Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mokerslag in Heerenveen: 'Dus weer negen maanden revalideren'

Laatste update:

Pascal Huser is langdurig uitgeschakeld als gevolg van een kruisbandblessure, zo meldt sc Heerenveen vrijdagmorgen. De twintigjarige aanvaller van de Friese club raakte enkele weken geleden tijdens een training geblesseerd.

/

Nader onderzoek in het ziekenhuis heeft aangetoond dat de voorste kruisband van de rechterknie is afgescheurd. Het is de tweede maal dat Huser met een kruisbandblessure wordt geconfronteerd. Twee jaar geleden raakte hij tijdens een internationaal toernooi van de A1 in Zutphen aan dezelfde knie geblesseerd.

"Seizoen alweer voorbij, net als 3 jaar geleden heb ik nu weer mijn voorste kruisband afgescheurd... Dus weer 9 maanden revalideren", treurt Huser vrijdagmorgen op zijn Twitter-account. Huser werd afgelopen seizoen aan MVV verhuurd. Daar speelde hij zeventien duels, waarvan vijftien als invaller. Hij kwam niet verder dan een treffer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Vandaag kwam ook al het bericht dat Joris Voest (linksback uit de beloften van Heerenveen) ook weer langdurig geblesseerd is. Hij scheurde weer een kruisband af, nadat hij net hersteld was van een afgescheurde kruisband...

21 augustus 2015 om 12:13

Echt balen.. Had gehoopt dat Voest vast kon aansluiten bij het eerste elftal, maar dat zit er niet in. Ben benieuwd of het nog wat wordt met zijn carrière. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Huser. Ze hebben dr leeftijd waarop spelen belangrijk is.

21 augustus 2015 om 12:39

Die jongens worden een gevalletje geert a. roorda. Die blijven kwakkelen. Dus heb er weinig vertrouwen in dat het ooit wat word met die jongens.

Volgens mij geen basisspeler.
Wel ontzettend rot voor die jongen zeg

21 augustus 2015 om 12:34

Geen basisspeler, en wordt dat ook niet. Maar desalniettemin enorm zuur voor hem.

21 augustus 2015 om 12:52

Sowieso niet nu hij zo'n blessure. Een verloren seizoen,dus kans op een basisplek bij ons zit er waarschijnlijk niet meer in.

21 augustus 2015 om 13:55

Dat was al niet zo, hij is gewoon te licht. Meer een jongen voor de JL / onze beloften.

Na Voest al de tweede met een dikke blessure. Erg jammer voor die jongens.

21 augustus 2015 om 12:31

heeft het wellicht met de trainingsmethoden te maken..?

21 augustus 2015 om 13:17

Nee, heeft het niks mee te maken. Twee keer kruisband na een duel. Huser op training en Voest in een wedstrijd. Gewoon domme pech.

Verschrikkelijk om mee te maken lijkt me dat. Hoop dat hij goed revalideerd!

Verschrikkelijk nieuws voor de speler. Ik ben benieuwd of hij nog op top niveau gaat terugkomen. Hij zit nu op de leeftijd dat hij veel moet spelen om te ontwikkelen dat mist hij nu.

zonde.. ik verwacht niet dat deze speler het eerste had gehaald, maar dit is toch wel erg zuur voor hem.. negen maanden stil in zijn ontwikkeling in de jaren waar speeltijd het meest belangrijk is. Ik hoop dat hij sterker terug kan komen en echt aan zijn carriere kan beginnen. Hetzelfde geldt voor joris voest die ook weer zijn kruisband voor de tweede keer afscheurt.. allebei jonge jongens en dit gun je ze niet..
voor voest is het ook zuur, mede omdat ik hem wel speelminuten zag gaan maken in het eerste, is een jongen met redelijk potentie. Hopen dat hij sterker terugkomt!

Blessuregevoelig, met andere woorden binnenkort amateurbasis zoals zovelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren