Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven

Laatste update:

Jamie Carragher had woensdag de avond van zijn leven bij Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain (1-0). De CBS Sports-analist zat op de tribune in het Signal Iduna Park en deed zich daar duidelijk tegoed aan de versnaperingen. Zo goed zelfs, dat hij maar niet van Jadon Sancho af kon blijven tijdens het interview na de wedstrijd.

Dat Carragher het leuk had in Duitsland, was al gauw te bemerken. De voormalig Liverpool-verdediger stuurde nog tijdens het duel beelden van zichzelf op die Gelbe Wand, de fanatieke tribune in het Dortmund-stadion. Carragher was luidkeels aan het zingen, zijn bierbeker heffend richting de camera. Daar werd met hilariteit op gereageerd in de CBS-studio.

"Ik denk dat hij iets te veel Heinekens heeft gehad", verwees analist Micah Richards naar het partnership met het biermerk. Maar op dat moment moesten de interviews nog plaatsvinden. Carragher werd namelijk met voormalig doelman Peter Schmeichel de mixed zone in gestuurd om onder meer Sancho te interviewen.

De Manchester United-huurling speelde een uitstekende wedstrijd, en dat kreeg hij te weten ook. "Ik vond dat je goed speelde, maar Thierry Henry, Alessandro Del Piero en Micah Richards zitten in de studio, en zij waren lyrisch over je optreden", bralde Carragher tegen Sancho.

Daarvoor had Carragher al kenbaar gemaakt 'om half 2 alleen een cheeseburger te hebben gegeten' en 'ongeveer acht pinten bier (± een halve liter) te hebben gedronken. Voor soortgelijke activiteiten werd ook Sancho uitgenodigd.

"Als je de finale haalt, drinken we een paar pintjes", stelde Carragher, wat met gelach werd ontvangen door Schmeichel en Sancho. Helaas voor Carragher antwoordde de Dortmund-aanvaller dat hij niet dronk.

Misschien een cola (zero) dan voor Sancho, mocht BVB de Champions League-eindstrijd halen. Door de 1-0 zege woensdag kennen de Duitsers daarvoor een prima uitgangspositie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoewel het misschien hilarisch is voor de kijker vind ik het echt ontzettend onprofessioneel om zo bezopen op je werk te verschijnen. Nu zit hij aan de leuke kant van het dronkenmanschap maar had ook zomaar anders kunnen zijn na zo'n hoeveelheid. Snap ook niet dat je dat als zender accepteert als er tijdens de wedstrijden levensgroot continu "drink responsibly" langs de randen van het veld verschijnt...

2 mei 2024 om 09:07

Alcohol maakt zoveel kapot en mensen zien het niet eens. Let maar op, deze man gaat straks ook toegeven een alcohol probleem te hebben. Dit is gewoon een zeer verslavende hard drug die gestopt moet worden.

2 mei 2024 om 09:10

Deze site ook, ik zal en moet maar reageren terwijl ik weet dat het soms hartstikke fout is....het zou verboden moeten worden.

2 mei 2024 om 09:18

Sjonge jonge, niet iedereen die er een keer een paar teveel op heeft is gelijk verslaafd of heeft een probleem. Van de 3000 mensen (ik grijp even een willekeurig getal) die ik ken, drinken er waarschijnlijk 2800 af en toe wel een drankje en ik denk dat het slechts bij tien van die mensen problematisch zou kunnen zijn. Nou nou.

2 mei 2024 om 10:44

Dennis inderdaad, poeh poeh het is wat. Iedereen heeft wel eens een uitschieter, ik vind het niet erg en hilarisch. Was hij in de auto gestapt was het iets anders geweest. Die kale journalist van politiek nieuws volgens mij bij rtl, was pas problematisch en vaak dronken. Niet eens ontslagen, en gewoon hulp gehad professioneel. Overdreven gedoe. 🤣🤦🏾‍♂️

2 mei 2024 om 09:10

Als je Heineken als sponsor hebt moet je ook niet hypocriet gaan doen als er alcohol gedronken wordt tijdens een item waar Carragher wordt gevraagd om in de "gele muur" te gaan staan. Of het slim is om hem een interview te laten afnemen is een tweede, maar het leek er op dat dit spontaan gebeurde en niet vooraf gepland was.

En daarnaast; als je nog prima kan functioneren en niemand kwaad doet dan denk ik dat de term "drink responsibly" prima opgaat. Hij was wat jolig, maar deed niemand kwaad, dus prima toch.

2 mei 2024 om 09:11

Moet voor een keertje kunnen toch? Paar biertjes drinken op werk. Het is ook niet zo dat hij er elke keer zo bij zit. Waarschuwing en klaar

2 mei 2024 om 09:15

Ja het is niet professioneel, maar VZ doet met de kop weer suggereren dat hij Sancho van onder tot boven betast heeft. Nou nou... kan een keer gebeuren en weer door.

2 mei 2024 om 09:23

Ja precies...

2 mei 2024 om 12:47

Wat maakt het allemaal uit als dit 1x gebeurt? Grappen en grollen. Het brengt de kijker een lach op z’n gezicht. Is ook een keer lekker luchtig in plaats van een formele uitzending.

2 mei 2024 om 14:41

Jezus wat een kleinzielige reacties op gewoon een grappige, niet alledaagse, gebeurtenis op tv. Veel plezier a.s. zondag op het houten bankje in de kerk

Dronken Engelsen in het buitenland, je verwacht het niet.

Ik vermaakte mij prima met de filmpjes. Was leuker om te zien dan de eerste helft. Keertje wat anders werkt fijn voor het brein. Saaie interviews 9/10 keer. Dit vond ik best vermakelijk.

Ik snap dat dit tegenwoordig allemaal niet meer kan, een slecht voorbeeld. Persoonlijk stoor ik mij er niet zo aan als dit incidenteel is, hij doet echt helemaal niemand kwaad. Ben benieuwd of ze daar ook zo van het cancellen zijn of dat hij alleen een waarschuwing krijgt.

2 mei 2024 om 09:45

Je bent denk ik niet bekend met dit programma, zeker een aanrader om te bekijken!

Wat zou er gebeuren als je Hans Kraaij Jr. Een 8 tal halve liters geeft alvorens hij een interview mag afnemen met wie dan ook.
Ik verheug me daar nu al op....al zou dat nooit gebeuren in Nederland, want dan word hij gelijk afgefikt met deze cancelcultuur hier.

2 mei 2024 om 09:13

Geniale beelden denk ik. Zou wat mij betreft op de laatste speeldag wel mogen. Of laat hansie maar naar groningen komen tegen roda. Krijgt hij van mij de eerste

2 mei 2024 om 09:47

Ik zou dat ook wel eens willen zien en vind hans kraay een sympathiek persoon maar vind het vaak wel genant als die grappig probeert te doen.

Ik moet bekennen dat ik altijd een beetje jaloers naar het programma kijk. Hoe de presentatrice dolletjes maakt met de heren (nu ook weer: Sancho zoveel touches, Carragher 31 touches on Sancho want hij bleef maar aan hem zitten), hoe Thierry Henry heerlijke gezichtsuitdrukkingen kan maken en die Micah Richards ook heerlijk uit de hoek kan komen en zij samen Carragher weer in de zeik kunnen nemen. Daarnaast analytisch ook weer inhoudelijk sterk. Mis dat type opzet wel in Nederland

2 mei 2024 om 09:21

Ja ech! en wat een contrast met die Nederlandse interviewer die Kroos mocht interviewen na de overwinning op Man City. Ik keek echt met plaatsvervangende schaamte. Een van de beste middenvelders die de halve finale haalt en dan met zo'n deprimerende en ook wel betuttelende toontje maar blijft hameren dat Real niet goed speelde. Man man man, beschamend was dat. En dan vervolgens ook bij Walker iets eruit proberen te trekken om iets negatiefs uit te spreken over Real maar Walker bleef heel netjes en gaf ze juist de complimenten. Prachtig dat de missie van die man mislukt was en vast slecht heeft geslapen dat die zich zo voor schut heeft gezet

2 mei 2024 om 09:49

Je ziet de voetballers zelf ook genieten van die interviews. Van phil foden die ze dollen met zijn kapper, Ian maetsen die helemaal ontdooide na gedol met Henry en Micah. Veel beter dan die stijve interviews hier.

2 mei 2024 om 10:48

Psvgek helemaal eens, als Surinamer zijnde vond ik die woordjes van Henry hilarisch. Ik kijk heel vaak ze hebben veel chemie met elkaar.

2 mei 2024 om 10:22

Het is een perfect voorbeeld dat humor tot soms aan het ordinaire aan toe prima kan zodra het samen gaat met sterk inhoudelijke analyses. In de Nederlandse programma's ontbreekt het dan vaak weer aan het tweede en is het meer Onderbuik United

Valt toch allemaal reuze mee dit? Hele overdreven titel vind ik het. De man is gewoon enthousiast en heeft een paar biertjes op. Sancho vindt het helemaal niet irritant, maar geniet van de lof die hij krijgt. Gewoon een leuke ontmoeting tussen mensen die elkaar al langer kennen. Heel jammer dat het dan op een ongemakkelijke manier geframed wordt.

2 mei 2024 om 09:48

Ja dat vind ik ook. Hij heeft zich niet misdragen. En zolang er geen grenzen worden overschreven is het geen drama.

Ik vind het best bijzonder dat het allemaal ook om Heineken draait. Dat hij dronken daar staat, dat moeten hij en de zender zelf weten. Ik heb meer moeite dat het een soort van Heineken Silver actie is en dat hij daar dronken staat, in afspraak met Heineken.

Ik vind de commotie allemaal mee vallen. CBS heeft hun eigen stijl van entertainment wat hun CL shows leuk maakt. Misschien omdat ik vaak naar hun show kijk ben ik dit van ze gewend. Ik kijk liever hier naar dan een stel oude saggerijnige mensen die zichzelf te serieus nemen.

Ach als CBS en Heineken dit afgesproken hebben dan is het zijn goed recht. Die heeft van te voren echt wel te horen gekregen dat ie voor de sponsoring lekker bier moest drinken... Daarnaast zijn die Engelse en Duitsers een match made in heaven, beide houden ze van bier

Overigens een geweldig programma ja. Hilarisch op zijn tijd, maar ook een heel hoog niveau qua analyse.

Speelt Sancho nou eigenlijk nog voor het Nationale Team?

Was dit nu wel of niet gearrangeerd? Ik lees het één en ander in de reacties dat het vooropgezet is. Als een volwassen vent om 13.30 uur al 4 liter bier in zijn mik heeft en bij de wedstrijd lekker doorgaat, dan vind ik dat al redelijk problematisch. Als een zender hem vervolgens voor de camera trekt, wetend dat hij al minimaal aangeschoten is, vind ik stuitend. We roepen dat voetballers een voorbeeld aan de jeugd moeten geven, maar ik vind dit een heel slecht voorbeeld voor met name de jeugd.

Marketingstunt van Heineken? Zo ja, geslaagd. Zo nee, niet te groot maken. Ik snap dat het niet per se een goed voorbeeld is, maar geloof niet dat er specifiek veel jongeren hier naar kijken. Plus Engeland heeft van nature al een beruchte zuipcultuur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren