Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brazilië weigert zich aan te passen na felle kritiek: ‘Dit is onze cultuur’

Laatste update:

De Braziliaanse bondscoach Tite heeft op een persconferentie gezegd geen begrip te hebben voor de kritiek die zijn ploeg kreeg voor het uitvoeren van uitbundige dansjes. A Seleção voerde maandag tijdens het achtste finaleduel met Zuid-Korea (4-1) dergelijke dansjes uit na het maken van een doelpunt. De vijfvoudig wereldkampioen werd na afloop verweten te provoceren met de dansjes.

Tite werpt die kritiek echter weg en stelt dat het dansen 'niets te maken heeft met het gebrek aan respect voor de tegenstander'. "Het spijt me voor de mensen die de geschiedenis en de cultuur van Brazilië niet kennen en dus ook niet de manier waarop wij ons uiten. Ik respecteer de cultuur, wie ik ben en hoe dit nationale team is. Heel veel kinderen zullen dansen, omdat het de Braziliaanse cultuur is wanneer er een doelpunt gemaakt wordt." Tite deed na de 3-0 van Richarlison zelf ook mee aan die dansjes. "Die spelers zouden mijn kleinkinderen kunnen zijn", zei hij daarover. "Ik heb een band met ze en als ik moet dansen met hen om die band te behouden, dan doe ik dat."

"Het is niet respectloos, dit is hoe we dingen doen in onze cultuur en dat zal de opleiding van schoolkinderen verder helpen", ging Tite verder. "We zullen verdergaan met onze manier van doen." De 61-jarige keuzeheer kreeg na afloop van het duel met Zuid-Korea flinke kritiek van Roy Keane. De voormalig topvoetballer noemde het dansen van de Brazilianen 'respectloos'. "Het staat 4-0 en ze deden dit iedere keer", refereerde de Ier bij ITV aan de dansjes na de doelpunten. "Bij de eerste goal vind ik het prima, maar ze doen het keer op keer. Zelfs de bondscoach deed mee." Tite wilde echter weinig woorden kwijt over de reactie van Keane.

"Dit is niet mijn team, het is voor het volk", liet hij weten. "Het spijt me, maar ik ga geen commentaar geven op diegenen die onze historie niet kennen. Ik respecteer de cultuur. We blijven dingen op onze manier doen. Ik laat die herrie achterwege." Brazilië nam maandag al snel afstand van Zuid-Korea door doelpunten van Vinícius Júnior en Neymar (penalty). Richarlison en Lucas Paquetá maakten er nog voor rust 4-0 van, waarna Seung-ho Paik in het tweede bedrijf de eer redde voor de Koreanen. Vrijdagmiddag (16.00 uur Nederlandse tijd) nemen de manschappen van Tite het in de kwartfinale op tegen Kroatië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze dat willen laat ze lekker dansen. Ze bedoelen het echt niet respectloos. Al dat gezeik overal op steeds, alsof iedereen tegenwoordig pessimist is geworden

8 december 2022 om 19:01

Als je het ergens niet mee eens bent tegenwoordig, ben je meteen pessimist , een zeur of zeikerig. Waar komt dat vandaan?

8 december 2022 om 19:25

Omdat tegenwoordig bijna iedereen het met niets meer eens is. Het gaat altijd maar over het negatieve, nu dit dansen bijv. Wees blij dat je naar mooi voetbal hebt kunnen kijken, benoem wat een prachtige aanval er was bij de 3-0. Iets wat we op dit toernooi nauwelijks gezien hebben.

Maar nee, dat dansen!!! Bah!!!

Daarom ben je meteen een pessimist, een zeur of een zeikerd. Want dat is wat mensen tegenwoordig doen. Dat is populair, overal op TV (cilissen, dansen Brazilianen en zo zijn er echt zat voorbeelden te verzinnen) en vooral ook op internet. Altijd iets waar je het niet mee eens bent eruit pikken en daar maar over gaan zeiken en zeuren.
Als je het ziet en het bevalt je niet, dan ga je lekker zappen en kijk je naar een of ander gaar ander programma op tv.

8 december 2022 om 19:29

Maar het is toch net zo pessimistisch om te zeiken over mensen die daarover zeiken? Die mensen vinden daar wat van, verschrikkelijk!!! Nu moet ik ze even laten weten dat zij zeikers zijn en ik totaal niet omdat ik zeik op zeikers.

8 december 2022 om 19:34

Ja dus als niet zeiker moet je alles maar slikken van de zeikers. Duidelijk

8 december 2022 om 21:12

Hoezo is iemand ergens over laten zeiken iets slikken dan? Als ik zeik over Braziliaanse dansjes, hoe heeft dat dan effect op jou? Kun je net zo goed van je af laten glijden. Zij zijn vrij om te dansen, en zeikers mogen zeiken. Heeft helemaal niks met slikken te maken.

8 december 2022 om 19:48

Ik kan me nog wel herinneren dat in '94 die brazilianen ook de samba deden bij een doelpunt tegen Nederland met bebeto en romario. Werd er destijds wel pislink van.

8 december 2022 om 20:38

Ik kan nog tal van voorbeelden opnoemen van culturele gedragingen, uitingen en/of activiteiten waarvan een groot deel het “cultuur” vindt, maar een ander groot deel het aanstootgevend en/of respectloos vindt. Ik heb dan ook geen waardeoordeel over zo’n dansje, het zal mij ‘verrekken’. Wat ik wil zeg is dat mensen het in het algemeen toch nooit goed doen als verschillende culturen samen komen. Mijn stelling daarin is dan ook: Leven en laten leven.

Jammer dat in 2014 de Duitsers niet gingen dansen, denk dat zij het dan wat minder leuk hadden gevonden.

8 december 2022 om 19:09

@Duck_ wat moeten we nu met deze onzinnige reactie. Dit is puur cancel culture

8 december 2022 om 19:14

Ducktaildo heeft geen ongelijk.

8 december 2022 om 19:27

De Duitsers die staan ook echt bekend om het dansen en zouden dat inderdaad niet doen om provocatief te zijn.

Los daarvan, fantastische wedstrijd was dat. Voor de zoveelste keer nog maar eens de samenvatting terug gekeken op Youtube.

8 december 2022 om 19:40

Honourable. Ja dat dansen zit wel echt in de cultuur gebakken ja. Zij danste er in 2010, 2014 en 2018 ook op los.... Kan jij een dansje terugvinden? 2002 ook geen dansje. Je kan haast zeggen dat je kont afvegen aan een shirt dus ook bij de cultuur Nederlandse cultuur hoort. Als het echt zo bij de cultuur hoort doen zij het het toch verdomd weinig buitenom dit toernooi.

8 december 2022 om 19:42

Nou in 94 dansten ze in ieder geval wel :-(

8 december 2022 om 19:55

Schommelen met de armen heen en weer om een pasgeboren baby na te bootsen in een wieg is niet dansen vriend.

8 december 2022 om 20:20

Je hebt mij duidelijk nog nooit zien dansen.

8 december 2022 om 19:23

Eigenlijk moeten we dit soort reacties dankbaar zijn.

Succes is gerelateerd aan haat. die 1-7 vergeten we zo wanneer we weer een cup winnen!

Jouw leven kan stuk beter worden als jij wat vrolijkheid in je hart zet ipv haten.

Geniet van het wk zolang het kan. Over een week zal het afgelopen zijn.

8 december 2022 om 19:25

Traorezinho. Ipv dit soort zweverige teksten te bezigen, kan je wellicht het woordje 'haat' eens opzoeken in de dikke van dale en het daarna nog eens proberen.

8 december 2022 om 19:44

Niemand misgunt jullie plezier, het is gewoon wat lullig voor de tegenstander om zelfs bij de 4-0 nog overdreven te juichen. Niet omdat je niet blij mag zijn, maar gewoon omdat het volgens sommige mensen wat ongepast is. Ik.sloeg laatst iemand met 6-0 6-1 van de baan, dan sta ik op matchpoint ook niet de vogeltjesdans te doen met ontbloot bovenlijf.

8 december 2022 om 19:52

Migi,

Zoveel dingen in het leven is lullig. Als iemand roept, ‘hadden de Duitsers dat gedaan in 2014’ dan is dat wel haat. Ik zal dit verder als een compliment zien.

Wij hebben in het verleden Argentinië vernederd met 5 goals en gingen toen dansen. Je hoort daar niemand over in Zuid-Amerika. Nu is het een probleem omdat ene Roy Keane zijn mening heeft gegeven. Opeens is het dansen na een goal een issue?

8 december 2022 om 19:57

Je hoeft ook geen rekening te houden met anderen, maar dan vinden anderen daar iets van. Mag toch ook gewoon?

8 december 2022 om 19:58

Dat probleem bij sommigen was er al voordat Roy Keanes mening was gegeven.

8 december 2022 om 19:59

Traorezinho. Ondertussen het woordje 'haat' al opgezocht?

8 december 2022 om 20:54

Die 7-1 is één van de meest legendarische wedstrijden ooit op een WK. Dat een grootmacht, één van de favorieten en het thuisland zo aan de kant wordt gezet is niet normaal. Brazilië kan nog 3 Wk winnen maar tijdens ons leven gaat die wedstrijd echt niet meer vergeten worden.
Daarnaast heeft Low juist gezegd dat ze het de tweede helft rustig aan moesten doen om Brazil niet te veel te vernederen. Dat getuigt wel van respect naar je tegenstander

8 december 2022 om 21:24

Goh, Migi die alleen vanuit zijn eigen perspectief bekijkt, wat een verassing.

8 december 2022 om 22:19

Ben je nou sarcastisch of dom 🤨

8 december 2022 om 19:31

Klinklare onzin natuurlijk. Elk van deze jongens heeft in de Braziliaanse serie a gespeeld en elk van hen heeft daar dansende tegenstanders na het maken van een doelpunt meegemaakt.

8 december 2022 om 19:50

Jij mag het onzin vinden, maar ze stonden al te huilen op het veld. Laat staan als er iemand als 1 of andere clown nog een vernederend dansje staat op te voeren bij de 7-1.

8 december 2022 om 19:59

Nu zeg je nog eens ‘venederende dansje’

Ik weet niet in welke wereld jij leeft. Doe je research voordat je onzin loopt te verspreiden vanuit je computer.

JA, we hebben met 1-7 verloren van Duitsland so what? Koop een poster van de Duitse elftal en hang boven je bed!🤣

8 december 2022 om 20:06

Traorezinho. Het woordje 'haat' al opgezocht? En aangezien jij het alwetende orakel bent van het Braziliaanse voetbal, waarom werd er in 2018, 2014, 2010 en 2002 niet gedanst? En ja ik vind het vernederend, dat is namelijk mijn interpretatie van het dansen. Jij mag het anders zien, maar dat doet niet af aan mijn eigen interpretatie en wat ik ervan vind. Jij mag vinden dat het ik onzin zit te verkopen, maar ik wacht nog steeds op een inhoudelijke reactie van jou. Tot nu toe kom je niet verder dan het niveau 'hater' en een leuke emoticon. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog op de middelbare school zit en dat je daarom nog in de 'hater jwz' fase zit, dan heb ik niks gezegd.

8 december 2022 om 20:14

Ik ben niet orakel van Braziliaanse voetbal. Ik ben Braziliaanse! Jij verkoopt ook onzin! Jij bekijkt natuurlijk vanuit jouw optiek. Lol

In 2002 werd heerlijk gedanst door Ronaldinho maar goed. Voor types zoals jou hebben we een leuke bijnaam.

Inhoudelijke reactie op het woord haat? Geef eens een inhoudelijke reactie waarom je überhaupt die 1-7 betrekt?

8 december 2022 om 20:18

Traorezinho. Ik wacht nog op een reactie waarom er niet werd gedanst na een goal in 2018, 2014, 2010, 2002 (finale)? Ik vind het wel vreemd, want het zit toch zo erg in de cultuur? Waar waren de dansjes toen? En waarom ik de 1-7 erbij pakte? Omdat ik niet veel nederlagen ken van de Brazilianen en omdat tegen Zuid-Korea er bij de 4-0 nog werd gedanst alsof zij meededen met dancing with the stars. Maar wil ook best wel de 2-1 WK 2010 kwartfinale als voorbeeld pakken hoor? Maakt mij allemaal niks uit. Kreeg er gewoon hetzelfde gevoel bij als toen met de dames van de VS die bij de 9-0 ook nog uitgebreid gingen dansen. Gewoon sneu vind ik het. Maar kom maar op met wat er wordt bedoeld met het woordje 'haat' en op basis van wat je dat op mij wil betrekken? Beetje wat minder van suiker wezen zou ik zeggen. Iemand noemt een nederlaag en je schiet meteen in de modus van 'hater', verwijten dat iemand in een andere wereld leeft en dat die eens research moet gaan doen. Als dat je manier van discussiëren is, dan ga je het nog zwaar krijgen in het leven gok ik zo.

8 december 2022 om 20:28

‘ omdat tegen Zuid-Korea er bij de 4-0 nog werd gedanst alsof zij meededen met dancing with the stars’


Hier haak ik jongen. Jij zoekt dingen om jouw commentaar goed te praten.

Het is goed. Geniet jij maar van die 2-1 van Nederland uit 2010 of van die 1-7 en ik hoop dat ik voor de 3e mee mag maken dat mijn land wereldkampioen mag worden. Anders wordt het op een ander wk want wij worden hoe dan ook ooit weer wereldkampioen (met veel dansjes) Iets wat ik van Oranje niet kan zeggen.

Cheers man!

8 december 2022 om 20:34

Traorezinho. Als je geen argumenten hebt mag je het ook gewoon zeggen. Mogen de beste winnen en leuk voor Brazilië dat zij hun verloren 'cultuur' in 2022 weer hebben teruggevonden. Hebben toch heel wat wedstrijden hun cultuur verloochend om niet te dansen na hun doelpunten. Veel succes tegen Kroatië

9 december 2022 om 03:08

Ja ze stonden te janken, nou en? Voor hen is dansen simpelweg vieren. Zie je een Europese speler na een afstraffing nog harder janken omdat de tegenstander richting de cornervlag rent en op zijn knieen over het gras glijdt? Nee toch.

8 december 2022 om 20:19

De Duitsers hadden het inderdaad ook moeten doen. Maar dan was er ook niet zo een heisa van gemaakt. Het is niet leuk voor de verliezende partij, maarja elk team moet wel de vrijheid hebben om het doen.

Absoluut vooral mee doorgaan, dat is hun goed recht! Net als vinden dat het ontzettend overdreven en narcistisch is, overigens.

Groot gelijk. Als je dat leuk vind en het gaat niet tegen de regels in, dan moet je doen waar je je prettig bij voelt

Doe jullie dansjes, dat is het probleem ook niet. Het is het hoeveelheid dansjes na een doelpunt. Als het een dansje is met het hele team, dan klaagt echt niemand. Maar als je eerst zelf een dansje doet, en daarna nog een dansje gaat doen met het hele team, om vervolgens nog met een paar spelers te gaan dansen is ook echt teveel van het goede.
Vier als doelpuntenmaker je goal met een dans en je team komt erom heen om mee te doen en houd het daarbij. Ga niet tig dansjes proberen te doen na een doelpunt.

8 december 2022 om 19:10

Dit.

8 december 2022 om 20:00

Dit wat?

8 december 2022 om 19:29

Ze hebben meer dan 100 dansjes klaar! Bereid je maar voor want je zult je eraan ergeren dus.

Tite ging enkel meegedanst omdat dit een afspraak was met Richarlison na het maken van een goal! De bijnaam van Richarlison is Pombo, betekent duif. Er is een funk muziek voor hem gemaakt en daar is een hype van. Zelfs Ronaldo Fenomeno doet mee met de hype, ik snap überhaupt niet wat het probleem is. Jaloezie?

8 december 2022 om 20:07

Jaloezie? Waar slaat dat nou weer op?

Ik vind XIII zijn punt best goed. Op welke manier iemand zijn doelpunt viert boeit me niet zo. Het bij elke goal op 4 verschillende en tevens uitgebreidde manieren vieren dat vind ik denigrerend naar de tegenstander toe.
Naar welk team dat gericht is maakt me niet uit.

En dat was daar het geval, met als kers op de taart dansen met de coach na een van de goedkoopste pingels op dit wk.

8 december 2022 om 20:17

Laat ze lekker doen wat ze willen

Facts! Zo blijven doorgaan! Dat is hun ding, punt! Het is toch zo hypocriet? Sommige willen hun bekritiseren, zowat bijna eisen dat zij ermee moeten stoppen omdat het zogenaamd respectloos is voor de tegenstander. En wat is die manier van spreken naar hen toe dan? Dat is ook geen respect hebben voor hun cultuur!

Nee geef jullie volk lekker alle plezier! Ze brengen tenminste plezier en entertainment voor hun eigen volk. Het hoort bij hen, wie zijn wij dan om dat neer te halen! Hoogmoedig gebeuren steeds!

#BailaBrazil

8 december 2022 om 19:13

Grappig. Net als zij hun mening hebben dat ze ermee door mogen gaan, mogen anderen hun mening dat ze ermee moeten stoppen. Respect gaat 2 kanten op toch?
Ik hoop wel dat ze alle tijd bijtrekken van de dansjes, die loopt namelijk aardig op.

8 december 2022 om 19:21

Grappig is je comment waar je de boel wil omdraaien. Nergens zegt iemand dat men geen kritiek mag hebben maar het is wel hypocriet. Want ze zeuren dat het respectloos is terwijl juist hun cultuur niet wordt gerespecteerd. Ze zeuren dat ze dat liever niet willen zien maar zelf schreeuwen ze jet hardst als iemand aan hun cultuur dingetje komen. Je moet de boel nu niet omdraaien he want het zijn de Brazilianen niet die als eerst reageren oid, maar de zure azijnzeikerds.

8 december 2022 om 19:32

Je neemt nu maar aan dat dit hun cultuur is. En dat is dansen ook. Maar de afgelopen 20 jaar Brazilië kijken heb ik ze nog niet eerder 3 verschillende choreografieën zien uitvoeren. Enorm overdreven dus, het duurt lang en is daarom respectloos.

Niemand zeurt om het eerste of tweede dansje, maar de derde begint storend te worden.

8 december 2022 om 19:33

Nog een verschilletje tussen een mening over wat je zelf kan doen vs een mening over wat een ander niet mag doen volgens jou.

8 december 2022 om 19:34

Dat maakt het nog niet respectloos, hooguit vervelend. Als het te lang duurt is dat inderdaad storend en dan moet de scheidsrechter daartegen optreden wat mij betreft.

8 december 2022 om 19:47

Ja als het te lang duurt dan is dat wat anders. Teveel tijdrekken is het dan bijv. En dan kan idd een ref ingrijpen. Maar respectloos naar de tegenstander is onzin. De tegenstander verslaan met 7-0 of 6-1 is dan pas respectloos lol. Misschien na 3-0 even niet meer scoren, want dat wordt dan respectloos naar de tegenstander toe. -_-

dikke prima die dansjes joh.

het duikelen daar in tegen... daar mag wel tegen opgetreden worden wat mij betreft. ook al is dat hun cultuur

Ik vindt het prima dat zij dansen na een goal maar niet dat het hele elftal 1 voor 1 een dansje gaat doen

Verschrikkelijk die westerse arrogantie, eeuwig denken in te moeten vullen hoe anderen zich moeten gedragen en/of voelen.

8 december 2022 om 19:22

Bizar he. Echt walgelijk begint het te worden. Maar owee als anderen hier komen met een eigen leefstijl, cultuur e.d. dan is de wereld te klein. 🤦

8 december 2022 om 19:32

Ik had vernomen dat je je aan moest passen aan de plaatselijke cultuur als je ergens kwam. Dan kan je je eigen leefstijl en cultuur dus thuis laten, want je zegt zelf vaak genoeg dat je de plaatselijke cultuur moet respecteren als je maar een ander land gaat, of telt dat alleen als je als Westerling naar een ander land gaat?

8 december 2022 om 19:34

Bij hoeveel dansjes is het bij jou genoeg? Volgens mij snap jij de kritiek niet helemaal. Het mag dan hun cultuur zijn, maar trek jij de grens bij 1 minuut lang dansen? Of pas bij 5 minuten omwille van het respecteren van cultuur?

8 december 2022 om 19:39

Zullen we dan ook stoppen met klagen dat een regenboog aanvoerdersband niet is toegestaan etc?

Eigenlijk zou de scheidsrechter de bal gewoon op de middenstip moeten leggen zodat de tegenstander kan aftrappen als het te lang duurt. Al zal dat reglementair wel niet kunnen omdat de spelers op de eigen helft moeten staan (toch?) . Het dansje is niet het probleem alleen de hoeveelheid en de lengte er van.

Niemand misgunt Brazilie plezier en niemand "haat" het dansen. Het gaat mensen puur om het er bij 4-0 nog steeds zo uitbundig en overdreven in te wrijven. Het mag wel, maar je kan er ook voor kiezen om een beetje mee te voelen met de tegenstander. Dat is geen haat, geen jaloezie en geen afgunst. Het is meededogen naar een team dat al verloren heeft. Hoe iemand juicht moeten ze zelf weten, wat de rest er van vindt moet de rest weten. Niet zo miemelen dus.

8 december 2022 om 21:15

Je hebt verloren als de scheids fluit, niet als je 3/4-0 achter staat. Als je de wedstrijd niet serieus neemt dan ben je respectloos. Als je goals wilt maken en het wilt vieren, ben je ook respectloos. Wat is het nou. Je kan nooit iedereen tevreden stellen.

"het gaat mensen puur om het er bij 4-0 nog steeds zo uitbundig en overdreven in te wrijven. "

Dan is er iets mis met jou denkwijze als je vindt en denkt dat zij het "erin willen wrijven". Als je er van uit gaat dat ze het zo bedoelen dan ben je wssn een heel negatief persoon.
Tegenwoordig kan je niks goed doen, iedereen heeft wel wat te klagen.
Ik zou zeggen, verbreed je horizon, ga op reis, praat met mensen van verschillende cultuur en begrijp waarom men iets doet (je hoeft niet ermee eens te zijn, maar in Eu moeten ze nou kappen met het bepalen wat andere moeten doen).

8 december 2022 om 22:22

Jouw laatste zin slaat juist op jou. Mijn hele reactie probeert uit te leggen dat niemand het erg vindt dat Brazilie danst, maar dat het op anderen zo over kan komen, omdat niet iedereen hetzelfde is. Niemand roept dat Brazilie moet worden bestraft of dat het niet mag, alleen dat het wat lullig over kan komen. Dus verbreed je horizon, praat met mensen van verschillende culturen en begrijp waarom men dit vindt. Jouw advies is gezien mijn werk best grappig, maar dat terzijde

Voor degenen die het nog niet hebben begrepen, blijkbaar de coach van Brazilie ook.
Het gaat niet om het dansen an sich.
Het gaat meer dat er na elk doelpunt 4 verschillende dansuitvoeringen werden tentoongesteld. Dat ging gewoon op een gegeven moment nergens meer over, vooral na die goedkope pingel.

Dans lekker, in je eentje of met je team prima. Maar daarna weer verder, denk dat Zuid-Korea niet naar het WK is gekomen om een Braziliaanse boyband te zien optreden.

Samba..... niks mis mee

Lijkt me duidelijk dat mensen die hier over klagen geen ritme hebben 🤣

Laten wij nou gewoon elk doelpunt met een of twee polonaises vieren…. Even het hele veld rond en weer verder!

tja wat moet je ervan zeggen samba voetbal is prachtig om te zien als ze een doelpunt maken met een dansje erna dat mag van mij ook MAAR !!!! je eigen aanstellen als ze licht geraakt worden je tegenstander naaien om niks zit ook in hun cultuur daar heb ik veel meer moeite mee. dat moet gewoon keihard gestraft worden.

Ze hebben groot gelijk. Het enige wat je moet doen is de klok in de gaten houden en wat extra tijd bijtellen. Big deal verder. Ik vind het leuk om te zien, een van de weinige landen die nog plezier uitstraalt in plaats van al dat gerobotiseerde gedoe.

Altijd wel wat te zeiken. En zichzelf vooral het beste jongetje van de klas noemen. En altijd oh zo tolerant tegenover andere culturen. Kots. Als de Brazilianen willen dansen, dans ik met ze mee. Steunbetuiging aan de roep om gelijkheid mag ook al niet, compassie voor hen die onderdrukt worden, dat moet je niet durven uiten. Een hand voor de mond moet worden afgehakt en bandjes met een boodschap moeten ook in de ban. Altijd wat te zeiken. Maar respectloze barbaren als Derksen worden op handen gedragen. Kijk naar je eigen zeggen jullie altijd in Nederland. Doe dat zelf ook eens een keer zou ik zeggen. Je druk maken om dansende voetballers, Jezus wat een idioten.

Gelukkig zijn er nog mensen die waarde hechten aan hun eigen cultuur en zich niks aantrekken van een kleine minderheid die alle plezier uit de samenleving wil uitbannen. Kunnen ze in nederland eens een voorbeeld aan nemen.

De meest onzinnige discussie op een WK ooit dit, laat die gasten lekker dansen als ze dat willen, het is geen politiek statement ofzo, gaat helemaal nergens over dit.

ik hoop ergens weer op een 1-7 en als ze dan van 0-7 naar 1-7 terugkomen dan mogen ze van mij ook een dansje doen, want ja dat is de cultuur, maar dat doen ze dan weer net niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren