Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe slaat voor vierde keer laat toe en staat steviger aan kop

Laatste update:

Fenerbahçe lijkt patent te hebben op late doelpunten. De Gele Kanaries sleepten door treffers in de blessuretijd tegen Bursaspor (2-3), Erciyesspor (1-2) en Kasimpasa (2-3) drie punten over de streep en verlieten Antalya zondagavond eveneens met de volle buit door in extremis toe te slaan. Moussa Sow schoot in de negentigste minuut op aangeven van Emmanuel Emenike de 1-2 binnen. De ploeg van Ersun Yanal heeft hierdoor zes punten meer dan achtervolger Kasimpasa.

De topclub uit Istanbul leek voor de derde keer dit seizoen punten te verspelen in de Süper Lig, maar in de plaats daarvan won men het vijfde achtereenvolgende duel op rij. Met Dirk Kuyt in de basis begonnen de gasten erg sterk en na vijf minuten schoot Pierre Webó na een voorzet van Gökhan Gönül technisch knap de 0-1 in de verre hoek. Antalyaspor kwam hierna een aantal keer goed weg; onder anderen Kuyt stuitte van dichtbij op Hakan Arikan. Fenerbahçe kreeg genoeg kansen op de margeverdubbeling, maar zes minuten voor rust zorgde Lamine Diarra op aangeven van Musa Nizam voor de gelijkmaker.

Fenerbahçe ging in de tweede helft op jacht naar de 0-2, maar moest ook blijven oppassen voor de counteraanvallen van de Schorpioenen. Antalyaspor had het uiteindelijk aan zichzelf te wijten dat men met lege handen achterbleef, want nadat Diarra een enorme kans had laten liggen, zorgde Sow in de slotminuut voor de winnende treffer in het voordeel van de koploper. Antalyaspor wacht hierdoor nog op zijn eerste thuiszege in de competitie op Fenerbahçe sinds februari 2007. Fenerbahçe neemt het volgende week zaterdag in eigen huis op tegen Besiktas.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 november 2013 om 20:08

Verder alles goed? Felicitaties zijn welkom! Vooral van jou.

24 november 2013 om 20:09

Heb je de wedstrijd gekeken?

24 november 2013 om 20:12

je hebt je reactie al drie keer veranderd, volgens mij ga je niet goed slapen vanavond.

lekker weer drie punten binnen, gefeliciteerd FB fans.

24 november 2013 om 20:12

Geluk moet je afdwingen, maar op het gegeven moment zal het ophouden op het meest cruciale moment. Dat zullen we dit seizoen nog wel eens zien. Besiktas heeft zijn slechte tijd gehad, Galatasaray heeft zijn slechte tijd gehad. Nu is de beurt aan Fenerbahçe.

Alleen ik vraag me af wanneer ze zullen stoppen met het hun last-minute overwinningen? Het gebeurt nu wel te vaak, waarvan 3 al sowieso verdacht zijn.

24 november 2013 om 20:15

Welke, Avrupafatihigs? Voor zover ik heb gezien was de overwinning elke keer verdiend. Alleen maar omdat het op het laatste moment komt betekend niet dat het verdacht is. We hebben nog geen minuut onterechte verlenging gehad, en nog geen een keer uit buitenspel gescoord. (check de piero op Ligtv met Markus Merk, na de wedstrijden)

24 november 2013 om 20:15

Kleurgenoot, je laatste zin is onnodig. Gisteren keurden we dit af in onze topic, ga het hier dan ook niet doen.

24 november 2013 om 20:22

Yasemin klopt, mee eens. Dit was een reactie op Telegraaf die blijkbaar zijn reactie heeft verwijderd. Echt kinderachtig van hem.

Mkf, ik laat het hierbij. Ik wil sowieso geen directe aanvaring met je hebben vanavond. Hierbij dus gefeliciteerd met jullie 3 punten.

24 november 2013 om 20:34

Ach jonge we kunnen maar blijven roepen omkoop en ditdat maar ik wordt er een beetje moe van. Ik heb vandaag gekeken en fener had hier met 4 goals verschil kunnen winnen. En ook al is het omkoop, ze staan met 6 punten verschil 1e, ook al is het omkoop er wordt niks aan gedaan mocht er iets aan de hand zijn. Dus gewoon stoppen met zeiken iedereen en bij jezelf kijken wat het probleem is als je 4e staat. Ik denk dat het eerder door de Turkse mentaliteit van Turkse subtop en middenmoter clubs komt dat Fener vaak in de laatste minuut scoort. Ze laten het gewoon liggen en denken: 'ooh over 2 minuten is de wedstrijd al afgelopen er gebeurt toch niks meer'.

24 november 2013 om 20:36

Ohja en gefeliciteerd FBliler

24 november 2013 om 22:17

Kijk zo kan het ook, bedankt iig.

Jullie ook succes dinsdag? woensdag? Hopen dat de schade beperkt blijft, ik hoop natuurlijk op een gelijkspel of winst voor Gala.

Pfff nou verdiend, Antalyaspor alleen maar op de counter, maar wat hebben we gelik gehad dat ze niet kunnen afronden.. 1 minuut voor de 2-1 een niette missen kans gemist van Diarra. Dom van Ersun om Alper eruit te halen en Baroni nog erin te houden, die gast brengt niks. En dan nog Selcuk met zijn zondags schot (bijna t stadion uit).

Agja 3 punten zijn binnen op naar de Derby!
Gefeliciteerd kleurgenoten

Weer zo een laatste minuut doelpunt. Gefeliciteerd Fb fans!

24 november 2013 om 20:09

Thanx man.

Ik zei het! Moussa sow gaat scoren geen paniek zei ik.

ik ben blij dat het uitgekomen is. Ik heb niet gekeken dus ik kan niet oordelen.

24 november 2013 om 20:15

Idd, dat was gewoon bijna eng, die voorspelling.

gefeliciteerd FB broeders.

Fenerbahce, wat doe je nou. Hoezo weer een heerlijke overwinning in de laatste minuten van de wedstrijd? Genoeg kansen gehad in de eerste helft om zelfs uit te lopen naar een 2 of 3 - 0.
Vraag me af wat de doemdenkers, rivalen en anti-fener leden wel niet moeten denken, van een 4e overwinning in de slotfase.

2e helft, kwam fener niet aan voetballen toe, door toegenomen irritatie. Daar moeten ze toch voor gaan oppassen en niet steeds domme gele kaarten pakken (egemen).

24 november 2013 om 21:19

Die van Egemen zou ik niet eens als dom, maar meer als smerig bestempelen. Toegegeven de gele kaart aan Baroni was vreemd, maar om daarna de scheidsrechter uit te schelden... Heel dom en onrespectvol.

24 november 2013 om 22:20

efsane61

Scheids zat wel hele tijd te kloten he, ik keur het ook niet goed. Toch lokken die scheidsrechters het zelf uit in Turkije. Ene week is het Fener die genaaid wordt, volgende week misschien Trabzonspor. Ik vind ze echt vreselijk fluiten dit seizoen, al volg ik de superlig bijna niet meer behalve Fener wedstrijden.

skanarya

Ja anti-fenerliler zijn hier niet wanneer we winnen en als ze dr zijn heb je altijd dezelfde reacties...

Weeral vechten tot het einde.
Ik ben trots op hen!

We konden het in de eerste helft afmaken te veel gemist. Goal van Antalyaspor die kwam uit het niets.
2e helft was matig maar alsnog de bovenliggende partij. Verdiend gewonnen!

Ook al winnen we hier weer met laatste minuut goal, we hebben het verdiend.
Fener speelde begin vanaf de begin van de wedstrijd al beter, en hebben veel kansen verspild. Als Diarra die wereldkans had afgemaakt voor de doelpunt van Sow was het wel anders afgelopen.

Ik snap ook niet hoe je Alper eruit kan halen, en Christian erin laten. Daarna nog Selcuk erin gooien.. We moeten snel Topal en Mereiles terug hebben in de selectie en dan kan Christian de tribune opzoeken.

Op naar volgende week, tegen Besiktas. Verwacht tegen Besiktas ook een overwinning.

Ok, even een raki ingeschonken om te kalmeren, want mijn hart maakt overtoeren. Ik ben het zat om steeds een goed spelend Fener te zien wat de kansen maar niet afmaakt.

Ik wil niet te veel woorden vuilmaken aan deze wedstrijd, maar ook weer wel.. Eerste helft walsten we er compleet overheen maar scoorden we niet. We begonnen flitsend. Mooie actie van Sow, goede pass van Gokhan, en prima afgemaakt door Webo. Hadden in de eerste 20 minuten al 0-3 voor moeten staan. Door een ondoordachte actie van dombo Baroni viel de 1-1 op een kritiek en volledig onnodig moment. Daarvoor moet hij echt een oorwassing krijgen.
In de tweede helft ging Fener alleen maar drukken en Antalya alleen maar counteren, en ging het wat gelijker op. Fener had dikke kansen, Antalya had een paar (hele) dikke kansen. Vooral die kans van Diarra op het einde heeft mijn levensverwachting met 5 jaar verminderd.
Een heeerlijke, heeeeerlijke actie van Emenike gaf de doorslag. Wat een baas. Mooi dat Moussa hem afmaakte. Heeft al een paar wedstrijden niet gescoord.

Domste actie van de wedstrijd (op die van Baroni na) was van Yanal om Alper er uit halen voor Emenike. Hierdoor gingen we een soort gare 4-2-4 of 3-4-3 spelen, waardoor ons middenrif verdwenen was en we steeds makkelijke counters tegenkregen. Hij had de zwakke Kuyt of de uitgeputte Webo er uit moeten halen voor Emenike, dan had die 1-2 veel eerder kunnen vallen. Yanal zag zijn fout in en zette sucuk Selcuk er in. Helaas geen Salih. Enige wat ik van hem zag was zijn lachwekkende schot wat (volgens mij serieus) het stadion uitvloog.

Maar goed. Weer winst. Weer kritiek. Weer in de verlenging. Ik ga even nagenieten. Of proberen geen hartproblemen op te lopen. Verschil is weer 9 met Gs. Kasimpasa heeft punten verloren dus met hun is het verschil 6. Morgen Besiktas kijken, en hopen dat we ze volgende week in een mooie derby op kunnen rollen. Volgens mij speelt Fernandes ook niet, dus die wedstrijd moet voor ons niet al te moeilijk verlopen in het geweldige Sukru Saracoglu.

Gefeliciteerd kleurgenoten. Ik haat het dat ik zo fanatiek ben, want heb serieus mijn keel kapot geschreeuwd. Maar wat houd ik van Fener.

24 november 2013 om 20:21

Mooi verslag man . Gf fener

24 november 2013 om 20:26

Fernandes is er volgende week zeker bij.. Hopelijk een mooie derby met Besiktas als winnaar :-)

24 november 2013 om 20:27

Het stadion uitschoot? Die bal zijn ze aan het zoeken in de Egeïsche Zee!

Over het systeem. Fener heeft geen systeem. Het is een opstelling, met het huidige spelersmateriaal, dat de selectie dwingt tot de lange bal en van daaruit te strijden en te vechten om de duels te winnen en zo gevaarlijk voor het doel te komen. Ik ben ook fan van Celtic en zie veel gelijkenissen tussen beide clubs. Een soort van rugbyvoetbal met een lust om te winnen waar je af en toe bang van wordt.

24 november 2013 om 22:22

Middellandse zee?

24 november 2013 om 22:31

Akdeniz stadion broer, akdeniz (egeïsche zee) snap je

24 november 2013 om 22:42

Akdeniz is Middellandse Zee chef, Ege denizi is egeische zee

24 november 2013 om 22:49

Haha zo opzichtig in de fout. Dank voor het corrigeren cincon.

Excuses. Zie het nu pas nu je het zegt.

24 november 2013 om 23:19

Haha faal broer, maar goed het is al laat geworden. Ik wou net zeggen 40 yillik akdeniz, wanneer is het ege denizi geworden....

24 november 2013 om 22:23

Zondagnacht raki? Morgen niks te doen broer

24 november 2013 om 23:25

Nee ben vrij, haha.

Hehe dit gaat te ver.. Antalya mist reuzekans op 2-1 en uit de counter die er op volgt maakt Fener de 1-2 weer in de laatste minuut..

Nu zullen er weer een paar zeggen dat het geluk is maar als het zo vaak gebeurt is het geen geluk meer..

Dit Fener heeft duidelijk een winnaarsmentaliteit en gelooft tot de laatste seconde in een goede afloop.

Daarbij besteden ze geen aandacht aan goed voetbal,positiespel, of mooie combinaties..

Het is recht toe recht aan, opportunistisch, veel lange ballen.. Rennen,vliegen, hard werken..Een soort rugbyvoetbal.. Maar wel effectief tot nu toe, of het nu met of zonder geluk is..

24 november 2013 om 20:17

Jij verdient een prijs.

24 november 2013 om 20:25

Waarom?

24 november 2013 om 20:31

Omdat je in tegenstelling tot bijvoorbeeld Telegraaf wel objectief kunt oordelen. Het is inderdaad puur strijden wat Fener doet. We maken de kansen in het begin niet af, zijn te nonchalant, maar maken dat goed in strijdkracht in de slotfase. Er komt inderdaad ook een beetje geluk bij kijken, maar dat terzijde.

24 november 2013 om 23:15

Ik probeer altijd zo objectief mogelijk te oordelen.. Ik heb nooit wat tegen Fener gehad, alleen Aziz Yildirim vind ik een dubieus figuur die bij mij haatgevoelens oproept.. En zijn groupie Volkan ook hehehe

Aan het begin van het seizoen had ik niet verwacht dat Fener het zo goed zou doen.. Na Arsenal en Konya uit..

Maar wonderbaarlijk hebben ze sindsdien weinig laten liggen en een ruime voorsprong op de concurrentie opgebouwd, dus daarmee bouw je wel vertrouwen op.. Dat kun je geen geluk meer noemen..

Als BJK volgende week mee gaat in het vechtvoetbal van Fener gaan we het niet redden.. Spelen we ons eigen spel en proberen we Fener onder druk te zetten en hoog druk te zetten en pressen hebben we een goede kans..

25 november 2013 om 09:50

"onder druk te zetten en hoog druk te zetten en pressen..." Je zegt drie keer hetzelfde in één zin?

24 november 2013 om 20:38

Trouwens, dat opportunisme moet ik je ongelijk in geven. Ik heb prachtige combinaties gezien vandaag. Fener heeft nou ook niet echt de spelers met de finesse voor positievoetbal. Webo, Kuyt, Emenike, het zijn allemaal fysiek sterke bikkels die strijden. Sow is de enige technische speler voorin. Op het middenrif hebben we Alper als enige echt technische speler. Emre en Cristian ook wel, maar Emre is meer een klein en snel spelmakertje, en Cristian… Dat weet ik nu nog steeds niet. Ik hoop dat Salih snel zijn plek in de basis inneemt, dan zal dit positie- en combinatiespel toenemen.

24 november 2013 om 23:20

Met opportunise bedoel ik dat er snel naar de lange bal wordt gezocht.. Driehoekjes en korte combinaties zie je zelden.. Ligt idd ook aan de samenstelling van de selectie maar dat is eigen beleid..

Het is in ieder geval heel wat anders dan het Fener met Alex,Roberto Carlos en Semih.. Leeft die laatste trouwens nog?

Kun je je nog herinneren hoe jullie Inter thuis zoek speelden met heerlijk voetbal?

24 november 2013 om 23:29

Ohhh ohhh ohhh, die wedstrijden tegen Inter, Sevilla, Cska, Chelsea, die vergeet ik nooit. Vooral Ugur Boral die Dani Alves volledig kapotmaakte, haha. Zag laatst samenvattingen, wat een voetbal speelden we toen zeg!

Semih zie ik tegenwoordig niet eens meer op de trainingen. Vind het jammer. Die man is echt voorbeeldprof. Zeikt nooit, zit gewoon op de bank, werkt hard. Hij is ook een Fenerli in hart en nieren. Maar goed, we hebben nu 4 goede alternatieven voorin, Semih komt daar niet bij. Hoop voor hem dat hij een leuke club vind in de winterstop. Hij zou in de zomer naar Bursa gaan, maar dat is op het laatste moment afgeketst.

24 november 2013 om 23:59

Semih heeft zn carriere verneukt.. Hij had na EK 2008 weg moeten gaan want Fener haalde toch steeds weer een nieuwe spits..

Ja ik heb toen ook genoten van Fener, wereldgoals Deivid en natuurlijk maestro Alex.. Wat mis ik hem op de turkse velden zeg

25 november 2013 om 01:17

Niet over Kralex beginnen man, gevoelig punt
en nog steeds spelen we met een soort valse nummer 10. Het is een schande dat Cristian die plek heeft overgenomen. Dan zie ik daar liever Alper of Salih. Als Topal en Meireles terug zijn kunnen zij centraal staan en zou Alper naar voren geschoven kunnen worden.

matchfixing??? das het eerste wat er bij mij opkomt.fener heeft een corrupte voorzitter dat weten we allemaal.ze hebben al 4 a 5 wedstrijden in blessure tijd gewonnen.hmmmmmmm

24 november 2013 om 20:16

Kijk even de wedstrijden voor je met dit soort lachwekkende uitspraken komt man, alsjeblieftttt.

24 november 2013 om 20:29

Het zijn idd lachwekkende uitspraken @ Mzk

Maar als je zo een corrupte voorzitter als Aziz Yildirim die jullie club zo in diskrediet heeft gebracht opnieuw kiest als president dan vraag je als club ook wel om zulke uitspraken

24 november 2013 om 20:35

Ik was tegen zijn komst. En velen met mij. Aydinlar heeft toch ruim een kwart van de stemmen gekregen. Helaas is hij het niet geworden. Ik gun het hem. Aziz zijn macht is hem naar het hoofd gestegen. En wat als hij de gevangenis in moet binnenkort? Dan moeten we opnieuw kiezen. Aziz heeft niet voor Fener zich verkiesbaar gesteld, maar voor zijn eigen ego. Hij kon het niet verkroppen dat Aydinlar anders voorzitter zou worden.

Jammer dat er geen topic is geopend voor die verkiezingen, want ik had veel, heel veel te zeggen.

Aziz Yildirim blijft voor mij een legende, want hij heeft geweldige dingen gebracht voor Fener als sportclub. Niet enkel de voetbaltak. Hij heeft elke tak van Fenerbahce versterkt, waardoor we nu ook in bijvoorbeeld basketbal, volleybal (mannen en vrouwen) en zelfs tafeltennis wereldkwaliteit hebben. Hij heeft prachtige faciliteiten gebouwd/verbeterd (topuk Yaylasi, Ulker Sports Arena, Sukru Saracoglu stadi) en heeft ervoor gezorgd dat Fenerbahce de meeste atleten afstaat namens Turkije voor de Olympische Spelen. Maar hij heeft zijn krediet toch verspild. Aan elk rijk komt een einde. En Aziz is, al is het misschien niet binnenkort, bezig aan zijn laatste termijn als voorzitter. Fener heeft iemand als Ali Koc of Sadettin Saran nodig. Laatsgenoemde zou zich verkiesbaar stellen, maar deed dat alsnog niet op het laatste moment. Wie weet, de komende verkiezingen dan. Al denk ik dat Aydinlar het dan word, als hij weer mee doet.

24 november 2013 om 23:24

Hitler heeft ook goede dingen gedaan voor Duitsland.. Aziz Yildirim heeft niet alleen Fener, maar heel het Turkse voetbal verpest.. Ik hoop echt dat hij de gevangenis ingaat..

Dit geldt trouwens ook voor Serdal Adali als de beschuldigingen waar zijn.. Maar in zijn geval betrof het een incident en is hij niet meer in het bestuur bij BJK.

24 november 2013 om 20:20

Zoiets heet winnaarsmentaliteit, Fener gelooft in de laatste seconde van de wedstrijden dat ze gaan winnen.

24 november 2013 om 20:48

Hou op man Fener heeft gewoon verdient gewonnen, dat omkopen begint een beetje vervelend te worden hou je frustraties voor je zelf dat doe ik ook, ga niet zulke belachelijke dingen roepen hier.

24 november 2013 om 22:24

Dank je wel man, door deze figuren heb ik geen zin meer om te gaan reageren op vz.

25 november 2013 om 16:15

Is gewoon irritant aan het worden, elke dag herhalen dat Fener heeft omgekocht wat heeft dat voor nut? Als het 1-1 was gebleven had hij anders gepraat...

Fenerbahce heeft geen 6 punten voorsprong, maar 3 punten voorsprong op Kasimpasa.

24 november 2013 om 20:22

Het zier er nu zo uit, Besiktas moet nog een wedstrijd spelen morgen.
Dus Fener staat wel met 6 punten voor op Kasimpasa, die gister gelijk heeft gespeeld tegen Bursaspor

1. Fenerbahçe 31
2. Kasımpaşa 25
3. Sivasspor 22
4. Galatasaray 22
5. Beşiktaş 21
6. Trabzonspor 20

24 november 2013 om 20:23

Hoe kom je daar dan bij , 3 punten zegt ie , welke competitie volg jij ?

24 november 2013 om 20:36

@zztop10

Ja klopt mijn fout, toen ik naar de stand keek was deze wedstrijd nog niet bijgeteld.

24 november 2013 om 20:38

@serb

Foutje is menselijk, en ik volg de Super Lig.

24 november 2013 om 20:23

Kijk nog eens.

Eerste helft als een baas gedomineerd en nagelaten om verder uit te lopen. Vervolgens kregen we de rekening gepresenteerd vlak voor rust en Antalya maakte tegen de verhouding in gelijk. Doelpunt mede mogelijk gemaakt door wederom Baroni. Wel knap dat Fener met een man minder de bovenliggende partij was. Waarom een man minder? Een rode kaart? Een blessure? Nee, Baroni tel ik namelijk niet mee.

Tweede helft zoekt Fener naar de tweede treffer en Ersun neemt een risico door een extra spits erbij te gooien. Logisch, alleen zijn keuze om Alper te wisselen snap ik allerminst. Daarna zien we dat Antalya er paar keer gevaarlijk door heen komt. Wat doet Ersun? Hij gooit er toch maar een middenvelder erbij. Wie? Selcuk Sahin. Waarom niet Salih voor het creatieve? Waarom een Selcuk die een bal zo hoog schiet dat hij zelfs de Mount Everest over was gegaan?! Cristian zorgde met een domme wegwerking voor de gelijkmaker van Antalya en bovendien leed hij ontzettend veel balverlies in de tweede helft. Hij was degene die gewisseld had moeten worden. Ik vind het zo zonde dat je een werkpaard als Holmen op de tribune laat roesten.

Keerpunt in de wedstrijd was de misser van Diarra. Vervolgens snelde Emenike langs zijn tegenstanders en heeft de wedstrijd beslist met een prima individuele actie. Basis volgende week. Maar let op. Niet vanwege deze actie, maar eerder vanwege het falen van Webo. Bij een gelijke stand gaat hij voor eigen succes in plaats van de bal terug te kaatsen op Sow. Vervolgens duwt hij Emre Güngör keihard weg. Webo had hier geel mogen krijgen.

Voor alle zeikers onder ons, de late goal kwam precies in de 90e minuut. Dus niks overdreven blessuretijd bla bla. Ik hield mijn hart nog vast want in de 95e minuut was er nog een gevaarlijke kopkans van Antalya. Een hele wedstrijd domineren en pas winnen in de laatste minuut. Waarom? Omdat het je Fenerbahce bent en omdat je dat dan kan. Op naar de derby volgende week.

24 november 2013 om 20:30

Een vergelijkbaar verslag, broeder. Ben het met je eens. Baroni krijgt de ene wedstrijd een 4, de andere wedstrijd een 8. Ik heb veel liever Holmen, die meer ervaring heeft, meer strijd, en veel constanter is. Maar volgens mij heeft hij een lichte blessure opgelopen, vandaar dat hij niet speelt. Maar zelfs al is hij beter, verwacht ik volgende week Raul in de basis.

Webo was inderdaad zwak. Scoorde mooi in het begin, maar daarmee was het wel gedaan. Faalde een keer oog in oog, en probeer een keer (toen hij viel vlak voor de 16) de bal op de van rechts opstomende Sow af te leggen, maar omdat hij niet goed gebalanceerd stond ging hij onderuit. En dan nog een vrije trap vragen… Beetje lomp.

Gefeliciteerd man! Ik raad je aan om 'macin ardindan' te kijken op Fenerbahce TV. We krijgen gegarandeerd leuke interviews te zien.

24 november 2013 om 20:40

Wat ervaring betreft heeft Cristian kilometers voorsprong op Holmen. Maar qua techniek, loopvermogen, wilskracht en strijd is Holmen weer veel beter dan Cristian. Ik snap echt niet hoe je iemand als Holmen niet laat spelen en dan die slome luilak opstelt.

Webo had voor het vallen gewoon direct terug kunnen kaatsen op Sow. Met zijn ervaring had ik beter verwacht. De wedstrijd had echter al veel eerder beslist kunnen worden. Gelukkig pakten we alsnog de winst door de tank Emenike.

Ik raad jou aan om tijdens de rust en direct na de wedstrijd de analyses van Ridvan Dilmen te luisteren op Ntv. Een professor pur sang met bovendien een geel-blauwe hart.

24 november 2013 om 20:51

Toevallig luisterde ik ook naar Ridvan. Jammer dat hij geen coach is. Hij geeft elke keer precies de zwakke punten en sterke punten aan. Zei net na de wedstrijd exact wat ik dacht. Hij was het er over eens dat het niet slim was om Alper er uit te halen, en daarna Selcuk er in te doen. Blijft een baas.

En wat ik bij Holmen zei over ervaring he. Holmen is Zweeds international. Heeft nog best wat Europese wedstrijden gespeeld in Zweden. Heeft bij IBB drie jaar lang zowat elke wedstrijd gespeeld, waar Cristian bankzitter was bij ons. In dat opzicht kan je zeggen dat hij de Turkse competitie beter kent dan Cristian. Holmen is rustig aan de bal, wijs. Cristian mist dit gewoon. Is veel te nonchalant, en denkt soms denk ik dat hij op de training is in plaats van in een wedstrijd.

24 november 2013 om 20:59

Neef geloof mij. Helaas maar waar is Cristian meer ervaren dan Holmen. Klopt dat hij Zweeds international is, maar staat niet altijd basis. Cristian heeft bij Fener de afgelopen seizoenen bijna alleen maar basis gespeeld. Kent de atmosfeer van de wedstrijden tegen Galatasaray en Besiktas. Heeft pittige Europa League duels meegemaakt. Cristian weet al een paar seizoenen hoe het is om speler te zijn van een topclub waar de druk torenhoog ligt, elke wedstrijd maar weer. Holmen was slechts de spelbepaler van een nietige gemeenteclub als Ibb. Neemt niet weg dat ik Holmen veel beter vind. Maar nogmaals, qua ervaring is Cristian een paar stappen voor.

Ik ga even mijn hoofd onder de koude kraan zetten, want ik zeg positieve dingen over Cristian. Ongepast voor iemand als ik.

24 november 2013 om 21:04

Haha, ok ok, ik snap je punt.

24 november 2013 om 20:31

Hahaha BJKKartal, jij maakt mij echt aan het lachen. Heb jij uberhaupt wel naar de wedstrijden van Fener gekeken? Dat Fener zo veel rent en strijd, wilt niet zeggen dat ze telkens de lange bal toepassen. De lange bal heb ik vandaag alleen de laatste 10 minuten gezien. Beetje jaloerse reactie.

Zoooo man steeds late winnen doelpunten van fb

24 november 2013 om 20:34

Winnende

24 november 2013 om 22:27

Daarom is het ook extra lekker!

Fenerbahce heeft verdient gewonnen, ze konden 5 6-0 voor staan! Daarom dik verdient jammer dat het in de blessure tijd moet gebeuren dat doet mij extra pijn aangezien ik Gsli ben, maar als we allemaal eerlijk zijn moeten we toegeven dat Fener het allang moest beslissen.

Gefeliciteerd FB fans dik en dik verdient.

Even vergeten te melden. Ik vond het wel een mooi gebaar dat de spelers van Antalyaspor na hun doelpunt met z'n allen naar het shirt van Mehmet Sedef renden. Prachtig gebaar en mooie manier om je teamgenoot te steunen waarvan we allemaal even bang waren dat zijn hartkwaal fataal zou worden. Gelukkig is hij waarschijnlijk binnenkort weer op de velden te bewonderen. Maar zijn gezondheid is natuurlijk het belangrijkste. Dit soort momenten zijn de momenten waar je goed kan beseffen dat voetbal slechts een bijzaak is. Gezondheid gaat voorop.

Trabzonspor ook gewonnen zie ik. Gefeliciteerd en succes in Europa.

Gefliciteerd kleurgenoten !

Perfecte eerste helft gezien stond met mond open te kijken het kon zo 5-0 worden. Over de aanvallers heb ik niet echt iets zeggen ze doen hun best en hebben lust om een doelpunt te maken.

Gokhan gonul is weer back ! Mooi over de vleugels en perfecte passen geven. Tweede helft was het iets minder maar dat lag aan de tempo van de hele team.

Ik begrijp het gewoon niet Selcuk sahin moet gewoon stoppen! Je hebt veel gedaan voor fenerbahce zo hier en daar heel mooi , een punt zetten achter je carriere moet je ook kunnen doen. Ik heb liever Mehmet topuz met zijn lust en of Salih jong talent die van mij meer mag spelen.

Voorderest is het nog te vroeg om te zeggen wie er kampioen wordt wat ik wel kan zeggen als Fenerbahce zo blijft door spelen dan komt het goed en zijn we aan het feesten in Mei !!!



Traantje gelaten met de acties van Christian.
Die man kan namelijk helemaal niks.
Maar ja.. De trainer zal wel zijn redenen hebben.
Vergeet niet: vandaag is leraren dag en voor de wedstrijd toch even aandacht aan geschonken.
Goed gedaan

Even een correctie...erciyes tegen Fener was 1-2 en niet 2-3 voetbalzone.

Fener moest het vandaag 1e helft al afmaken, we gaan nog steeds te slordig met de kansen om helaas. Ik ben nog altijd van mening dat Emenike diepe spits moet spelen ipv nietsnut Webo. Hij heeft geen actie in huis, geen snelheid, kan geen man voorbij, kan geen pass geven en ligt alleen maar op de grond. Met een snelle speler als Emenike voorin vergroot je de kans om pingels te krijgen of gestopt te worden als doorgebroken speler wat de tegenstander een rode kaart zal opleveren. Daarnaast moet Alper Potuk hele wedstrijd basis blijven. Ersun Yanal moet eens proberen om 4-1-2-1-2 te spelen vind ik.

Volkan
Gokhan
Alves
Egemen
Caner
Meireles
Kuyt/Topuz
Salih
Alper
Emenike
Sow
24 november 2013 om 22:32

Ik zou liever Salih op 10 zetten, als je hem toch wilt laten spelen in de basis. Voorin is het wel oke, maar rm heb ik liever geen van beide. Vindt dat Kuyt als buitenlander nog belangrijker kan zijn, zo niet dan na het wk hopelijk afscheid nemen. Topuz heb ik nog nooit goed gevonden evenals Egemen. Probleem is echter dat er bijna geen beter Cv zijn in Turkije die ook nog eens Turks zijn.

Zomer die weg kunnen/moeten:
Yobo (beste tijd gehad dayi)
Holmen (als je toch niet gaat laten spelen, ook geen bijzondere speler als Appiah bijvoorbeeld)
Kuyt (wordt met de dag ouder)
Cristian (jongens hierboven hebben het al geschreven helemaal mee eens)
Selçuk (gaat toch niet gebeuren)

24 november 2013 om 23:31

Mee eens! En Kadlec mag ook weg, als hij toch niet gebruikt word. Is zonde van hem. Vond hem die paar wedstrijden dat hij CV stond het best goed doen.
Kuyt moet inderdaad ook weg. Vertraagd het spel bizar erg en raakt veel kritieke ballen kwijt. Heb ik liever dat we Recep Niyaz de kans geven.

Whahahaha die dekking fout maakten we niet eens bij de 3e klasse amateurs man.

Koning van de blessuretijd kan je wel zeggen!

En in Trabzon is weer een fan neergestoken.. Wanneer houd het eens op. Die imbecielen drinken raki met hun kontgat en dan gebeuren dit soort belachelijke dingen. Hoe krijg je in godsnaam een mes mee naar binnen? Er moet echt wat veranderen in Turkije.

25 november 2013 om 00:13

Uhm, ik ging laatst naar Feyenoord en ik mocht gewoon heel rustig doorlopen na een lief lachje. Zo simpel gaat dat hoor, en dat is niet alleen in Turkije zo. Hier weten ze zich (vaak) te gedragen waardoor het in Turkije ernstig lijkt. Maar de beveiliging is over het algemeen dramatisch.

25 november 2013 om 00:35

Klopt wel. Zelfs toen ik naar de derby ging twee weken geleden (ja ja, weet niet of je het mee hebt gekregen! ) werd ik amper gecontroleerd. Ze doen even een snelle fouilleerronde als formaliteit. Vrouwen kunnen er zelfs voor kiezen apart door vrouwen gefouilleerd te worden. Tassen worden wel bijna binnenstebuiten gekeerd, maar als je iets goed verstopt, of zoals sommigen doen (fakkels, in dit geval dus ook messen) in hun onderbroek doen, krijg je het ook zo mee naar binnen. Belachelijk. Maar ja, als ze het doen met van die metaaldetectors duurt het weer veel te lang om 55.000 man naar binnen te krijgen. Het ligt ook niet alleen aan de beveiliging, het ligt gewoon aan de kwaliteit van de mensen. Die Trabzonlular zijn gestoord. Ze drinken met niet met hun mond maar met hun kont en dan gaan ze hun eigen fans neersteken.

25 november 2013 om 01:01

Lijkt me tof om mee te maken, mooie ervaring. Ik had echt geen keuze tussen man en vrouw, ik liep met een tas vol voedsel (en in 2011 bij Nederland-Turkije in de Arena een tas vol fakkels) zo langs ze heen. Het lijkt soms ook alsof ze er geen zin in hebben.

Als ze nou gewoon poortjes maken, net zoals op een vliegveld enzo, dan gaat het veel sneller dan je denkt. Wanneer het piept, haalt een medewerker hem of haar gewoon aan de kant, en gaat een andere stadionmedewerker verder met derest van de supporters. Niks moeilijks aan, je moet gewoon die moeite nemen.

Tsja, in Trabzon zijn ze gestoord. De drank boeit me niet zo zeer, dronkenlappen zijn we wel gewend langs de velden. Drinken voor/tijdens een voetbalwedstrijd is iets wat je niet voorkomt. Al ben je helemaal lazeres, dan is dat niet altijd even vreselijk. Maar dat er een mes daarbij aan te pas moet komen vind ik triest, ik neem aan dat ze niet dienen als blikopeners.

De luckiest club uit Turkije. Antalya mist een grote kans vervolgens scoort Fener weer in de laaste seconde! dat niet alleen ook hebben ze de scheidsrechters vaak mee. Geen voetbal maar winnen altijd met geluk bah.

25 november 2013 om 00:30

Heb je de wedstrijd gezien? Of zelfs maar de samenvatting? Ik had je grote mond wel willen zien als Fener die kansen er gewoon in schoot en in de eerste helft al 0-5 voor stond. Niet zo raar praten alsjeblieft. Fener heeft elke keer dik verdiend gewonnen.

Waarom kunnen jullie gewoon niet toegeven dat jullie met geluk winnen?

25 november 2013 om 00:31

Wat ik tegen hamsi zei geld ook voor jou. Je moet objectief leren oordelen. Ik ben wel de eerste die toe zou geven dat het met geluk was als dat zo was, en anders wel Forzafener of Yobo42, maar hier hebben we gewoon dikverdiend gewonnen. Hierdoor vind ik al die gemiste kansen extra zuur. Nu komen mensen zoals jij weer met dit soort uitspraken. Zonde. Schaam je.

Bedankt Yasemin, aangepast.

25 november 2013 om 01:06

Dat jullie verdiend hebben gewonnen alé, maar chill dude om Trabzonlular zo als mogolen te bestempelen. Je doet alsof je elke Trabzonlu kent. Overal zitten rotte appels gozer weet jij netzogoed als mij.

25 november 2013 om 01:07

-

25 november 2013 om 01:26

Ik zeg niet dat Trabzonlular mongolen zijn, maar ze denken gewoon minder na door hun emoties ofzo. De wedstrijden tegen Fener de afgelopen jaren in Avni Aker waren schandalig. Dat ze boos zijn door dit en dat kan ik begrijpen, maar dat toon je niet op deze manier. Of die priester die een paar jaar geleden midden op straat werd neergeknald. Of de moordenaar van Hrant Dink die uit Trabzon kwam. Of de bom in een Mcdonald's in 2004. Het lijkt wel of de hamsi iets met hun hersens doet ofzo. Ik wil niet alle Trabzonlular belachelijk maken ofzo, maar ik vind dit toch wel opvallende dingen.

25 november 2013 om 02:07

Je praat bullshit.. Alsof Trabzon het enigste deel in de wereld is waar zulke dingen gebeuren. Ik praat al deze dingen die je opnoemt niet goed. Maar er worden dagelijks overal mensen neergestoken etc etc.. Je overdrijft het gewoon..

25 november 2013 om 02:24

Ik ben Fenerli maar je doet Trabzonlular wel erg kort hiermee.

Over trabzon-fener wedstrijden hoef je niks te zeggen. Ze voelen zich gedupeerd en de enige manier om hun frustraties weg te werken is ons kapot proberen te maken.

In Trabzon zijn ze gewoon erg voetbal fanatiek en ik vind het juist mooi om te zien, helaas gaat mooiheid soms ook gepaard met een klein deel lelijke dingen.
Buiten dat zijn de mensen uit Trabzon harde werkers, klagen nooit, goed gelovig en altijd positief. Misschien is dit de reden waarom Trabzon de welvarendste stad van zwarte zee gebied is.

Geloof mij Trabzonlular zijn nog niks vergeleken met de mensen uit de oosten, als ik het heb over Diyarbakirlilar, Batmanlilar of Vanlilar kom je wel bij grotere groepen probleem mensen terecht.

25 november 2013 om 04:03

Was iedereen maar als ons Trabzonlular! dan kon die BDP geen feest vieren met AKP

25 november 2013 om 16:01

Dat over Trabzonlular even terzijde, maar Erdogan moet echt even zijn handen wegtrekken uit Trabzon, vind je niet? Hij overdrijft nu. Zijn banden met Haciosmanoglu worden met de dag groter lijkt wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren