Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: SC Heerenveen moet verdediger na enkeloperatie missen

Laatste update:

De voorbereiding is nog maar net van start gegaan, maar er is nu al tegenslag bij sc Heerenveen. De club maakt donderdag bekend dat verdediger Doke Schmidt een operatie nodig heeft om van zijn enkelklachten af te komen. Daarnaast zal spits Pascal Huser er vier tot zes weken niet bij kunnen zijn in de voorbereiding op het nieuwe seizoen: hij liep deze week een knieblessure op.

/

Trainer Dwight Lodeweges moet het voorlopig dus stellen zonder zowel Schmidt als Huser. De 23-jarige verdediger, die zowel centraal als op de vleugel uit de voeten kan, tekende recent nog een nieuw contract voor een jaar. Aan trainen en oefenwedstrijden spelen zal de in Heerenveen geboren Schmidt voorlopig echter niet toekomen. Specialist Niek van Dijk zal hem in het AMC in Amsterdam opereren.

De twintigjarige Huser, die vorig seizoen werd uitgeleend aan MVV, hoopte komend seizoen de nodige minuten te maken in Friesland. Dat kan nog steeds, maar hij moet de voorbereiding wel laten schieten. Er zit nog veel vocht in zijn knie en een MRI-scan leverde geen uitsluitsel op, maakt zijn club bekend. Fysiotherapeut Erik ten Voorde meldt op de clubwebsite dat Huser er voorlopig naast staat: de club rekent op vier tot zes weken.

Update 22 juli 15.06 uur - SC Heerenveen moet verdediger na enkeloperatie missen
Doke Schmidt is met succes geopereerd aan zijn enkel en moet nu eerst een tijdje rust nemen. “Dat betekent dat hij op korte termijn niet kan spelen. Hoe lang het herstel gaat vergen is moeilijk aan te geven. Dat hangt ook af van hoe de enkel reageert als Doke weer gaat trainen”, zegt fysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van sc Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik heb een vraag voor een insider: welke namen voor de spits worden genoemd in de wandelgangen? Ik hoor of lees daar zo weinig over. Alvast bedankt.

9 juli 2015 om 23:45

Mamelodi Sundowns van djurgardens uit zweden uiteraard. Heb ik als enige gehoord. Van amersfoort zou ook kunnen, als hij een goed ek neerzet met nederland. Maar daar ga je niet alleen van uit. Hetzelfde verhaal als vorig jaar: t zou de vervanger van uth/finnbogason moeten zijn maar je gaat er niet alleen van uit.

Als SC Heerenveen fan moet ik wennen als hij komt. Want hij is 29 jaar dus zal hij geen grote poen opleveren. Maar zijn leeftijd zal goed zijn voor t balans. Slagveer 20/21 larsson 21 van amersfoort 18 veerman 21 namli 19.

9 juli 2015 om 23:47

De naam is nyasha mushekw. En is 27 jaar.

Excuus

9 juli 2015 om 23:46

Mikael Ishak
Andraz Sporar
Jürgen locadia

10 juli 2015 om 00:00

Janssen was denk ik het belangrijkste doelwit, is ook een aanbod gedaan maar hij koos voor AZ. Verwacht een Scandinaviër of Oostblokker die bij weinigen bekend is. Er zal niet veel geld aan besteed worden.

10 juli 2015 om 00:20

Ciftci was een leuke aanwinst geweest! Jammer genoeg is hij nu al naar Celtic vertrokken

22 juli 2015 om 17:14

Ik heb gelezen dat michiel kramer niet naar verenigd emiraten gaat. Dus misschien voor 1 miljoen ophalen bij ado.

Zijn niet bepaald de bepalers van Heerenveen... Maar op deze manier is er in de voorbereiding weinig breedte qua selectie

10 juli 2015 om 01:29

Verdedigers genoeg, in dat opzicht is er breedte genoeg, ook zonder Schmidt.
In de aanval is het wel vrij smal. Doordat van Amersfoort er nog niet bij is hebben we zonder Huser alleen nog Veerman voor de spitspositie. Dat is we echt een nadeel nu, dat je niet eens een spits voor een spits kunt wisselen. Slagveer in de spits zou nog kunnen, maar aangezien Larsson ook nog vakantie houdt is er dan ook bijna niemand meer voor de vleugels.
Tijd dat er een spits en een buitenspeler bij komt.
Maar zoals het nu lijkt zal er wel eerst een doelman komen (mulder). Hopelijk volgt de rest dan snel

Van Aken is ook nog niet fit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren