Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester City verstevigt tweede plaats; Newcastle buigt achterstand om

Laatste update:

Leicester City heeft zondagmiddag op overtuigende wijze gewonnen van Aston Villa. Door de 1-4 overwinning profiteert het optimaal van de nederlaag van Manchester City tegen Manchester United en staat het steviger op de tweede plaats, met een voorsprong van zes punten op the Citizens. Newcastle United maakte zondag een achterstand goed tegen Southampton, terwijl Norwich City op eigen veld onderuit ging tegen Sheffield United.

Aston Villa - Leicester City 1-4
De bezoekers kwamen na twintig minuten spelen op voorsprong via Jamie Vardy. De spits van Leicester City werd de diepte ingestuurd door Kelechi Iheanacho. Hij omspeelde de keeper en scoorde voor de achtste wedstrijd op rij. Even daarvoor had El Ghazi al een gigantische kans gemist. De Nederlandse aanvaller schoot van dichtbij tegen de lat. Vijf minuten voor rust deelde Leicester een nieuwe tik uit aan de thuisploeg. Op de linkerflank ging James Maddison ervandoor en met een scherpe voorzet bediende hij Iheanacho, die voor de 0-2 tekende. Toch deed Aston Villa, waar Anwar El Ghazi terugkeerde in de basis na een blessure, nog voor rust wat terug. Na een hoekschop kreeg Jack Grealish de bal voor zijn voeten en de captain scoorde in de verre hoek.

Ondanks dat the Foxes het betere van het spel hadden, mocht Aston Villa hopen op een goed resultaat. Aan die hoop kwam al vroeg in de tweede helft een einde door toedoen van Jonny Evans. De verdediger van Leicester kon vogelvrij scoren met het hoofd vanuit een hoekschop van Maddison. De nummer twee van de Premier League kreeg in de tweede helft meerdere kansen om de score uit te breiden, maar liet een hoop van deze mogelijkheden onbenut. Een kwartier voor tijd werd het dan toch 1-4 toen Vardy alleen op Tom Heaton af kon. De spits rondde beheerst af en liet de doelman van Aston Villa kansloos.

Newcastle United - Southampton 2-1
Het geplaagde Southampton is bezig aan een zwak seizoen en hoopt zo snel mogelijk weg te komen uit de onderste regionen van de Premier League. Op bezoek bij Newcastle United leek een goed resultaat erin te zitten voor the Saints, die in de tweede helft op voorsprong kwamen. De achterhoede van Newcastle United, waar Jetro Willems de negentig minuten vol maakte, verkeek zich op een diepe bal van Jack Stephens. Danny Ings ging af op doelman Martin Dubravka en tekende voor de 0-1. De thuisploeg ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en deze viel in de 68ste minuut. Een vrije trap van Jonjo Shelvey werd weggewerkt door de achterhoede van Southampton, waarna Andy Carrol uitweek naar de zijkant en de bal opnieuw terug het strafschopgebied in bracht. Bij de tweede paal dook Shelvey op en hij kopte de gelijkmaker tegen de touwen. The Magpies roken bloed en gingen vol voor de overwinning. Met nog maar een paar minuten op de klok was het invaller Sean Longstaff die het met een afstandschot probeerde. Doelman Alex McCarthy keerde de inzet, maar was kansloos toen Federico Fernández van dichtbij de 2-1 raak schoot.

Norwich City - Sheffield United 1-2
Norwich begon goed aan de wedstrijd voor eigen publiek en kwam na een klein halfuur spelen op voorsprong via Alexander Tettey. Toch waren het de bezoekers die de drie punten mee naar huis namen. Vlak na rust zorgde Enda Stevens met het hoofd voor de gelijkmaker. De Ierse verdediger kopte een afgemeten voorzet van George Baldock achter Tim Krul, die van dichtbij geklopt werd. Krul moest even later opnieuw vissen door toedoen van Baldock. Hij speelde zichzelf knap vrij in het strafschopgebied en schoot raak in de verre hoek. In het restant van de wedstrijd slaagde Norwich er niet meer in om de stand op het scorebord te veranderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hét grote verschil ten opzichte van het kampioensjaar van Leicester City is de ongekende reeks van Liverpool, die vooralsnog echt ongenaakbaar zijn. Leicester presteert fantastisch, maar het lijkt er toch wel op dat nóg een kampioenschap een stap te ver is voor the Foxes.

8 december 2019 om 17:07

Misschien zit het er volgend jaar wel in mits alle toppers worden behouden.

8 december 2019 om 22:50

Gaat niet lukken, aangezien ze dan ook nog Europees voetbal spelen. Na het kampioensjaar zag je hoeveel moeite ze daarmee hadden

8 december 2019 om 17:46

Sterker nog, de start is nóg beter dan in het kampioensjaar. Alleen verzaakte de gehele traditionele top 6 dat seizoen.

8 december 2019 om 18:20

Zullen we het nog even afkloppen dat kampioenschap? We zijn nog niet eens op de helft. Het is iets te vaak fout gegaan in januari om te spreken van een besliste titelrace.

Leicester blijft me verbazen. Wat een ongelooflijke machine heeft Rodgers ervan gemaakt, en vooralsnog spelen ze met Liverpool de hele PL kapot. Heerlijk om te zien als Leicester supporter.

Wat een lekkere overwinning. Der is echt een ecstacy wanneer je van achter komt en de wedstrijd laat wint. Je ziet nu echt dat de spelers houden van Bruce and voor hem willen vechten, wat ons halverwege de reis naar 40 punten heeft gebracht. En meer vragen we niet naar. Ik denk dat ik voor de meeste fans van Newcastle kan zeggen dat we liever deze groep hebben die misschien talent-wise niet de beste zijn maar 100% geven elke wedstrijd weer dan de elftal waar we laatst mee degradeerde: Superveel talent (Sissoko, Wijnaldum etc) die extreem veel talent hebben maar geen arse kunnen geven om de club (natuurlijk kwam het ook door McClaren, maar nog 😂)

8 december 2019 om 17:49

Ik geef je groot gelijk. Ik was ook een enorme Benitez fan, maar met hem speelde we echt met onze kont tegen de 16. Superblij met de 3 punten en een groot gat met de degradatie kandidaten. Ik blijf wel van mening dat sommige spelers in de selectie weinig van toegevoegde waarde hebben, zoals Atsu, Dummet etc. Dat zijn geen premiership spelers.

8 december 2019 om 18:51

Helemaal mee eens, en vooral het eindstuk. Als we de "deadwood" eruit kunnen filteren kunnen we zo veel verder komen met een paar goede investeringen

weergaloos wat Leicester flikt dit seizoen, ongekend wat Rodgers doet met dit team. Maguire is nog geen moment gemist!

8 december 2019 om 17:27

Met Soyuncu als opvolger zijn ze er eigenlijk alleen maar op vooruit gegaan. Dan ook nog even 90 miljoen bijschrijven, niet slecht gehandeld.

8 december 2019 om 17:51

En ook Soyuncu wordt alweer fel begeerd door diverse clubs. En omdat Leicester niet noodzakelijk hoeven te verkopen, vragen ze voor alles en iedereen de hoofdprijs. Hij zal daardoor ook wel weer heel erg veel gaan opleveren.

8 december 2019 om 18:03

Mooi duo zou dat zijn; Söyüncü met Virgil 😏.

Maar klopt inderdaad, Leicester hoeft niet te verkopen vooral omdat ze altijd goed investeren en waarde toevoegen aan relatief jonge spelers.

8 december 2019 om 17:49

Ongekend is het niet want het Leicester heeft de titel al gewonnen hoor Maar ze zijn weer echt top, en dit team is nog meer uitgebalanceerd dan vier jaar terug.

Leuk en sympathiek team Leicester. Leuke voetballers zoals, Vardy, Evans, Tielemans, Soyuncu en, maddison en Vardy. Hoop echt dat ze tor het einde mee kunnen doen.

8 december 2019 om 18:23

En ook altijd leuk om de gebroeders Vardy samen aan het werk te zien

8 december 2019 om 23:50

Vardy telt ook voor twee in zijn huidige vorm .

8 december 2019 om 18:25

Dan ben je Chilwell, Ndidi en de keeper nog vergeten. Leicester hun basis 11 is echt niet minder dan die van Arsenal of Chelsea.

Hoe speelde Caglar? En stond Kelechi linksbuiten?

8 december 2019 om 17:50

Als een beest zoals bijna altijd. Beste duo van PL ((Caglar en Evans)... mits Gomez en VVD samen spelen, die zijn nog steeds wel beter.

De kerst wordt bijzonder belangrijk voor leicester. Eerst spelen ze tegen city en daarna Liverpool. Pakken ze daar 6 punten, dan is man city zo goed als uitgeschakeld en staat Liverpool slechts 5 punten voor met een half seizoen voor de boeg en is alles nog mogelijk

Buitengewoon knap dat de enige seriieuze bedreiger van Liverpool Leicester City is. Al die grote clubs uit Londen en Manchester op achterstand van Leicester dat toch een heel veel kleiner budget heeft. Het nabije verleden heeft bovendien geleerd dat Leicester als achtervolger niet te onderschatten valt. Knap hoor !

8 december 2019 om 18:29

Ik denk dat je de financiële kracht van Leicester enigszins onderschat. Zag laatst een artikel over de omzetten van de Engelse clubs in 2016/2017. Daarin kwam Leicester als 7e club naar voren, met een omzet van 270 miljoen. Daarmee laten ze zelfs everton achter zich. Geen idee wat de omzet het afgelopen boekjaar was, maar ik denk dat ze zich nog steeds net onder de top 6 nestelen. Leicester is met wolves en everton (Dit seizoen daargelaten) gewoon een prima subtopper onder de grote 6

8 december 2019 om 18:44

Dat jaar had Leicester wel Champions League gespeeld, extra omzet dus wat ze niet ieder jaar hebben.

8 december 2019 om 21:39

Leicester achtervolgde niet in het kampioensjaar. Zij stonden juist vaak bovenaan.

al 6 punten los van City en daarachter volgt er nog een hele reeks clubs die veel meer geld hebben uitgegeven als Leicester. echt een wereldprestatie wat ze laten zien dit seizoen

Leicester loopt als een trein. Hebben ook de perfecte mix en balans in de basis 11, leuk om naar te kijken en volledig verdiende 2de plaats tot nu toe. Ik ben erg benieuwd naar de wedstrijd tussen hen en Liverpool.

Leicester supersolide achterin, en Vardy voorin met behoorlijk creatieve mensen er achter zoals Maddison. Redelijk unstoppable momenteel na de 8e zege op rij. Hele knappe reeks. Zou het heel knap vinden als ze in de top 3 eindigen en al helemaal als ze City achter zich laten.steve Bruce heeft van Newcastle weer een vechtclub weten te maken, ik zie ze dit seizoen niet in de problemen komen. Knap, want het is echt geen team met sterren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren