Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers & Geruchten: Bakayoko verschijnt op lijstje van volgende PL-club

Laatste update:

In 'Transfers & Geruchten' vind je al het nieuws omtrent transfers. Het gaat niet alleen om de laatste afgeronde deals die door clubs bekend zijn gemaakt, maar ook om smeuïge of opvallende transfergeruchten uit binnen- en buitenland.

Barcelona bekijkt de mogelijkheid om Aleix Garcia over te nemen van Girona. Xavi ziet in de 26-jarige middenvelder de ideale vervanger van Gavi, die dit seizoen niet meer in actie komt door een blessure. (Diario Sport)

Chelsea en Tottenham Hotspur gaan snel een akkoord bereiken over de overgang van Conor Gallagher. Het jeugdproduct van the Blues, die dit seizoen steevast op een basisplaats kan rekenen, moet zo'n veertig miljoen euro kosten. (Gianluca Di Marzio)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook wil Tottenham Hotspur zich versterken op de vleugels. Iemand die daarvoor in aanmerking komt is Johan Bakayoko, die eerder al kon rekenen op interesse van Liverpool. (The Sun)

Crystal Palace blijft jagen op de handtekening van Eddie Nketiah. Arsenal heeft aangegeven zijn aanvaller niet te willen verkopen, maar dat weerhoudt de stadgenoot er niet van de interesse door te drukken. (Daily Mail)

Eintracht Frankfurt en Manchester United hebben alle papieren ondertekend voor de overgang van Donny van de Beek. Verwacht wordt dat de transfer snel wereldkundig wordt gemaakt door beide clubs. (Fabrizio Romano)

Tottenham Hotspur is bereid om een bod uit te brengen op Radu Dragusin. De verdediger van Genoa heeft zelf al zijn goedkeuring gegeven voor een overgang naar Noord-Londen. (Fabrizio Romano)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bakayoko is op termijn onhoudbaar maar PSV laat hem natuurlijk nooit gaan in de winterstop. Hij kan prijzen pakken en wordt alleen maar meer waard als hij zo blijft presteren.

31 december 2023 om 13:45

Gewoon het seizoen afmaken en lekker voor 50 miljoen laten gaan in de zomer. Dan hou je Lang en Lozano voor de vleugel en kan je er een extra bijhalen voor op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren