Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Haaland geeft niet thuis: ‘Hij lijkt bijna op een speler uit de vierde klasse’

Laatste update:

Erling Haaland moet zijn veldspel flink gaan verbeteren, zo oordeelt Roy Keane in de studio van Sky Sports na de topper tussen Manchester City en Arsenal (0-0) van zondagmiddag. De 23-jarige Noor kwam er niet aan te pas tegen the Gunners en dat kwam mede door zijn spel aan de bal. “Hij lijkt bijna op een speler uit de League Two”, zegt Keane.

Haaland wist zondagmiddag, mede dankzij de goede optredens van William Saliba en Gabriel Magalhães, geen vuist te maken. De spits van the Citizens noteerde geen enkel schot op doel en kon zijn ploeg daardoor niet aan de overwinning helpen.

Liverpool werd daardoor de grote winnaar van het weekend, daar the Reds twee punten uitliepen op de concurrenten en nu twee punten los staan van nummer twee Arsenal.

Haaland steekt al meerdere wedstrijden in mindere vorm en staat inmiddels vijf duels droog. Ook Keane zag dat de 31-voudig international van Noorwegen het lastig had in de topper tegen Arsenal. “Zijn veldspel is echt heel zwak, niet alleen vandaag.”

“Voor het doel is hij de beste ter wereld, maar zijn veldspel, voor zo’n speler, is heel zwak. Dat moet hij echt verbeteren. Hij lijkt bijna op een speler uit de League Two (de vierde klasse van Engeland, red.)”, vervolgt Keane. “Zo zie ik het. Zijn veldspel moet echt verbeteren, wat ook zal gebeuren de komende jaren.”

Micah Richards is het met zijn collega aan tafel eens. “Wanneer Manchester City een doeltrap had ging Arsenal één op één dekken. Toen Stefan Ortega een lange bal gaf gebruikte Haaland niet zijn lengte, fysiek en kracht om de bal vast te houden en vervolgens mee te geven aan anderen.”

De huidige vorm van Haaland baart Richards echter geen zorgen. “Je hebt altijd nog hele goede spelers als Phil Foden, Kevin De Bruyne en Bernardo Silva in het elftal, waardoor je altijd wel aanvoer krijgt. Dat zagen we vorig seizoen ook. Dit seizoen heeft Haaland veel doelpunten (29, red.) gemaakt, maar we kijken altijd naar hoe spelers zich verder kunnen ontwikkelen. Zijn spel als aanspeelpunt kan nog wel wat werk gebruiken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Haaland in 3 wedstrijden tegen het duo Saliba en Gabriel: 0 goals, en 0 schoten op doel.

1 april 2024 om 12:34

En vorig seizoen mede door zijn 2 goals en 2 assists tegen Arsenal de titel binnen gehaald. In 1 van die 2 potten speelde dat zelfde duo.

1 april 2024 om 13:16

Toen dat zelfde duo speelde scoorde Haaland maar 1x. Tegen een team waarin Holding in de verdediging speelt (komt niet eens aan de bak bij Palace) kan zelfs een spits van het kaliber Sanogo nog een hattrick scoren.

1 april 2024 om 15:01

Ach hij schoot er in de laatste seconde een in toen de wedstrijd al compleet gespeeld was en hij tegen Holding speelde..

1 april 2024 om 12:57

Hij scoort niet tot zelden in topwedstrijden.

Ach, het kan de beste spitsen overkomen dat ze tijdelijk droog staan - dat komt wel weer. Santi gaat ook gewoon weer vlammen, te beginnen vanaf volgende wedstrijd

Ja god. Hij schiet er per jaar vijftig in en dan nu even drie wedstrijden niet. Komt wel weer. Dit is wel ook een reden dat ik een gouden bal nooit aan een pure afmaker zou geven, maar goed.

@VZ: ik zou toch eerder stellen dat de League Two het vierde niveau of de vierde divisie van Engeland is.

Hij staat er om goals te maken en kan dat als de beste. Staat nu even droog, maar dat gebeurd dat is van Basten, Ronaldo en Messi ook weleens overkomen. Zijn veldspel is nooit zijn kracht geweest, maar om hem te degraderen naar een league two speler is uiteraard overdreven.

Ik blijf het interessant vinden aan voetbal hoe doelpunten maken iets zeer specifiek is. Hoevaak goalgetters zeer matige voetballers zijn zoals bv een Inzaghi, Immobile, Haaland… Als ze een bal aangespeeld krijgen buiten de 16 meter, dat ze dan opeens op een verdediger lijken uit de amateur reeksen en als ze dan diezelfde bal aangespeeld krijgen in de 16 meter dan ligt die opeens in het netje, dat je het gewoon niet uitgelegd krijgt. Dat blijf ik altijd fascinerend vinden. Op social media ging er een filmpje rond over de rondo van City tijdens de warming-up voor de wedstrijd tegen Arsenal, echt een aanrader om eens op te zoeken. Ik ben er vrij zeker van dat een random middenvelder in een 6de klasser het beter zou doen dan Haaland haha.

Hij is gewoon een verbeterde versie van Wout Weghorst.. het is toch geen Van Basten ofzo.. zijn cijfers kunnen mij niet veel schelen..

1 april 2024 om 13:32

Haha een verbeterde versie van Wout? Wat heb jij bij de paas brunch gehad?

1 april 2024 om 13:38

Huh, hè, Whut

Keane zou verboden moeten worden om commentaar te geven over Haaland.
Heeft de carrière van zijn vader vermoord na een aanslag met voorbedachte rade (revanche halen middels een tackle een jaar later).
En dan al helemaal gezien het feit dat dit over de blauwe kant van Manchester gaat valt deze man niet serieus te nemen.

Jaloezie ten top naar city.

1 april 2024 om 15:59

Met de prijzenkast van Keane heeft hij echt geen reden om jaloers op city te zijn hoor. Als de sjeik daar zijn handen van af trekt spelen die weer braaf middenmoot.

Haaland is in alles het lelijke broertje van Ronaldo en Messi. Geen techniek, geen verfijning en slechts in de 16 nuttig. Toch is mij al vaker opgevallen dat het hem aan rust aan de bal ontbreekt. Hij scoort in grote wedstrijden ook niet heel vaak de eerste of beslissende goal. Zodra een tegenstander een goede verdediging heeft wordt het lastig. Tegen Inter in de CL finale was het al het geval, tegen Liverpool en Arsenal nu ook. Heb je geen antwoord op het aanvalsspel van City dan ga je eraan. En dan is Haaland meedogenloos. Maar belemmer je de aanvoer naar hem dan speelt City gewoon met tien man. Want Haaland is goed als eindstation en de trekker over te halen, maar op het middenveld heb je niets aan hem. En schakel de De Bruyne uit dan schakel je Haaland uit. Ergo: hij gaat vast nog alle jaren topscorer worden, maar hij zal nooit de grootsheid van een Ronaldo krijgen.

2 april 2024 om 00:35

Toch vreemd dat Haaland zonder Kevin al absurde statistieken had bij Dortmund èn in de CL. Vorig seizoen kwam het overgrote deel van Haaland's goals niet via KDB. Draai het om: zonder Haaland zou Kevin niet zo absurd veel assists halen als vorig seizoen.

Speelt gewoon bij de verkeerde club. Een legende word je überhaupt niet bij city.

2 april 2024 om 00:37

Hoezo? Agüero en Kompany zijn gewoon City legendes hoor, idem David Silva. Oftewel, als Haaland nog 10 jaar bij City blijft, tig records sloopt en belangrijk is voor de prijzen dan gaat hij gewoon de boeken in als City legend. 🤷

Valt zeker wat aan te merken op bepaalde aspecten bij Haaland, maar dat geldt voor bijna alle spelers. Hij is en blijft, gezien zijn statistieken, toch een fenomeen. En hij is nog behoorlijk jong. Is geen Messi of Ronaldo qua amusement maar het zou mij niks verbazen wanneer hij nog wat records (qua goals maken) gaat neerzetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren