Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Feyenoorder Hamer schiet Coventry City op drempel van Premier League

Laatste update:

Gustavo Hamer kan vermoedelijk niet meer stuk bij Coventry City. De voormalig Feyenoorder schoot zijn ploeg ten koste van Middlesbrough naar de finale van de Championship play-offs: 0-1. Na de 0-0 in de heenwedstrijd was dat voldoende voor de finaleplaats. Coventry staat in de eindstrijd tegenover Luton Town, dat dinsdag een 2-1 nederlaag bij Sunderland wist goed te maken (2-0). Op 27 mei nemen Luton en Coventry het tegen elkaar op op Wembley.

Bijzonderheden
Beide ploegen kregen mogelijkheden op treffers, maar een treffer voor rust zat er niet in. Zo was Viktor Gyökeres een plaaggeest voor de defensie van Middlesbrough, dat zelf ook zijn mogelijkheden kreeg. Het ontbrak Chuba Akpom en Marcus Forss echter aan het nodige fortuin. Na rust werd er wel gescoord. Gyökeres zette goed door en kreeg de bal uiteindelijk bij Hamer, die de bal goed voor zijn rechter legde en op heerlijke wijze de bovenhoek vond. In de slotfase kreeg Hamer de kans op zijn tweede treffer, maar dit keer belandde zijn schot op de lat. Middlesbrough dacht vlak voor tijd nog op gelijke hoogte te komen, maar Matt Crooks zag zijn treffer afgekeurd worden wegens buitenspel. Dichterbij zou de thuisploeg niet meer komen. Coventry kwam in het seizoen 2000/01 voor het laatst uit in Premier League.

Middlesbrough - Coventry City 0-1
57' Gustavo Hamer (assist: Viktor Gyökeres)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een prachtverhalen. Geen Blackburn op Wembley maar Luton en Coventry op Wembley is echt heel speciaal. Luton Town na de degradatie uit de First Division/Premier League in 1992 heel diep weggezakt en zelfs in de Non-League beland en meerdere keren op de rand van de afgrond gebivakkeerd. Coventry ook ver afgegleden nadat ze degradeerden uit de PL in 2001. Allebei nog gezamenlijk in de League Two in 17/18. Wordt in ieder geval een heel open finale verwacht ik!

17 mei 2023 om 23:45

Luton Town met dat stadion in de Premier League zou echt geweldig zijn.

17 mei 2023 om 23:46

Luton Town mag helaas niet met dit stadion in de Premier league, voldoet niet aan de eisen

18 mei 2023 om 18:42

Luton krijgt een nieuw stadion maar die is nooit op tijd klaar voor het nieuwe seizoen. Het bestuur zegt dan ook dat promotie te vroeg komt maarja, als je de kans krijgt wil je hem pakken. Met dit stadion mogen ze niet de Premier League in, dus zullen ze waarschijnlijk moeten verkassen naar een ander stadion.

Luton of coventry wauw. Coventry in de jaren 90 al wel eens eerder in de premier league en Luton waarvan de bestuurder's aangeven eigenlijk nog niet klaar te zijn voor de premier league. Gaat een mooie pot worden!

17 mei 2023 om 23:41

Dit zijn inderdaad echt retro Fifa teams, ontzettend gaaf. Tis wat dat betreft eigenlijk ook wachten op weer een keer Blackburn, Ipswich, Milwall en ga maar door. Blijft ongeëvenaard dat Engels voetbal

17 mei 2023 om 23:52

Als Tomasson blijft zie ik het ooit wel weer goedkomen! Uit de jeugdopleiding blijven veel pareltjes komen en ondanks dat ik de eigenaren allesbehalve goed vind voor de club zit er de afgelopen jaren wel weer vooruitgang in. Hopelijk op z'n minst de play-offs volgend seizoen🤞 COYB💙💙💙💙

18 mei 2023 om 02:19

Zeker lekker ja 👌 Luton of Coventry is mij om het even ze zijn allebei welkom👍 Beter dan Middlesbrough of de mackems, ik was al bang dat een van die ging promoveren 🤮

Hamer was in de jeugd echt een leuke speler. Door zijn houding is hij niet ver gekomen. Maar bij PEC was hij ookal goed.
Leuk voor hem dit avontuur. Zie hem graag terug in Nederland.

18 mei 2023 om 09:18

Wat was er mis met zijn houding dan? Jij hebt hem blijkbaar goed gevolgd dus ben er wel benieuwd naar. Uit zijn lichting zijn niet zoveel jongens in het profvoetbal terecht gekomen. Volgens mij alleen Gustavo Hamer, Oussama Idrissi en Jari Schuurman.

18 mei 2023 om 14:43

Kom anders nog even met een inhoudelijke reactie over Gus. Want ik volg je reactie over zijn houding niet helemaal. Ik volg deze jongen ook al zijn hele carrière dus ben gewoon heel benieuwd waar jij het verhaal over zijn houding vandaan haalt.

Waarom is Hamer nooit in beeld bij Oranje? Die heeft zich echt fantastisch ontwikkeld in de Championship, als hij de Premier League haalt kan je hem niet meer negeren.

17 mei 2023 om 23:32

Hij komt pas in beeld wanneer hij in de Premier League opvalt. Want op dit niveau kan je ook gewoon Michiel Kramer opstellen en die pakt dan ook goals mee. Willen we hem ook in Oranje?

17 mei 2023 om 23:39

Championship is overall gezien (buiten de topclubs hier) gewoon sterker dan de Eredivisie, dus nee Kramer zou daar niet opvallen. Beetje een vreemde vergelijking ook, een sterkhouder die op basis van dit seizoen meekan in de PL van 25 versus Kramer van 34 die er af en toe eentje inschiet tegen linkerrijtje clubs. Of denk je dat de Klaassens of De Roons, Wijndaldums meer toevoegen aan het Nederlands elftal?

18 mei 2023 om 00:18

Ja dat denk ik zeker. Dan kan je ook Flemming gaan opnoemen, vorig seizoen nog speler van Sittard. Het zegt gewoon niet zoveel. Laat Hamer het eerst maar eens bewijzen op fatsoenlijk niveau, waar de beste tegenstander geen Burnley is

18 mei 2023 om 00:50

De Roon en zeker Wijnaldum hebben toch wel meer laten zien op een hoger niveau. Laat Hamer het eerst maar zien in de PL.
Lex Immers is ook uitblinker in zijn eerste seizoen geweest bij Cardiff in de Championship.

18 mei 2023 om 09:37

dat opgehemel van de championship snap ik nooit zo.
ik ben het zeker eens dat het een sterke competitie is en dan het heel moeilijk is om daar zomaar even te promoveren. maar buiten de gevallen PL clubs, is het niveau echt niet zo denderend hoor.

maar een coventry of luton speelt volgend jaar natuurlijk gewoon degradatie voetbal als ze in de PL komen. dat is geen schande, en het zou een wonder zijn als ze overleven in hun eerste jaar terug na zolang afwezig te zijn geweest.

daarnaast ben ik het ook eens dat hamer lekker meevoetbalt daar, maar zijn positie is nou niet onder bezet in oranje. dus om dan naar een subtop championship club te kijken voor een speler vind ik een beetje apart.

Hij gaf eerder deze maand nog aan ook bij promotie dolgraag terug te willen naar Feyenoord, mooie kerel. Maar gun hem van harte de premier league, die gaat met zijn spelhervattingen nog wel opvallen volgend jaar. Al zou een terugkeer ooit zeker mooi zijn.

Ik kan me het heroïsche doelpunt van Darran Huckerby nog wel herinneren tegen Man United. Met name het commentaar in Match of the Day. Its Darran Huckerby, its still Darran still Huckerby, Huckerby!!! Legendarisch commentaar.

Leuk voor Hamer en het zou voor hem geweldig zijn om in de PL te kunnen voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren