Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keane razend na afstraffing door City: ‘Mogen nooit meer voor United spelen’

Laatste update:

Roy Keane haalt ongenadig hard uit naar Manchester United. De voormalig middenvelder zag hoe the Red Devils zondag een kansloze nederlaag leden tijdens de derby tegen Manchester City (4-1). "We zullen de komende dagen weer veel onzin horen van de spelers: ‘Sorry, we zullen het volgende week beter doen’. Dat is allemaal garbage", aldus Keane.

“Het ergste dat je over United kunt zeggen, is dat ze het hebben opgegeven”, zegt Keane bij Sky Sports. “Het is onvergeeflijk als een speler in derby, of welke wedstrijd dan ook, opgeeft. "We hebben vandaag alle tekortkomingen van United gezien. Er zijn manieren om voetbalwedstrijden te verliezen, we hebben allemaal weleens een voetbalwedstrijd verloren, maar de manier waarop United dat vandaag deed.. Ze stopten met rennen, ze gaven op, spelers die niet terugliepen.”

Volgens Keane zijn enkel de spelers van United verantwoordelijk voor de ruime nederlaag tegen City. “De manager zal bekritiseerd worden vanwege zijn tactiek, maar dat spelers niet meeverdedigen wanneer je voor Manchester United speelt, is echt onaanvaardbaar, echt waar. Ze hebben de handdoek in de ring gegooid, wat beschamend is.” De analist heeft zich dan ook mateloos geïrriteerd aan het spel van de ploeg van manager Ralf Rangnick. “Er zijn vijf of zes spelers die nooit meer voor United zouden mogen spelen.”

Keane vraagt zich af wie de baas in de kleedkamer van United is. “Je hebt wat sterke karakters nodig in de ploeg. Het lijkt erop dat de jongens meer bezig zijn met hoe ze eruitzien: hoe zie ik eruit? hoe zit mijn haar? Zien mijn schoenen er goed uit?” De analist is van mening dat spelers hun ego in de kleedkamer achter moeten laten wanneer ze voor United spelen. “De fans zien gewoon een ploeg die verzuimt om te vechten. Ze gaven het op. Daar zijn geen excuses voor. We zullen de komende dagen weer veel onzin horen van de spelers: ‘Sorry, we zullen het volgende week beter doen’. Dat is allemaal garbage.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Keane heeft hier wel echt gelijk, United stopte op een begeven moment met alles wat ze moesten doen. In de tijd van Keane was dit nooit gebeurd. De mentaliteit van spelers is wel echt veranderd in de jaren.

7 maart 2022 om 12:30

Op het moment dat heel het stadion “Olé” begon te roepen onderging Man U dat echt inderdaad. Gigantisch pijnlijk was dat.

7 maart 2022 om 12:45

Simpel: kap eens met 'topspelers' binnen halen tegen belachelijke salarissen. Als ze blijven onderhandelen zijn ze niet trots om voor je te voetballen en hebben ze domweg de waarde niet.
Als voetbalbestuurders die psychologische elementen eens gaan snappen aan bestuur en management dan kunnen ze uitgebalanceerde topselecties gaan samenstellen.
Domweg de bagger mentaliteit er uit filteren.

7 maart 2022 om 14:35

Dat is ook onzin. De twee clubs die voor het grootste deel van de voetballers de ultieme droom zijn om voor te spelen zijn Barcelona en Real Madrid. Dat is nog steeds een feit. Ook die clubs moeten onderhandelen en genoeg bieden. Uiteraard zijn er soms spelers die elders een grotere loonfiche laten schieten om bij hun droomclub te gaan voetballen zoals Mbappe nu lijkt te gaan doen maar ook die moet je alsnog waanzinnig veel geld betalen tegenwoordig. Mbappe laat wellicht 50 miljoen netto schieten bij PSG maar zal alsnog 50 miljoen bruto oid gaan verdienen.

7 maart 2022 om 14:39

Zit al jaren geen beleid achter deze club, ze kopen grote namen zonder te weten wat voor voetbal ze willen spelen. United moet eerst een TD aanstellen, die een visie heeft voor langere termijn. Alles eerst goed neerzetten, kijken van wie afscheid te nemen, welke jeugdspelers je kan inpassen en dan de rest opvullen met geschikte spelers.

7 maart 2022 om 15:08

Ik vind er wel een kern van waarheid in zitten. Een Frenkie de Jong was er zo uit met Barca, andere spelers duwen en trekken en zeuren. Als je naar Atalanta kijkt, die hebben een geweldige opmars gemaakt door spelers te halen die daar passen. Geen spelers die je met geld moet overhalen om naar je club te komen.

7 maart 2022 om 15:34

Frenkie de jong krijgt dan ook meer geld bij Barcelona dan bijna elke speler bij Real Madrid, geen wonder dat je er dan snel uit komt. Misschien is het wel net een bevestiging van wat @real8madrid zegt dat hij zoveel verdient.

7 maart 2022 om 16:19

Inderdaad, Frenkie zat op het moment van tekenen als ik mij niet vergis op 10 miljoen per jaar wat ieder seizoen met een bepaald bedrag stijgt tot 16 (al zal het nu anders liggen na zijn salarisverlaging tijdens de pandemie). Hij kreeg zo een fors bedrag al na pas een kalenderjaar basisspeler te zijn bij Ajax, logisch dat de onderhandelingen dan snel rond zijn. Bij United is het zoals Kouwearie al aangaf echter gewoon een gebrek aan beleid, als je ziet dat ze sinds het vertrek van Ferguson niet verder zijn gekomen dan de winst van de FA Cup & EL als grootste prijzen. Spelers maar ook trainers worden zonder achterliggend idee gehaald. Het zegt genoeg dat er eigenlijk maar een speler die post-Ferguson is aangetrokken, structureel kan uitblinken en dat is Bruno Fernandes (al verwacht ik dat Sancho hier in de toekomst nog bij komt).

7 maart 2022 om 18:06

Het is vooral het duwen en trekken en zeuren inderdaad. Ik bedoel Frenkie krijgt top betaalt, had er vast bij een andere club meer uit kunnen peuren maar het is een keus dat niet de doen. Als je als club ziet dat een speler voor geld gaat leuren, gewoon laten gaan. Je doet een goed en passend bod, maar als hij gaat zeuren zijn de kwaliteiten minder, hij is namelijk minder gretig.

7 maart 2022 om 20:17

@vernon De jong was er inderdaad snel uit met Barca, na maanden van onderhandelen lag er bij PSG een contract klaar voor 8 miljoen per jaar, toen kwam barca en die boden hem 16. Dan ben je denk ik snel klaar met onderhandelen.

Een speler als Roy Keane zouden ze nu zeker kunnen gebruiken,spelers als Keane gatusso worden gewoon niet meer gemaakt...

7 maart 2022 om 12:29

Gezien de entree van de VAR maar goed ook. Ze zouden meer op de tribune zitten omdat ze geschorst zijn dan dat ze spelen. On: Snap wat je bedoelt hoor qua echt leiders en voor je club door het vuur gaan!

7 maart 2022 om 13:01

Qua agressie niet inderdaad. En dat is maar goed ook vanwege o.a. de VAR en de strenger wordende regels. Maar qua passie zijn er nog altijd veel speler die alles geven voor het team en juichen met de fans. Een speler die om de kleinste dingen iemand bij de keel grijpt zou ik ook niet in mijn team willen hebben

7 maart 2022 om 13:38

Ik vraag me af of je hier op Keane doelt. Wat ik bedoel, is dat deze generatie hem kent van Haaland. En niet weet dat hij heel wat meer was dan alleen dat. Hij was echt een hele goede speler. Wereldklasse qua voetbal. Die af en toe over de scheef ging inderdaad, dat wel. Maar dus veel en veel meer was dan dat.

7 maart 2022 om 16:26

Keane kon gewoon vreselijk goed voetballen. Blijft wel s onderbelicht maar kwalitatief van wereldniveau. Typische stugge Ier. Wil duidelijk niet aardig gevonden worden. Maar wat een middenveld,oa Keane Scholes Beckham. Zat alles in. Pure voetbalgogme,goede instelling en heel veel klasse.. Scholes wordt door velen de beste middenvelder van die generatie genoemd. Door Iniesta, door Xavi en nog een aantal namen die het weten kunnen. Heerlijke speler.

7 maart 2022 om 16:44

Wat ook een groot nadeel is deze jaren en afgelopen jaren sociale media. Alles wordt uitvergroot en zo, ze kunnen nog amoer gewoon een mens zijn. Want dat zijn ze ook gewoon een mens. Maar ja nu twitter, insta, fb,.... vroeger keane tijd was dat allemaal niet. En voetballers kwamen minder in de spotlights te staan.

7 maart 2022 om 22:06

Hahaha "minder in de spotlights". De tabloids waren rijkelijk gevuld, vriend.

Hij heeft gelijk wat betreft de spelers. Maar ik kan nou niet echt uit die zin over de manager opmaken of die het er nu mee eens is of niet dat die bekritiseerd wordt. Want in mijn ogen zou dat wel moeten. Dat is echt een flop van jewelste. Echt daar zit niks in. En maar verstoppen in die jas. Elke keer weer. Spel is niet om aan te gluren. Ze willen zogenaamd druk zetten. Ze weten niet eens hoe. Hoe dan? Na 1 minutt zag je al dat dit niks ging worden voor de zoveelste keer met druk zetten bij united. Ze rennen maar wat naar voor. De manager moet ze dat toch juist bij brengen (al verwacht je van deze duurbetaalde professionals ook wel wat kunde) hoe ze dat moeten doen met zijn allen. Echt beschamend (alweer). En die ragnick blijft dus ook in de club. Echt wat een vaag gedoe allemaal daar zeg

Denk dat ten Hag zich eerst maar drie keer moet bedenken of hij wel naar Manchester United wil. Met een spelers groep die met verschillende trainers al laat zien niet te willen voetballen is er weinig eer te behalen

7 maart 2022 om 12:36

Eens een goede trainer voor die spelersgroep zetten kan wonderen verrichten.

7 maart 2022 om 13:27

Je kan niet zeggen dat ze dat niet geprobeerd hebben toch met een Louis of een Mourinho? Ten Hag is natuurlijk een goede trainer maar ik zou als ik hem was even verder kijken.

7 maart 2022 om 13:38

Dat zijn toch geen absolute toptrainers meer? Ze liggen natuurlijk niet voor het rapen, maar bijvoorbeeld een Conte konden ze echt wel halen deze winter.

7 maart 2022 om 13:42

Mourinho is 2e geworden en euroleague winnaar met een minder sterk elftal dan dit. En Louis heeft het ook veel beter gedaan dan Ole, Moyes enz. Dus dat waren en zijn weldegelijk toptrainers gebleken.

7 maart 2022 om 13:56

Ole is ook tweede geworden en heeft een EL finale behaald met een minder sterk team dan dit. Is dat dan ook een toptrainer?

Mourinho en van gaal zijn tegenwoordig eerder vlagen van nostalgie dan trainers die een team naar de wereldtop gaan brengen.

7 maart 2022 om 14:17

Tegenwoordig ja maar toen v Gaal werd aangesteld was het nog wel een toptrainer en dat is wat Denn01 bedoelt volgens mij. Van Gaal.werd in '11 ontslagen bij Bayern en voordat dat hij werd aangesteld bij United haalt hij met Oranje de 1/2e finale op een wk dus op het moment dat hij in dienst trad bij United was hij een toptrainer, althans in mijn ogen..

7 maart 2022 om 14:21

Hij had toen nog de reputatie van toptrainer inderdaad. Net zoals Mourinho dat had toen hij naar Man U ging.

We kunnen alleen wel concluderen dat die ze die reputatie absoluut niet meer hebben waargemaakt sindsdien.

7 maart 2022 om 14:44

In het geval van v. Gaal is dat logisch aangezien hij daarna geen klus meer heeft aangenomen m.u.v Telstar en als je Rooney hoort heeft hij destijds veel geleerd onder v. Gaal bij United.

En wat als v. Gaal het aankomende wk de 1/2e of zelfs finale haalt (hypothetisch) en hij heeft daar wederom een bepalende hand in, is hij dan plotsklaps weer een toptrainer??

7 maart 2022 om 15:35

Voor landenteambegrippen wel ja. Maar voor clubteams?

En is het toeval dat hij geen job meer gehad heeft bij een club team na zijn vertrek bij Man U? Of zijn de echte topteams gewoon totaal niet meer geïnteresseerd in de trainer van gaal?

7 maart 2022 om 15:50

Neen dat is geen toeval, hij heeft toentertijd zelf aangegeven dat de periode United hem veel heeft gedaan en daarom geen baan als clubcoach meer te ambiëren, dit in goed overleg met Truus natuurlijk...

"Voor landenteambegrippen wel ja. Maar voor clubteams?"

Ik vind je nu aan het mierenneuken maar goed, we agree to disagree...

7 maart 2022 om 18:39

Die ene prestatie van Ole was inderdaad toptrainerwaardig.
Mourinho en vgaal hebben echter bij meerdere clubs, meerdere seizoenen het subliem gedaan. Dus die hebben wel wat meer de titel 'toptrainer' verdiend dan Ole

7 maart 2022 om 20:27

@lierse, wie zijn er dan wel top trainers? Ik ben absoluut geen Mourinho fan, niet van zijn speel stijl en ook niet van de persoon die in de media verschijnt, maar als we iemand met 4 europese prijzen al niet meer als toptrainer zien, wie dan wel.
Hetzelfde geld voor van Gaal, die was net derde geworden op een WK en heeft toch ook zijn sporen in het Europese voetbal verdiend.
Moyes was zeker niet zo'n grote naam, maar deed het in de PL toch prima bij Everton (niet bezig aan hun beste seizoen, maar die zijn toch ongeveer in hun eentje de traditionele subtop van de PL) en doet het nu bij West Ham ook weer prima.

7 maart 2022 om 23:49

Qua prestaties zullen dat altijd toptrainers zijn natuurlijk. Maar als je hen nu aanstelt (zeker Mourinho) dan haal je echt geen absolute topcoach meer in huis. Over Van Gaal valt het moeilijk te zeggen omdat die sinds Man U nog maar weinig kansen gehad heeft het te laten zien, maar over Mourinho kunnen we stellen dat zijn speelwijze gedateerd is.

7 maart 2022 om 12:45

is inderdaad geen eer meer aan te behalen.
een paar over-the-hill vedettes, sierpaarden maar geen werkpaarden op middenveld en achterin is het niveautje middenmoot PL op de Gea na.

de "grote" talenten zoals rashford en sancho kunnen vooral heel hard rennen, maar goed voetballen doen ze niet over een langere periode. heb je dus eigenlijk ook helemaal niks aan (leuk als invaller misschien, wanneer de verdediging van tegenpartij moe is)

7 maart 2022 om 12:52

Sancho is echt wel een groot talent. Dat heeft die genoeg laten zien in de BuLi.

7 maart 2022 om 12:50

Van Gaal en Mourinho waren idd niet de minste namen die het daar ook niet redden. Ten Hag laat leuk voetbal zien maar is nog nooit zoals de eerder genoemde heren getest op het managen van zulke vedettes. Ajax is een leuk team waar niemand voor zichzelf speelt, maar dat is bij United wel even anders.

7 maart 2022 om 12:53

Spelers materiaal is wel flink verbeterd ten opzichte waar Mourinho en voorval Van Gaal mee moest werken. Van alle trainers die er hebben gezeten na Ferguson heeft Mourinho het beste gepresteerd.

7 maart 2022 om 12:59

Ik denk dat die selectie wel iets meer uitgebalanceerd was. Met gasten als Herrera, Young, Valencia en Carrick had je wat jongens die misschien niet de meest begaafden waren maar wel elke wedstrijd overal bovenop klapten. Tuurlijk hadden ze toen geen Sancho/varane/bruno/ronaldo, maar ze konden wel een ploeg opstellen die grotendeels 90 minuten bleef bikkelen. Dat blijkt nu wel verleden tijd te zijn.

Edit: dan vergeet ik natuurlijk Rooney nog, de laatste van de generatie die echt uit z'n slof zou schieten wanneer een Pogba weer meer met kapsels bezig was dan met voetbal. Dan zou je denken dat ze dat met Ronaldo nu weer hebben, maar die pakt gewoon het vliegtuig naar Portugal.

7 maart 2022 om 12:59

Mourinho is gewoon een afgelopen verhaal in de top met een gedateerd spelsysteem. Dat kunnen we eigenlijk wel concluderen na al ongeveer 7 jaar niet al te speciale prestaties.

Dat neemt uiteraard niet weg dat hij een fenomeen was.

7 maart 2022 om 13:04

Ja Mourinho is nu wel klaar, maar destijds werd hij gewoon tweede met United en liet hij Ajax kansloos in de EL finale. Nu worden ze zesde en zou Ajax een finale tegen ze gewoon winnen. Destijds bij United was hij nog wel een grote naam imo.

7 maart 2022 om 13:11

Olé werd ook tweede en haalde ook een EL finale die ze altijd moesten winnen natuurlijk. Dus dat vind ik niet echt speciale prestaties eerlijk gezegd.

Hij was toen nog een grote naam, maar sinds zijn titel met Chelsea is het gewoon klaar met hem.

En ook van gaal zou ik niet meer als wereldtop bestempelen als clubcoach, dus eigenlijk heeft Man U sinds Ferguson alleen maar over the top managers en matige managers gehad.

7 maart 2022 om 13:21

Hoe je V Gaal en Mourinho ook ziet, Ten Hag (waar het hierboven over gaat) staat qua prestaties nog ver weg van hun status. Hij zou imo niet de man zijn die voor het eerst in 7 jaar echt het label 'topcoach' terugbrengt bij Manu. Mannen met meer ervaring en status dan hij hebben hun vingers er al aan gebrand en dan gooit hij straks een paar jaar goed krediet van Ajax weg als het eerste halfjaar bij United weer eens niet loopt. Dat zou ik zonde vinden.

7 maart 2022 om 13:40

Nee dat is waar. Maar dat is wel iemand die het label topcoach op termijn kan ontvangen. Want het is toch echt wel uitzonderlijk knap welke ontwikkeling Ajax onder zijn leiding doormaakt met echt goed voetbal.

Mourinho en van gaal zijn vergane glorie, Ten Hag is een potentiële topcoach.

7 maart 2022 om 14:50

Siemjo er is geen andere topclub waar Ten Hag terecht kan momenteel. als Ten Hag de tijd en vertrouwen krijgt is dit zeker een mooie kans

7 maart 2022 om 18:36

Als ik Ten Hag was, zou ik eens rustig wachten op Bayern/Dortmund of gewoon lekker bij Ajax blijven. Ik denk dat hij in Engeland zijn draai niet gaat vinden..

Kaene kan wel zo klagen, maar United is gewoon niet beter op moment
en zolang Rangnick voor de groep blijft staan, zal dit ook zo blijven.
moeten in de zomer echt op zoek naar een geschikte trainer voor dit elftal en dan komen ze er wel weer bovenop

7 maart 2022 om 12:50

hij heeft het niet over het niveau, maar over de instelling. T is niet dat ze het niet kunnen, maar dat ze het niet proberen, daarom is ie zo boos.

Is het niet de taak van de manager om ervoor te zorgen dat spelers terugrennen? Of is het voor hen genoeg om de opstelling te maken en te zeggen, ga maar ballen jongens?

7 maart 2022 om 12:50

Dat is natuurlijk een wisselwerking. Elke speler op dat niveau snapt dat je op bepaalde momenten terug moet rennen, daar heb je geen coach voor nodig.

7 maart 2022 om 15:50

In een derbi moet je constant rennen en alles geven. Er moeten verdomme 10 Dirk Kuyts op het veld rondlopen die voor elke meter knokken.

7 maart 2022 om 16:00

Met 10 Dirk Kuyts op het veld hadden ze waarschijnlijk nog veel dikker verloren

7 maart 2022 om 16:12

Dan wil je het punt niet begrijpen he, ook goed!

7 maart 2022 om 13:58

Joh weet je wat het treurige is deze tijd met vele voetballers, ze zijn super soft, zwak zoals we nu weer eens zien waar dus ook keane op doelt. Maar wanneer je ze aanspreekt, hard maar fair dan zijn ze zo selectief verontwaardigd, van wat is dit nou, hoe durf je en dan zijn ze opeens wel stoer en tuff. Sneue voetbal generatie maar ja dat is gewoon een verandering in de maatschappij. Strijders ala Gatusso, Keane, Stam etc. kom je nauwelijks meer tegen. Het is precies ook iets waarom Mourinho minder is geworden, zulke spelers waren key voor hem naar succes.

Schitterend dit. Ik herken die hang naar het verleden wel. De verbeten koppen en de zwarte copa mundials. Wij hebben nog zo’n museumstuk in Tierney lopen, maar dat was het dan ook.
Verder kun je nog zoveel karakter in een ploeg hebben, maar dat middenveld… dat is toch geen partij voor de City machine?

7 maart 2022 om 13:05

Maar dat stipt hij nu juist hier aan toch. Het is echt geen schande om van City te verliezen (moet je nagaan hoe erg Man u is afgezakt dat ik dat gewoon moet zeggen..) maar de manier waarop is echt schrijnend, en dat is wat hij hier aanhaalt.

Heb gisteren alles gevolgd op Skysports en heeft hier gewoon enorm gelijk. De spelers willen gewoon de extra meters niet lopen en hij kon zich kapot ergeren aan Fred die niet agressief genoeg is. Maar daar zijn gewoon meerdere niemand die een tackel probeert in te zetten, de spelers hebben geen ruggen in principe.

Veel mensen houden er van om spelers verantwoordelijk te stellen voor hun prestaties op het veld, maar ik vind dat er te weinig rekening wordt gehouden met de impact van een coach, en zijn tactiek. Kijk bijvoorbeeld naar Arsenal, die hebben het zelfde spelersmateriaal als begin van het seizoen, maar spelen nu een stuk beter in vergelijking met het begin van het seizoen. Maar toen de tijd was er een groot deel van de supporters die maar bleef roepem hoe slecht het spelersmateriaal was, en nu zijn het in eens allemaal geweldenaars. Het verschil in de top kan liggen aan spelersmateriaal, maar goeie tactiek kan heel veel compenseren. En deze coach is gewoon echt een koekenbakker

Keane heeft heeft gelijk, de spelers van United laten dit seizoen helemaal niks meer zien. Alleen Elanga speelt een prima seizoen ben ik van mening. Sancho heeft echt nog niks laten zien, daar is echt te veel geld voor betaald. Ook achterin is het slecht bij United, met Maguire en Lindelof gaat United dit seizoen niet binnen de top 4 eindigen. En het middenveld staat nooit op de goede plek.

7 maart 2022 om 15:56

Elanga komt net kijken en spelers blijven beoordelen op fouten is ook de verkeerde manier van coaching. Ik denk bijvoorbeeld dat nou juist een Lindelof slim genoeg is om beter te spelen met de juiste instructies. Ik denk dat een Maguire te dom is, maar dat de coach eerder naar spelers moet kijken die verzaken. Telles, Sancho, Fernandez, Pogba gelijk banken en er van langs geven. Straftraining en de hele week alleen laten trainen, zoals het vroeger ging.

Nadeel is dat spelers tegenwoordig zo verwend zijn dat ze dan gewoon 'vakantie' gaan houden en geld gaan zitten tellen en management vertellen dat ze alvast kunnen zoeken naar een andere club.

Tja, dat sommige (veel?) spelers tegenwoordig, met een vet contract, meer bezig zijn met andere dingen dan voorbeeldig profgedrag, is een understatement. En intrinsieke motivatie is moeilijk aan te leren. Dat heb je of heb je niet. Niet alleen bij Man. Utd. overigens. Het is nu meer aan de orde dan b.v. tijdens de gloriejaren van ons nationaal voetbal. Daar werden spelers die verzaakten dan ook verrot gescholden door figuren als van Hanegem, etc. Die lieten zoiets niet toe. Je hebt die soort karakters wel nodig in je team. En bij Man. Utd. zie ik die er niet tussen lopen.

"De baas" was even naar Portugal.
Ik snap Keane hier wel, spelers zoals hij worden niet meer gemaakt of kunnen niet meer zo voetballen als in zijn tijd.
Clubliefde, hart op je schoenen etc...het is er niet meer helaas.
Als 1 van je topspelers het al niet meer aankan om de wedstrijd te bekijken om zijn teamgenoten te steunen dan weet je eigenlijk al genoeg.

7 maart 2022 om 16:06

Een baas redt het ook niet, je hebt een breder gedragen platvorm nodig. Hojbjerg redt het ook niet in zijn eentje bij Tottenham, maar wel deels. Een paar teams die ik consistent inzet zie leveren zijn Southampton, Brighton, Liverpool en de hammers, maar om de ommekeer beter weer te geven moeten we denk ik bij Arsenal zijn want die zijn momenteel daaraan bezig.

1. Arteta een coach die blijft volhouden en de macht krijgt om spelers te dumpen
2. Steeds minder spelers als Ozil, Aubamayang. Spelers die de rest naar beneden trekken
3. Steeds minder sterspelers. Bij het ontbreken van sterspelers gaan anders spelers zich sneller ontwikkelen
4. Een paar strijders Ramsdale, Xhaka afgetopt met spelers die willen presteren (jeugd)

Als Arsenal nu geen nieuwe Pepe meer koopt en gewoon door blijft spelen en op zoek gaat naar de ruwe diamantjes in de transfermarkt zie ik ze sneller uit de shit komen dan United.

Standaard reactie van een ex-speler die het met name van zn werklust moest hebben (tov zijn medevoetballers in zijn team). ManU komt gewoon kwaliteit tekort tov City, zowel qua spelersmateriaal, technische staf, en (technische) directie. Logisch gevolg dat je verliest.

7 maart 2022 om 16:11

Maar jij ziet niet dat bij het ontbreken van kwaliteit, keer op keer werklust ervoor kan zorgen dat je wel je grammetje haalt in het voetbal?

City is in de breedte de beste van Europa, al jaren, maar nog geen CL. Liverpool gaat ze met minder kwaliteit telkens te lijf en maken ze het erg lastig. Nog sterker, Southampton maakt het City ook altijd lastig en Brighton soms ook. Beide teams die veruit minder kwaliteit hebben.

Standaard reactie dus ook van iemand die mentaliteit niet als extreem grote factor ziet

Zins Sir Alex Ferguson weg is bij United is het van jaar tot jaar slechter geworden.
Geen mens meer bij de club die een duidelijk beleid voeren kan en of wil
In vergelijking met een Atalanta die kopen voor weinig geld speler uit de middenmoot van, Italië, Nederland, België en ga zo maar verder, dus niet direct spelers van naam of die al over hun top zijn, en heb naar mijn mening een veel beter elftal dan United of mening ander clubs met rijke eigenaars

Tja, op mentaliteit valt ook gewoon te scouten. Als je een paar van dat soort spelers hebt lopen is het geen ramp, maar de kern zal altijd een 'over-mijn-lijk-mentaliteit' moeten hebben. Die houden dan die 2-3 spelers die weleens kunnen verzaken ook scherp. Het is een bij elkaar geraapt zooitje in elk aspect en daar zit het grootste probleem. Geen wonder dat coaches er moeite mee hebben.

Nou meneer Keane zeg dan ook hardop wie als je schijnbaar een soort shockeffekt wil oproepen, want Utd is al jaren niet meer van het niveau City dat ziet een blinde zelfs.
Het geld wat ze voor bv Maguire hebben neergelegd daar hadden ze De Vrij bv voor kunnen halen. Ronaldo is leuk voor de merchandise maar die brengt ook weinig.

Als Utd weer wil gaan meedoen dan moet de selectie op de schop en flink ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren