Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kijkt in zoektocht naar definitieve opvolger Aursnes rond in België

Laatste update:

Nicolas Raskin staat op de radar van Feyenoord, zo meldt 1908.nl. Algemeen directeur Dennis te Kloese onthulde vorige week tijdens een meeting van de Feyenoord Business Club dat de Rotterdammers de ontwikkelingen van twee Belgen, een Noor, een Nederlander en een Argentijn in de gaten houden. Een van deze Belgen is de 21-jarige Raskin, die over een aflopend contract bij Standard Luik beschikt.

Raskin komt uit de jeugd van Standard, maar verkaste in 2015 naar de opleiding van Anderlecht. Via AA Gent keerde de Belgisch jeugdinternational in de zomer van 2019 uiteindelijk terug bij les Rouches. Raskin kreeg direct een handvol kansen van toenmalig trainer Michel Preud'homme. Inmiddels is hij al enkele seizoenen een onbetwiste basisspeler op Sclessin. Raskin kwam tot nog toe tot 95 officiële duels voor Standard, waarin hij goed was voor vijf goals en dertien assists.

1908.nl maakte in september al melding van de interesse van Feyenoord in de Argentijn Máximo Perrone. De negentienjarige defensieve middenvelder ligt in zijn geboorteland nog vast tot medio 2023. In de winter hopen de Rotterdammers nog altijd een ‘nummer 6’ naar De Kuip te halen als definitieve opvolger van Fredrik Aursnes. Perrone speelde tot dusver 33 officiële wedstrijden voor Vélez, waarin hij drie keer trefzeker was en twee assists afleverde. De linkspoot is tevens jeugdinternational bij Argentinië.

Ook de naam van Sivert Mannsverk viel afgelopen zomer in De Kuip als eventuele opvolger van Aursnes. De twintigjarige middenvelder speelt sinds vorige zomer bij Molde, dat hem als vervanger van Aursnes overnam van Sogndal IL. Net als Aursnes heeft Mannsverk de clubleiding van Feyenoord kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Feyenoord zal Mannsverk echter niet voor hetzelfde zachte prijsje als Marcus Pedersen en Aursnes kunnen oppikken. 1908.nl sprak in eerdere berichtgeving over enkele miljoenen, terwijl Aursnes vorige zomer voor slechts 450.000 euro naar Rotterdam kwam. Voor Pedersen betaalde Feyenoord één miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Iemand die deze man vaker heeft zien spelen? Ben wel blij dat ze in de winter nog een 6 willen toevoegen. Dan kun je in de 2de seizoenshelft misschien nog wel stunten.

9 november 2022 om 16:58

Heel goede speler vind ik persoonlijk. Kan voetballen, kan een duel aangaan en is een echt bijtertje. Een wereldtopper zal het niet worden, maar top eredivisie kan hij qua potentie zeker aan lijkt me. Er zal echter wel veel concurrentie voor hem zijn, zeker als hij transfervrij zou kunnen komen. Of het er echter helemaal uit kan komen als enkele 6, vind ik wel een vraagteken.

9 november 2022 om 17:24

Thanks voor je reactie! Ben benieuwd voor wie Feyenoord gaat. Worden constant 4 a 5 namen genoemd.

9 november 2022 om 17:32

Als je ziet dat Ajax aan het instorten is, en PSV vast ook niet alles gaat winnen, heeft Feyenoorders opeens een echte kans. Had ik niet gedacht, 1 of 2 maanden geleden.

9 november 2022 om 17:55

Klopt, ik denk alleen dat een echte 6 daarvoor wel nodig is. Je ziet hoe essentieel die is toen Aursnes er was. Met hem erbij kun je Geertruida op rechts houden en is je middenveld ook in balans. Als dat gebeurt denk ik dat Feyenoord wel kan stunten idd. Zou echt heel knap zijn met 7 a 8 nieuwe basisspelers.

Feyenoord zou een poging moeten wagen om Karsdorp weer terug te halen. Een moderne back die de gehele vleugel bestrijkt. En ook nog eens een Feyenoorder in hart en nieren.

9 november 2022 om 16:31

Met Geertruida en Pedersen als backup is dat niet echt prioriteit nummer 1 ofwel? Wat vind je van een nummer 6 zoals in dit artikel wordt genoemd? Of linksback, rechtsbuiten, om maar wat te noemen

9 november 2022 om 16:50

Misschien in de Ligue 2 rondkijken. Daar lopen nog verschrikkelijk veel verborgen parels. Zo'n typerende Ghaneese nummer 6 van 2,06 meter, 19 jaar en 113 kg. Dat lijkt me echt goed.

9 november 2022 om 17:19

Zo een met grijs haar en geboortedatum op 1 januari volgens zijn paspoort?

9 november 2022 om 16:32

Maar kan die ook op 6?

9 november 2022 om 16:32

Ik vind Karsdorp niet significant beter dan wat we nu hebben en voor een appel en een ei komt hij niet.

9 november 2022 om 16:37

Karsdorp speelt alles bij Roma, natuurlijk is hij beter dan wat er nu op rechtsback loopt.

9 november 2022 om 16:52

Ik vind Geertruida in potentie veel beter dan Karsdorp, dus nee. Je redenatie dat hij alles speelt bij Roma en daardoor beter is slaat nergens op

9 november 2022 om 16:53

Karsdorp beter dan Geertruida? Ontloopt elkaar niet zoveel denk ik. Gezien de leeftijden zou ik dan zeker voor Geert kiezen. Is 5 jaar jonger en nog een gigantische carriere voor zich. Ik vraag mij overigens af wat dit te maken heeft met de 6 positie?

9 november 2022 om 16:51

Als een Trauner zou vertrekken bijvoorbeeld, lijkt dat mij een hele goede optie (mits haalbaar, natuurlijk). Dan kan Geertruida in het centrum spelen.

Op dit moment is de rechtsbackpositie gewoon prima bezet.

9 november 2022 om 17:42

Aub niet zeg. Al zou hij beter zijn dan Geertruida (weet ik niet zo), ik vind het toch zo'n volslagen debiel.

9 november 2022 om 19:16

Ten is eerste, zoals je zelf zegt, is Karsdorp een back en geen 6. Ten tweede kan Feyenoord zijn salaris helemaal niet betalen.

We hebben wel een nummer 6 nodig die er direct kan staan. Zerrouki valt gewoon af door de vraagprijs. Hopelijk kunnen we wat kwaliteit voor een marktconforme prijs binnenhalen.

Ken hem verder niet, maar heb er alle vertrouwen in. Iemand die de beste man wel kent en mij kan vertellen wat voor voetballer het is? Naar mijn inziens hebben we een echte 6 nodig, een balafpakker zonder al te veel drang naar voren. Met Hancko hebben we al een verdediger die vaak weg is.

Als ik Feijenoord was zou ik op zoek gaan naar een opvolger voor Bijlow.
Ik ga er gewoon van uit dat hij Nederland een paar keer zal redden op het WK en hij in januari al zal worden gekocht voor flink wat duiten.

9 november 2022 om 16:42

Noem 1 goede reden waarom Feyenoord bijlow zal laten gaan in januari?

9 november 2022 om 16:49

Die heb ik al genoemd
Flink veel duiten. Goede keepers zijn schaars.
Paniek bij de CL en EL ploegen die moeten presteren, dus niet die ploegen die blij zijn dat ze Cl/el spelen.

9 november 2022 om 16:52

Ik vroeg toch naar een goede reden?
Zonder gekheid, Feyenoord heeft geld genoeg en zit daardoor in een luxe posities. Dus daar hoeven ze het dus niet voor te doen.

9 november 2022 om 17:21

Feyenoord zit zeker niet in een luxe geld positie. Aardig deel van wat er binnenkwam moest gelijk richting andere kosten worden opgeschoven

9 november 2022 om 17:25

Heb je daar ook een bron van? Na mijn mening hebben ze voldoende ruimte om te investeren zonder te hoeven verkopen. Dat noem ik een luxe positie.

9 november 2022 om 19:53

En jij denkt dat van Gaal hem opstelt? Zou wel moeten maar ben er bang voor.en als ie wel speelt gaat Feyenoord hem echt niet verkopen in januari

10 november 2022 om 09:31

@arsenal890, google even op "feyenoord herinvesteren" en je komt een heel eind. Kan volgens mij ook geen links toevoegen. Maar komt er op neer dat Feyenoord jaar in jaar uit nauwelijks zwarte cijfers had kunnen geven, er nog schulden waren, 2 jaar corona ook niet gezond waren, en er ook een potje wordt aangemaakt om in te chippen voor herstel van de kuip (geen renovatie nog he) gezien dit allemaal achterstallig is. De BV feyenoord stadion zit zelf namelijk diep in de schulden nadat het meer dan 10m van goldman sachs had geleend voor onderzoek naar een nieuw stadion dat er uiteindelijk niet komt + in de tussentijd is er, in de hoop op een nieuw stadion, al 15 jaar nauwelijks iets aan de kuip gedaan. Daar gaat feyenoord deels voor opdraaien

Ik ben al lang blij dat Feyenoord kennelijk actief op zoek is naar een geschikte nummer 6. Met de huidige scouting heb ik daar alle vertrouwen in. Ik heb werkelijk geen idee wie deze speler is. Ik begreep echter wel dat hij bij zijn huidige club in een vrij aanvallende rol speelt. Afijn, ze hebben hem met meerdere scouts bekeken, dus hij zal vast in het gewenste profiel passen.

Gevalletje wandelgangen. In januari iemand kopen kost je extra veel centen of je moet iemand hebben dat buiten de boot valt of zoals deze, contract afloopt in de zomer. Kunnen dus een heleboel spelers zijn en dus wandelgangen. Net als Zerrouki en in het artikel genoemde Mannsverk.

9 november 2022 om 19:55

Maar goed mocht je kampioen worden dan is dat het geld dik waard lees goed als want ik denk helaas als Feyenoord supporter dat Ajax gewoon kampioen wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren