Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC doet tien dagen na vertrek Schilder opnieuw zaken met FC Twente

Laatste update:
/

NAC Breda raakte Robbert Schilder kwijt aan FC Twente, maar krijgt daar behalve een transfersom nu ook een speler voor terug. De club uit Brabant maakt via de officiële kanalen melding van de komst van Thilo Leugers. De Duitser komt op huurbasis voor de periode van een seizoen over uit Enschede en kan op dezelfde posities als Schilder uit de voeten.

“Thilo is een jonge, creatieve middenvelder annex linkshalf, die bij FC Twente ook linksback gespeeld heeft”, laat technisch directeur Jeffrey van As optekenen. “Dit zijn posities die ook door Robbert Schilder ingevuld werden. Na het vertrek van Robbert, zien wij in Thilo een welkome versterking voor het nieuwe seizoen.”

De 21-jarige Leugers speelt sinds 2002 voor de Tukkers. In 2009 maakte hij de overstap van de voetbalacademie naar Jong FC Twente en tekende hij zijn eerste contract. Op 30 oktober 2010 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tegen PSV. Leugers speelde 21 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de club van coach Steve McClaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik ken deze Leugers alleen van zijn geweldige terug speelbal waaruit NAC de 2-1 kon scoren in de laatste minuut 2 jaar geleden . :-)

Desondanks wens ik Leugers veel succes bij het Parel van het zuiden... Wilkommen Leugers

27 juni 2012 om 09:31

Op basis van die terug speel bal is hij ook gescout. Hij kan makkelijk spitsen van NAC vrij voor goal zetten ;

Jammer dat Leugers word gehuurd en niet definitief word overgenomen. Over een jaar zit NAC weer met hetzelfde, kunnen ze weer een heel nieuw team opbouwen. Jammer want NAC is een mooie club.

27 juni 2012 om 09:32

Hij heeft één keer een geweldige wedstrijd gespeeld tegen Psv. Twente won uit met 0-1 van PSV en Leugers stond toen Linksback. Wel moet gezegd worden dat die wedstrijd Douglas nog 10x zo goed was als Leugers! Denk dat het een goede aanwinst is voor Nac! Weet iemand hoe lang zijn contract bijtwente nog loopt..?

27 juni 2012 om 09:42

Contract tot 2013 volgens wikipedia ;

27 juni 2012 om 12:56

Hij heeft zijn contract deze week verlengd tot 2014

27 juni 2012 om 09:52

Haha, inderdaad. Toen zei Janssen na afloop ''als ie nog veel oefent, wordt het later ook een grote jongen''.

“thilo is een jonge, creatieve middenvelder en linkshalf, die bij FC Twente ook linksback gespeeld heeft”

Waarom zegt die dat Leugers een creatieve middenvelder en linkshalf is? De linkshalf positie is toch op het middenveld..

27 juni 2012 om 09:37

Hij zal ook wel centraal op het middenveld uit de voeten kunnen, misschien ook rechts nog wel.

Mooi voor Leugers maar ook voor Twente.
Nu kijken wat hij presteert bij NAC en dan zien we volgend jaar wel.
Zelf ben ik niet zo kapot van hem maar goed hij is nog jong en kan dingen bijlerend.
Dit kan natuurlijk alleen als je speelt en ik denk dat hij wel aan spelen toekomt bij Nac.

NAC zal nog wel wat kwaliteit moeten binnen halen, want anders wordt het een heel lastig seizoen. Hopen dat ze ergens nog wat euro's kunnen lospeuteren.

Huurlingen en NAC is vorig jaar geen succes geweest.
Maar het vertrek van Schilder, Gorter en Bayram is sportief gezien echt een hele grote aderlating.

Gorter en Bayram zijn eigen jeugdspelers en Schilder had inmiddels ook een prima band opgebouwd met club en spelers.

De selectie tot op heden ziet er vrij droevig uit moet ik zeggen.
Voor het eerst sinds jaren begin ik te vrezen voor degradatie.
Vorig jaar was de selectie daar te goed voor maar nu ben ik echt benieuwd wat van As uit de hoge hoed tovert.

Dit zal zeker ''part of the deal'' zijn. Opzich goed voor de ervaring van deze jongen! Zijn er verder nog namen waar Nac mee bezig zijn?

Ik wil niet veel zeggen, maar die Leugers heeft weinig tot niets laten zien bij Twente, met als ''hoogtepunt'' zijn terugspeelbal tijdens Nac-twente. Ik denk niet dat NAC beter wordt ,maar misschien is het een speler voor in de breedte van de selectie.

27 juni 2012 om 10:06

die bewuste terug speelbal waar jij over spreekt was 2 jaar geleden. Thilo is inmiddels alweer verder en heeft CL wedstrijden in de benen zoals tegen Werder Bremen uit. Kun je van het gros van vele spelers in de eredivisie niet zeggen. Voor zo;n jonge jongen heeft al een behoorlijke bagage. Vele clubs(vanaf de subtop) mogen blij zijn met zo'n speler als Thilo.

Hier schiet NAC dus helemaal niets mee op. Ja oke er is misschien weinig geld, maar waarom dan geen spelers uit de Jupiler league of ander niveau binnenhalen? Huurspelers hebben totaal niks met zo'n club, ze spelen zichzelf misschien wat in de kijker en zien wel wat er met de desbetreffende club gebeurd. Je bouwt niks op zo, het is toch de bedoeling dat je weer winst gaat maken? Dit doe je door goedkoop te investeren in spelers om ze tenslotte weer door te verkopen en niet te huren.

27 juni 2012 om 10:40

Goedkoop investeren? We mogen en kunnen helemaal niets voor een speler betalen, het water staat ons nog steeds aan de lippen, wanneer dringt dat nou eens door? Daarbij komt ook nog eens dat NAC niet de enige is die in de vijver met transfervrije spelers aan het vissen is, en dat er andere clubs beter voor staan (zowel sportief als financieel). NAC moet het gewoon van huurspelers hebben. We gaan nog 5 spelers halen, reken er maar op dat er minstens 3 daarvan huurspelers zijn, De namen die op de Nac-sites de ronde doen zijn totaal niet realistisch.

Overigens hoeft huren niet slecht te zijn, bij ons heeft dat vorig jaar inderdaad niet goed uitgepakt, maar bij bijvoorbeeld RKC heeft het fantastisch uitgepakt.

27 juni 2012 om 10:56

Kan me voorstellen dat als deze spelers vertrekken het een lastig seizoen voor NAC gaat worden,evt een buitenkansje oppikken qua huur is denk ik het hoogst haalbare nu?
En even uit nieuwschierigheid,welke namen doen de ronde op de Nac-sites?

27 juni 2012 om 10:59

Waarom kunnen we dan wel een speler huren, dit is ook niet voor een appel en een ei. wat denk je van spelers uit de Jupiler league, die kunnen vaak amper rondkomen met het salaris wat ze daar krijgen, lijkt me sterk dat een salaris wat NAC hen dan biedt en wat ze voor die huurlingen betalen zo groot is. Maar v As heeft het altijd over zn lijstjes maar blijft met oude , niks toevoegende bekenden komen, dit noem ik geen scouten, we willen toch vooruit? Dan zul je eens een gok met een jonge topklasse speler o.i.d. moeten komen of denk je dat t geld van sponsors wel binnenkomt drijven?

27 juni 2012 om 11:08

De salarissen van de huurlingen worden vaak (gedeeltelijk of geheel) betaald door de club die de speler verhuurd. Twente wordt er namelijk beter van dat Leugers verhuurd wordt, want wanneer hij bij ons NAC een heel seizoen speelt is dat gewoon goed voor hem. De huurlingen van vorig jaar kostte ons (bijna) niets, behalve de winst premies.

Spelers uit de JL verdienen idd minder, maar wat denk je van degene die hoger op kunnen? Die hebben of geen aflopend contract, en wanneer dat wel het geval is worden ze allang weggekaapt door een andere club, daar moet je gewoon ook veel geluk mee hebben, zoals vorig jaar met Botteghin. Spelers als Mertens, Chadli en andere spelers die doorbreken vanuit de JL worden vaak niet transfervrij overgenomen, maar daar wordt gewoon een transfersom(metje) voor betaald.

Goede oplossing denk ik voor Nac, Twente als ook Leugers zelf.
Deze jongen kan echt wel voetballen en ik heb vorig seizoen geregeld gedacht waarom Tiendalli, en niet hij, op linksback werd gepositioneerd.
NAC heeft een aardige vervanger voor Schilder, Twente kan kijken hoe Leugers het langere tijd doet en Thilo heeft zelf meer kans op speeltijd. Win-win situatie

Wat is eigenlijk de laatste échte investering die NAC heeft gedaan? Ze leven al jaren lang op huurlingen en oudjes..

27 juni 2012 om 12:26

Voor een investering heb je geld nodig en dat heeft NAC niet.....

27 juni 2012 om 13:18

Hmm, ook niet veel eigen jeugd? Schalk en Gudelj zijn de enigen waar nog een keer geld aan kan worden verdiend op deze manier of niet? Ik wist niet dat het zo erg gesteld was met de financiën. in de JL zou toch nog wel wat jongs rond kunnen lopen..

27 juni 2012 om 15:21

In categorie 1 mag je uberhaupt geen spelers kopen volgens mij toch? Dus moet je wel voor huurlingen of transfervrije spelers gaan.
Volgens mij is Kwakman de laatste speler geweest die NAC heeft gekocht, maar kan me vergissen. Verder zijn het inderdaad alleen maar huurlingen of transfervrije spelers.

Botthegin kan NAC ook nog aan verdienen, goede speler. Verder is het op het moment erg droevig wat de selectie van NAC betreft. Er moeten dringend eredivisiewaardige spelers bij. Zowiezo een spits, Schalk kan het echt niet alleen.

Tja door jarenlang wanbeleid zijn dit de spelers waar NAC het mee moet doen.... Op huurbasis.
In de eredivisie blijven is het doel voor dit jaar.

Ik denk dat het goed is voor Leugers om eens een seizoen veel te spelen.dan kan die eens laten zien of hij het niveau van de eredivisie aankan.
Even iets anders.kan die vreselijke irritante vodaphone reclame niet op een andere manier.telkens als ik in wil loggen vliegt die reclame ervoor

Voor Leugers is dit een prachttransfer. Als matige speler spelen bij een mooie provincieclub als NAC met fantastische supporters is voor hem nu het maximaal haalbare. Ook goed van Twente dat ze hem nu (tijdelijk) lozen. Die jongen kan het niveau bij lange na niet aan.

Maar van Schilder naar Leugers is een stap achteruit, al vraag ik me al af of Schilder het gaat redden bij Twente.

een toegevoegde waarde voor NAC lijkt me.

Ik kan mij de wedstrijd FC Twente - Werder Bremen nog herinneren. In die wedstrijd had Leugers toch enkele goeie tackles op de bal! Laat hem maar ervaring opdoen want ik denk dat hij het best in zich heeft om in de toekomst een basisspeler te worden voor FC Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren