Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutanten Vlahovic en Zakaria zijn direct goud waard voor Juventus

Laatste update:

Juventus heeft zondagavond in de Serie A een belangrijke zege geboekt op Verona. De aankopen Dusan Vlahovic en Denis Zakaria bewezen direct hun waarde door in hun eerste optreden de treffers voor hun rekening te nemen: 2-0. Eerder op de dag boekte Napoli een 0-2 zege op bezoek bij Venezia, terwijl Atalanta in eigen huis met tien man met 1-2 onderuit ging tegen Cagliari.

Juventus - Verona 2-0
Bij la Vecchia Signora kreeg Matthijs de Ligt net als de winteraankopen Zakaria en Vlahovic een basisplaats toebedeeld van Massimiliano Allegri. De Servische winteraankoop testte Lorenzo Montipò in de openingsfase voor het eerst met een hard schot van afstand. Niet veel later schoot Vlahovic alsnog met scherp bij zijn debuut. De spits werd de diepte ingestuurd door Paulo Dybala en wipte de bal vervolgens leep langs de uitkomende Montipò: 1-0.

Vlahovic was voor rust op aangeven van Álvaro Morata ook nog dicht bij zijn tweede treffer van de avond. Ditmaal zag hij zijn doelpoging net naast de rechterpaal belanden. Ondanks dat Juventus niet groots speelde, wisten Vlahovic, Morata en Dybala elkaar voorin gemakkelijk te vinden. In het tweede bedrijf had de thuisploeg opnieuw het betere van het spel en liet ook Zakaria als kersverse aanwinst zich gelden door de 2-0 voor zijn rekening te nemen. Morata bediende de Zwitserse middenvelder, die de bal beheerst in de lange hoek schoof: 2-0. Het is de tweede keer dat twee debutanten bij een overwinning van Juventus in de Serie A tot scoren komen na Arturo Vidal en Stephan Lichtsteiner tegen Parma in 2011.

Venezia - Napoli 0-2
In een enerverende eerste helft waren de grootste kansen voor de bezoekers. Victor Osimhen was het dichtst bij de openingstreffer, maar de paal stond na een klein half uur de openingstreffer van de Nigeriaanse spits in de weg. Venezia, met de voormalig Eredivisie-spelers Ridgeciano Haps, Tyronne Ebuehi en Dennis Johnsen in de basis, hield lang stand, maar moest na een uur toch buigen voor Napoli, toen Osimhen een afgemeten voorzet van Matteo Politano binnenknikte: 0-1. Ebuehi werd in blessuretijd na een overtreding op Dries Mertens nog met rood van het veld gestuurd, waarna Andrea Petagna in de 99ste minuut uit een rebound de zege voor i Partenopei veiligstelde: 0-2.

Atalanta - Cagliari 1-2
De thuisploeg, waar Teun Koopmeiners een basisplaats toebedeeld kreeg en Marten de Roon en Hans Hateboer op de bank begonnen, kwam vroeg in de tweede helft op achterstand, toen Gastón Pereiro bij de tweede paal kon binnentikken: 0-1. Niet veel later namen de problemen verder toe, nadat doelman Juan Musso buiten zijn zestienmetergebied Pereiro torpedeerde en kon inrukken met een rode kaart. De ploeg van trainer Gian Piero Gasperini kwam met tien man toch langszij via José Luis Palomino, die uit de rebound raak kopte: 1-1. Uiteindelijk was het Cagliari dat de volle buit mee naar Sardinië nam. Raoul Bellanova gaf de bal uit een counter op een presenteerblaadje aan Pereiro, die met zijn tweede van de dag de man van de wedstrijd werd: 1-2.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Lazio3417413855
7Atalanta32166102254
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Empoli338718-2231
16Frosinone3471017-2031
17Hellas Verona3471017-1431
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opstelling kan me niet echt bekoren. Er is weinig diepte met deze formatie. Dit kwam meer terug toen Mckennie en cuardrado erin kwamen. Maar tegen sterkere tegenstanders ga je denk ik weinig creëren met deze formatie.

Verder was Schelvis weer ongelofelijk vreselijk bezig. 10 minuten praten over een aanvoerdersband. Dit terwijl het 1 niet heel spannend is wie hem uiteindelijk heeft gehad. En 2 je in 3 momenten kon zien dat Danilo hem uiteindelijk om had.

6 februari 2022 om 22:54

Schelvis is meest irritante gast ooit. Wat heb ik een hekel aan hem zeg.

7 februari 2022 om 00:11

Schelvis is echt anti-Juve lijkt me, alleen maar negatief praten.Was naar BT sports 1 overgeschakeld.

7 februari 2022 om 10:21

Ik vond vooral zakaria erg goed spelen. Lijkt me een goede aankoop voor het middenveld van juventus. Vlahovic zie je de kwaliteit bij vlagen maar zoals je zegt omdat je de spelers/diepte er omheen mist wil hij soms te veel waardoor het soms net niet was. Ik begrijp overigens echt niet hoe iemand als danilo bij juventus in de basis kan staan.. Met chiesa heeft juventus een stuk meer diepte maar die kan voorlopig niet spelen geloof ik he? Daarnaast moet juve echt er voor zorgen dat ze fatsoenlijk leren opbouwen want dat is toch wel de basis om een goede pot te spelen als top team, dat is nu echt van drama niveau waardoor je te veel op de gok speelt met naar voren rammen en dus steeds te snel de bal verliest.

7 februari 2022 om 18:28

Danilo speelt echter gewoon prima. Verdedigend staat hij zeer goed te spelen. Aanvallend heb je echter niks aan hem. Zijn schot en voorzet zijn slecht. Daarom zou ik ook met een 352 gaan spelen. Dan kan Danilo in het centrum.

Chiesa is inderdaad klaar dit jaar. Hij speelt pas in het volgend seizoen.

Voor opbouw ben ik met je eens. Missen een goede spelverdeler die dit oppakt.
Locatelli kan dit aardig maar zijn kracht ligt toch meer naar voren. Hoop dat Jorghino gehaald gaat worden volgend jaar. En anders Fagioli (talent) Lekker laten spelen.

Lekkere pot van juve.. alles moet nog een beetje scherper, nu even puzzelen na een vaste opstelling, toch vind ik arthur minder spelen zie liever locatelli/mckennie.. mooi dat vlahovic en zakaria meteen scoren in hun eerste wedstrijd... forza juve

Prima pot van Juve. Toch vind ik dat ze veel te weinig creativiteit in de selectie hebben.

Beste wedstrijd van Juve dit seizoen. Met de afwezigheid van Chiesa moet dit denk ik toch de opstelling gaan worden. Hoe wil je anders Dybala en Vlahovic samen laten spelen? Bij tijd en wijlen speelden we erg goed. Maar soms werden we overlopen door Verona. Dat kwam omdat het middenveld niet goed aansloot op de aanvallers en daardoor raakten we snel de bal kwijt. Met Locatelli erbij gaat dat al veel beter.

Verder speelden we met een goede mentaliteit. Heb die Rabiot nog nooit zo hard en veel zien rennen. Dan zie je toch dat het een goede speler kan zijn. Alleen moet ie wat meer gif in zijn spel hebben.

Goede eerste wedstrijd na de winter mercato. Nu deze lijn doorzetten tegen Sassuolo en Atalanta deze week.

7 februari 2022 om 01:07

dybala and vlahovic zouden ook gewoon een koppel kunnen vormen in een 442 of 352?

meest ideaal natuurlijk als chiesa ooit terug niveau haalt dybala-vlahovic-chiesa

7 februari 2022 om 06:28

Mee eens. Dybala moest nu teveel arbeid leveren. Morata speelde nu wel goed. Maar volgende wedstrijd kan het heel anders zijn. En nu kan je beste me cuardrado spelen. Heb je beetje diepgang voorin. 352 lijkt mij persoonlijk het beste op dit moment.

7 februari 2022 om 10:27

Ik vond morata inderdaad erg goed spelen gister. Nu kijk ik niet elke wedstrijd van juve maar iemand als danilo in de basis kan echt niet. Ook vond ik de opbouw van juve dramatisch, arthur speelde erg matig en er moet echt meer breedte/diepte in het spel komen. Je ziet opzich spelers met aardige kwaliteit maar positoneel maken ze het echt allemaal veel te druk voor elkaar achterin om op te bouwen en komen ze in de aanval steeds aansluiting te kort.

7 februari 2022 om 12:25

danillo was thans een va nde betere spelers gisteren.
ik was absoluut niet gelukkig met zijn komst maar ik moet zeggen dat hij ee nva nde meest consistente spelers eigenlijk is geweest in deze toc hwel turbulente seizoenen, en ik weinig te klagen heb over het algemeen.
arthur vond ik een meer dan aardige wedstrijd toch ook hebben.
ik volg jou echter wel betreft die opbouw in het algemeen. maar ik vrees dat dat vooral met keuzes va nde coach heeft te maken. allegri, zeker als ie voorstaat is gene coach die graag naar voren trekt, maar liefst diep inzakt en hoopt op een counter

8 februari 2022 om 10:13

hmm oke, verdedigend was hij inderdaad prima maar opbouwend is hij echt wel een van de problemen als je het mij vraagt. En gezien juve het toch zo compact houdt en niet echt heel hoog staat en sowieso wel aardige verdedigers heeft zou ik er toch voor kiezen om een wat beter voetballende back op te stellen ook om hun zwakte in de opbouw te ondersteunen. Ik denk dat hij opbouwend zondag nog aardig weg kwam met die zakaria voor hem want die vond ik erg sterk aan de bal. Maar goed het kan inderdaad ook wat met de tactiek te maken hebben. als het zo opgepropt staat achterin is het lastig om de vrije man te vinden of om jezelf vrij te spelen.

Debutanten scoren gelijk, alsof het voorbestemd was. En dan mis je nog Locatelli en Chiesa. Het komt wel goed met Juve

Lekker voor Vlahovic om met een doelpunt bij Juve te beginnen. Ben ontzettend benieuwd hoe Vlahovic zich nog gaat ontwikkelen en waar zijn plafond ligt. Voor zijn leeftijd echt ongekende cijfers.

Heerlijke spits is Vlahovic ook, nu al zijn goaltje mee gepikt en straks komt die denk helemaal los, Zakaria ook met een heerlijke goal.

Strax een middenveld met denk ik:

Rabiot Locatelli Zakaria al kan Rabiot veel wisselen met Mckennie want die is de laatste dagen ook goed bezig, gelukkig is Danilo ook weer terug.

Forza Juve

6 februari 2022 om 23:26

Juve heeft hier echt een top spits die voor de komende jaren lekker meegaat. Als ze wat in hun middenveld investeren zie ik ze wel goed komen.

Hebben we geen andere linksback naast alex sandro en de sciglio. De pelegrini deed het toch niet zo slecht.

6 februari 2022 om 23:45

Pellegrini is nog jong en kan je niet meteen zo voor de leeuwen gooien, die wordt rustig gebracht.

Ik hoop op Gaya van de zomer van Valencia, blijft een van de beste links backs met Robertson, Jordi Alba en Alphonso Davies.

7 februari 2022 om 01:04

chiesa speelt dit seizoen niet meer en het is nog maar de vraag bij zulke blessures dat je nog wel dezelfde blijft

We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Verona is een sterk team, Hebben ook kansen gehad. Super dat Vlahovic en Zakaria meteen scoren! Je ziet dat beide echt een versterking zijn, Echt heel blij dat we zo snel gehandeld hebben met beide spelers.

Als Juventus van de zomer Pogba & Mazraoui van de zomer transfervrij weten op te pikken staat er echt een mooi team. Scsesny: Sandro, Chiellini, De Ligt, Mazraoui; Pogba, Locatelli, Zakaria, Chiesa: Vlahovic, Dybala (4-4-2 formatie).

7 februari 2022 om 01:03

chiellini gaat 100% zeker geen basisspeler zijn volgend seizoen. je zag vandaag toch ook alweer dat de leeftijd wel begint te teren.
en als je juve wat gevolgd heb dan denk ik van alle spelers sandro zowat de meest zekere is van een exit, en je gaat pogba op de flank zetten?

7 februari 2022 om 01:11

Vond Chiellini op het EK nog ijzersterk. Bij Juventus dit seizoen iets minder inderdaad. Met Demiral staat er wel een goede vervanger klaar. Het zou goed kunnen dat Sandro vertrekt, maar hij is gelukkig ook goed vervangbaar. En over Pogba; aan het begin van het seizoen had hij een vrije rol aan de linkerkant en daar was hij fantastisch. Zie hem niet echt als flankspeler, maar hij kan vanaf de linkerkant naar het midden bewegen. Chiesa is wat dat betreft veel meer een flankspeler en kan voor de diepte zorgen.

7 februari 2022 om 12:21

dat ek is ondertussen ook alweer 8 maanden geleden he, niet onderschatten. chiellini is de laatste 2 seizoenen meer in de lappenmand dan op het plein dat gaat er heus echt niet op verbeteren volgend seizoen.een echt geweldige topfitte chiellini ga je maar een handvol keren hebben per seizoen.
demiral is verhuurd met optie tot koop dus de kans is zeer klein dat die nog in een juve shirt te zien zal zijn

Lekkere goal hoor, en verstandig maar pijnlijk gekozen voor Juve. Ben erg benieuwd naar Vlahovic zijn ontwikkeling dit seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren