Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vond het eerst lachwekkend wat er bij Ajax gebeurde. Nu krijg ik medelijden’

Laatste update:

Royston Drenthe heeft medelijden met Ajax, zo vertelt de 35-jarige linksback van Kozakken Boys bij Veronica Offside. De Amsterdammers kennen de slechtste seizoenstart uit de clubgeschiedenis en het lot van Maurice Steijn hangt aan een zijden draadje.

Afgelopen weekend ging de ploeg opnieuw onderuit, dit keer tegen AZ (1-2). De laatste competitieoverwinning dateert van de eerste speelronde, toen Ajax in eigen huis afrekende met promovendus Heracles Almelo (4-1).

De ploeg van Steijn was op bezoek bij RKC Waalwijk (2-3 tussenstand) wel op weg naar de zege totdat het duel gestaakt werd wegens de ernstige blessure van Etienne Vaessen.

Drenthe werd maandagavond gevraagd naar de situatie in de Johan Cruijff ArenA. “Zoals je weet ben ik een rasechte Feyenoorder en kom ik echt uit dat milieu. In het begin vond ik het eigenlijk wel lachwekkend om te zien wat er allemaal gebeurde, maar nu begint er een gevoel van medelijden bij me op te komen.”

“Dat is ook voor mij natuurlijk helemaal nieuw”, zegt de linkspoot. “Wij zijn gewend dat Ajax dominant is in de Nederlandse competitie en dat wij als Feyenoord-supporters altijd een beetje achter ze aan moeten lopen. Nu lijkt het de kant op te gaan van medelijden.”

Drenthe voorspelt daarnaast dat de titelrace tussen Feyenoord en PSV zal gaan, maar hij durft niet te zeggen wie er uiteindelijk met de schaal vandoor gaat. “Lastig om te zeggen. Ik hoop natuurlijk dat Feyenoord wint, maar als je ziet hoe het nu gaat met PSV... Die doen het goed.”

“Er is pas iets over te zeggen als de onderlinge wedstrijden zijn gespeeld”, aldus Drenthe. De eerste ontmoeting tussen Feyenoord en PSV vindt plaats in De Kuip op 3 december. De wedstrijd in Eindhoven wordt op 3 maart gespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Je kan wel zien dat hij tegenwoordig in de zorg werkt, heel veel empathie en dat is te loven.

10 oktober 2023 om 13:24

Nou denk dat inmiddels bij heel veel mensen in NL het is omgeslagen naar medelijden. Zelfs bij Feyenoorders

10 oktober 2023 om 13:42

Ze mogen van mij iig nog verliezen van Utrecht en dan hopen dat Volendam wint van RKC.
Vervolgens hoop ik misschien voor het eerst (kan me iig niet heugen) dat Ajax een competitiewedstrijd wint.

Afgelopen jaren genoeg bedank appjes gehad van Ajacieden wanneer we Psv versloegen. Zou mooi zijn om dit over 3 weken terug te mogen doen.

Vorige week nog 2 rasechte Amsterdammers over de vloer gehad die bij mij wat moesten repareren. En dan steek je ze een hart onder de riem . Komt allemaal weer goed, wij als Feyenoorders kunnen het weten, genoeg ervaring in de loop der tijden. Bouiwen met de jeugd aan een nieuw topelftal, jaar is toch al verloren. En in de winter en zomer enkele gerichte aankopen en zo doorgroeien.

10 oktober 2023 om 15:24

Medelijden hebben is het ergste dat je kan overkomen.
Ik denk terug aan de woorden van Wullem van Hanegem. Deze jongen riep nog dat Feijenoord moest oppassen voor de wedstrijd in de JC Arena. Zegt veel over zijn inzicht

Ik heb geen medelijden met de club. Ze hebben het er zelf naar gemaakt. Heb wel medelijden met de supporters.

10 oktober 2023 om 11:13

Niet met allemaal

10 oktober 2023 om 11:20

Ik heb wel medelijden met de echte fans die er altijd zitten. Toch zijn er ook genoeg vooral hier op VZ die keihard zouden lachen als dit bij PSV of Feyenoord was gebeurd. Het is wel kut als je niet meer kan uitkijken naar wedstrijden van je club maar er vooral tegenop ziet.

10 oktober 2023 om 11:31

Bij PSV is het de afgelopen 5 jaar ook niet leuk geweest. Bij Feyenoord daarvoor niet.

10 oktober 2023 om 11:51

Dat gebeurt andersom nu ook en wat mij betreft hoort dat er ook bij. Zit inmiddels ook op een punt dat het uitlachen niks meer met je doet haha.

10 oktober 2023 om 11:57

Weet je, dat het een jaar klote gaat met Feyenoord en/of PSV, kan ik wel even om lachen. Al is dit natuurlijk extreem. At the end sta ik er wel altijd zo in dat ik liever een Feyenoord/Psv en Ajax zie strijden om plek 1, dan dat er 1 compleet afhaakt. ED is al niet zo heel sterk.

10 oktober 2023 om 12:02

Ja het is natuurlijk doodzonde dat Ajax zo is afgezakt. Als je nu dat Ajax zou hebben van 5 jaar geleden en daar vlak achter een ijzersterk psv en Feyenoord dan kun je echt potten breken in Europa. Nu Ajax is weggevallen weet je dat je gaat zakken op de ranglijst.

En buiten dat is het voor de competitie natuurlijk ook jammer al moet ik zeggen dat Az het ook zeer verdienstelijk doet als je ziet wat die allemaal zijn kwijtgeraakt afgelopen zomer.

De meeste Ajacieden die ik ken ondergaan het allemaal met een glimlach maar vinden het onvoorstelbaar dat het zo loopt zoals het nu loopt. Als je met een bergwijn, Berhuis, Brobbey en Forbs in de aanval speelt dan mag je natuurlijk nooit 15e staan van Nederland.

Dat er bestuurlijke dwalingen zijn gemaakt is tot daar aantoe. Maar dat er niemand in het veld op staat en zegt:”alles leuk en aardig maar wij trekken dit op het veld wel even recht.” Is echt een zeer groot gebrek aan ruggengraat . Als dit Ajax zich zou concentreren op het winnen van duels dan gaat het wel weer wedstrijden winnen. Maar daar is wel vertrouwen voor nodig.

10 oktober 2023 om 12:13

Tja, zoals Royston eigenlijk aangeeft, we zijn het bij Feyenoord wel gewend en ergens bij PSV ook misschien de afgelopen jaren.

Echter blijft het imo altijd zonde voor het NL voetbal als dit één van de traditionele top 3 dit overkomt.

Beste voor het niveau als zij elkaar sterker kunnen maken.

Al geniet ik er nu wel lichtelijk nog even van.

10 oktober 2023 om 12:22

@elninoo
"dat er bestuurlijke dwalingen zijn gemaakt is tot daar aantoe. Maar dat er niemand in het veld op staat en zegt:”alles leuk en aardig maar wij trekken dit op het veld wel even recht.” Is echt een zeer groot gebrek aan ruggengraat. "

Moet je na gaan in wat voor teringzooi Frank de Boer wist te presteren. Matige spelers en organisatie die in oorlog was met zichzelf. ohh wacht zou hij dan nu de ideale coach zijn?.....

10 oktober 2023 om 12:31

"bij PSV is het de afgelopen 5 jaar ook niet leuk geweest."

Maar dat is echt niet Ite vergelijken met wat er nu bij Ajax gebeurt. PSV is sportief niet heel ver gevallen (afgelopen vijf seizoenen steeds tweede geworden, het niet afgemaakte corona-seizoen niet meegerekend) en er stond nooit ineens een vreemdelingenlegioen op het veld waar niemand zich mee kon identificeren.

10 oktober 2023 om 12:50

Dat vreemdelingenlegioen verhaal is wel echt onzin, tegen AZ start je met Taylor, Brobbey, Bergwijn, Hato, Rensch, Vos, van Axel Dongen en Gorter in de basis.

Bij Feyenoord heb je Gimenez, Paxaio, Minteh, Trauner, Hancko, en Wellenreuther, kende je die namen allemaal al voordat ze bij Feyenoord speelde?

Ook Ramalho, Boscagli, Benitez, Bella Kotchap en Pepi kon jij je natuurlijk al mee identificeren voordat ze bij PSV kwamen.

10 oktober 2023 om 12:52

Staat er bij Ajax ook niet. Dat vreemdelingenlegioen bekt lekker in de media en helpt bij het aansterken van het verhaal dat Steijn er echt niets aan kan doen. Maar als je kijkt naar de opstelling dan spelen er overwegend Nederlanders. Sutalo, Avila/Sosa en Forbs. En straks Rulli als hij terug is van zijn blessure. Maar oh oh oh. Er staan 12 buitenlanders op het veld die elkaar niet begrijpen, daar kan Steijn niets aan doen.......

10 oktober 2023 om 13:23

"ook Ramalho, Boscagli, Benitez, Bella Kotchap en Pepi kon jij je natuurlijk al mee identificeren voordat ze bij PSV kwamen. "

Dat is toch anders, want die zijn niet allemaal tegelijk gekomen (boscagli in 2019, Ramalho in 2021, Benitez in 2022, Bella-Kotchap en Pepi in 2023).

10 oktober 2023 om 13:37

Ajaksnr1

Je kunt natuurlijk altijd vinden wat je vind maar Frank de boer speelde wel vanuit een organisatie. Iets dat er bij Ajax momenteel totaal niet is.

Daarnaast was de tegenstand in de vorm van psv en Feyenoord ook lang niet van hetzelfde niveau. Maar het neemt niet weg dat ajax op dit moment wel gewoon van de kleintjes zou moeten winnen. Met eerdergenoemde spelers en twee basisspelers van het Kroatische elftal, een Hato dat een prima talent is en Taylor zou je minimaal in het linker rijtje moeten staan.

Maar goed.. de organisatie is ver te zoeken momenteel. Iedere bal in de diepte is vandaag de dag een kans. Dat is wel een teken aan de wand.

10 oktober 2023 om 14:29

@cabinenesce Er zijn weinig wedstrijden in de afgelopen 5 jaar waar ik met plezier naar gekeken heb. Daar is dit seizoen pas verandering in gekomen. De plaats op de ranglijst is niet zo relevant als je elke wedstrijd met tegenzin moet kijken.

10 oktober 2023 om 11:33

Als Feyenoorder kan ik zeggen dat ik het altijd het ergste vond als men medelijden met ons begon te krijgen.
Verder mag het nog wel even duren van mij, na zoveel geweldige jaren is het ook niet erg om een paar slechte jaren te krijgen. Even weer met beide benen op de grond, zodat wzawzdb voorlopig in de koelkast blijft. Jaartje KKD misschien , Nee dat verwacht ik niet. Ze hebben nog genoeg vet op de botten en met wat beleid doen ze volgend jaar alweer mee om de bovenste plekken en het jaar erop met de koelklast.

10 oktober 2023 om 11:44

Heb geen inzicht in Ajax' financiën maar de verkoopprijzen zullen ook kelderen met zulke dramatische prestaties en daarnaast lijkt er een 2e jaar zonder CL aan te komen. Zal niet meteen problemen opleveren maar dat vet op de botten zal wel deels verdwijnen op deze manier

10 oktober 2023 om 12:13

Ach en straks is Slot weg en stort het weer als een kaartenhuis in elkaar in Rotterdam en dan staan jullie daar ook weer met beide beentjes op de grond

Het kan even minder gaan inderdaad. Maar Ajax werd 1,5 seizoen geleden nog gewoon kampioen en vorig seizoen met dramatisch spel alsnog derde. Hopen dat ze het dit seizoen nog een beetje op de rit krijgen maar die natte droom van veel Feyenoord fans dat Ajax gaat degraderen of jarenlang middenmotor zal worden kan ook wel weer in de koelkast. Daar is de naam en het kapitaal van Ajax veel te groot voor. Ajax is sinds de jaren 50 welgeteld 1 keer buiten de top tien geeindigt. Dat zegt genoeg.

Geniet er vooral van nu het nog kan, ik moet zeggen dat ik er persoonlijk niet zo van genoot toen Feyenoord een vrije val maakte. Ik zie Ajax liever winnen van Feyenoord en PSV omdat ze beter zijn, en niet omdat er een enorme bestuurlijke en sportieve crisis bij de concurrent is.

10 oktober 2023 om 12:18

Ik ben er wel blij om. Iedereen jaren lang de maat nemen en nu zo presteren. Om te lachen !

10 oktober 2023 om 12:21

@jtjevtt,
"ach en straks is Slot weg en stort het weer als een kaartenhuis in elkaar in Rotterdam en dan staan jullie daar ook weer met beide beentjes op de grond"
Wishful thinking.
Dan volg je Feyenoord niet. De gehele structuur is aangepast en er is juist een fundering neergezet, zodat het niet als een kaartenhuis in elkaar stort bij vertrek van passanten.

"die natte droom van veel Feyenoord fans dat Ajax gaat degraderen of jarenlang middenmotor zal worden kan ook wel weer in de koelkast. "
Dat maak jij ervan en daarmee maak je je club wederom veel te groot.
Ik snap dat je vrij zuur bent omdat het je veel doet, maar als je niet begrijpt dat supporters van andere club het nu wel even mooi vinden na al die jaren succes en de daarbij horende grote mond, dan ligt dat vooral aan jezelf.

En ja, wij hebben ook liever dat we gewoon een goede concurrentiestrijd hebben en dan uiteindelijk winnen, maar die strijd kunnen we prima 2 seizoenen missen.

10 oktober 2023 om 12:29

Die fundering die ook zo goed stond bij Ajax zeker, dat wel even het Bayern van Nederland zou worden. Het kan snel gaan in het voetbal Fr010, ik hoop met je mee want ik kan er wel van genieten om Feyenoord als grote concurrent te hebben. Maar dan moeten we wel eerst even in Amsterdam het e.e.a. weer omdraaien dat er volgens jou iets fundamenteel mis met mij is omdat ik er zo in sta is geen probleem, dat mag je natuurlijk vinden.

Persoonlijk denk ik dat Alex Kroes en voor nu LvG veel teweeg gaan brengen en ik zie Ajax nog wel op een 4e of 5e plek eindigen dit seizoen. Veel hoger dan dat zal het niet worden.

Op naar een mooie concurrentiestrijd tussen drie (met PSV erbij) clubs die allemaal ook Europees hoge ogen gaan gooien in de toekomst.

10 oktober 2023 om 12:39

Ik hoop dat Feyenoord ook leert van het verval van Ajax.
Een paar bouwstenen eruit en alles dondert in elkaar.

Het mooiste is als PSV, Ajax en Feyenoord op volle kracht strijden, maar net als in Engeland hebben alle clubs (zoals Soccerfan hieronder ook aangeeft) te maken met golfbewegingen. Nu draaien City en Arsenal daar goed, Liverpool was daarvoor enorm sterk en Chelsea deed daarvoor mee en daarvoor was United enorm sterk.
Het lijkt nooit zo te zijn dat alle topclubs tegelijk sterk zijn.

Uiteindelijk zal Ajax er wel bovenop komen. Ajax is groot genoeg en heeft genoeg netwerk en ervaring om het weer op te bouwen.
Hoe hoog ze dit jaar eindigen durf ik niet te zeggen. Het is wel enorm matig wat ze nu laten zien en er komt weinig verbetering in: ik verwacht een 6e tot 8e plaats, al hebben jullie misschien geluk dat het vanaf de 5e plaats allemaal dicht bij elkaar zit.

10 oktober 2023 om 12:39

"daar is de naam en het kapitaal van Ajax veel te groot voor."

Dat denk ik ook wel, al vraag ik me af hoeveel er nu nog over is van dat kapitaal. Er is de afgelopen twee seizoenen voor 220-230 miljoen aan spelers gekocht en er worden voor Nederlandse begrippen gigantische salarissen betaald, maar intussen heb je amper nog spelers die echt wat waard zijn. Voor Bergwijn, Brobbey en Rulli kun je wellicht nog 10-15 miljoen krijgen, maar dan heb je het denk ik wel gehad.

10 oktober 2023 om 12:44

Cabinessence,

Ik denk echt dat je dat onderschat. Bassey is voor bijna het aankoopbedrag weer verkocht terwijl die misschien wel de allerslechtste wedstrijden van zijn hele carriere bij Ajax speelde, en het mooiste voorbeeld is nog wel Daramy die nadat hij absoluut geflopt is bij Ajax gewoon met winst werd verkocht. Je zal echt niet het investeringsbedrag terugkrijgen op alle spelers die je dit jaar hebt gehaald, maar zo enorm zal het verlies ook weer niet zijn verwacht ik. En misschien dat het ervoor zorgt dat Ajax ook wat creatiever gaat scouten ipv de hoofdprijs neer te leggen voor spelers die het nog niet laten zien hebben op het hoogste niveau.

En Bergwijn gaat straks gewoon voor 20+ naar Saudi Arabie vermoed ik.

Zet er een paar mental coaches neer, een trainer die het spelletje begrijpt en laat de bestuurlijke rust weer terugkeren en de waarde van de spelers zal ook gewoon weer omhoog gaan.

10 oktober 2023 om 11:38

Je kan er over meepraten denk ik aangezien Twente ook door een diep dal is gegaan. Wel goed om te zien hoe ze teruggekomen zijn.

10 oktober 2023 om 11:43

Dat jaartje kkd heeft twente best veel goed gedaan. Misschien is dit voor Utrecht ook een keer goed. Ajax zie ik niet in die situatie terecht komen. Die gaan de wat makkelijker wedstrijden nog wel krijgen en dan pakken ze die punten wel.

10 oktober 2023 om 11:54

Haha ik heb het precies andersom. Het zijn dezelfde supporters die meteen weer praatjes kregen nadat Heitinga een aantal keer wint van Excelsior en Emmen, die vorig seizoen ondanks de enorme achterstand bleven volhouden dat ze de beste selectie hebben en die niet tegen hun verlies kunnen en dan maar een wedstrijd gaan saboteren. Heel gek, maar ik heb nog het meeste medelijden met Steijn. Hoe enthousiast hij was toen hij trainer van Ajax werd, de dolle blijdschap na elke goal. Die had het zich ook heel anders had dan wat er nu allemaal gebeurt.

10 oktober 2023 om 12:14

Je bedoelt een Rafael van der Vaart die een team moest samenstellen van Ajax en Feyenoord spelers voor de Klassieker van vorig seizoen en Rensch boven Geertruida verkoos, Bassey boven Hancko en Taylor boven Kokcu? 😂

10 oktober 2023 om 12:21

Die bedoel ik inderdaad. Ook dezelfde van der Vaart die zelfs na de Klassieker bleef volhouden dat Ajax nog kampioen zou worden.

10 oktober 2023 om 12:23

Bizar ja, en dan vinden sommige Ajacieden het raar dat er nu wat leedvermaak is.
Dat hoort er ook bij.

10 oktober 2023 om 14:08

Fr010frdam: niemand, maar dan ook niemand vind het raar dat er leedvermaak is. Ik snap dat het wat toevoegt aan je ervaring als lachende Feyenoorder op dit moment om dat idee te hebben maar ik kan je vertellen dat Ajacieden zeer goed begrijpen dat heel -niet Ajax supportend voetballand- zich de ballen uit de broek lacht om deze situatie. Persoonlijk vind ik het aandikken van de situatie wat overdreven en zit er wel heel veel wishful thinking over degradatie etc bij, maar ik geloof dat je de tijd van je leven hebt als we af moeten gaan op je comments de afgelopen weken dus dat gun ik jou dan ook wel weer

10 oktober 2023 om 14:56

Je moet wel de stekende reacties met knipoog ook los zien van de serieuze reacties.
Ik geef in mijn serieuze comment hierboven ook aan dat ik verwacht dat ze ronde de 6e-8e plaats uit zullen komen. Die degradatie zie ik ook echt niet gebeuren.
Al had ik het ook nooit geloofd als je me zou zeggen dat Ajax na 5 wedstrijden op 6 punten zou staan.

Ik heb geen medelijden met de club of de fans. Ik vind Ajax niet zielig. Ze draaien het wel weer om, nu een dipje en een tussenjaar, maar volgend jaar of het jaar erop doen ze gewoon weer mee om de titel, daar is de club groot genoeg voor.

10 oktober 2023 om 11:25

Hoewel ik denk dat je gelijk hebt zeiden ze dit vorig jaar ook en is het alleen maar erger geworden. Bestuurlijk, sportief en qua jeugd.

Geloof dat het Blind of Jonk was die jaren geleden al de noodklok sloeg wat betreft de Ajax jeugd. Als je ziet wat voor uitslagen er zelfs in de jeugd tegen Ajax worden neergezet is dat alles behalve hoopgevend.

Ik heb wel respect voor de manier hoe Royston Drenthe zich presenteert en wat voor werk hij nu doet! Komt altijd rustig en down to earth over op tv. Geen onnodig stoere praat, geen straatwoorden etc.

Dat hij een carrière in de zorg nastreeft na zijn voetbalcarrière vind ik te prijzen. Gelukkig is het geen tweede carrière á la Promes, want dat soort dingen liggen toch wel op de loer als je uit een grote achterstandswijk komt in de randstad.

Laatste wat ik met Ajax heb is medelijden. Komt uiteindelijk toch wel weer goed, in tegenstelling tot crises bij andere clubs.

Iedereen doet net alsof Ajax al jaren tegen degradatie voetbalt. Alle andere clubs hebben wel eens mindere periodes gemaakt en nu bij Ajax moet men er medelijden mee hebben. Ajax komt er wel weer bovenop.

Voor een aantal supporters die ik ken is het ook wel goed als men weer even met beide beentjes op de grond staat.

10 oktober 2023 om 11:39

Natuurlijk komen ze er wel bovenop en natuurlijk gaan ze niet degraderen. Ajax wordt dit seizoen ook gewoon weer top 5. Echter hebben ze de club van binnenuit opgeblazen terwijl ze jaren lang iedereen vertelden hoe briljant ze beleid voeren. Iedereen ziet dat deze rotzooi niet binnen paar transferperiodes opgelost is.

Beetje overdreven gedoe allemaal dat medelijden... nou nou phoe phoe ajax verliest van Twente, AZ en Feyenoord...

Kijk waar Feyenoord vandaan komt. In het jaar dat bij hun letterlijk alles tegen zat (oa de 10-0) werden ze 10de (in het jaar erna 2de). Ook Psv heeft een 'tussenjaar' gehad toen ze 4de werden (met o.a.een 2-6 thuisnederlaag tegen Vitesse) (in het jaar erna werden ze kampioen).

Tuurlijk gezien ajax tientallen miljoenen meer te besteden heeft en dat ook uitgegeven is moeten deze nederlagen niet gebeuren, al helemaal niet met het vertoonde spel dat dramatisch is.
Maar het is echt geen einde van de wereld of zo.
Ze hebben en krijgen genoeg mogelijkheden om het te verbeteren, die komen echt we weer bovendrijven.

10 oktober 2023 om 12:55

Ik riep het net elders. Go Ahead heeft de uitwedstrijden verloren van AZ, PSV en Feyenoord. Ajax heeft nog tegen 2 van de 3 thuis gespeeld. Moet je eens voorstellen wat voor stappen Go Ahead heeft gemaakt tov vorig seizoen en Ajax.

Nu al medelijden. Na een 3e plaats van vorig seizoen en een slechte start van een nieuw seizoen. Binnen de club zijn er toch al veranderingen gaande, en in de eredivisie is er niet veel nodig om weer succes te hebben. Voor de Ajax supporters zal het afzien zijn maar draait vaak sneller weer om dan je denkt.

Wel mooi hoe snel dat gaat. Je bent pas echt diep gezakt wanneer directe concurrentie geen leedvermaak meer hebben maar medelijden.

waarom medelijden? ze zijn nog ongeslagen in de europese poule en hebben nog 2 wedstrijden te goed ten opzichte van de andere degradatiekandidaten. Steijn kan nog wel paar weken blijven zitten.

Ik had eerst medelijden met het verloop van Roystons carriere, daarna vond ik het lachwekkend.

10 oktober 2023 om 12:09

Echt lachwekkend ja met 65 wedstrijden voor Real Madrid

Ach mensen het komt wel weer goed. Hier moet je even doorheen. Schoon schip maken en weer fris opnieuw beginnen. Mensen hebben even leedvermaak en anderen vinden het zielig. Maar zoveel clubs gaan hier doorheen. Tis even wennen dat het nu Ajax betreft. Paar jaar geleden zat Feyenoord ook aan de grond en kijk nu. Het zijn zoals overmars ook al zei…golfbewegingen. En de nieuwe jonge fans die niet beter weten dan de tijd onder ten hag. Dat zijn jaren waar je ontzettend van moet genieten want je weet dat dat ook een keer voorbij gaat. En dat wens ik de Feyenoord supporters ook toe. Geniet aub als een malle van deze mooie tijd met slot want voor je het weet is het voorbij en kakt het weer in.

10 oktober 2023 om 12:28

Precies Soccerfan.
Ik hoop in ieder geval dat Feyenoord het een keer voor elkaar krijgt om langer dan 2 seizoenen stabiel te draaien en geniet nu vooral van de mooie prestaties en de positiviteit rondom Feyenoord op dit moment.
En hebben daarnaast wat leedvermaak over Ajax (Dat kan je ook alleen maar hebben als je zelf een beetje presteert) Uiteindelijk komen jullie er weer bovenop. Daar heb ik geen twijfel over.

Het grootste gedeelte van zijn carrière volgde ik nog niet echt voetbal door mn leeftijd maar kan iemand mij misschien een beetje uitleggen hoe zijn carrière nou eigenlijk was? Hoor altijd dat hij veel te weinig uit zn carrière heeft gehaald maar lees ook wel hier en daar dat hij ook wel pech heeft gehad met transfers soms. Had hij er nog veel meer uit kunnen halen met andere clubkeuzes in die tijd?

10 oktober 2023 om 13:02

Hij had een heel sterk debuutjaar bij Feyenoord, speelde vervolgens een enorm goed jeugd EK en werd daardoor opgepikt door Real Madrid.
Begon heel sterk, en won in het begin ook de concurrentiestrijd van Marcelo. Helaas ging het daarna minder en werd Marcelo juist steeds sterker.
Daarna werd hij verhuurd, eerst aan Herclules, dat ging aardig, maar later aan Everton. Daaar speelde hij sterk en denk dat hij daar toen langer had moeten blijven.
Toen heeft hij echter allerlei vreemde clubs gehad en niet het maximale eruit gehaald.

10 oktober 2023 om 13:24

Hij wilde op een gegeven moment ook niet meer linksback spelen terwijl dat zijn sterkste positie was. Volgens mij wilde hij naar het middenveld ook bij Everton. Als hij zich echt gefocust had op linksback vanaf Madrid dan had hij ook bij het NL elftal veel gespeeld.

10 oktober 2023 om 13:55

Thanks mannen hier kan ik wat mee. Toch zonde om zo te horen.

Ik sta er een beetje hetzelfde in. Natuurlijk altijd leuk als Ajax punten laat liggen bij de strijd om de titel maar het mooiste blijft het gewoon als je kampioen wordt terwijl de traditionele top 3/4 tot de laatste speelronden meedoen om de titel. Moet er toch niet aan denken dat Ajax (of Feyenoord) uiteindelijk echt zou degraderen zeg.

Laten we niet overdrijven. We zijn nog geen 10 wedstrijden onderweg. Ja, het is er een puinhoop. Maar RKC uit zijn al 3 punten die bijna zeker zijn, Volendam winnen ze ook wel en straks tegen Utrecht ook. Dan ziet de stand er ineens heel anders uit. Medelijden is echt niet nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren