Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carragher snapt helemaal waarom Ten Hag Ronaldo op bank hield tegen City

Laatste update:

Jamie Carragher, oud-speler van Liverpool en analist van Sky Sports, heeft het maandagmiddag op Twitter opgenomen voor Erik ten Hag. De manager van Manchester United kreeg veel kritiek te verwerken na het passeren van Cristiano Ronaldo tegen Manchester City (6-3), wat wordt afgedaan als ‘lachwekkend’ door Carragher.

United ging zondagmiddag op bezoek bij de stadsgenoot met een 4-0 achterstand de rust in. Ten Hag wisselde Tyrell Malacia vervolgens voor Luke Shaw, maar liet Ronaldo op de bank zitten. De Portugese superster zou helemaal niet meer invallen. De ex-trainer van Ajax koos namelijk voor Anthony Martial. Ten Hag verklaarde na afloop aan de Engelse pers waarom hij Ronaldo niet inbracht. "Ik wilde hem, uit respect voor Cristiano zelf en vanwege zijn grote carrière, niet binnen de lijnen brengen. Daarnaast was het belangrijk dat ik Martial speeltijd kon geven, want hij heeft de minuten nodig na zijn blessure.”

Het niet gebruiken van Ronaldo kwam de Nederlander op felle kritiek te staan, maar daar is Carragher het dus niet mee eens. “Dat mensen denken dat Erik ten Hag het fout had door Cristiano Ronaldo niet te laten spelen is lachwekkend. Ronaldo speelde uit bij Brentford, toen het 4-0 stond bij de rust! Dit is geen sneer richting Ronaldo, maar de snelheid van Marcus Rashford op de counter – zoals we zagen tegen Liverpool en Arsenal – was honderd procent de beste optie.”

Roy Keane haalde zondagmiddag na de wedstrijd bij Sky Sports al uit richting Ten Hag. De United-legende noemde de keuze van de manager ‘respectloos’. “Ronaldo had best kunnen spelen, want ze werden sowieso al afgemaakt door City. Het gaat de trainer om drukzetten, het nieuwe toverwoord in het voetbal... Drukzetten boeit me niet als hij me twintig of 25 goals geeft. Afgelopen seizoen was hij clubtopscorer en ook toen zette hij niet veel druk. Dit seizoen hebben ze al drie competitiewedstrijden verloren!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat denken mensen nou wat verschil ronaldo had gebracht? er eventjes 5 in het mandje gelegd of zo?

3 oktober 2022 om 23:55

Het is toch gewoon een gekke uitspraak. Hoe toon je respect voor ronaldo zijn carrière door hem heel de partij op de bank te laten zitten?

3 oktober 2022 om 23:57

Omdat united werd vernederd met 4-0 bij rust. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen. Wil je ronaldo achter de city spelers aan laten lopen in een kansloze 2e helft? Niemand heeft toch zin om dan nog in te vallen?

4 oktober 2022 om 00:08

En bij een vernedering 90 minuten op de bank moeten zitten is wel fijn? Heb trouwens nog altijd geen idee wat het met respect voor zijn carrière te maken heeft.

Was het dan onrespectvol dat Messi bij de 7-2 op het veld bleef staan?

4 oktober 2022 om 00:15

Edit: 8-2.

4 oktober 2022 om 00:36

Zou wel respectloos zijn om hem erin te brengen tijdens een vernedering inderdaad. Begrijp eth wel dat hij er zo over nadenkt. Als je hem niet start moet je hem er ook niet bij zo’n stand in brengen voor een ondankbare klus

4 oktober 2022 om 02:02

Wat had hij dan verwacht, dat United bij rust 3-0 voor zou staan en dan Ronaldo speeltijd gunnen? Een speler als Ronaldo had moeten starten in deze pot. Misschien was het anders gelopen misschien niet. Spelers van zijn kaliber leven voor dit soort wedstrijden. Zoals meerderen hier beweren ben ik het mee eens dat Casemiro en Ronaldo als kleuters worden behandeld.

4 oktober 2022 om 06:36

Lierse 1997, snap je dat nou echt niet of doe je alsof je het niet snapt? Ik weet niet of jij zelf tegen een balletje hebt getrapt maar gelet op je reactie is dat zeker niet het geval. Geen enkele normale voetballer valt graag in bij een wedstrijd waar je al kansloos achter staat.

4 oktober 2022 om 09:20

bderonde, een prof wel als het goed is.

4 oktober 2022 om 09:35

Ronaldo zit niet in een lekkere fase in zijn carrière. Hoe kom je daar uit? Goals maken. Wat moet je doen om goals te maken? Op het veld staan?

Verder zat hij ook allerminst tevreden op die bank en om de 5 minuten werd hij wel eens in beeld gebracht.

4 oktober 2022 om 09:58

Je komt niet uit in mindere fase door in te vallen bij een 4-0 achterstand tegen City hoor. Enkel ergernissen

4 oktober 2022 om 10:04

Met portugal vs spanje stond hij er ook in en scoorde niet dus tjaaa. Ronaldo is gewoon klaar bj United moet lekker naar een club toe waar ze hem zeker nog op handen dragen zodat ie nog een paar keer kan scoren. Lekker naar Amerika toe beter voor hem

4 oktober 2022 om 11:00

Zeg dat maar tegen Martial met zijn twee goals...

4 oktober 2022 om 18:14

Blijkbaar was Martial dus een goede keuze

4 oktober 2022 om 16:10

Ronaldo is echt de meeste verwende speler ooit. Wat heeft nou zijn carrière te maken met zijn team nu? Wat heeft de huidige ManUnited aan zijn carrière? Ik zou mij zwaar irriteren als m'n trainer zoiets over een teamgenoot zou zeggen. Dus we mogen zwaar vernederd worden en hij niet. En die Martial kwam binnen en scoorde 2x.
Ik denk dat ETH gewoon niet durft te zeggen dat United niets heeft aan zo een zwaar beperkte speler die totaal afhankelijk is van de andere...aangezien de andere ook zwaar slechte waren.

Carragher is niet serieus te nemen die is vaker negatief over Ronaldo en koster veel wrok tegenover Cristiano Ronaldo, en verre van objectief dus...

3 oktober 2022 om 23:49

Ach, hou op. Als United geen kansen creeert, is Ronaldo tegenwoordig nutteloos. Voetballend draagt hij niets bij, kansen creeert hij al een tijdje niet meer en meeverdedigen doet hij al helemaal niet. Het houdt natuurlijk een keer op. Het is al onwijs knap dat hij het zolang heeft uitgehouden. In minder fysieke competities had hij het ook ongetwijfeld nog uitgehouden, maar de Premier League compenseert juist dat aspect waar Ronaldo het nog van moet hebben.

4 oktober 2022 om 00:36

Nou vorig seizoen 24 goals gemaakt voor Man U, dus hij kan best wel mee in de premier league. Maar als je hem telkens op de bank laat beginnen ja dan gaat zijn vorm, vertrouwen, motivatie enz er niet beter op worden en kan hij dus ook veel minder presteren dan vorig seizoen. Want verschil in leeftijd vorig jaar 37 en nu 38 is ook niet groot.

4 oktober 2022 om 00:52

Laatst werd Carragher genegeerd door CR7 en daar is hij nu nog steeds zuur over en verder heb ik je onzin niet gelezen.

4 oktober 2022 om 07:52

Tazaboy: 24 goals zijn natuurlijk prima cijfers, echter draait het er momenteel om wat hij doet zonder bal. En laten we eerlijk zijn, hierin doet hij niks tot nauwelijks iets. Dus bij balverlies speel je altijd met 10 man.

4 oktober 2022 om 16:00

@tazaboy - Natuurlijk kan hij ook wel mee. Het is immers een fenomeen. Het probleem is echter dat hij nu en op zijn leeftijd enkel nog afmaker is. Dit United heeft alle 11 spelers nodig om de boel dicht te lopen. Ronaldo kan/doet dat niet.

Het dingetje wat nu meespeelt is het sentiment. Z'n carriere word erbij gehaald, maar dat is momenteel niet relevant. Het gaat erom wat hij nu brengt en waar z'n sterke en minder sterke punten liggen.

Het is natuurlijk wel zo dat Rashford, Fernandes en Sancho hun slechtste seizoen speelden. Ronaldo is wel een speler die de volledige aanval naar zich toetrekt. Het is dus misschien ook interessant om te onderzoeken hoeveel doelpunten je inlevert om hem te laten renderen.

3 oktober 2022 om 23:59

@aqua hij is idd vaak negatief over hem en niet objectief. Maar zo subjectief als jij bent over Ronaldo is hij nog lang niet en jij neemt jezelf heel erg serieus terwijl je hem met 2 gebroken benen nog in de basis zou zetten

4 oktober 2022 om 00:28

Nee jij bent lekker objectief over Ronaldo. Ronaldo zou met een vrachtwagen op een festival in kunnen rijden en dan zou jij nog steeds reageren met 'echte GOAT pure strijder 💯💯💯'

4 oktober 2022 om 07:04

Vind je dat niet een beetje een heel groffe vergelijking?

4 oktober 2022 om 09:26

Het is geen *grove vergelijking, het is een hyperbolisch voorbeeld voor komisch effect. Iedereen weet wat ik ermee bedoel. Nee, ik hoop dat Aqua wat genuanceerder is als Ronaldo zoiets doet. Maar ik zie hem oprecht nog excuses voor Ronaldo bedenken ook.

4 oktober 2022 om 00:39

Iets met een pot en ketel.....

4 oktober 2022 om 01:17

@Aqua ik denk dat jij minder moet reageren. Neem jezelf in bescherming en denk na voor je reageert.

4 oktober 2022 om 06:52

Gelukkig ben jij wel heel objectief als het om Crisje gaat.

4 oktober 2022 om 07:08

Ronaldo fans zijn niet serieus te nemen als het over Ronaldo gaat lol

4 oktober 2022 om 15:52

Ronaldo scoort heel weinig de laatste tijd, dan is het normaal dat je hem op de bank houdt..

4 oktober 2022 om 16:16

Wat is er verkeerd aan wat hij zegt dan... Carragher heeft het over snelheid op de counter. Dus vind het daarom logisch dat hij voor iemand kiest met snelheid. Zeker omdat die tegen arsenal ook prima werkte. Het argument is gewoon zuiver en heeft niets te maken met degene die het typt.

Je kan het eens zijn ermee of niet, dat kan altijd. Maar de redenering is niets mis mee en is helemaal niet negatief naar ronaldo toe.

Aldus meneer Liverpool pundit. En daar gaat het helemaal niet om. Het is de manier waarop met hem wordt omgegaan, evenals Casemiro, alsof het wat jeugdspelertjes zijn. Bedoel hoe kun je Ronaldo laten warmlopen en daarna weer naar de bank sturen. Dan snap je er gewoon niks van. En Casemiro, wanneer wil je hem ritme laten opdoen en het samen spelen met de anderen!? En dan nog hun giga ervaring maar nee joh. Gaat lekker zo verder.

3 oktober 2022 om 23:39

Willekeur, Antony komt net paar dagen, maar stelt hem direct op, en Casemiro moet zich zogenaamd aanpassen dat zeg je tegen speler die 5 keer de CL heeft gewonnen met Real Madrid. En die voorhoede is niet eens een verbetering dan zwijg ik over miskoop Sancho, Ronaldo uitleggen hoe hij moet lopen, doet me weer aan Benitez denken die dat ook deed, daar was Ronaldo ook des duivels over..

3 oktober 2022 om 23:44

Antony is die wereldspeler he. Casemiro moet zich nog natuurlijk bewijzen. Tsja.

Nee maar snap niet waarom ten Hag gewoon niet met 4231 speelt bv. Ronaldo voor, Bruno erachter. Antony rechts, links dan Sancho of Rash of Martial. Casemiro en een ander in een blok erachter.

3 oktober 2022 om 23:52

Alles aanpassen om Ronaldo te laten spelen. Gewoon accepteren dat het zo langzamerhand over en uit is met hem. Zo zijn er veel sporters die niet willen toegeven dat het gebeurd is maar doorgaan en supporters laten geloven dat ze nog nee kunnen.

3 oktober 2022 om 23:57

Ten hag heeft daar duidelijk over gesproken en gezegd dat hij Casemiro niet aan het straffen is maar mctominay speelt dit seizoen gewoon geweldig en dat hij hem niet wou straffen door Casemiro op te stellen. Begrijp eth wel in dat opzicht

4 oktober 2022 om 02:22

Je meent dit niet serieus toch?

3 oktober 2022 om 23:49

Niet zo toch boys. Ronaldo en Casemiro zijn gwn 2 opa's niks meer niks minder. Met die 2 gasten op het veld was het 8-0 geworden. Ten Hag is nog niet zoo gek hé...

3 oktober 2022 om 23:58

Casemiro gewoon nog een prima speler, maar het lijkt alsof Ronaldo het niveau niet meer heeft, niet provocerend bedoeld overigens dat is hartstikke normaal op die leeftijd maar denk dat bepaalde mensen die hem als idool zien dat moeilijk kunnen accepteren

4 oktober 2022 om 00:16

Casemiro heeft in zijn minuten bij Man Utd echt een belabberde indruk achter gelaten. Speelt werkelijk waar waardeloos gewoon. Echt niet bijzonder dat SMT de voorkeur krijgt. Casemiro gaat het niet halen bij Man Utd en die zullen nog 5 jaar vast zitten aan hem met zn mega contract.

4 oktober 2022 om 00:22

Zijn eerste invalbeurt was gewoon een goede. Vreemd dat hij daarna geen kans kreeg. Want jongens als Martinez en Anthony kregen wel gewoon meteen een basisplek.

4 oktober 2022 om 10:08

Hebben jullie casimero wel zien invallen?? Het spel gaat nog iets te snel voor hem maar hij gaat zeker wel basisspeler worden.ronaldo einde oefening

4 oktober 2022 om 15:57

Ja moeilijk invallen als je dik achter staat he

Dat zinnetje over malacia voegt echt helemaal niks toe aan het gesprek vz. Wat is het doel daarvan in deze tekst?

4 oktober 2022 om 06:55

Om te benadrukken dat Malacia gewoon verschrikkelijk slecht was.

Ik snap het ook heel goed. Snap eerder niet waarom mensen het zo raar vinden. Ten hag wist waarschijnlijk dat het een flinke Nederlaag ging worden. Daarnaast wist je dat city 75% van de bal ging hebben. Wat heb je dan aan Ronaldo op de counter? Niet veel. En de 2de helft inbrengen met zo een achterstand heeft geen nut. Nu bespaart het Ronaldo weer wat gezeik over zijn carrière. Prima keuze van ten Hag.

4 oktober 2022 om 00:39

Zo simpel is het.

Casemiro van basis Real naar bank man utd😅
Domste keuze ooit.

4 oktober 2022 om 08:10

Geduld is een schone zaak , hij is er net..

Laat ten Hag gewoon zijn werk doen. Hij weet heus waarmee hij bezig is en wat moet je met een egoïst die de hele zomer weg wou? Casimero lijkt me geen idee van ten Hag zelf al kan ik het mis hebben...

Kritiek op Ronny niet inbrengen is alleen maar een afleidingsmanoeuvre, haalt de druk lekker weg bij de rest van het team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren