Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United loopt averij op na knotsgek slot met goals in minuut 97 en 98

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdagavond twee dure punten verspeeld in de jacht op een Champions League-ticket. De ploeg van Erik ten Hag kreeg tegen Brentford 31 doelpogingen om de oren, leek er in minuut 97 alsnog met de winst vandoor te gaan, maar remiseerde door een gelijkmaker in minuut 98: 1-1. Een knotsgekke apotheose.

United wist wat het te doen stond op bezoek bij Brentford. Concurrenten Aston Villa en Tottenham Hotspur hadden eerder op de dag hun duel gewonnen en dus konden the Mancunians zich geen nieuwe misstap veroorloven.

Het was echter Brentford dat veel scherper voor de dag kwam. Na een afwachtende openingsfase zonder al te veel grote kansen schoot Ivan Toney halverwege de eerste helft op de binnenkant van de paal.

Het zou de eerste, maar zeker niet de laatste keer zijn dat het aluminium werd gevonden. Amper tien minuten later kopte Mathias Jørgensen namelijk op de bovenkant van de lat uit een indirecte corner. Manchester United zette daar in de eerste helft nauwelijks iets tegenover.

Ten Hag liet Raphaël Varane in de rust in de kleedkamer achter - zeer waarschijnlijk met een blessure - en bracht Harry Maguire voor hem binnen de lijnen. Hij zag hoe Rasmus Højlund voor het eerste gevaar zorgde namens de bezoekers.

De Deense spits werd gevonden door Bruno Fernandes en deed weinig verkeerd, maar moest toezien hoe Mark Flekken een fantastische reflex in huis had. Aan de overkant redde André Onana tot twee keer toe op inzetten van Brentford.

De thuisploeg was veel gevaarlijker dan United en raakte via Yoane Wissa en Bryan Mbeumo voor de derde en vierde keer het aluminium. Ten Hag had Antony intussen binnen de lijnen gebracht en zag de Braziliaan op karakteristieke wijze net voorlangs schieten.

Twintig minuten voor tijd maakte Lisandro Martínez zijn rentree namens de bezoekers. De Argentijn leeft dit seizoen van blessure naar blessure en kwam op 4 februari voor het laatst in actie.

Brentford bleef in het laatste kwart jagen op de overwinning en was dichtbij via Toney (afgekeurde goal) en Mbeumo (schot op de lat op aangeven van Flekken), maar kreeg in minuut 97 de deksel op de neus.

De ingevallen Mason Mount, die op 11 november voor het laatste minuten had gemaakt in competitieverband, schoof binnen op aangeven van Casemiro. Wie dacht dat United daarmee de buit binnen had kwam bedrogen uit. Een minuut later was het aan de andere kant ook raak. Kristoffer Ajer bezorgde zijn ploeg een meer dan verdiend punt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja het is typisch en het verhaal van dit seizoen. Na een goede pot of korte serie goede wedstrijden weer door de ondergrens heen zakken. Het leek weer he-le-maal nergens op tegen de nummer 15. Europees voetbal mag je ook wel vergeten nu.

Ten Hag heeft er steeds zijn mond vol van dat hij elke wedstrijd zogenaamd als een finale ziet. Als je dan ziet hoe ze voetballen; zo energie- en inspiratieloos. Fernandez en Mainoo die elke keer het spel vertragen en de bal over 1.5 meter naar elkaar afleggen alsof ze tijd aan het rekken zijn bij een voorsprong. Rashford die er geen zin in lijkt te hebben. Ongelooflijk weer.

30 maart 2024 om 23:16

Ahh heb je onze beste ETH zeiker weer, die er als de kippen bij is, zodra er een minder wedstrijd gespeeld wordt. Ik heb je de afgelopen weken wel gemist.

ON: Zaadpot van United. Totaal geen creativiteit, dit was flipperkast voetbal; heel veel slechte passes gezien van United. Team was vermoeid: Brentford heeft in totaal 5km meer gelopen dan United. Bijna de 3 punten gestolen, maar ben ook blij met een punt.

30 maart 2024 om 23:22

@GroenHout, alleen in de cl hebben ze gekregen wat ze verdienen. United speelt al het hele jaar als een degradatiekandidaat die op de counter speelt. Dat ze 6e staan kun je echt een wonder noemen

30 maart 2024 om 23:25

Haha geweldig altijd, de toxic arsenal fans, zorgen jullie nou eens dat Arsenal niet de league bottled ipv je druk te maken over andere clubs.

De CL was ook heel ongelukkig, maar goed je hebt natuurlijk de wedstrijden niet gezien anders wist je dat wel.

30 maart 2024 om 23:26

Waardoor zouden de spelers oververmoeid van.moeten zijn dan? Aantallen spelers niet geselecteerd of mochten eerder terug keren naar de club. Spelen alleen elke wekekd nu een wedstrijd.

Dit is gewoon het team dat niet elke week top kan presteren. Dit is al jaren zo. Maguire Lindelof AWB SMT Rashford is gewoon niet goed genoeg. Een jonge Mainoo die het team nog niet kan dragen. Bruno al.lange tijd uit vorm. Dan blijft er gewoon niet veel over en krijg je met zulke wedstrijden te maken.

30 maart 2024 om 23:36

Dat is een goeie vraag, vast wat spelers van international games, maar ik denk dat de tempo op de training ook iets te hoog is.

Wat betreft kwaliteit van spelersmateriaal, geef ik je ook gelijk in. Ik heb al is eerder een lijst gemaakt van spelers, die niet United waardig zijn, en die noem jij nu weer is op. Vooral Rashford ben ik echt nooit overtuigd van geweest; gaat vaak voor eigen succes, en is te onbesuisd.

31 maart 2024 om 00:03

Die ene keer dat ze meerder wedstrijden zouden spelen?
En denk jij dat het tempo op de training van Liverpool en City lager ligt dan bij United?

Deze spelers zijn jaren lang bekend met counter voetbal onder Mourinho en OGS. De genoemde spelers kunnen het hoge kwaliteit voetbal gewoon niet aan en zal de kwaliteit in de ploeg omlaag helpen. Juist niet hogerop.
Maguire en SMT stonden niet voor niets op het punt verkocht te worden??

Met een fitte Varane, Martinez en Shaw achterin scheelt al een hele hoop. Zelfde als met Casemiro Mainoo en Bruno middenop. Al ben ik wel even klaar met Bruno. Zie graag Mount op die plek. Maar dat terzijde.

Als coach kan je niet heel veel meer uit deze spelers halen dat erin zit. Ten Hag heeft echt wel een duidelijke visie door met een hoge lijn te willen voetballen en in de opbouw waar de backs belangrijk zijn door zich middenop te positioneren. Maar dit kunnen ze niet met Maguire en Lindelof omdat die te sloom zijn en niet kunnen voetballen. Daarbij vallen je beide linksbacks het hele seizoen uit. En je enige CVM die grotendeels geblesseerd is geweest.

31 maart 2024 om 08:11

Niets toxic aan, united heeft een doelsaldo van 0. Ongeveer meeste schoten tegen, meeste xg tegen van de hele league. Ze staan echt met heel veel geluk 6e.

31 maart 2024 om 10:46

Mooie manier van communiceren, eerst een af hominem en daarna totaal onzinnige argumenten aandragen. Chapeau, je hebt jezelf goed voor schut gezet.

Vermoeid, te hard getraind, te hoog tempo op de training. Koekoek.

31 maart 2024 om 18:11

Haha Samcro toch.. Ik weet dat het je petje te boven gaat om te begrijpen dat door verschillende factoren het team niet draait. Succes straks met City, hoop dat jullie eens de PL winnen

30 maart 2024 om 23:19

Zegt eens dan... wie moet ten Hag er dan inzetten volgens jou? En hoe moet United dan gaan spelen met de spelers die terbeschikking zijn.

30 maart 2024 om 23:43

Antony de miljoenenaankoop van ten Hag.

31 maart 2024 om 00:31

Je vergeet Sancho Maguire AWB...de miljoen aankopen van OGS.

31 maart 2024 om 00:17

Ten Hag out, Ten Hag in, Ten Hag out, Ten Hag in, Ten Hag out, Ten Hag in etc. Elke week is het weer feest met Erik. Never a boring moment!

Even een oprechte vraag aan de United fans. Welke aanknopingspunten zien jullie nog voor het aanhouden van ten Hag? Dit kan toch niet meer joh.... Het spel is al sinds dag 1 niet om aan te gluren en er zit ook echt geen enkele stijgende lijn in, sterker nog, het wordt met de week slechter. Zet die oranje bril gewoon eens af en erken gewoon dat onze Erik niet geschikt is voor deze job.

30 maart 2024 om 23:10

Er zijn geen aanknopingspunten. Echt geen. Het is zielig om naar te kijken. Wederom een Nederlandse coach die goed functioneert bij een Nederlandse club maar in het buitenland niet.

30 maart 2024 om 23:20

Helaas eens met bovenstaand. Alhoewel ik mij wel afvraag of er uberhaupt een manager bestaat die United aan het praten kan krijgen 😂

30 maart 2024 om 23:29

Daar ben ik het mee eens. Ten Hag doet het zeker niet lekker, maar als een vGaal en Mourinho het ook al niet aan de praat krijgen dan schort er iets in de organisatie. Dat weten volgers al veel langer, daarmee zeg ik niets vreemds. Het is bizar dat een club met dit budget deze matige selectie heeft. Niet alleen dit seizoen, al jaren. Vreemd genoeg wint ten Hag trouwens procentueel gezien meer wedstrijden dan vGaal, Solskjaer, Mourinho en zelfs Ferguson… maar zo voelt het niet

31 maart 2024 om 09:16

Precies Ijsmuts! ETH doet het helemaal niet zo slecht als iedereen beweert. Niet alleen is de selectie geen wereldtop, maar het aantal blessures is ook ongekend hoog.

Dat ETH meer wint dat 's werelds beste trainers zegt een hoop, zeker met de omstandigheden waar hij mee te maken heeft.

Van Gaal kon zelfs nog leunen op Rooney, v.persie, Carrick en Di Maria, terwijl ETH met doet met jongelingen als Garnacho, Hojlund en Mainoo.

31 maart 2024 om 10:49

Wat zegt het dan precies? Dat hij eigenlijk ook bij ‘s werelds beste trainers hoort of wat dan? Het spel is niet om aan te zien, de spelers worden niet beter gemaakt, geen consistentie in de prestaties en ze slikken mega veel goals. Maar ‘hij doet het niet slecht’ zie je overal gezegd worden zonder steekhoudende argumenten.

31 maart 2024 om 14:27

De statistieken spreken voor zich dus dat is een steekhoudend argument

30 maart 2024 om 23:23

Tot nu toe geen enkele coach daar. Het team klopt niet en er is ook wel echt blessureleed. Man city was ook niet meteen een machine onder pep. Geef iets nou eens de kans zonder te blijven fileren. Elke wedstrijd in de prem is lastig.

30 maart 2024 om 23:27

Tuurlijk moet iemand een fatsoenlijke kans krijgen, maar dan moet er ook wel aanknopingspunten voor succes zijn. En die zijn er tot nu toe nog niet geweest.

30 maart 2024 om 23:29

Altijd maar de blessures de schuld geven. Newcastle, Brentford, Brighton, Chelsea en Sheffield hebben meer last van blessures. En bij 3 van de 5 zie je wel gewoon de hand van de trainer maar bij United niet terwijl ETH een topcoach zou zijn? Daarnaast zag je onder Solskjaer en Mou wel een manier van spelen. Terwijl je nu al 2 jaar wacht.

30 maart 2024 om 23:35

Spurs en Liverpool ook veel meer blessureleed gehad

30 maart 2024 om 23:38

Weke manier was dat dan inderdaad OGS en Mourinho? Of gaan we counter voetbal ineens wel.waarderen?? Maar als een Nederlandse trainer het doet mag het niet? Onder deze 2 trainers was het ook gewoon bar slecht. Zeker niet beter iig met wat jij beweert. En deze.trainers zaten er langer dan ten Hag

Daarbij presteren de genoemde clubs toch gewoon slecht. Maar daarover hoor je niemand. Chelsea en Newcastle met al die centen is het ondermaats en halen ook geen CL voetbal.

30 maart 2024 om 23:45

Ja joh, United heeft eigenlijk geen blessures gehad. Wat een onzin. We spelen al het hele seizoen met een bij elkaar geschraapt team. Die onzin lijstjes waar D.costa9cfc naar verwijst zijn helemaal geen goede graadmeter hoeveel een team last heeft blessures.

30 maart 2024 om 23:49

Ik waardeer counter voetbal. Maar onder ETH spelen ze dat voetbal niet. Of ja soms maar dat is omdat ze elke wedstrijd wat anders uit de hoge hoed toveren om een of andere reden.

Daarnaast heeft Newcastle zo'n 400 dagen meer spelers moeten missen en staan ze maar 5 punten achter united. En Chelsea heeft een ruk coach en matig aankoopbeleid.

30 maart 2024 om 23:51

@manutd36

The Magpies have lost a whopping 1,333 days due to injuries since the season kicked off on August 11, according to Premier Injuries data.

Brentford are second on the crocked list with 1,159 days lost, followed by Brighton (1,093), Chelsea (1,091), Sheffield United (1,081), Manchester United (979) and Tottenham (949).

Data is van het begin van het seizoen tot eind feb. Maar jouw onderbuiklijst zal vast beter kloppen. Maar gok dat je alleen man united volgt en daarom denkt dat United er veel last vam heeft.

30 maart 2024 om 23:56

Dat lijstje klopt al voor geen meter. United heeft 1500+ dagen aan blessures. Daarnaast werden Toney en Tonali meegerekend terwijl die niet eens geblesseerd waren. En het scheelt nogal of je derde keeper er een heel seizoen uitligt of je beste spelers.

30 maart 2024 om 23:57

Data is zoals ik al aangaf totaal incorrect voor United. En daarnaast is het nogal relevant welke spelers geblesseerd zijn en op welke posities.

31 maart 2024 om 00:06

Bedankt voor jouw lijstje en bron. En bij Newcastle, Chelsea en Brentford zijn er ook genoeg belangrijke spelers geblesseerd geweest.

31 maart 2024 om 00:18

Dat zal best. Maar er is geen team dat met 13 verschillende centrale duo's heeft moeten spelen en tegelijkertijd vrijwel nooit een linksback beschikbaar. En daarnaast staat United boven al die teams uit jouw onzinlijstje

31 maart 2024 om 00:19

Maar deze clubs presteren toch ook gewoon onder hun niveau? Los van wie er allemaal geblesseerd zijn? Als er bij Arsenal aantal belangrijke basis spelers geblesseerd raken, (Rice, Saliba Odegard) dan zouden ze ook minder presteren dan nu. Je hebt, net als City die brede selectie nodig om top te presteren op alle vlakken

31 maart 2024 om 00:33

@AFC-BusbyBabe,

Tuurlijk is het logisch dat je met blessures ondermaats gaat presteren maar je kan dat toch niet als reden zien dat je nogsteeds niet weet hoe ETH de ploeg wilt laten spelen. Want bij Brighton, Newcastle en Brentford zie je dat wel. Dat is meer mijn punt. Want zonder een filosofie blijf je bouwen aan iets dat nooit afkomt.

31 maart 2024 om 01:19

@dcosta Man u staat hoger dan al deze teams die je aangeeft, dus dan spelen blessures toch wel een rol?

31 maart 2024 om 11:10

106 schoten tegen in de laatste 4 wedstrijden. Een doelsaldo van 0. United schraapt letterlijk de punten bij elkaar elke week.. met die 6de plek komt Ten Hag nog enorm goed weg.. de concurrentie is West Ham, Brighton en Newcastle die allemaal geen geweldig seizoen draaien. Tja, dat is gewoon matig voor United zijnde..

30 maart 2024 om 23:29

"Gaaaaap" verrassend weer dit.
Waar was je de vorige keren???
Hier heb je je sticker jongen.
Ben je nou blij??

Vraag het dan niet als je voor jezelf al het antwoord hebt.
Einde discussie imo.

30 maart 2024 om 23:32

Vorige keren? Ik roep dit al sinds vorig seizoen! Maar toch bedankt voor de sticker!

30 maart 2024 om 23:44

Dan heb je veel stickers verdiend, Klasbak. Krijg je misschien toch eens een keer gelijk hé.

Na de wedstrijd tegen Liverpool in de fa cup heb je denk over het hoofd gezien dan.

30 maart 2024 om 23:55

Jammer dat je niet gewoon op mn vraag in kan gaan. Maar goed, denail ain't just a river in Egypt...

31 maart 2024 om 00:07

Wat ik al zei...heb je je antwoord al klaar, dus heeft een discussie met jou geen zin. Want een ander ziet het toch door een verkeerde bril.

31 maart 2024 om 01:14

Misschien dat hij al het gehele jaar zeer veel blessures heeft en nooit met het beste elftal kan spelen.

Niet normaal hoeveel geluk United altijd heeft. Zou normaal 4-1 moeten eindigen. Wat speelt Brentford toch echt geweldig en met zoveel passie en strijd!

30 maart 2024 om 23:17

Jij kijkt lekker twee wedstrijden tegelijk?

30 maart 2024 om 23:21

Haha klopt heb wat zitten zappen vanavond. Maar vond United toch spannender en zeker omdat Villa en Spurs hebben gewonnen zat er toch wel wat druk op United.

Ingeschakeld vanaf de 80e minuut. Geen spijt! Bij united gebeurt er altijd wat! Wel een super onverdiend punt weer zeg! Negatief doelsaldo en nog 6e staan, hoe veel geluk kan je hebben.

30 maart 2024 om 23:29

Ik keek vanaf het begin en ik kan nog steeds niet beseffen dat het een gelijkspel geworden is. Een ploeg als united dat zo weggespeeld werd mag nooit gebeuren. Brentford heeft alles gegeven maar zelf de kansen verprutst

De commentator ging na de doelpunt van United ervan uit dat de overwinning niet meer mis kon gaan. Mooie voorbeeld dat jinxen bestaat.

Mbeumo vind ik bij Brentford een aardige speler. Is nog maar 24 geloof ik. Toney is niet meer zo interessant voor topclubs vind ik. Met Mbeumo en Toney zullen ze degradatie makkelijk ontlopen.

Toch wel weer bizar dat United niet eens een gestolen voorsprong kan verdedigen in de laatste 3 minuten van de wedstrijd. Dit had al 4-0 moeten staan voor Brentford met de kansen die ze hebben gekregen. Ook wel weer bizar dat het rendement bij Brentford zo slecht was. Ten Hag zijn United is echt niet om aan te zien en dat tegen zowat alle ploegen van de Premier League.

Mooi voor Mason* dat hij een belangrijke goal maakt, jammer voor hem dat United de 1-1 30 seconden later om de oren krijgt..

30 maart 2024 om 23:14

Wie is James? Bedoel je Mason Mount?

30 maart 2024 om 23:20

Mason ja, je hebt helemaal gelijk.. Terwijl ik dit zat te typen zat ik te schelden over een artikel van The Times waarin staat dat de Amerikaantjes Reece James willen verkopen..

30 maart 2024 om 23:26

Wie is Reece James?

30 maart 2024 om 23:30

Moeten ze ook verkopen. Die gast is alleen maar.gebleseerd.

30 maart 2024 om 23:34

Oooowwww die Reece James, nu weet ik weer! ;-)

31 maart 2024 om 10:25

James verkopen is geen vreemde beslissing, het is een goede speler maar hij is gewoon nooit fit.

Pohh united werd echt aan alle kanten voorbij gelopen. Kon de bal nog geen 10 seconden in de ploeg houden en kwamen amper over de middellijn. Leuke wedstrijd, maar dat was 100% te danken aan Brentford. United was niet om aan te gluren. Gestolen punt.

"United lijdt puntverlies"...?? Mogen blij zijn dat ze een punt winnen!!
Wat was het slecht

Aan de andere kant als je zo op deze manier en vlak voor tijd scoort mag je het gewoon niet uit handen geven.
CL verdienen ze dan ook niet op deze manier.

Snel alles oppakken voor het technische beleid, zodat daar duidelijk constructie in komt om voor volgend seizoen alles goed op te pakken.

Dit had echt 5-0 oid moeten zijn. Brentford heeft United compleet overklast.

ik beschouw mezelf als pro-Ten Hag, maar dit wordt onhoudbaar. Er zit geen enkele lijn in het spel, buiten de snelle pass naar voren op de counter. Het lukt United niet om de bal in de ploeg te houden, genant werkelijk. Het middenveld wordt telkens overlopen, er zitten gigantische gaten tussen de linies. Los zand, dit is écht geen team. Aanval, middenveld en verdediging werken niet samen, verdedigers sluiten zelden aan, waardoor het middenveld wordt overlopen.

Ook Ten Hags wisselbeleid is onbegrijpelijk, zoals gebruikelijk. Waarom blijven Mctominay en Bruno Fernandes er zo lang in staan terwijl ze er niks van bakken? Niet te doen.

Eigenlijk is het nog een wonder te noemen dat United 6e staat.

30 maart 2024 om 23:53

Bizar dat Bruno Fernandes nooit wordt gewisseld terwijl die al weken onder zijn niveau speelt. Ten Hag heeft gewoon de ballen niet om hem te wisselen terwijl die deze wedstrijd onzichtbaar was.

31 maart 2024 om 00:11

Hetzelfde geldt voor Rashford. Had dan Antony voor hem ingebracht aan de linkerkant, Mount voor Bruno en Casemiro voor SMT. Daarbij had die okk Erkisen nog op de bank. Dus ja... niet altijd eens met de wissels. Maar ook dit was in de voorgaande jaren al zo bij United.Vraag met ook af waar Amad was, ik vond die tegen liverpool namelijk goed invallen. (Al voor zijn goal)

31 maart 2024 om 09:09

Wat zijn dit allemaal voor wissels? Alsof dit namen zijn die United in zo’n wedstrijd uit het slop moeten trekken.

United heeft een matige selectie vol met brandhout. EtH heeft in 2 zomerse transferperioden €500 mln verbrast en je kan slechts bij 1 van die aankopen (Martinez) zeggen dat het iedere cent waard is geweest.

Spel wordt met de week minder en ze zullen de Champions League niet halen. Begin je weer op 0.

Kunnen we “United” in begin van de teskt gewoon wijzigen in Brentford. United verspeelde helemaal geen punten gisteren, die wonnen een punt. Als er 1 team was dat punten verdiende, dan was het Brentford.

En klein dingetje, maar wat is een “indirecte corner”?

Brentford loopt averij bedoelen jullie?

United loopt averij op? Brentford had 31 schoten. 31! United heeft hier een punt gestolen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren