Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United schrikt van torenhoge vraagprijs voor voormalig PSV'er Branthwaite

Laatste update:

Manchester United is geïnteresseerd in de diensten van Jarrad Branthwaite, maar vindt de vraagprijs van Everton te gortig. The Toffees verlangen volgens Florian Plettenberg een bedrag van 93 miljoen euro voor de verdediger.

Plettenberg bevestigt het nieuws dat de Engelse mandekker op het lijstje staat bij Manchester United. De club heeft echter meerdere kandidaten voor de vacature van verdediger op het oog.

Raphaël Varane is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden bij Manchester United. De Franse verdediger heeft een contract tot deze zomer en zal waarschijnlijk vertrekken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Manchester United zoekt naar een vervanger. Manager Erik ten Hag speelde vanwege veelvuldig blessureleed dit seizoen al met héél veel verschillende verdedigers. Zo kwamen Harry Maguire, Luke Shaw, Victor Lindelöf, Lisandro Martínez, Varane, Jonny Evans en Willy Kambwala dit seizoen in actie.

De club is op zoek naar nieuw elan. Naast Varane gaan er meer spelers vertrekken. Zo wordt het contract van Evans niet verlengd en blijft het de vraag of Maguire nog een toekomst heeft bij de club.

Manchester United heeft naast de 21-jarige Branthwaite meerdere spelers geïdentificeerd om de verdediging te versterken. De club werd in de voorbijgaande maanden in verband gebracht met onder meer Max Kilman (Wolverhampton Wanderers), Jean-Clair Todibo (OGC Nice), Tosin Adarabioyo (Fulham) en António Silva (Benfica).

Vooralsnog houdt Manchester United de situatie van Branthwaite in de gaten. Everton verlangt een torenhoog bedrag van 93 miljoen euro. Daar wil Manchester United niet aan voldoen. Mocht Everton degraderen, kan de situatie volledig veranderen. Everton staat momenteel twee punten boven de degradatiestreep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar het is ook gewoon de schuld van United zelf met wat ze voor Maguire (en zoveel andere spelers) hebben betaald

Belachelijk bedrag als dit echt klopt

16 april 2024 om 13:04

Dat is gewoon onderhandelen. Everton wil 'm niet kwijt en heeft geen geld nodig. Hiermee geef je een signaal af 'ga maar ergens anders een mandekker halen'. Of betaal ons zodanig veel dat wij een waardige vervanger kunnen halen en geld overhouden. Nu is Manchester United aan zet. Je hoeft als club niet steeds je beste spelers te laten gaan naar kapitaalkrachtigere clubs.

16 april 2024 om 13:20

United is wel de club bij uitstek om dit soort bedragen te betalen voor in mijn ogen geen wereldtopper(s)

16 april 2024 om 13:35

Je bedoelt het Everton wat al 8 punten in mindering heeft gekregen omdat ze de financien niet op orde hebben? Dat Everton?

16 april 2024 om 13:38

Nog als aanvulling op mijn eerdere reactie een copy/paste uit een van de artikelen over de puntenaftrek:

De Premier League meldt dat Everton tijdens een vijfdaagse hoorzitting heeft toegegeven dat het 124,5 miljoen pond (142,5 miljoen euro) verlies heeft geleden. Dat had volgens de regels maximaal 105 miljoen pond mogen zijn.

Dus Everton heeft idd geen geld nodig? Hahaha

16 april 2024 om 13:38

Ik wilde net zeggen, denken wij aan hetzelfde everton

16 april 2024 om 14:09

Everton heeft wel geld nodig, United heeft te veel te spenderen, en Branthwaite is Engels en jong. Ik denk zomaar dat Everton hier goed aan kan verdienen😉

16 april 2024 om 14:28

Als je begroting rond is heb je geen geld nodig, ook al heb je grote schulden.

Dus als Everton voor volgend seizoen ook weer een begroting kan maken waarmee ze uitkomen zonder de verkoop van Branthwaite dan staan ze sterk genoeg in de onderhandelingen. Kan me goed voorstellen dat ze in dat geval liever hun beste spelers houden om de kans op Premier League voetbal zo groot mogelijk te houden en niet nog verder af te glijden.

16 april 2024 om 17:36

sacana soms kun je ook gewoon iets zeggen als oops ik had het even mis. Na die comments toch nog volhouden dat ze geen geld nodig hebben is zelfs voor internet begrippen vrij stuitend.

Misschien zijn ze de komma vergeten.
Clubs denken MU koopt toch wel. Misschien €10 mln eraf dan nog hebben ze de beste deal aller tijden gesloten. Een toptrainer maakt het verschil. Zo'n trainer zorgt voor waardevermeerdering van de selectie.
Mu verkoopt als spelers op terugweg zijn (bij hun) en tja dan vang je gewoon veel minder voor ze
Bij AZ doen ze dat precies andersom; op hun top? direct verkopen
Mu lijkt wat dat betreft op Feyenoord. Spelers op hun top? dan houden misschien wordt het nog beter. Nee, de top is de top. daarna wordt het nagenoeg altijd minder

16 april 2024 om 12:19

Ik vind Dyche toch niet echt een toptrainer maar toch vragen ze zoveel voor een speler die qua marktwaarde er niet eens bij in de buurt komt.

Hoe weet je wat de top is van een speler? Dat is toch niet voor elke speler hetzelfde?

16 april 2024 om 12:26

De top is bij benadering te bepalen.
Als hij goed presteert, zal hij het jaar daarna beter presteren, daarna waarschijnlijk ietsje beter. Dat is zijn top.
je moet dus zijn ontwikkeling over ,twee drie jaar max volgen

16 april 2024 om 12:24

Ronaldo was op zijn top aan presteren en die hebben ze verkocht. Hij heeft die vorm trouwens nog wel lang vast gehouden als je zijn statistieken eens opzoekt.

16 april 2024 om 13:13

Het gaat niet op voor elke speler.
Het gaat vaak wel op voor een club, omdat de personen die daar aan de touwtjes trekken het voor lange tijd doen. Het is dus een beleidskeuze

16 april 2024 om 12:57

Nee is gewoon een optelsom waardoor hij zo prijzig is.
- Hij is jong
- Hij is Engels
- talentvol
- speelt zijn wedstrijden in Pl
- Concurrent

16 april 2024 om 13:33

Concurrent? Nou weet ik dat het Man United niet bepaald voor de wind gaat maar om ze nou een concurrent van Everton te noemen is ook wel wat overdreven hahah.

Zou dan toch serieus kijken naar een speler zoals Hancko, kost de helft en is beter.

16 april 2024 om 12:50

Die is waarschijnlijk zelfs voor 1/3de van de prijs al op te pikken en zeker niet minder goed.

16 april 2024 om 13:00

Die zal dan als linksback moeten fungeren. Twee linksbenige centraal is niet ideaal, en Martinez is natuurlijk wel verzekerd van een basisplaats. Maar ik vind Hancko zeker goed genoeg voor UTD

16 april 2024 om 13:56

Branthwaite is ook linksbenig.

16 april 2024 om 14:44

Hancko heb ik erg hoog zitten, maar Brantwaite ook. Doen niet erg voor elkaar onder. Daarbij is Brantwaite jonger én Engels. Dus dat hij een stuk duurder is, dat is wel logisch.

17 april 2024 om 07:47

Plus dat hij het in de pl al heeft laten zien

Leuk he.. voor een schappelijke 93 miljoen kreeg je een aantal jaar geleden nog een Cristiano Ronaldo in topvorm. Nu moet je het doen met Jarred Branthwaite!

16 april 2024 om 13:41

Ja alleen was dat 15 jaar geleden. Als nu zo een speler als Ronaldo op jonge leeftijd was geweest dan zou je minimaal 300 miljoen mogen aftikken.

16 april 2024 om 13:53

Ja 15 jaar geleden kon je ook een huis kopen voor 2 ton..

16 april 2024 om 16:27

Tot 8 jaar terug kon je dat ook nog wel, toen kon je nog onder de vraagprijs bieden.

We hadden deze jongen echt moeten kopen afgelopen zomer. Wat een gemiste kans.

16 april 2024 om 12:22

PSV heeft er wel echt alles aan gedaan, maar Everton wou hem absoluut niet verkopen

16 april 2024 om 12:29

Ik dacht dat PSV het een te hoog bedrag vond destijds en daarom niet doorpakte. Maar als jij wat zegt klopt neem ik het terug.

Vond hem nooit een onaardige speler en wetend dat hij Engels is kon je er altijd een mooi bedrag voor krijgen. Neem voorbeeld aan Madueke niet nooit fit was.

16 april 2024 om 13:01

Klopt. Het gevraagde bedrag was te hoog omdat Everton hem dus niet wou verkopen. Erg jammer want ik had de indruk dat Gerrit graag bij PSV was gebleven

16 april 2024 om 13:48

De vraag blijft wel waarom je 15 (lang) + 15 (lozano) +10 (pepi) = 40mln in de aanval stopt maar voor je verdediging twee huurspelers haalt (dest, Bella-Kotchap) en je ook nog van Aanholt hebt gehuurd. Beetje scheef geinvesteerd, want het geld was er dus wel.

16 april 2024 om 12:34

Tja het is een linkercentrale verdediger en Boscagli is gewoon 3 a 4 klasses beter. Boscagli kan met 50 meter in de rug spelen en is de drijvende kracht achter de opbouw van PSV. Gerrit daarentegen is een lompe kracht die het vooral van zijn fysiek moet hebben. Vond hem bij PSV totaal niet bijzonder. Herinner me nog een aantal wanprestaties van hem tegen oa Volendam en Cambuur. Hij is nog jong maar tamelijk bizar dat hij op 90 miljoen getaxeerd wordt

16 april 2024 om 12:58

Oh kom op, jij hebt zo te zien echt geen enkele wedstrijd van Branthwaite gezien dit seizoen, is op dit moment 1 van de beste verdedigers van de Prem, met zijn goede positionering, passing en sterke staande tackle is hij degene die er voor zorgt dat everton niet elke wedstrijd 12 goals tegen krijgt met het kamikaze "Dyche-ball"

16 april 2024 om 13:08

Hij is tweebenig. Speelde vaak zat als RCV en was aan de bal ook prima. Ja geen Boscagli maar wie in de eredivisie wel.

Denk dat je te weinig wedstrijden gezien hebt van hem om een goed oordeel te hebben over hem als speler.

16 april 2024 om 13:15

Hij werdt gisteren anders helemaal kapot gespeeld door de Chelsea spelers, voornamelijk Cole Palmer.

16 april 2024 om 13:20

Oh, dus we beoordelen voetballers op 1 wedstrijd nu? Dan is Taylor nu zeker een kanshebber voor de Ballon D'or

16 april 2024 om 13:26

Een speler die 93 miljoen moet kosten wel ja. Die hoor je juist te beoordelen op dit soort wedstrijden. Ik vind hem een talentvolle speler maar niet beter dan niveau subtop Premier League.

16 april 2024 om 13:49

InvertNL - ook tegen Haaland zag hij er niet goed uit en dat zijn toch de wedstrijden waar je hoopt dat hij meegaat met het niveau.

Begrijp me niet verkeerd. Ik zie ook zijn potentie en hoop oprecht dat hij stappen maakt. Maar nu al €93M? Veelste vroeg en met een beetje onderhandelen kan je hem zeker voor minder ophalen, vooral als ze degraderen want dan verwacht ik dat ie voor £35M op te halen is.

16 april 2024 om 20:55

35m gaat het niet worden, alleen al om de reden dat hij een "Homegrown" speler is

Dat Utd al vaak teveel op tafel heeft gelegd voor spelers breekt ze nu wel heel erg op, er wordt altijd een premium gevraagd als zij aankloppen. Mag toch hopen voor die jongen dat ze niet zoveel voor hem gaan betalen mocht hij naar Utd willen, want dat zorgt er direct weer voor dat hij geen enkele tijd krijgt om zich aan te passen en bij de eerste de beste fout trekken de tabloids ook weer alle registers open om hem te bekritiseren.

Misschien kunnen ze de komma verzetten en kan PSV hem nog voor 9,3 miljoen overnemen 😉

Pff wat een bedrag zeg en dat betaal je dan voor potentie.

16 april 2024 om 12:51



haha, welkom back

Als psv hem destijds toch op had kunnen pikken, zelfs voor 20 miljoen….dan hadden ze nu een bedrag ver onder de 93 miljoen kunnen vragen en was Jarred op weg naar United

Speelt natuurlijk een heel sterk seizoen op een aantal wedstrijden, zoals gisteren, na. Met name in de eerste seizoenshelft. Met home grown status en het feit dat je bij United altijd wat hoger in de boom kan zitten, zou ik een bedrag van zo'n 60 miljoen euro / 50 miljoen pond goed begrijpen, maar dit is wel erg hoog

Manutd kennende zijn ze bereid om dit bedrag uiteindelijk nog te gaan betalen ook.
Natuurlijk drijft "home-grown" en premier league ervaring de prijs wat op, maar dit is echt absurt!

Ik denk dat ze de komma waren vergeten bij Everton. Moet waarschijnlijk 9,3 miljoen euro zijn. Ten Hag kennende schakelen ze nu door naar Hato.

Tja dit is natuurlijk een PL som, geen Europese som. Iemand als Brantwaith zou als hij niet Brits was geweest Max 35-40 miljoen kosten en dat zou al veel zijn. De GB en PL taks is gewoon alles x2 qua sommen.

Als je in Engeland een Engelsman wil kopen (en zeker als je Man United bent) betaal je sowieso de hoofdprijs. Maar ze hebben geluk bij Man United want voor 93 miljoen kunnen ze ook Sutalo krijgen en dan hebben ze nog geld genoeg om Engelsman Akpom er bij te kopen.

Bizar, het is maar net wat een gek er voor neer wil leggen. Niemand had 100mil voor een Anthony verwacht dus Everton's goed recht om dit te vragen.

Gister tegen Chelsea was niet heel best, potentie zal er best zijn hoor maar die prijzen tegenwoordig zijn gewoon te gek.

Geef Everton gelijk, ze hebben niets re verliezen en man u geeft al veel vaker onnodige hoge bedragen uit voor matige spelers dus ik geef ze helemaal gelijk dat ze zo een belachelijk bedrag vragen, wie weten happen ze wel

Misschien moet ManU dan eens gaan scouten buiten Engeland, want vermoed dat je gelijkwaardig of beter prima op de vaste wal kan vinden. Als je alleen blijft kijken en zoeken op het eiland betaal je overal de hoofdprijs.

Ik ben heel benieuwd of ratcliffe deze trend weet te doorbreken. Je moet als united nee leren zeggen, ook al betekent dat misschien dat je de eerste paar jaar wat vaker een speler misloopt. Creatiever scouten zou ook veel helpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren