Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voetbalpraat ziet debuterende Oranje-doelman in de Eredivisie rondlopen

Laatste update:

Als het aan Mario Been en Kees Kwakman ligt maakt Nick Olij een goede kans om te debuteren in de selectie van het Nederlands elftal. Ronald Koeman zal door blessures bij Justin Bijlow en Andries Noppert op zoek moeten naar nieuwe keepers in de selectie. Remko Pasveer, die tijdens het WK tot het keurkorps van Louis van Gaal behoorde, is zijn basisplaats inmiddels kwijt bij Ajax. Naast Olij wordt ook de naam van Bart Verbruggen (Anderlecht) genoemd.

Been is van mening dat er een compleet nieuwe keepersselectie moet worden gemaakt. "Je moet drie nieuwe keepers aanwijzen", aldus de analist bij Voetbalpraat. "Pasveer keept nooit en de andere twee (Noppert en Bijlow, red.) zijn geblesseerd. Dan lijken Cillessen en Flekken mij de meest logische opties. En ik zat te denken aan Olij, om hem eraan te laten proeven. Hij doet het uitstekend bij Sparta Rotterdam. Dat zou een optie kunnen zijn. Daar zou ik mee beginnen wat betreft de keepers."

Volgens Marciano Vink is Cillessen 'een van onze beste keepers'. "Als je puur naar zijn prestaties kijkt, is dat toch een van de beste keepers die we hebben? Samen met Bijlow vind ik Cillessen de beste keeper. Dat hij niet mee is gegaan naar het WK had te maken met de keuzes die er waren. De reden erachter weten we niet, maar als je puur naar zijn kwaliteiten kijkt is het niet zo lastig." Kwakman laat de naam van Tim Krul vallen. "Dat is iemand die altijd in de kaartenbak zit. Dat bedoel ik niet verkeerd. Scherpen heeft natuurlijk in Jong Oranje gekeept. Maar misschien kom je als derde keeper inderdaad wel bij Olij uit."

Presentator Sinclair Bischop is van mening dat ook Bart Verbruggen niet moet worden vergeten. De twintigjarige doelman is sinds begin dit jaar de eerste keuze onder de lat bij Anderlecht. "Ik weet niet hoe goed of slecht hij het doet", erkent Kwakman. "Maar de jongen die hij eruit heeft gekeept (Hendrik Van Crombrugge, red.) was echt een behoorlijke keeper in België. Het is wel een hele jonge jongen natuurlijk. Volgens mij heeft Jelle ten Rouwelaar hem naar Anderlecht gehaald."

Verdient Nick Olij het om opgeroepen te worden voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe doet die Verbruggen het dan in België? Zie die naam eerlijk gezegd pas sinds dit seizoen langskomen, dus geen idee wie dat is.

22 februari 2023 om 10:56

Goed denk dat hij een grotere kans heeft dan olij. Al mag ik hopen dat de nederlandse staf goed in belgië kijkt.

22 februari 2023 om 11:12

Heb je ook iets meer info misschien haha, snap dat hij het goed doet als hij eerste keeper bij Anderlecht is. Waar is Lierse als je hem nodig hebt???

22 februari 2023 om 11:16

Natuurlijk lastig te zeggen hoe Verbruggen het doet als je geen beelden hebt. Echter, wat ik van hem zie is potentieel een goede keeper. Niet voor niks natuurlijk dat Liverpool ook geïnteresseerd is. Gezien de statistieken kunnen we niet spreken van een bijster goed seizoen met 35 tegen en je ploeg op de negende plaats terugvinden.
Wat wel opvalt is dat dit een jongen is die betrokken kan worden bij de opbouw en dus het spel verleggen naar de andere kant. Tegenwoordig cruciaal als keeper zijnde dat je dus ook mee kan voetballen. Verder staat er wel iemand in het doel, dat is vergelijkbaar met Bijlow. Ik denk dat we deze jongen nog iets langer de tijd moeten geven om zich te profileren in België of elders voordat hij het NL elftal in gaat.

22 februari 2023 om 11:52

In ieder geval vaste keeper van Jong Oranje maken en middelmaat als Scherpen uitzwaaien. Op zich zit Oranje met Bijlow, Flekken en Noppert nog wel even goed. Verbruggen kan over een paar jaar wel aanhaken als hij zich blijft ontwikkelen.

22 februari 2023 om 13:30

Waarom houden we niet gewoon vast aan Noppert? Ongeveer even oud als Olij, kan nog jaren beter worden, en heeft nu in één stoot door het WK meer internationale ervaring dan al onze andere keepers bij elkaar (behalve Cilessen dan).

22 februari 2023 om 14:13

Omdat Noppert niet goed genoeg is natuurlijk. Leuk dat Van Gaal even interessant wilde doen, maar als die goed was geweest dan was die na het wk wel vertrokken natuurlijk, maar geen club had interesse.

22 februari 2023 om 11:27

Hij is er ingekomen door extrasportieve redenen. Van Crombrugghe is momenteel nog beter maar verdient teveel, daarom werd die opzijgeschoven. Dat ze daarvoor kozen heeft echter ook wel gewoon de reden dat Verbruggen een uitstekende vervanger is met naar mijn persoonlijke mening een hoger plafond dan dat van Van Crombrugghe.

Momenteel echt wel gewoon een goede keeper. Heeft weinig echt zwakke punten (of die zijn tot op heden nog niet echt duidelijk geworden) en heeft uitstekende voeten (in combinatie met lef om risico’s in zijn spel te leggen) en reflexen. Er zit wel muziek in.

Flekken, Cillessen, Bizzto, Padt en Krul heb je nog altijd tot je beschikking. Met name de eerste 3 lijken mij veel logischer dan een Verbruggen of Olij. Keepers met ervaring en die fit zijn, dat lijkt me beter.

22 februari 2023 om 11:03

5 jaar geleden had je nog wat aan Bizot, Padt en Krul ja, nu niet meer. Die maken geen kans meer met Bijlow op #1, Flekken/cillissen als ervaren man en up-coming Scherpen, Olij en Verbruggen.

22 februari 2023 om 11:24

Het gaat ook niet om de nummer 1, we hebben het hier met alle respect over de 3e keeper een keeper die 99 vd 100 keer niet in actie hoeft te komen. Volgens mij zijn Bijlow en Noppert momenteel geblesseerd.

Anders lijkt de keuze mij zeer makkelijk dat je in ieder geval Noppert, Bijlow, Flekken of Cillessen selecteert.

22 februari 2023 om 13:21

Ja dus wat is je punt? Zonder Bijlow en Noppert hebben Bizot en Krul nog steeds minimaal 4/5 keepers voor zich. En Padt heeft er misschien wel 12 voor zich.

22 februari 2023 om 14:33

Waarom zou je keepers als Scherpen of Olij gaan selecteren? Een 27e jarige keeper van Sparta die pas een half jaar eredivisie keept. Scherpen maakt de ene na de andere fout bij Vitesse, dus zijn naam noemen is werkelijk lachwekkend.

Verbruggen heb ik nooit zien keepen maar puur op basis van wat ik over die andere noem zou hij voor mij dan de voorkeur krijgen. Maar goed ik vind het onzin om te doen alsof Bizot en Krul zogenaamd nu niet geselecteerd moeten worden, als ik de waardeloze keepers hoor die jij noemt.

22 februari 2023 om 19:44

Mcmulenga, ik vind dat je Padt hiermee enorm tekort doet. Hij is niet voor niets door Advocaat geselecteerd geweest en speelt niet op een verkeerd niveau. In mijn ogen een betere keuze dan Krul, Olij of Scherpen (die hier genoemd wordt).

22 februari 2023 om 11:35

Ik vind Olij dus helemaal geen slechte optie, en beter dan een Padt of Krul. Padt speelt notabene in de buglaare competitie, die echt wel wat lager is dan de ED en Krul is op zijn retour en was naast die penaltyserie nooit goed voor het Nederlands elftal, dan kan je net zo goed Zoet noemen. Olij is statisch gezien een van de beste keepers van de ED en vorig jaar van de KKD. Had graag gezien dat Groningen hem haalde. Kan volgend jaar denk ik wel de stap naar AZ aan. Hij is ook nog erg jong. Flekken verdient ook zeker een plek. Van Bizot durf ik niks te zeggen omdat ik niet weet hoe goed hij het doet. Cillissen zou je kunnen oproepen maar daar krijg ik zelf (wat natuurlijk geem valide argument is) buikpijn van, omdat hij er tijdens het wk zo om zat te zeuren. Je wilt niet dat hij de groep verstoord. Verbruggen hoor ik ook goede dingen over inderdaad, maar nog nooit zien spelen. Met een geblesseerde Noppert en Bijlow zou je zeker Olij of Verbruggen mee kunnen nemen. Die zie ik er liever zitten dan Cillissen of Pasveer. Het is ook een mooi signaal maar de nieuwe generatie, dat je niet persee bij een Ajax hoeft te zitten om opgeroepen te worden

Zag er zondag niet heel lekker uit bij die vrije trap, maar al met al speelt Olij een prima seizoen

22 februari 2023 om 10:59

Zou eerder voor Verbruggen gaan, jong en doet het prima in België.

Ben benieuwd naar het keepersbeleid. Doctorandus Frans Hoek laat wel een heel groot gat achter natuurlijk.

22 februari 2023 om 11:32

Zeker en dit is ook gewoon een erg ingewikkeld keuze proces en soort van hogere wiskunde. Ik heb geen mening hierover

22 februari 2023 om 11:36

Het is bijna net zo lastig als bepalen wie er naar het songfestival gaat of wie trainer wordt bij Ajax.

Cillessen en Flekken zijn prima opties als eerste keeper. Wie er 3e keeper wordt, dat is wat minder van belang.

Geen briljante keepers, maar wel gewoon betrouwbaar. Wat dat betreft is de blessure van Bijlow erg zonde, omdat hij wel de potentie heeft om een grote keeper te worden.

22 februari 2023 om 11:13

Geen Cillessen meer joh. Onruststoker. Is echt niet beter dan Bijlow, Noppert, en flekken. Dan heb je nu die Verbruggen nog, en eventueel die Olij.

22 februari 2023 om 11:34

Het gaat om 2 wedstrijden komende maand (tegen Frankrijk en Gibraltar). Hoeveel onrust kan hij nou stoken in die korte tijd?

Of de rest van de selectie moet hem collectief uitkotsen, maar ik hoor geen verhalen dat het zo dramatisch is gesteld.

De wedstrijd erop is in juni, dan zal Bijlow weer fit zijn.

22 februari 2023 om 11:39

Je wilt als nieuwe bondscoach een team smeden. Dan moet je geen onruststokers oproepen, waarbij gezegd moet worden dat je natuurlijk niet weet hoe Cillissen in de groep zit, omdat hij vooral naar deed richting de media. Flekken lekker eerste doelman maken. Neem je Cillissen of Bizot als tweede keeper mee en Olij of Verbruggen als derde keeper. Leuke ervaring en beloning en tevens mooi signaal naar de jeugd.

22 februari 2023 om 11:40

R.Vatros , jij gelooft ook alles wat er gezegd word . Hij is helemaal geen onrust stoker , heeft aantal jaar op de bank gezeten bij Barça nooit heeft iemand daar gezegd dat hij voor onrust zorgde. Geloof aub niet alles wat je hoort. Is gewoon onze beste keeper. Het enige wat je hem kan verwijten is dat hij niet helemaal happy was , was na de wissel hoor de pingels. Maar als sportman is t ook vervelend als je gewisseld word op een belangrijk moment. Voor de rest altijd een goede prof. Maar omdat peppie en kokkie wat roepen op tv gaat iedereen er in mee

22 februari 2023 om 11:54

Dus omdat hij bij barca geen onruststoker was kon hij dat bij oranje niet zijn? Meerdere spelers waren er vrij duidelijk over en ook precies de reden waarom van Gaal hem niet meenam. Die Cillessen moet je er echt niet bij hebben.

22 februari 2023 om 12:50

Meerdere spelers , peppie en kokkie . Vdv en sneijder de rest nooit over gehoord . Kan het ook zo zijn dat hun keepers sws al rare gasten vinden ? Wat ze altijd aangeven. Neem m mee of niet maar dat is zo'n onzin rede ! Je moet gewoon de beste meenemen, met een zgn leuke keeper heb je ook niks aan. Je wilt winnen en daarvoor heb je de beste nodig, ongeacht voor welke club hij speelt.

Olij is een prima keeper, presteert nu boven gemiddeld. Zou zeker een stap hoger kunnen, maar het is geen oranje niveau met alle respect. Hij is goed maar niet briljant of uitzonderlijk. Op dit moment is de beste keeper gewoon Cillessen. Maakt zelden een fout en pakt echt veel ballen. Bijlow is helaas altijd geblesseerd, anders was hij mijn nummer één.

Kunnen we alsjeblieft stoppen met elke keeper die een paar potjes fatsoenlijk keept in de Eredivisie naar het Nederlands elftal te praten? Olij heeft maar een half jaar Eredivisie ervaring en speelt bij Sparta, zonder enige druk en met genoeg mogelijkheden om reddingen te maken en daar vertrouwen uit te halen. Laat hem eerst maar eens bij een topclub in NL spelen of in een topcompetitie.

22 februari 2023 om 11:42

Vind dat je hem echt tekort doet. Was beste keeper van de KKD en doet het goed bij Sparta. Cillissen keept bij NEC en daar roepen toch ook genoeg mensen om. En ja hij heeft voor grote ploegen gespeelt maar dat heeft Stekelenburg ook en niemand wou hem op doel hebben toen ie fit was. Na Flekken en de geblesseerden een prima optie

Wanneer je denkt niet dieper te kunnen zakken en met Nopeprt wel het dieptepunt bereikt te hebben gehad. Sjonge jonge zeg hou kan je nou serieus de naam van Nick Olij opgooien? Ja die jongen doet het wel fantastisch bij Sparta maar dat is met alle respect bij Sparta.
De vast keepers horen natuurlijk mist fit Bijlow en Flekken te zijn. voor de 3e positie heb je veel namen die het zouden kunnen zijn, Noppert, Cillesen, Verbruggen, Bizot, Krul.

22 februari 2023 om 11:19

Mede door Olij kan je wel constateren dat Sparta meedingt naar playoffs voor Europees voetbal. Ik bedoel, als je je vast blijft houden aan een Krul of Bizot kan je net zo goed Olij in dat rijtje zetten. Je noemt nu Verbruggen, maar die keept ook pas dit seizoen bij Anderlecht en staat daar negende. Potentieel goed, nog zeker niet rijp voor het NL elftal.

22 februari 2023 om 11:30

Behalve dat Krul en Bizot het al jarenlang laten zien op een hoger niveau en Olij pas zijn eerste seizoen in de Eredivisie speelt.

22 februari 2023 om 11:45

Krul was goed bij Newcastle en in de PL bij Norwich maar ik vond hem echt dramatisch het Nederlands elftal. Wil ook iedereen even herinneren over zijn Ajax en AZ tijd, hij was toen ook echt matig. Tegenwoordig speelt hij niet eens meer op het hoogste niveau. Ik snap die hype van tegenwoordig niet meer, Krul is af en dat is prima. Was in zijn prime echt een goede lijnkeeper. Hij wordt volgende maand al (35?!). Pasveer en Stekelenburg werden door fans nog net niet maar het bejaardentehuis gebracht.

Koeman gaat voor Cilessen!

Iedereen is lyrisch over Koeman, maar ik doe er niet aan mee. Hij wisselt nooit. F. de Boer heeft Strootman, Vilhena, Hateboer, Zoet, Babel, en zo nog een aantal moeten lozen, omdat Koeman er nooit afstand van nam of mee op de proppen kwam... Vormer/ Rosario... (maar dat zijn de meesten in de Koeman-polonaise al weer vergeten).

Ik geef je op een briefje... Cilessen keept, van Dijk en Depay mogen zoveel fout doen als ze willen, die spelen toch wel en het zou mij niets verbazen als Wijnaldum ook weer terugkomt.

Ik vind het persoonlijk een ideaal moment voor een reset, iets als in:
Noppert/bijlow
Dumfries - Timber/de Ligt en Doekhi vechten het maar uit - Ake - Malacia
een van de Timbertjes naast Frenkie
Simons
Berghuis (beter hebben we op die plek helaas niet) - Brobbey (dit levert mij geheid kritiek op, maar is in potentie onze beste spits, als wissel ook topscorer van NL) - Gakpo

En Virgil en Memphis dan? Virgil is na zijn blessure de allerbeste schijnverdediger ter wereld geworden. Ik heb niks tegen Virgil, als hij terug op zijn niveau komt, mag hij van mij spelen, maar Ake is momenteel simpelweg veel beter! En Memphis, het elftal en het systeem heeft jarenlang om hem heen gedraaid en we hebben nooit mooi Nederlands herkenbaar voetbal gespeeld. Zijn topniveau lag bij de nummer 9 van Frankrijk (olympique Lyon). Memphis is zeker een goede speler, maar dat half Nederland is gaan geloven dat hij onvervangbaar is, is in mijn ogen waanzin.

22 februari 2023 om 11:42

Het is niet zo vreemd dat men lyrisch was over Koeman bij Oranje. Zeker als je ziet waar Oranje toen stond, zich 2 maal niet geplaatst voor een eindtoernooi in poules waar dat van tevoren haast onmogelijk werd geacht.

Besef ook dat hij zeker in de aanval niet over veel kwaliteit kon beschikken, de spoeling was gewoon erg dun.

Nu heb je veel meer aanbod in de breedte. En als spelers als Gakpo en Simons zich blijven ontwikkelen ook een aanval die weer eens tegen wereldtop aan zit.

Ik zie Koeman niet als de meest briljante Nederlandse trainer die we hebben. Ten Hag is dat meer en Slot laat steeds vaker zien dit ook in zich te hebben.

Maar hij is wel pragmatisch, maakt over het algemeen logische beslissingen in zijn selectiebeleid en weet een goede, gemotiveerde sfeer in de groep te krijgen. Meer heb je voor het Nederlands Elftal eigenlijk niet nodig.

22 februari 2023 om 11:53

Het is inderdaad niet zo vreemd als je het in mijn ogen van de verkeerde kant bekijkt.

De KNVB heeft gefaald door de verkeerde voorgangers (van Koeman) te kiezen, waardoor we eindrondes mis zijn gelopen. Dat Strootman in Zweden over een bal struikelt, waardoor we een eindronde mislopen, terwijl iedereen al klaar was met Strootman, zegt genoeg dat de trainer destijds een verkeerde keuze maakte... Nu komt het opvolger Koeman hield hem (als wissel) nog bij de selectie ook.

Dat Koeman het beter deed dan zijn voorgangers was dus niet zo heel vreemd! Je kan dus zeggen dat Koeman Oranje uit het slijk getrokken heeft... enerzijds is dat zeker waar, maar ik bekijk het van de kant dat we er met dank aan de KNVB onnodig in zijn gekomen.

Koeman heeft het in 2018 beter dan verwachting gedaan door de Nations League finale te halen en daar kan ik niet anders dan respect voor opbrengen. In 2019 heeft Nederland onder Koeman tegen Duitsland uit en de halve finale tegen Engeland (nations League) goede potjes gespeeld, maar verder was het in 2019 werkelijk niet om aan te gluren met Noord-Ierland thuis als toppunt, waardoor je bijna weer een eindronde zou mislopen! (ook dit zullen de meesten alweer vergeten zijn, omdat we er wel bij waren)

En dat is een mooi bruggetje naar jouw laatste alinea en mijn mening! Hij selecteert niet door! Jij stelt dat een groep tevreden moet zijn en dat je niet meer nodig hebt... Daar ben ik het volledig mee eens, maar dan moet je wel de beste spelers selecteren. En dat heeft Koeman in 2019 in mijn ogen niet gedaan!

22 februari 2023 om 11:54

Landentrainers zijn ook zelden toptrainers en Koeman bij NL is een stuk beter dan Blind, Hiddink, Advocaat, Van Basten, De Boer (bij hun laatste periodes). Het spel was zelfs de laatste keer onder koeman een beetje aan te gluren. Wie zou je er ook anders neerzetten? Een beetje kwaliteit trainer kiest ervoor om clubs te trainen. En dan het verhaal over mooi voetbal, dit is iets wat je vaak pas krijgt als je lang traint met elkaar, iets wat men nooit doet bij landen en slechts haalbaar is voor een paar ploegen. Zolang er maar punten gepakt worden. Ik wil nooit meer terug naar Frenks breiclub waarbij je in slaap viel en in de omschakeling de deksel op de neus kreeg.

22 februari 2023 om 14:03

Onder v basten was het voetbal gewoon goed. Iets wat na hem nooit meer heeft plaatsgevonden.

22 februari 2023 om 11:56

Je levert kritiek op Koeman en zelf kom je met 1 of andere middenmoot opstelling?

22 februari 2023 om 15:40

Bijlow kiest iedereen zo'n beetje.

De Ligt, Ake, Malacia, Frenkie en Gakpo spelen bij de beste clubs ter wereld en Dumfries staat hierbij in de belangstelling.

Doekhi speelt echt zo waanzinnig goed op dit moment daar kan je qua selectie niet meer omheen, maar denk dat jij daar niet naar kijkt.

J. Timber is voetballend onze beste verdediger en verdedigend behalve onder Schreuder prima.

Berghuis nogmaals, we hebben op die plek niet beter.

Q. Timber is mijn persoonlijke voorkeur als Ajacied zijnde... Waarom, omdat hij potentie laat zien en een iedere andere speler kan je kritiek op hebben die je er neer zet maar de manier van voetballen van Timber ga je tenminste nog voor naar een stadion. Nogmaals als je toch reset, dan in potentie de beste er maar neerzetten. Maar als jij vrolijk wordt van het spel van de Roon dan zal je het voetbal van Arsenal momenteel wel verschrikkelijk vinden?!

Simons, laat tegen Arsenal (jouw cluppie) 2x zien mee te kunnen evenals 2x in de Arena en ook tegen Feyenoord.

Tot slot Brobbey. Is in potentie de beste spits en kan je ook gewoon mee aankomen... Als wissel topscorer eredivisie! Kunnen wel weer gaan puzzelen met Danjuma, Bergwijn, Malen, Janssen etc. maar wat hebben die nou bewezen?

Hoezo b-opstelling? Omdat Memphis en Virgil niet spelen?

Leuk en aardig. Maar laat het eerst maar eens op CL-niveau zien voordat we aan Oranje denken. Zoals Kenneth Taylor!

We gaan toch niet keepers van Sparta en dergelijke Oranje in praten? Met alle respect, maar Oranje vraagt wat anders.

Flekken staat met zijn ploeg 3 punten achter Bayern, neem toch aan dat hij nu eerste keeper wordt. als Bijlow terug is zal het wel Flekken/bijlow/cillessen zijn, (mits hij normaal kan doen met een plek op de bank)

22 februari 2023 om 15:37

Noppert heeft het toch meer dan prima gedaan? Vind dat nog steeds echt wel een sterke keeper. Cilessen, Bijlow, Flekken ontloopt elkaar ook allemaal niet veel. Bijlow heb ik al tijden niet meer echt in vorm gezien.

22 februari 2023 om 16:19

vind je? Heerenveen heeft dit kalenderjaar in de competitie 2 keer gewonnen en dat was tegen de nummer 17 en 18. natuurlijk niet allemaal af te rekenen op Noppert maar in grootse vorm is hij nou ook niet echt. Bijlow heeft na Unnerstal de minste goals tegen. Ik denk dat Flekken de beste is op dit moment en Bijlow de beste 2de is (als hij hersteld is). Cilessen of Noppert zijn de allebei goede 3de keuzes, zou voor rust idd eerder Nopprt kiezen.

Puur kijkend naar de statistieken is het nog geen eens een rare gedachte. De helft van zijn wedstrijden 20/10) heeft hij de 0 gehouden. Gemiddeld per wedstrijd krijgt hij 1 doelpunt tegen, terwijl de expected goals against op 1.83 ligt. Het verschil tussen expected goals against en daadwerkelijke tegendoelpunten is bij Olij het hoogst (0,83) gevolgd door Cillessen (0,79) en daarna komt Unnerstal. Ook als ik hem Live zie, zie ik hem geen rare dingen doen. Prima om hem een keertje als 3e keeper mee te nemen.

Ik wordt ondertussen wel een beetje moe van al die analisten die allemaal middelmaat of zelfs de categorie daaronder Oranje in proberen te praten.

Als Bijlow en Noppert niet beschikbaar zijn komt je uit bij Cillessen en Flekken. Je moet echter ook met het oog op de toekomst verder kijken. In Nederland heb je maar een paar Nederlandse keepers in de eredivisie. Daar maken ondanks dat ze nog niet veel ervaring hebben Olij en De Lange een goede indruk. Scherpen heeft het lastig. Verbruggen doet het goed in België maar heeft ook weinig ervaring. Zou toch 1 of 2 van deze jongens meenemen om te kijken hoe ze zich tijdens trainen laten zien. Spelen gaan ze toch nog niet zolang Cillessen en Flekken erbij zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren