Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale wil topprioriteit van Erik ten Hag snel voor zijn neus wegkapen

Laatste update:

Internazionale heeft interesse in Benjamin Pavard, zo meldt L’Équipe donderdagmiddag. De Italiaanse club heeft nog geen bod neergelegd bij Bayern München, maar gaat dat naar verluidt wel doen een dezer dagen. Pavard heeft een contract tot medio 2024 en zou openstaan voor een nieuwe uitdaging.

De Franse rechtsachter annex centrale verdediger wordt deze transferperiode ook al veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De club van Erik ten Hag ziet Pavard als topprioriteit, maar zou dan wel eerst Harry Maguire moeten verkopen. Maguire wil de club echter niet verlaten en daarom lijkt United de concurrentiestrijd met Inter te gaan verliezen.

Arsenal houdt de situatie van Pavard eveneens in de gaten, zo wist transfermarktexpert Fabrizio Romano woensdag te melden. The Gunners zijn allesbehalve concreet, maar zien in de 27-jarige Pavard wel een mogelijke vervanger van Jurriën Timber, die vanwege een kruisbandblessure dit seizoen niet meer in actie komt voor Arsenal.

Pavard zelf staat wel open voor een nieuw avontuur. Bayern nam eerder deze transferzomer Kim Min-jae voor vijftig miljoen euro over van Napoli en dus is de Fransman bang dat hij een plaatsje is gezakt in de pikorde van Thomas Tuchel. Afgelopen seizoen kwam Pavard tot 43 optredens, waarin hij 7 keer scoorde en 1 assist afleverde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp niet wat clubs zien in Pavard. Of zie ik iets over het hoofd?

17 augustus 2023 om 15:38

Ik wilde net hetzelfde gaan typen. Begrijp echt niet dat hij zo wordt gewaardeerd door topclubs en managers.

17 augustus 2023 om 15:40

Een verdediger die heel goed mee kan voetballen vanuit achteruit en hij kan op meerdere posities spelen. Bayern speelde het best toen Pavard in het centrum stond, de opbouw was daarna met Upamecano en De Ligt veel te matig

17 augustus 2023 om 16:01

Eens dat Pavard een meevoetballende verdediger is, maar ik snap ook niet zo goed wat de echte topclubs nou in hem zien. Voor mij een beetje vergelijkbaar met Sergi Roberto qua niveau; een goede wissel maar niet goed genoeg voor een basisplaats bij een topclub.

17 augustus 2023 om 16:17

Ik kan me de streep van Pavard tegen Argentinië op het WK 2018 nog herinneren.
Was volgens mij ook goal of the tournament.
Maar dat is al weer heel wat jaren geleden.

17 augustus 2023 om 16:22

Pavard is met name verdedigend echt wel beter dan Roberto hoor. Is fysiek ook een stuk sterker waardoor hij als cv ook z'n mannetje kan staan. Lijkt me de ideale rcv voor een opstelling met 3 verdedigers, waar Inter toevallig in voetbalt.

17 augustus 2023 om 16:23

Een mooi zondagsschot zegt natuurlijk verder weinig over iemands voetbalkwaliteiten. Ik denk echter dat o.b.v. die goal hij echter inderdaad wel goed in de markt ligt.

17 augustus 2023 om 19:53

Is gewoon een prima speler, voor United een veel betere backup voor Varane dan Maguire. Kan zowel in het centrum als RB spelen. Heeft afgelopen seizoen 43 wedstrijden gespeeld voor Bayern. WK en CL gewonnen dus veel ervaring. En qua prijs valt het ook mee aangezien hij nog maar 1-jarig contract heeft. Het is geen wereldtopper maar ik snap wel waarom grote clubs interesse in hem hebben.

17 augustus 2023 om 16:34

Helemaal mee eens wat een matige speler is dat

Topprioriteit dient een voetballende nummer 8 te zijn voor Ten Hag. Dat middenveld lijkt nog helemaal nergens op. Wat moet je met Pavard wanneer AWB, Dallot en Maguire blijven?

17 augustus 2023 om 15:41

Hoe groot is de kans dat er nog een 8 komt als je net 60 miljoen betaald hebt voor Mount? Dan gaan ze eerder voor Amrabat als back up voor Casemiro.

17 augustus 2023 om 16:05

dus de 60 miljoen is weer weg gesmeten geld? Classic MU..

17 augustus 2023 om 16:25

Tsja, kijk naar Chelsea. Die kopen voor 300M een nieuw middenveld.

Amrabat zou overigens wel prima in het net niet aankoopbeleid van United passen.

17 augustus 2023 om 17:25

Ik hoop nog altijd dat ze lobotka halen en anders voor gravenberch gaan. Kunnen beiden op 8 en lobotka kan ook als backup van casemiro.

17 augustus 2023 om 18:23

Lobotka gebruik je niet in z'n kracht als 8.

17 augustus 2023 om 19:16

Lobotka zou prima de frenkie rol kunnen innemen naast casemiro. Op die manier is hij dan de "8"/ dubbele 6 die nu ontbreekt en de balprogressie kan verzorgen.

Underrated speler. De opbouw bij Bayern verliep veel soepeler met Pavard in het centrum. In een systeem met 5 verdedigers zou hij als meest rechter CV echt uitstekend passen. In die positie speelt hij dan als soort halve CB en halve RB als de vleugelverdediger voorin is.

17 augustus 2023 om 15:47

Exact. In die positie moet je kunnen voetballen en genoeg snelheid hebben, iets wat hij zeker kan. Daarnaast belandt de speler die daar staat vaak ook in een 1-op-1 met een vleugelspeler, iets waar Pavard ervaring mee heeft.

Ik zou het echt een uitstekende versterking vinden.

17 augustus 2023 om 16:42

Daarom snap ik niet waarom Real geen move maakt voor hem, nu Militao is weggevallen. En hij kan ook de zwalkende rechtsbackpositie beter invullen dan Carvajal / Vazquez, zowel verdedigend als aanvallend.

18 augustus 2023 om 01:39

@ RM
Helemaal mee eens. Nog steeds geen 9 en een pavard is zeker welkom. Carvajal begint op te raken en is vaak geblesseerd. Pavard zou een prima optie zijn …Echt bizar de competitie is al begonnen en we spelen nog steeds zonder echte spits .

Arsenal moet hem toch zo snel mogelijk binnenhalen? Een opvolger voor Timber is echt nodig en denk dat Pavard wel een versterking in de breedte is

17 augustus 2023 om 15:45

Waarom zou iemand, die in de afgelopen 3 seizoenen meer dan 100 wedstrijden heeft gespeeld voor Bayern, een stap omlaag doen om een versterking in de breedte te zijn?

17 augustus 2023 om 15:58

Omdat je na 3 jaar wel uitgekeken kunt zijn op de BuLi en het dan in de PL wel eens wilt proberen bij een club die duidelijke groei aan het doormaken is en waar je kans ziet jezelf de basis in te voetballen?

17 augustus 2023 om 16:20

@Samceo, Mee eens, het ging mij alleen om dat hij gezien werd als een versterking voor in de breedte. Beetje gek vind ik, als je bijna alles speelt bij Bayern en alle mogelijke prijzen hebt gewonnen.

17 augustus 2023 om 16:24

Maar als je de staat van dienst hebt die Pavard heeft neem.je toch geen genoegen met de mogelijkheid om basis te staan? Dan ga je naar een club waar je hoe dan ook basis gaat spelen.

17 augustus 2023 om 16:36

Garantie heb je nooit natuurlijk. Vooral Pavard die toch vaak heel wisselvallig speelde bij Bayern.

17 augustus 2023 om 17:03

100% garantie heb je nooit inderdaad, maar het maakt wel een verschil of je in beginsel voor de breedte of voor de basis wordt gehaald.

Als het een top target was geweest had man Utd hem toch wel binnen gehad? Vind het allemaal niet el wat lang dure ..

Pavard gaat niet door United aangetrokken worden, ongeacht of Inter hem aan wil kopen of niet. Nu Maguire lijkt te blijven is het budget er simpelweg niet.

Zou een uitstekende versterking zijn voor de meest rechtse positie van de drie centrale verdedigers. Een achterhoede met Bastoni-Acerbi-Pavard lijkt me toch zeker 1 van de beste van Italië te zijn.

Nog een middenvelder (Samardzic lijkt helaas niet te gaan gebeuren) en aanvaller erbij en dan staat er gewoon een uitstekende selectie.

17 augustus 2023 om 15:56

Denk je niet dat de Vrij de plek van Acerbi zal gaan overnemen aankomend seizoen? Denk dat toch wel besproken moet zijn tijdens de onderhandelingen bij de verlenging van het contract van de Vrij.

17 augustus 2023 om 16:00

Als ze beiden spelen zoals vorig seizoen absoluut niet.

17 augustus 2023 om 16:09

Dacht dat wel het geval was omdat hij de afgelopen wedstrijden ook speelde in de voorbereiding, maar ik zie nu dat Acerbi geblesseerd is en dat de reden is.

17 augustus 2023 om 16:13

Acerbi is wel weer een jaartje ouder dus wie weet.

17 augustus 2023 om 16:23

Maak je geen zorgen over de toekomst, zag dat Inter interesse had in Tanganga.

17 augustus 2023 om 16:25

Dan moet je je juist wel zorgen gaan maken. Die heeft een leuke eerste twee wedstrijden voor ons gespeeld, maar die bakt er echt geen pepernoot van. Ik zie nog liever Sanchez centraal achterin staan, en dat zegt een hoop, want die kan niet snel genoeg weg imo.

17 augustus 2023 om 20:05

@Spursfan96, Weet ik ook, was dan ook sarcastisch. Ik snap ook dat het niet makkelijk is om te weten of iemand serieus is of niet op Voetbalzone met alle trolls.

17 augustus 2023 om 21:25

Guendouzi en Kephren Thuram worden genoemd voor het middenveld. Geen idee wat ze zouden moeten kosten maar ben bang richting de 30/40 miljoen.

Bij Arsenal zou hij wel aardig passen in dezelfde rol als Timber denk ik. Hopelijk kan Arsenal hem snel ophalen en zal hij niet te duur zijn.

Pavard lijkt mij een aardige speler om op de bank te hebben. Maar als basisspeler waar je beter van wordt? Ik zie het niet.

Enige logische keuze bij Inter is dat die aan de rechtse kant in de driemansverdediging komt te staan, Pavard - Acerbi - Bastoni. Darmian, Bisseck en De Vrij op de bank dan.

Deze gast ben ik liever kwijt dan rijk. Als hij speelt bij Bayern, brengt hij enkel nog schade toe. Hij is veel erger dan Lucas Hernandez

Top prio voor united is toch echt een middenvelder denk ik. Wie weet ik niet precies, maar iemand die voor een beetje balans zorgt op het middenveld. Aangezien Maguire nu toch blijft en Ten Hag hem zo belangrijk vind is Pavard niet echt nodig, al hoewel ik hem graag zie komen ipv Maguire. United was er zelfs op voorruit gegaan op het middenveld als ze Parades hadden gekocht en die kosten maar 2 miljoen zag ik. Het aankoop en verkoopbeleid is van United echt al jaren waardeloos, snap er niks van

Nou inter snel toeslaan. Na de afwijzing van Lukaku en de misgelopen deal van Samardzic kunen we als fans wel een oppepper gebruiken. En Skriniar is ooo nog niet echt vervanger dus laat Pavard maar komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren