Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tim Krul hoeft bij kort weerzien met AZ geen enkele keer te vissen

Laatste update:

AZ is er woensdag in het Noord-Hollandse Dirkshorn niet in geslaagd om te winnen van Norwich City: 1-1. Een snelle achterstand werd nog wel weggewerkt door het elftal van trainer Pascal Jansen, maar een overwinning op de club uit de Championship zat er uiteindelijk niet in. Bij the Canaries stond Tim Krul in de tweede helft onder de lat. De inmiddels 35-jarige doelman speelde in 2017 enkele maanden op huurbasis voor AZ.

Bijzonderheden:
Zomeraanwinst Ashley Barnes bezorgde Norwich City de perfecte start van de vriendschappelijke ontmoeting. Een vrije trap kwam via Josh Sargent terecht bij de aanvaller, die de bal simpel in een leeg doel kon tikken. AZ liet het er niet bij zitten en kwam slechts vier minuten later op gelijke hoote. Na een goede individuele actie op rechts van Ernest Poku werd Ruben van Bommel bereikt, die beheerst en op fraaie wijze raak schoot in de verre hoek: 1-1. Geen doelpunten verder in de eerste helft in Dirkshorn. Krul maakte halverwege zijn entree en ondanks enkele goede kansen voor AZ hoefde de ervaren doelman de gang naar het net niet te maken.

AZ - Norwich City 1-1
6' 0-1 Ashley Barnes (assist Josh Sargent)
10' 1-1 Ruben van Bommel (assist Ernest Poku)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topkeeper! Kan zo nog een paar jaar mee in Oranje!

20 juli 2023 om 15:46

Had een heldenrol kunnen hebben met penalties tegen Argentinië op het WK, alleen had hij geen zin om een keer voor een test te komen. Nooit meer oproepen

Prima goal, verder valt er niet zoveel over deze pot te zeggen. Een knutselelftal met ongeveer de helft van de spelers uit positie. Hopen dat Huiberts snel met een centrale verdediger op de proppen komt, met enkel Hatzidiakos en een revaliderende Dekker kan je niet het seizoen starten.

19 juli 2023 om 21:36

Mbuyamba vanmiddag al genoemd en verwacht dat Az al in contact is met Volendam.
Lang en verdedigend sterk, prima versterking dacht ik zo.

19 juli 2023 om 23:51

En Goes dan die is toch ook wel van een dergelijk basis niveau voor AZ?

20 juli 2023 om 00:26

Is geblesseerd helaas voor maanden. Is imo onze beste verdediger

20 juli 2023 om 07:15

Denk eerlijk gezegd dat Dekker onze beste optie is. Fysiek net wat verder dan Goes. Maar binnen nu en 1 of 2 seizoenen een as die met Westerveld of Owusu, Dekker/Goes, Schouten/Buurmeester en Meerdink uit volledig zelf opgeleide spelers kan bestaan is een fantastisch vooruitzicht.

20 juli 2023 om 00:58

We schijnen met Benfica te onderhandelen over ene Tiago Dantas, aanvoerder van de o21 ploeg van Portugal. Wordt naar alle waarschijnlijkheid een huurdeal voor 1 jaar met optie tot koop.

20 juli 2023 om 07:08

Zou een prima versterking zijn, alleen is hij een middenvelder. Hoop net als Tinus op Mbuyamba. Dat zou een kwaliteitsimpuls zijn achterin.

Tim krul. Lang niks van hem gehoord.
Weet iemand hoe hij het afgelopen paar seizoenen heeft gedaan in de Championship?

19 juli 2023 om 21:58

Speelde niet veel geloof ik...

19 juli 2023 om 22:48

Dit seizoen championship, vorig jaar Premier league. Is terecht gepasseerd na een wedstrijd of 10 afgelopen seizoen. Speelde niet best. Pakte geen ballen en daardoor punten.

Goede keeper, kapot gemaakt door John van de Brom in zijn AZ-periode.
John van de Brom zet Tim Krul die net (redelijk) hersteld van een langdurige blessure is, nog niets eens helemaal, onder de lat in de wedstrijd tegen PSV. Eindstand 4-0 voor PSV. Tim Krul kreeg een dreun van jewelste en is nooit meer de oude geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren