Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gemaskerde rapper claimt Premier League-speler te zijn: Arsenal-speler verdacht

Laatste update:

Engeland is in de ban van de gemaskerde rapper DIDE, die claimt als voetballer actief te zijn in de Premier League. Afgelopen weekend bracht de gemaskerde rapper het nummer ‘Thrill’ uit op YouTube, maar tot nu toe is het nog onduidelijk om welke voetballer het gaat. Op internet denkt men het echter al te weten: meerdere voetbalfans gokken dat Arsenal-spits Eddie Nketiah achter het mysterie zit. Daar zijn dan ook diverse aanwijzingen voor.

In de videoclip ‘Thrill’ verschuilt DIDE zijn gezicht continu achter een rozenmasker, wat erg doet denken aan het populaire televisieprogramma ‘The Masked Singer’. Op internet krijgt de gemaskerde rapper veel complimenten over de inhoud van het nummer, maar theorieën over wie er achter het mysterie zit hebben alsnog de overhand. Op het YouTube-kanaal valt te lezen dat DIDE actief is in de Premier League: ‘Premier League voetballer bestormt de Britse muziekscene met freestyle video’.

‘Thrill’ is het eerste officiële nummer dat de gemaskerde rapper heeft uitgebracht. Het nummer ging een week geleden online en staat inmiddels al op 727.000 views op YouTube. In het nummer suggereert DIDE diverse keren dat hij een voetballer is met teksten als ‘mijn team blijft winnen’ en ‘elke wedstrijd is een finale’. Daarnaast rapt DIDE dat kranten zich zouden kunnen afvragen ‘welke baller dit is’. De publiciteitsstunt lijkt te werken, daar voetballiefhebbers op sociale media in de ban zijn van de gemaskerde rapper.

Nketiah was dit seizoen negen keer trefzeker in 33 officiële wedstrijden voor Arsenal.

Nketiah
Nketiah, de reservespits van Arsenal, wordt het meest genoemd als mogelijk gezicht achter het masker. De videoclip is in Londen opgenomen, wat de verdenkingen een stuk logischer maakt. De voetballiefhebbers denken daarnaast dat DIDE een anagram is van Nketiahs voornaam Eddie. Ook sluiten de teksten in het nummer ‘Thrill’ aan op de jacht van the Gunners naar de eerste landstitel in negentien jaar. De spits was lange tijd geblesseerd, maar maakte afgelopen zondag zijn rentree tijdens de 2-2 remise van Arsenal met West Ham United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha Eddie is een nog leukere speler dan ik al dacht. Wat mooi zeg

21 april 2023 om 11:56

Vind het wel goed klinken inderdaad. Flowt goed. Stuk beter dan wat een depay denkt muziek te noemen.

21 april 2023 om 12:03

Begrijp nu waarom die paar weken eruit lag, druk bezig met een album maken.

Nee joh, dat is Wout Weghorst.

Het is nog een aardige tune ook! Goeie flow, en zegt geen domme dingen. Slim met dat masker. MF DOOM, eerder dan een of andere tv show.

21 april 2023 om 12:21

MF DOOM zijn masker is wel nog een stukje iconischer

21 april 2023 om 12:26

JOH, de 1 is origineel en de ander werd al eerder gebruikt en shows en tv.

21 april 2023 om 13:34

Ooit gehoord van de gladiatoren?

21 april 2023 om 14:54

The Villain took on many forms!

21 april 2023 om 13:06

Dit klinkt nog aardig goed ja.

21 april 2023 om 14:38

All caps, nice 👌🏼

Hahaha wel grappig iedereen die is aan het raden wie het zou kunnen zijn. Ik dacht juist dat het Saka was maar Nketiah kan ook.

Het is niet mijn soort hip hop, maar shit is echt helemaal niet slecht zeg. Vooral als je het vergelijkt met onze Hollandse wrappers.

Dat verklaard de plotselinge blessure van Eddie, die moest natuurlijk een clip shooten!

Alle gekkigheid op een stokje: prima als hij dat doet en wilt blijven doen. Iedereen, buiten het voetbal om, zijn hobby's. Hij doet er niemand kwaad mee en voldoende mensen lijken het ook nog leuk te vinden ook.

Ik zag al dat Nketiah, Saka, Wilfried Zaha en Wout Weghorst werden genoemd als opties. Weghorst lijkt mij sterk en eigenlijk lijkt Saka mij ook niet het type hier voor.

Eigenlijk dacht ik direct aan Zaha. Ik dacht ook een foto te zien van deze DIDE waarbij er een zelfde tattoo & ketting te zien was op een foto als die van Zaha.

Benieuwd. Ik gok in ieder geval op Zaha of Nketiah.

21 april 2023 om 12:42

Saka lijkt me er ook niet het type voor, maar heel eerlijk, hij klinkt wel als Saka.

Nketiah zou ook zomaar kunnen

Welkom bij The Maaaaaaaaaaaaaasked Rapper! Ben nu wel heel benieuwd wie het is. Dit nummer klinkt ook wel lekker. Hij heeft in ieder geval talent voor rappen en dat kan je niet van iedere voetballer zeggen...
En je kan aan de stem horen dat het een donkere speler is dus Maguire en Wout Weghorst de groeten

21 april 2023 om 12:35

Je hebt genoeg blanke rappers die 'donker' klinken hoor'

21 april 2023 om 13:11

In het Engelse rap wereldje vind ik dat toch minder.

21 april 2023 om 13:23

Precies dat. Je hoort het meteen.

21 april 2023 om 12:43

Je ziet sowieso meerdere keren zijn arm boven zijn handschoen, dus het is inderdaad sowieso een donkere speler.

21 april 2023 om 13:25

Dat had ik nog niet eens gezien. Overduidelijk idd.

21 april 2023 om 14:20

Weghorst lijkt qua accent echt totaal niet hier op.

Lijkt me dat het onder de voetballers al snel duidelijk is wie het is, je herkent sws de stem als je iemand dagelijks spreekt.

Ik verwacht zure comments van de ouderen die naar 'echte' muziek luisteren onder dit artikel😂

21 april 2023 om 12:41

Oke valt me nog best mee haha

21 april 2023 om 13:21

Vergeleken met Amerikaanse rap stoort Engelse accent me wel enorm. Dikke pluim dat het verstaanbaar is en een goede flow in zit zoals het hoort te zijn. Eminem pakt alle niet verstaanbaar Mumble rappers ook hard aan.

Zonder het videoclip te hebben gezien dacht ik dat het een Mumble rap of iets in die genre. Ik heb het dus mis.

Onder jongeren is Mumble rap een genre dat vooral in het begin van de jaren 2010 populair werd.

I have a car yeah, prrrrrr
I got a dog pew wow, yep
Got nice hair woop woop
I like my socks prrrrr

21 april 2023 om 14:12

Precies wat ik ook dacht haha, maar iedereen met een beetje gevoel voor ritme,Gaat deze liedje like.is gewoon een goeie nummer met een sterke inhoud.

21 april 2023 om 14:23

Het Engelse accent stoort je? Ik vind het juist heerlijk.

En inderdaad, mumble rap is iets wat gewoon nergens op lijkt.

21 april 2023 om 14:57

Er zijn een aantal factoren die aan mij storen dat de Britse rap vaak een andere culturele en taalkundige context heeft dan Amerikaanse hiphop.

Bovendien heeft Amerikaanse hiphop een meer diverse reeks stijlen en subgenres onder anderen west coast rappers /snoop Dogg, 2pac, Kendrick Lamar. East coast rappers The Notorious B.i.g, Nas, Wu-Tang Clan om even snel een voorbeeld te noemen.

21 april 2023 om 13:55

Ik ben een van die ouderen die van echte muziek houd. Dit is geen zure, maar slechts mijn mening.

Maar wat mij het meeste opvalt is dat het gros van de nummers klinken alsof je een monotone mix aan het luisteren ben. Een overvloed aan autotune nummers en allemaal nummers die in veelal slaapverwekkend zelfde tempo zijn. Het lijkt haast wel of een hitlijst er alleen is voor een bepaalde muziekstijl.

Vroeger was veel muziek nog ambachtelijk, dus uniek en persoonlijk. Nu speelt de computer een grote rol bij de productie met autotune als dieptepunt.

En dat is voor mij het grootste verschil met vroeger. Er was veel meer afwisseling, diversiteit, creativiteit en daardoor ook ruimte voor allerlei smaken. Van alles kwam langs en daardoor ook dat veel vaker bijzondere nummers een kans kregen om klassiekers te worden.

21 april 2023 om 18:05

Amen!

Dit klinkt vooral helemaal als Bukayo Saka, Eddie heeft een hele andere stem.

21 april 2023 om 13:42

Nee voor mij klinkt dit echt precies als Eddie haha

Voelt deze rapper/voetballer zich onprettig in het openbaar, vanwege de constante en ongevraagde aandacht? Deze gast wordt zo snel mogelijk exposed als het om bekende première League speler te zijn.

Je hebt de media al een voer er voor gezorgd.

Oke oke prima nummertje! Mooi toch, tweede hobby naast het voetbal en ook daarmee geld kunnen verdienen. Snap ook wel dat hij zijn gezicht bedekt. Los van de marketing stunt doordat nu iedereen gaat zoeken wie het is, het draagt ook bij aan zijn imago als artiest die in eerste instantie als artiest gezien wil worden en niet als weer een voetballer die ook probeert te rappen.

Veel engelse mensen suggereren dat het ook Madueke zou kunnen zijn. Dril rap is niet mijn ding, maar klinkt verder niet slecht

21 april 2023 om 13:12

"my team stays winning". Kan nooit Madueke zijn in dat geval, Chelsea wint niks.

21 april 2023 om 13:43

Dit is verre van Drill rap. Drill rap is veel agressiever en verheerlijkt geweld, iets wat deze jongen niet doet.

21 april 2023 om 14:21

Dit is absoluut geen drilrap. Dit heeft meer weg van Stormzy dan van drilrap.

Wat een tune wat een lyrics dit wordt een grote 🔥 pfff als je beide kan ben je echt groot getalenteerd.

Depay kan beter rappen haha

21 april 2023 om 13:13

Nee. Depay kan zich beter gaan focussen op het voetballen, daar bakt hij ondertussen ook niks meer van.

Wauw, klinkt ook wel goed, misschien wel beter dit voor voetballers, worden ze oprecht beoordeeld, ipv “ow Memphis dus kut” of “ow is een Feyenoorder, dus kut” al maakt Memphis, Babel etc etc wel echt pauper muziek, dit is wel niveautje of 3 hoger in vergelijking. Wat @RemiX als zegt, lekker flow, klinkt goed, mooie professionele clip. Niets mis mee

Hij mag zich beter gaan focussen op stand dan rappen

Prima nummer, ik ben het trouwens.

Sorry hoor maar wat een belachelijke timing om nu die clip te releasen. Het interesseert mij verder niet wat profs in hun vrije tijd doen, maar Arsenal staat op het punt de titel te verspelen. Mede dankzij grote missers van deze nketiah. Verder is het sowieso een matige speler.

Iedereen roept maar wat, klinkt niet echt Eddie. goatlewis; prima nummer. Sennnnn

Dat is zonder twijfel Arteta, kan niet anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren