Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft definitief beet: Drenthe speelt hoofdrol in presentatievideo

Laatste update:

MediaMarkt is de komende jaren de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord, zo laat de Rotterdamse club weten middels de officiële kanalen. De naam van het elektronicabedrijf staat vanaf de ingang van komend seizoen voor drie seizoenen op de voorzijde van het Feyenoord-shirt geplakt, met de optie voor nog eens twee jaar.

De Telegraaf maakte op 15 maart al melding van de naderende deal tussen Feyenoord en MediaMarkt. Het gaat de Stadionclub vele miljoenen opleveren. Volgens de ochtendkrant kunnen de Rotterdammers met de nieuwe partnership in de komende drie jaar maar liefst twintig miljoen euro opstrijken. In de aankondigingsvideo van Feyenoord neemt oud-speler Royston Drenthe de hoofdrol op zich.

Eerder sloot Feyenoord al een lucratieve deal met kledingsponsor Castore, en nu gaat de club dus ook goud geld verdienen aan de hoofdsponsor. Zo gaat het de club commercieel- en sportief gezien voor de wind.

MediaMarkt Benelux, dat zijn hoofdkantoor in hartje Rotterdam heeft staan, heeft inmiddels in twaalf Europese landen vestigingen staan. Door de recente Europese successen van de Rotterdamse club heeft de retailer besloten te investeren in het hoofdsponsorschap.

MediaMarkt volgt Europarcs op, dat in 2021 op zijn beurt het hoofdsponsorschap overnam van ASR en Fortis. Daarvoor waren onder andere ook Opel en de Gouden Gids hoofdsponsors bij de Rotterdammers.

Via de clubwebsite reageert Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord, verheugd op het nieuwe partnership: “We zijn er trots op dat een grote naam als MediaMarkt zich aan onze club verbindt. Als marktleider in hun branche zijn ze net als Feyenoord een gevestigde naam en een zeer ambitieuze partij die nog verder vooruit wil. ‘Let’s go’ luidt niet voor niets hun sportieve en uitdagende motto.”

“Juist dat is precies wat we samen als partners gaan doen. Met de steun van MediaMarkt maakt Feyenoord weer een stap vooruit. Omgekeerd kunnen wij enorm bijdragen aan hun commerciële doelstellingen, onder meer dankzij het miljoenenbereik van Feyenoord via eigen mediakanalen en onze database”, besluit Van der Knaap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima deal voor beide partijen. Mooi groot merk op het shirt van Feyenoord en mediamarkt die voor een prima bedrag bij de opkomende reus op het shirt staat

3 april 2024 om 14:14

Media Markt oke...
Cashen die Fey-Noord dus

3 april 2024 om 14:59

Nu nog een nieuwe kledingsponsor. Bij dat Castore gaat van alles mis.

3 april 2024 om 15:08

Wat gaat er allemaal mis bij Castore dan?
Dat Prijsvrij moet wat mij betreft zsm weer van de shirtjes af.
Tot dat gebeurt, koop ik er iig geen een.

3 april 2024 om 15:18

Hear hear! Al zou het onder de rugnummers komen te staan ipv erboven zou dat al een 100% verbetering zijn.

Ik heb totaal niet de illusie dat we ooit nog zonder rugsponsor gaan spelen, maar hebben met deze opdruk de plank flink misgeslagen.

Enfin, nog even een jaartje uitzitten en dan kunnen we (hopelijk) weer.

3 april 2024 om 15:26

M.n. de positionering van het Prijs vrij logo is nogal ongelukkig. De spelersnaam hoort gewoon bovenaan te staan. Al zal dat allicht een 'duur plekje' zijn en daarom bedrukt met een sponsornaam.

3 april 2024 om 15:46

Kwaliteit is inderdaad om te janken. Ik vind het materiaal al alsof je een vuilniszak draagt, maar de bedrukking laat ook vlot los.
Ik snap dat het geld in het laadje brengt, maar hadden nooit wegen moeten scheiden met Adidas. Lijkt een beetje gevalletje 'goedkoop is duurkoop' nu.

Wat is precies zijn rol? Ik snap het even niet

3 april 2024 om 14:29

Hij lijkt een medewerker te spelen. Wellicht is er nog ergens een uitgebreidere versie van de video waar hij wel tekst heeft. Al hoewel dat de video niet per se beter maakt.

Keurig gedaan! De groei gaat gestaag verder. Hup Feyenoord!

Oké dan maar niet meer naar de mediamarkt want ga feyenoord niet sponsoren!
Zonder gekheid, mooie deal 20 miljoen is best een mooi bedrag voor een Nl ploeg! Goed gedaan van Feyenoord!

3 april 2024 om 14:23

Je maakt een grap, maar dit soort bekrompenheid bestaat dus echt. Dat is het erge.

3 april 2024 om 14:32

Collega van mij vroeger wilde nooit dozen met afzender '020' uitpakken, want dat komt uit amsterdam. Weet niet of die door had dat de shirtjes van Ajax en Feyenoord ttt uit dezelfe fabriek kwamen

3 april 2024 om 14:35

Ja er zijn inderdaad idioten die in het verleden hun bankrekening van abn gingen opzeggen of hun abbo bij ziggo. Gelukkig de meerderheid niet. Ik vind het bedrag trouwens behoorlijk tegenvallen. Hiermee lopen ze dus niet in op Ajax.

3 april 2024 om 14:50

Daar doelde ik ook op met mijn grap haha, ken mensen die ziggo op hebben gezegd door ajax. Vind het zelf hilarisch. Maar goed.

@musi, denk dat ajax niet nog zo'n top contract gaat krijgen als ziggo stopt. Dus door constant te blijven zie ik Feyenoord wel inlopen op de langere termijn.

3 april 2024 om 14:56

Ik ken oprecht een psver die een huis niet kocht omdat deze op nummer 14 stond...

3 april 2024 om 14:58

Haha, wauw Bram dat is (zeker in deze markt) een all time low. Geen fan van Pepi?

3 april 2024 om 14:59

Haha dat gaat wel ver zeg, helemaal omdat een huis kopen de laatste jaren al niet zo gemakkelijk gaat.

3 april 2024 om 15:04

Ronaldo en Romario ook met 14. Best een legendarisch PSV nummer als je het zo bekijkt.

3 april 2024 om 15:13

Er zijn hele sneue mensen die idd niets meer van een bepaald bedrijf willen omdat ze een aartsrivaal sponsoren. Meen onlangs in een podcast te hebben gehoord dat uit onderzoerk is gebleken dat het vooral schreeuwqers zijn, maar er in werkelijkheid maar een handjevol mensen is geweest die echt oprecht zo sneu zijn.

@musi
Volgens mij is de huidige sponsor deal van Feyenoord +/-5mln per jaar waard. Dat stijgt dus naar bijna 7mln per jaar. Dus het gat met Ajax wordt wel degelijk kleiner. Nu krijgt Ajax dacht ik rond de 9mln per jaar van Ziggo, wat natuurlijk waanzinnig is. Dat zal ze ook niet snel nog een keer lukken denk ik.

3 april 2024 om 15:36

bizzlad: En toch zal Ajax er wel weer met een hoger bedrag uitkomen dan Feyenoord. 9 miljoen voor Ajax noem je waanzinnig. Waarom 7 miljoen voor Feyenoord dan niet? Ajax heeft echt een groter bereik dan Feyenoord, zowel nationaal als internationaal. Dus Ajax zal vast weer minstens zoiets gaan vangen straks.
En over mensen die niks kopen of afsluiten bij de sponsor van de aartsrivaal. Ik ken er echt wel een aantal. Geen ASR, geen ABN, geen Ziggo. Best sneu als je er over nadenkt idd. Oh, mijn oude buurman kocht nooit TDK cassettes. Die gaven we elk jaar op zijn verjaardag weer zo'n setje van 3. Heerlijk.

3 april 2024 om 15:45

@formus
Over het algemeen weet Ajax commercieel absoluut het onderste uit de pan te halen. Maar aangezien het daar een groot stuurloos / zinkend schip is....heb ik geen idee wie die onderhandeling zou gaan leiden en hoe goed ze dat doen.
Dus in de huidige situatie vraag ik me af of ze een NOG betere deal kunnen sluiten dan ze nu al hebben.

"waarom 7 miljoen voor Feyenoord dan niet?"
Ik zeg nergens dat het niet waanzinnig is toch? Ik ben er hartstikke blij mee. Weer een stap in de goeie richting.

Ps....voor er weer een misverstand ontstaat. Dit alles wil niet zeggen dat Ajax niet nog steeds een grotere sponsordeal kan binnen halen dan Feyenoord nu gedaan heeft

3 april 2024 om 16:38

Menno Geelen is hier al jaren verantwoordelijk voor en die zit er gelukkig nog steeds.

3 april 2024 om 22:41

Haha mijn buurman wilde vroeger nooit vanuit Leeuwarden de A32 langs het Abe Lenstra stadion pakken.

3 april 2024 om 23:28

Op Facebook zag ik echt veel reacties dat mensen niet meer naar de Media Markt gaan om die reden. Moeten ze zelf weten, maar dan ben je toch een zielig hoopje mens als je je daar druk om maakt (als ze het menen).

Ik wil echt niet azijnzeiken maar ik vind het shirt er heel goedkoop uit zien, of dat nou door Media Markt komt of door Castore, of de combi durf ik alleen niet te zeggen.

3 april 2024 om 14:33

Maar die shirts zijn dus ook kwalitatief heel erg matig! Ik heb filmpjes gezien uit de Premier League waar spelers aan hun shirt worden vastgehouden en er gewoon uitscheuren.

Verder is Mediamarkt gewoon een hele mooie sponsor. Ik vind die grote bedrijven in de tech sector altijd wel mooi staan als sponsor. Ziggo bij Ajax en Brainport Eindhoven vind ik dan ook weer mooie sponsors.

3 april 2024 om 15:01

Castore is ontzettend slecht. Afgelopen weekend zag ik op Twitter voorbij komen dat Europarcs er scheef op was geplakt. Bij een hele serie ook. Afgelopen najaar ging er ook al veel mis. Champions League embleem wat er los bij kwam. Mag je er zelf opborduren.

3 april 2024 om 17:27

CL embleem dat loskwam? Je kan zeggen wat je wil maar castore naait je dus geen embleem aan.

3 april 2024 om 14:35

Mij viel gelijk de (ietwat onduidelijke) zwarte letters van de sponsor op rood op. Een iets dikkere witte lijn om de letter zou het naar mijn idee al een stuk mooier en minder goedkoop maken.

Verder vind ik 'm wel mooi. Gewoon basic, zonder onnodige strepen en vlakken in de zij en op de mouw.

3 april 2024 om 15:20

Dit is dan ook gewoon het thuisshirt van het huidige seizoen, alleen met de nieuwe sponsor erop. Het nieuwe shirt gaat nog uitkomen richting de zomer.

3 april 2024 om 16:36

Zo goed ken ik het shirt van Feyenoord niet Bedoelde meer dat ik dat er verder niet goedkoop uit vindt zien, dus dat het voor mij vooral in de sponsort zit. Bedankt voor de aanvulling.

Gewoon een sponsor in het zwart in plaats van een of andere gekke kleur of in een witte rechthoek is wel fijn!

3 april 2024 om 14:37

Ik zie wel wat je bedoeld inderdaad. Het is net een namaak uit Turkije ofzo. Jammer, Feyenoord heeft echt hele mooie shirts gehad

3 april 2024 om 14:47

Dan maken ze toch gewoon een groot wit vlak en dan media markt erop drukken

3 april 2024 om 14:58

Castore maakt het drie keer erger. Misschien dat het ook niet helpt dat Mediamarkt vooral breed is en niet per se lang is qua de afmetingen van het sponsorvlak op het shirt. Dat ziet er raar uit. Vergelijk hoe Europarcs op het shirt staat bij Europese wedstrijden (puur horizontaal in 1 stuk: Europarcs) met alle andere wedstrijden (euro op 1 lijn en daar onder dan weer Parcs).

3 april 2024 om 22:58

Mwahh...Media Markt is marketingtechnisch gewoon super aantrekkelijk hoor. Het is toch in heel wat landen een prominent vertegenwoordigde winkelketen.

4 april 2024 om 00:20

Heel wat landen? Ik kom niet verder dan België, Frankrijk, Spanje?

Dit moet toch wel een klein beetje pijnlijk voor Coolblue zijn.

3 april 2024 om 14:27

Ik wou net zeggen. Dit gaat Pieter (ceo) niet leuk vinden.

3 april 2024 om 14:40

Ik heb denk ik niet alle berichtgeving hieromtrent meegekregen, maar Feyenoord heeft toch ook gewoon onderhandeld met Coolblue omdat Feyenoord zelf ook graag Coolblue als sponsor wilde omdat het een Rotterdams bedrijf met een goed imago is? Coolblue zou echter bij lange na niet in de buurt van het aanbod van Mediamarkt komen (zaten miljoenen op jaarbasis tussen volgens mij) en dan houdt het gewoon op natuurlijk

3 april 2024 om 15:16

Voor iemand die niet alle berichgten heeft mee gekregen, ben je volgens mij verdomd goed geinformeerd Psvmanu
Geen speld tussen te krijgen.

3 april 2024 om 15:21

@psvmanunited - Het is niet dat Coolblue niet wilt, en in het bijzonder Pieter Zwart. Dat is een groot Feyenoord fan. Financieel was het helaas inderdaad niet haalbaar en dan is het logisch dat Feyenoord verder gaat zoeken. Het is natuurlijk wel pijnlijk wanneer je concurrent het wel financieel voor elkaar krijgt.

3 april 2024 om 15:24

Je hebt het helemaal juist, PSVMANUNITED. Één ontbrekend detail: Coolblue heeft aangegeven het bod van MediaMarkt niet te willen matchen, omdat ze (nog) niet de ambitie hebben buiten de BeNeLux te groeien. Dus hadden ze veel minder baat bij de sponsoring dan MediaMarkt

3 april 2024 om 15:41

@bananana - Zonder teveel off-topic te gaan heeft Coolblue inmiddels twee vestigingen in Duitsland. Eentje in Dã¼sseldorf en de andere in Essen. De ambitie is er wel denk ik. Ik heb er enkele jaren gewerkt. De uitdaging was voornamelijk hoe ze de Coolblue identiteit in die landen kunnen behouden. Niet alles is goed te vertalen. Shirt sponsoring komt helaas voor hun gewoon nog te vroeg.

3 april 2024 om 16:46

Hahaha mooi dat ik dan wel de juiste stukken informatie heb meegekregen inderdaad, dan klopt het gewoon

Als ik inderdaad jullie verdere reacties omtrent het supportershart van Pieter Zwart lees kan het persoonlijk voor hem inderdaad nog wel pijn doen, maar voor Coolblue als heel bedrijf is het dan gewoon zo gelopen zoals het is gelopen

Superleuk filmpje, top

Ik vind het wel lekkere zelfspot van Drenthe dat hij gewoon aan zon spotje meedoet. Zonde dat hij het na Real nooit echt meer heeft laten zien. Net als Willems van PSV. Van die toppers in wording, maar kwam vrij weinig van terrecht. En nu (beide) best wel grappige kerels

3 april 2024 om 14:46

Bij Willems wel de kanttekening dat zijn carrière bergafwaarts is gegaan door zijn zware blessure bij Newcastle. Was daar goed bezig op linksback met geweldig mooie goals tegen City en Liverpool. Zonder die blessure had hij denk ik nog wel wat mooie jaren kunnen hebben in de top en was hij wellicht weer in beeld gekomen voor Oranje

3 april 2024 om 17:16

Bij Drenthe wel de kanttekening dat zijn carriere bergafwaarts is gegaan doordat de mensen die hij het meest vertrouwde hem belazerde.

Ik zou voor de leesbaarheid op de rode kant van het shirt een iets dikkere witte lijn om het Mediamarkt logo zetten.

Doet Feyenoord goed! Mediamarkt daarintegen iets minder. Dat kost ze denk ik toch een aantal klanten in de regio Amsterdam

3 april 2024 om 15:48

En zo winnen ze er weer een paar in Rotterdam.

3 april 2024 om 16:04

Staat ze vrij om naar coolblue te gaan

3 april 2024 om 17:29

Coolblue is toch van een Rotterdammer? Nee ik ga wel naar bol

3 april 2024 om 16:29

Volgens mij zit de mediamarkt in de arena?!

3 april 2024 om 16:48

Ach ja...wij hebben ajax brandbeveiliging in De Kuip.
En er zal vast hier en daar ook een flesje ajax allesreiniger rond zwerven.

Lekker boeiend allemaal.

3 april 2024 om 20:27

Haha precies, dachten wij er allemaal maar zo over...

Staat gewoon mooi en strak. Goede keuze wat mij betreft.

Wat een vette video weer!

Mooie deal, mediamarkt is natuurlijk een buitengewoon succesvolle franchise. Feyenoord klimt op naar de positie van beste club in NL, match made in heaven zou je denken. Beter in ieder geval dan een McDonalds (Über 1 league) oid op je shirt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren