Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cultspits gaat voor kans in Heerenveen: ‘Een aankoop is geen noodzaak’

Laatste update:

SC Heerenveen zit door het vertrek van Mark Uth en de blessure van Pascal Huser relatief dun in de spitsen, maar hoeft geen nieuwe aanvaller te halen. Tenminste, als het aan Henk Veerman ligt.

/

De 24-jarige ex-speler van FC Volendam tekende in februari een contract tot de zomer van 2017 in het Abe Lenstra Stadion en hoopt zich op te werken tot eerste spits. “Wat zou een andere spits beter kunnen dan ik? Natuurlijk, ik ben een ander type dan Mark Uth. Ik ben écht een diepe spits, maar als de ploeg zich daaraan kan aanpassen, dan hoeft dat helemaal niet negatief te zijn.”

“Als de club voor weinig geld nog ergens een spits kan ophalen, dan kan ik dat wel begrijpen. Maar volgens mij is het geen noodzaak. Ik wil mezelf heel graag bewijzen”, aldus Veerman in een interview met de Leeuwarder Courant. Voor Volendam maakte hij 25 doelpunten in 50 wedstrijden en in dienst van Heerenveen staat de teller op 2 treffers in 17 optredens.

Moet sc Heerenveen nog een nieuwe spits halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie is Pascal Huser?

14 juli 2015 om 00:05

Talent uit de jeugdopleiding van Heerenveen

Ik schrok toen ik hoorde dat deze jongeman nog maar 22 jaar oud is. Had een vermoeden dat hij toch minimaal 25/26 zou zijn.

Desalniettemin een goede spits die van mijn part samen met Van Amersfoort uit mag maken wie van de twee 1e spits wordt in Friesland aankomend seizoen. Voor de mensen die willen beweren dat beiden (nog) tekort komen: Uth deed het niet geweldig op uitleenbasis bij Heracles, kreeg toch opnieuw z'n kans bij SC Heerenveen, en speelt nu wel subtop Bundesliga komend seizoen...

14 juli 2015 om 00:09

Is ook niet zo, hij is toch echt 24 jaar oud. Kijk maar op zijn profiel op de site van Heerenveen. Fout van Voetbalzone.

14 juli 2015 om 00:28

Het is wel een matige spits. Leuk als stormram maar echt veel te lomp voor een vaste plek in de spits. Mag hopen dat Heerenveen nog wat gaat halen. Locadia zou een mooie optie zijn.

14 juli 2015 om 00:31

Locadia zou ik bij jou clupie ook heel mooi vinden passen mocht johansson weggaan

14 juli 2015 om 02:45

AZ heeft al Vincent Janssen en Robert Muhren achter Johannsson, een nieuwe spits is naar mijn mening overbodig.

14 juli 2015 om 18:03

Lomp? Zo komt hij misschien een beetje over, maar zijn techniek is ook echt goed. Kan me onder andere nog dat lobje herinneren waarmee hij afgelopen seizoen scoorde.

15 juli 2015 om 10:28

@fcalkis: Goede spits inderdaad maar helaas overbodig. Vincent Janssen is de opvolger van Johannsson en daarachter hebben we nog Muhren (geflopt), Zakirovski en Tankovic. Genoeg opties dus.

Natuurlijk moet er nog een spits bij, Henkie heeft bij Volendam leuk gepresteerd, maar mist in mijn ogen kwaliteiten voor dé nummer 9 van Heerenveen.

Kom anders een keer in Rotterdam-Zuid een bak koffie doen Hans Vonk! Mitchell te Vrede en Kazim duodeal? Koop je ze beide krijg je Immers er gratis bij!

14 juli 2015 om 00:29

Immers er gratis bij? Dan geef je ze nog een derde reden om het niet te doen

14 juli 2015 om 00:44

Volgens mij is het de bedoeling een deal zo aantrekelijk mogelijk te maken niet het tegen overgestelde

Henk gaat het absoluut redden. Hij heeft alleen een kans nodig !

Ik gok dat Heerenveen nog wel ergens een spits vandaan gaat halen. Die van Amersfoort lijkt me een leuk talent, maar is nog erg jong om wekelijks het verschil te gaan maken. Veerman deed het bij Volendam aardig, maar er is geen garantie dat hij dit jaar de doelpuntenmaker gaat worden die Heerenveen eigenlijk altijd wel gehad heeft.

Gewoon een 1ste spits halen, Veerman als back-up/stormram en die van Amersfoort ook zijn wedstrijden laten meepakken.

Hoe gek we ook zijn met "onze" volendamse Henk, er moet toch echt een spits bij. Hij is zeker bruikbaar maar niet als basisspeler in 34 wedstrijden. Pascal Huser is een speler uit de beloften van Heerenveen, vorig jaar verhuurd aan Mvv. Kwam daar voornamelijk als invaller in het veld en maakte weinig indruk. Ben bang dat hij dan ook tekort komt voor de A selectie.

Misschien kan Heerenveen een poging doen Armenteros over te nemen van Anderlecht? Lijkt me voor Heerenveen geen verkeerde speler enheeft afgelopen seizoen laten zien een prima spits te zijn

14 juli 2015 om 00:50

Dat gerucht gaat ook al ja.

14 juli 2015 om 01:04

Armenteros deed het afgelopen seizoen wel aardig bij Willem II, maar hij maakte maar 11 doelpunten. Bij bij zijn andere clubs scoorde hij ook niet veel en bij Heerenveen moet een spits wel meer scoren dan 11 doelpunten in een seizoen.

14 juli 2015 om 12:36

Qua techniek is die heel goed, maar hij moet inderdaad meer scoren. Vorig jaar een aantal 100% procent kansen gemist. Bij Willem II waar de verwachtingen niet hoog waren kan dat gebeuren maar bij Heereveen die toch voor Europa gaan wordt je daar wel op afgerekend

15 juli 2015 om 01:11

Precies en hij heeft nergens in zijn carrière veel gescoord, dus verwacht niet dat hij dat nu ineens wel zou doen bij Heerenveen. Ik zie daarom liever een andere spits komen.

We moeten zeker wel een nieuwe spits halen. Henk is nog niet goed genoeg voor de basis. Toen hij een basisplaats had bakte hij er niks van.

Henkieeee

Inderdaad nu al een cultstatus bij Heerenveen door zijn uiterlijk.
Nee Heerenveengaat nog wel een spits hslen. V. Amersfoort en Huser komen net kijken dus. En je moet sowieso 2 iets meer ervaren spitsen hebben . Komen nog wel met een of andere Scandinavier straks hoor

Ik vind dat deze man een kans verdient, hij scoorde zo gemakkelijk bij Volendam! Hij is lang, sterk en geloof het of niet, maar hij heeft ook een prima techniek. Oke, Volendam is geen Eredivisie, maar hij verdient wel een kans naar mijn mening

14 juli 2015 om 10:06

Ik geef je 100 % gelijk. Als je deze man een kans geeft vervangt hij over 2 jaar Luuk de Jong bij PSV! Dat weet ik wel zeker

14 juli 2015 om 10:14

Ik vraag het me af. Maar op zich verdient ie wel een kans natuurlijk.

hij zegt ook duidelijk als je het team en de tactiek aanpast, hij weet ook dat hij afhankelijk is van het team.

Henk is een held! hoop dat hij er nog een paar maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren