvarez niet kwam trainen omdat dat ook maar enigsinds de transfer zou realistischer zou maken, maar eerder dat hij het risico niet wilde nemen om een eventuele blessure te krijgen. Voor zo'n speler als Alvarez zijn dit natuurlijk wel de kansjes. 2 seizoenen mocht die bij Ajax nog de bank warm houden en werd hij nou ook niet bepaald door het Ajax publiek warm onthaalt. Snap wel dat die de stap had willen maken. En als zo'n Alvarez een kort contract tekent is het weer een clubhopper in de ogen van de fans en kan de club er ter weinig aan verdienen. Het mes snijdt aan twee kanten. Fans hebben makkelijk praten, maar wij zijn en komen nooit in zo'n situatie terecht. Dus vindt het overdreven om te roepen dat iemand niet goed bij zijn hoofd is

1 september 2022 om 22:13

Ik vind het een vrij naïeve gedachte en bovendien mag dat dus niet. Hij doet aan werkweigering en als hij geen blessure wil dan moet'ie t gewoon even rustig aan gaan doen en zijn teamgenoten inlichten hem even te ontzien ofzo. Het mes snijdt inderdaad aan twee kanten: een contract tot medio 2025 getekend door beide partijen.

1 september 2022 om 22:35

Myvision. Ik vind jouw gedachte juist weer vrij naïef om te zeggen dat die dan maar moet zeggen dat de spelers hem moeten ontzien. Dan kan die toch net zo niet gaan trainen? Verstoort hij alleen maar het trainingsproces als iedereen rekening met hem moet houden. En inderdaad het mes snijdt aan twee kanten. Mocht die niet presteren dan fluit het publiek hem uit en wordt die naar de achterdeur gedreven met zijn dure salaris....

1 september 2022 om 21:54

Helemaal met je eens. Zou zelf voor het aantal dagen dat ze werk hebben geweigerd, hetzelfde aantal weken loon inhouden. Niemand is groter dan de club. Zelfde ook als strand Larson die een partijen ongelukkig ging doen in de media

1 september 2022 om 22:03

Helemaal mee eens. Ik denk dat Ajax het zich ook niet kan veroorloven om dat gedrag te laten voor wat het is. Dan ga je dit namelijk geheid in de winter en/of de volgende zomer weer krijgen. Spelers moeten weten dat je niet zomaar je eigen plan kunt trekken en je ploeg en de club in de steek kunt laten om een transfer te forceren.

1 september 2022 om 22:20

myvision

Hou op man, Alvarez mag toch even teleurgesteld zijn. Gun hem dat. Nu kan hij knop omzetten en knallen. Nieuwe doelen, WK, CL overwinteren, kampioen worden, Sanchez helpen integreren en eind vh seizoen mooie transfer pakken.

1 september 2022 om 22:44

Myvision ik ben het over het algemeen helemaal met je eens om deze 2 jongens te laten banken, maar persoonlijk zou ik alvarez zeker wel opstellen. Je ziet gewoon dat we hem nodig hebben op het middenveld en speelt tot nu toe gewoon elke pot zeer prima. Een kudus daar in tegen laat hem eerst zijn transfersom maar eens waar maken en laten zien dat die in de basis hoort.

Dit is toch geen Chelsea niveau? Zoveel middenvelders je hebt nu : Kante, Kovacic, Jorginho, RLC, Gallagher, Gilmour, Chukwumeka en Zakaria nog erbij.. Chelsea is echt aan het kopen om het kopen. Bovendien speelt chelsea in een 523 formatie dus kan je maar 2 middenvelders gebruiken van al deze namen. Worden gezellige trainingen op Cobham.

1 september 2022 om 21:25

Chelsea has become Chelsea again.. Toen ze moesten inperken en de jeugd de kans gingen geven uit nood geboren, wonnen ze vrij snel de CL. Nu hebben ze aardig wat talent in huis, supergoede spelers, maar een trainer die er niet mee om kan gaan. Het blijft gif in de voetbalwereld, vrijwel de hele PL maar Chelsea loopt aardig voorop.

1 september 2022 om 21:25

Gilmour gaat weg en Zakaria was bij Gladbach een uitstekende speler.

1 september 2022 om 21:53

Chukwumeka is pas 17(?) En kan ook voorin en Kante is regelmatig geblesseerd

1 september 2022 om 22:06

Echter is dat wel Gladbach. Die zijn in Duitsland niet eens altijd (hoge) subtop. Als je het bij Juventus in de Serie A niet echt weet bol te werken, ga je het bij een Chelsea in de Premier League ook geheid niet makkelijker krijgen. Bovendien zal hij ook wel niet barsten van het zelfvertrouwen op dit moment.

Vond ik bij Gladbach een goede speler. Wist niet dat hij bij Juventus geflopt was en al weer weg mag.

1 september 2022 om 21:28

Is niet geflopt, is eerder dat de coach geen eerlijke kans geeft. Als je liever Rabiot laat spelen dan een Zakaria, dan weet je al hoe laat het is.

1 september 2022 om 21:33

Is niet geflopt, is eerder dat we teveel middenvelders hebben en dat de dure contractspelers moeilijk verkoop of verhuurbaar zijn. Met Arthur plots geluk vandaag. We geven 2 youngsters meer kansen nu, mooi om te zien.

1 september 2022 om 21:47

Was Zakaria zo slecht bij Juve?

1 september 2022 om 22:21

Juve is momenteel gewoon heel slecht, vooral middenveld veel middelmaat

Zakaria speelt pas net bij Juventus, opmerkelijke transfer!

1 september 2022 om 21:28

Denk dat Juve dit ook had gehoopt met Ramsey. Kuve heeft dit eerder gedaan met spelers die uit hun contract liepen. Laag kopen en vervolgens zo snel mogelijk met een vol contract proberen te verkopen.
Nadeel is Zakaria echt een serieus goede speler is en Juve nou niet heel lekker draait de laatste 2 jaar.
Vind het ook heel opmerkelijk voor een speler die zeer stabiel is qua prestaties de laatste jaren.
Vind het ook gewoon jammer maar dat is mijn Juve mening (niet geheel objectief moet ik bekennen haha)

1 september 2022 om 21:53

Haha snap ik! Middenveld was bij Juve vooral het probleem toch? Rabiot, Mckennie. enz was verre van wereldtop. Gelukkig is Paredes naar Turijn vertrokken!

Wat mij vooral verbaasd is dat Juve een lager bedrag geboden krijgt als de 2 Nederlandse clubs.
Heb je het toch over de club die het laatste decennia de Serie A domineerde.... vrij bizarre ontwikkeling in mijn ogen. Of het komt gewoon door Cody en ETH.
Hopen voor het Nederlands voetbal dat dit aan blijft houden.
Zakaria heeft bij Gladbach al jaren bewezen geen pannenkoek te zijn. Of Juve heeft heel veel vertrouwen in Paredes dat kan ook nog natuurlijk...
Toch blijft het zeer opmerkelijk

Gaat tijd worden dat Ajax bizarre hoge afkoopsommen in de toekomstige contracten laat vastleggen van minimaal 200 miljoen. Volgens mij gebeurd dat ook in Portugal.

1 september 2022 om 21:32

Spanje ook, lijkt bijna normaal te zijn daar. Maar op die manier hou je die fratsen wel tegen idd.
Al weet iedereen en iedere club dat dat maar gewoon een getal is wat ze never zullen vangen.

Na bewezen diensten zou het ook gewoon in een onderling gesprek feregeld kunnen worden. En vooral eerder in de transfer periode. Waardoor de makelaar vervolgens kan gaan polsen bij andere clubs wanneer de huidige partijen beide tijd hebben om de opties te bekijken.
Met andere woorden, ouderwets fatsoen...

1 september 2022 om 22:00

In Spanje is een afkoopclausule verplicht en ik dacht in Portugal ook. Als het verplicht is, dan zou ik hem ook zo hoog mogelijk opnemen.

Ampadu en Gilmour laten gaan om vervolgens Zakaria te halen. Kansloos. Lijkt me een Saul 2.0 deal. Enige hoop is dat ze bij Juve niet wisten hoe hem te gebruiken. Dat doen ze daar wel vaker. Maar ja dat heeft Tuchel nu dan ook weer een beetje..

1 september 2022 om 21:41

Als Tuchel hem in een 433 ipv Jorginho zou gebruiken, kan ik tenminste nog een beetje begrip opbrengen voor deze transfer. Maar ben bang dat we straks een middenveld met Jorginho en Zakaria krijgen in hetzelfde 343. Nou dan kan je de wedstrijden opnemen en terug kijken als je 's avonds niet in slaap kunt vallen.

1 september 2022 om 21:43

Mja 100m voor een spits betalen en niet weten hoe te gebruiken is nog een stapke erger.

Tja weet niet wat ik er van moet vinden.
Ken deze speler niet goed, dacht dat ik onlangs las dat veel Juve supporters hem liever zagen vertrekken.
Was hij zo slecht dan.

2 september 2022 om 00:29

Neen hij was niet slecht, maar ook niet impressionant. Het hangt er gewoon af welke rol hij speelt in het team. Als hij puur op zijn Ndidi's verdedigend kan denken is hij nuttiger dan wanneer hij zich bemoeit met de opbouw. Noem hem een nuttige speler. Hij mocht zeker blijven als we bijvoorbeeld Rabiot hadden verkocht. Nu moest hij gewoon plaats maken voor het overbevolkte middenveld waar we ook 3 (nu nog 2) jeugdspelers aan het spelen moesten krijgen. Vergelijk het niveau met Bentancur ofzo van Tottenham.



Maar wel weer een van onze spelers het hoofd op hol gebracht. En bedankt Chelsea. Van de een na de andere naar weer een andere....

Zie ook overal geruchten dat Depay naar Chelsea gaat.
Zou het helemaal compleet zijn.😏

Denk Alvarez voorlopig zich niet bij Ajax meld , en als ik Ajax was zou ik hem ff laten gaan. Dikke boetes werken averechts , gaat ie zich alleen maar meer verzetten. Ff 4 tot 5x salaris verhoging door je neus boren van al een goed salaris doet wel wat met je , zeker voor die uit armoede komen.

2 september 2022 om 09:35

Voorlopig niet melden? Als hij zich de volgende training wederom niet meldt, gewoon direct de hoogste boetes uitdelen.
Dan wordt Alvarez maar nog gedemotiveerder. Als club moet je nu ook een sterk statement maken. Dit gebeurd niet bij Ajax en al helemaal niet 4 uur voor het sluiten van de deadline.

Ajax kon verdomme niet eens een waardige vervanger halen. Grillitisch transfervrij noem ik geen waardige vervanger. Anders was hij ook niet tot zo laat nog transfervrij.

Vind Zakaria oprecht een goede speler. Kan als CV en als CVM spelen. Fysiek enorm sterk, maar nog vrij comfortabel aan de bank.

Had Arsenal hem ook graag zien huren, nu de deal met Douglas Luiz niet goed is gelopen...

Arsenal zit nu met de gebakken peren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren