Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terugkeer bij Ajax nabij? Verweij: ‘Ajax zou daar over 2 jaar goed aan doen’

Laatste update:

Mike Verweij denkt dat Ajax er goed aan zou doen om Donny van de Beek over twee of drie jaar terug te halen naar Amsterdam. Dat vertelt de journalist in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Van de Beek ruilde Ajax in 2020 in voor Manchester United, maar wist bij de club van manager Erik ten Hag geen potten te breken. Vrijdag werd bekend dat hij het seizoen op huurbasis af zal maken bij Eintracht Frankfurt.

Vrijdagmiddag gaf de Italiaanse transfermarktjournalist Fabrizio Romano zijn ‘Here we Go’ af voor de transfer van Van de Beek. De Nederlandse middenvelder maakt het seizoen af op huurbasis in Duitsland. Volgens Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sports ondergaat de middenvelder volgende week de medische keuring en wordt hij daarna gepresenteerd.

In Kick-off komt de huurtransfer ter sprake. Presentator Pim Sedee vraagt aan Verweij of Frankfurt een mooie club is voor Van de Beek. “Ja, alles waar hij nu aan spelen toekomt is een mooie club”, antwoordt hij.

Daarna maakt Verweij een sprongetje naar Ajax. De Amsterdammers haalden in het verleden al eens een speler die niet helemaal wedstrijdfit was, en hij denkt dat ze dat risico nu met Van de Beek niet opnieuw zouden moeten nemen.

“Ajax heeft natuurlijk al een keer die fout gemaakt. Ze hadden een keeper nodig, en toen hebben ze Tim Krul gehaald. Die was eigenlijk bij Ajax nog volle bak aan het revalideren. Vervolgens ging hij naar AZ en daar had hij een heel goed seizoen”, herinnert Verweij zich nog.

“Dus Ajax kan nu Donny van de Beek terughalen, alleen hij heeft twee jaar bijna niet gevoetbald”, vervolgt hij. “Ik zou het die jongen heel erg gunnen, hij is altijd goed geweest voor Ajax, kind van de club. Een hoop meegemaakt ook rondom Nouri, dus het zou wel passen qua omgeving. Maar ik denk dat Ajax er veel beter aan doet om hem over twee of drie jaar terug te halen, als hij weer volle bak aan het voetballen is.”

Valentijn Driessen, ook te horen in de podcast, geeft aan dat hij eigenlijk niet snapt dat Frankfurt Van de Beek nu gaat huren. “Ik zou dat nooit doen. Tuurlijk niet. Waar ik ook zou zitten. Een speler die twee jaar niet heeft gevoetbald!”, besluit hij.

Heeft Ajax er goed aan gedaan om Donny van de Beek nu (nog) niet terug te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax moet dit doen, Ajax moet die halen, Ajax moet deze speler terughalen. Weet je Verweij, bemoei je er niet mee. Elke keer met die enorme open deuren. Allemaal oud spelers die terug gehaald moeten worden. Blijf niet zo in het verleden hangen man.

16 december 2023 om 16:24

‘Bemoei je er niet mee.’ Dat doen wij hier dan toch ook als we onze mening geven? 😅

16 december 2023 om 16:33

Tis Mike Verweij..... Dat is niet meer alleen een mening geven. Dat is Ajax moet doen wat wij willen anders boren we alles en iedereen de grond in in ons podcastje....

16 december 2023 om 16:38

Dat doe jij in mindere mate toch ook? Als je het er niet mee eens bent dan boor jij ook regelmatig iemand stevig de grond in.

16 december 2023 om 16:53

@Lierse - Dat bedoel ik inderdaad

17 december 2023 om 00:18

Hoezo hij speelt al 2 jaar niet meer?, hij traint gewoon mee he alleen hij word niet opgesteld.Het is niet zo dat hij ineens niks meer kan. Hij word gewoon verkeerd gebruikt bij Man U.Bij Ajax zal hij zeker mee kunnen nu.

Vd beek heeft zijn waarde gehad voor ajax en is goed verkocht.
Lijkt me dat ze weer willen bouwen, waarom dan in godsnaam vd beek over 2 jaar terughalen. Het is geen tadic met toegevoegde waarde!
Over 2 jaar ziet de wereld er weer anders uit.

Als hij elders weer een jaartje kan spelen is het toch misschien wel wat voor ajax. Op dit moment gewoon te lang niet gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren