Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC wil langer door met vijftal maar lijkt af te willen van Twente-huurling

Laatste update:

NAC Breda is volop bezig de selectie voor komend seizoen vorm te geven. Nadat eerder al een contract tot medio 2015 werd afgesloten met trainer Nebosja Gudelj, de opvolger van de ontslagen John Karelse, willen de Brabanders ook met vijf spelers een langere samenwerking aangaan.

/

Technisch directeur Jeffrey van As probeert de spelersgroep rond te krijgen en behalve aanvaller Anthony Lurling kunnen ook de verdedigers Kees Luijckx en Jens Janse een nieuwe verbintenis ondertekenen, meldt Voetbal International. Daarnaast is NAC tevreden over de van Standard Luik gehuurde aanvaller Danny Verbeek en rechtsback Sepp De Roover, die geleend wordt van Lokeren.

Als het aan Van As ligt, spelen de twee ook komend seizoen in Breda. Thilo Leugers, die door FC Twente bij NAC is gestald maar niet in de plannen van Gudelj voorkomt, lijkt daarentegen te kunnen vertrekken. Ook is het de vraag of er nog plaats is voor Mark Looms; de 31-jarige linksback is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Janse, terwijl ook de tien jaar jongere Kenny van der Weg tegenwoordig de voorkeur lijkt te krijgen boven Looms.

Denk je dat de selectie van NAC Breda volgend seizoen beter zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Niet heel gek ? Leugers is volgens mij de minste jeugdspeler die Twente heeft. Werkelijk waar, hij voegt bij geen enkel club ook maar iets toe. Snap ook niet goed wat Twente nog in hem ziet.

21 februari 2013 om 11:42

Heeft anders best een paar aardige wedstrijden gespeeld. Ik vond hem op het veld nooit echt tegenvallen. Speelde volgens mij uit tegen Schalke in de Europa League in plaats voor Fer, hij deed het niet onverdienstelijk want Fer was echt 4 keer slechter. Hele middenveld werd toen overlopen.

21 februari 2013 om 11:47

Maar ben je het niet met mij eens dat hij gewoon te kort komt ?
Hij heeft totaal geen uitstraling, geen loopvermogen en valt nooit op in het veld.
Denk dat Twente beter afstand kan doen van hem.

21 februari 2013 om 12:03

Hij valt alleen op een negatieve manier op, zo heeft hij al aardig wat 'assists' achter zijn naam staan na een mislukte breedtepass waarbij hij een tegenstander simpelweg een bal in de voet speelde.

21 februari 2013 om 12:24

Aardig wat is overdreven natuurlijk herinneren we allemaal 1 bal maar voor de rest was het een speler die net niet meekwam, elke wedstrijd net niet was en nooit even boven zichzelf uitsteeg.

21 februari 2013 om 17:44

Inderdaad, al genoeg middelmaat bij Twente. Pelupessy, Born en Promes ontzettende blufgozers die kunnen in de toekomst nog wat toevoegen. Ik geloof zelfs dat 2 van de 3 volgend jaar al meer gaat spelen, een coach met technisch inzicht haalt die jongens er wel bij.

21 februari 2013 om 19:34

Ja deze trainer had al 2 of 3 van die blufgozer moeten gebruiken.

21 februari 2013 om 13:51

Met deze Leugers heeft NAC echt een kat in de zak 'gekocht'. De kansen die hij kreeg om zijn talenten te laten zien, waren beperkt tot een zeer kort aantal minuten. Werkelijk hopeloos.

Als je niet eens bij NAC basis kan spelen, dan heb je niks te zoeken bij het niveau dat FC Twente nastreeft. Maar goed deze jongen heeft vanaf zijn debuut al laten zien dat hij er helemaal niks van kan. Kan mij nog een leuke terugspeelbal van hem herinneren bij NAC - FC Twente. Nee, deze jongen is echt slecht. Maximaal Jupiler League niveau. Sowieso lachwekkend dat men bij NAC hem bij de transfer van Schilder heeft betrokken.

Het is niet moeilijk om Looms te passeren. Deze verdediger staat te vaak lucht te dekken, word langs alle kanten voorbij gelopen en past dus niet in het elftal van Nac. Dat NAC het met minder moet doen is duidelijk maar het niveau van Looms is gewoon echt te laag.

Leugers vind ik zoals hierboven verwoord één van de mindere jeugdspelers van FC Twente. Hij kan het aardig maar het wilt er maar niet uitkomen. Ik krijg bij hem sterk het net niet gevoel.

Dat de contracten van Lurling, Luijckx en Janse verlengd worden verbaasd mij niets. Deze mannen zijn duidelijk nog van waarde voor de club. Ze kunnen ook vaak een wedstrijd bepalen in het Bredaase voordeel.

Kenny van der Weg ontwikkelt zich goed maar is er nog net niet om basiskracht te zijn. Hij staat er wel maar mag nog iets sneller omschakelen en met iets meer lef spelen.

Looms was een matige speler bij Heracles, doordat hij al jaren bij de club zat kon hij speelminuten maken. Hij was wekelijks de mindere op het veld, voor Heracles heeft zijn vertrek niet verkeerd uitgepakt. Ik snapte al niet goed wat Nac met Looms wou doen, als ze een beetje hadden gescout wisten ze dat hij vrij overbodig zou zijn.

21 februari 2013 om 12:26

Helemaal mee eens.
Looms is een draver en had bij Heracles geluk dat hij een jongen van de club/stad is.
Zonder dat voordeel is hij voor een gemiddelde Eredivisieclub geen basisspeler.

21 februari 2013 om 14:18

Inderdaad, in de Jupiler League zal het een aardige speler zijn, maar niet meer dan dat. Ik snap niet waarom Nac hem heeft aangetrokken, volgens mij hebben ze alleen gekeken naar hoeveel hij speelde bij Heracles en niet hoe. Geeft ook aan wat voor beleid daar wordt gevoerd.

Ik heb toevallig afgelopen maandag naar Jong Ajax-jong NAC gekeken waar Looms speelde en ik moet zeggen dat ik hem niet slecht vond. Hij had Sana en Sulejmani in z'n zak (niet dat dat nou een onmogelijkheid is, maar toch) en kwam er af en toe ook nog wel overheen. Hij zou in ieder geval wel enige waarde kunnen hebben voor een modaal elftal.

21 februari 2013 om 14:08

Zij Sana en Sulejmani toevallig niet de Ajax-spelers die mogen/moeten vertrekken? De tegenstander (lees: Looms) kan tegen hen dan (op dat moment) inderdaad excelleren.

NAC zou er heel goed aan doen om het contract met Eric Botteghin sowieso te verlengen. Voorts de contracten verlengen van Jelle ten Rouwelaar, Kenny van der Weg, Sepp de Roover, Kees Luyckx, Tim Coremans, Elson Hooi, Jens Janse en Danny Verbeek. Ook het contract met Anthony Lurling verlengen met max 1 jaar, met een standaard salaris.

21 februari 2013 om 14:35

Ik las gisteren dat Eric Botteghin graag hogerop wil en dat hij zijn contract niet gaat verlengen. NAC wil dat uiteraard wel graag. Denk dat het een kansloze missie is voor Nac. Botthegin is verreweg de beste verdediger bij Nac.

21 februari 2013 om 16:49

Klopt. Maar er wordt overal veel geschreven en niet alles is waar. Ik hoop dat dit bedoelde bericht in ieder geval niet waar is. Hij heeft in ieder geval nog een contract tot 2014.

Aan de andere kant ben ik er absoluut van overtuigd dat Kenny van der Weg het ook in zich heeft om uit te groeien tot een goede centrale verdediger.
Hoop doet leven!

Als Leugers al op de bank zit bij NAC heeft hij natuurlijk ook helemaal niets te zoeken bij FC Twente. Omdat hij helaas na dit seizoen nog steeds bij FC Twente onder contract staat zou ik hem volgend seizoen verhuren aan Go Ahead Eagels waar Fc Twente een samenwerkings verband mee heeft. Hopelijk kan hij zich daar dan wel een beetje bewijzen, want ik denk dat Leugers echt een speler is waarbij de top van de jupiler leaque ook zijn absolute top is. Het is geen speler voor de eredivisie. Het is allemaal net niet. Net geen snelheid genoeg, net geen power genoeg, net geen overzicht genoeg, net niet medogenloos genoeg en dus kort samengevat net geen niveau genoeg.

Die Verbeek is een topper en ik zie Luik die jongen ook wel weer terug halen want hij is erg goed, vind het alleen raar dat hij niet altijd speelt maar dat terzijde.
Verder vind ik het maar vreemd dat Janse een contractverlenging krijgt, belachelijk slechte verdediger, maargoed, NAC moet zelf weten hoe ze aan een goed elftal komen

21 februari 2013 om 15:35

Danny Verbeek speelt vrijwel iedere wedstrijd, maar is geblesseerd geraakt vlak na de winterstop. Vandaar dat hij ondertussen een paar wedstrijden niet mee heeft gedaan

We hebben een prima team nu, alleen niet heel erg veel voor in de breedte, en elk seizoen vertrekken er weer spelers en het is maar de vraag wie daar voor terugkomen... En gezien onze financiele situatie zal Messi ook dit seizoen helaas niet gehaald kunnen worden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren