Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gustavo Hamer luistert debuut in Premier League op met absolute wereldgoal

Laatste update:

Gustavo Hamer heeft vrijdagavond bij zijn debuut in de Premier League op schitterende wijze gescoord. De onlangs aangetrokken middenvelder krulde de bal op schitterende wijze in de rechterbovenhoek in de uitwedstrijd tegen Nottingham Forest. Het mocht niet baten voor the Blades en Hamer, want Forest zegevierde dankzij een doelpunt van Chris Wood in de slotfase. Het gepromoveerde Sheffield United staat na twee speelronden nog op nul punten.

Voormalig NEC-aanvaller Taiwo Awoniyi opende de score namens Forest al in de derde minuut van de ontmoeting op de City Ground. Drie minuten na de hervatting in Nottingham trok Hamer, die door Sheffield United werd opgepikt bij Coventry City, de stand op magistrale wijze gelijk. De voormalig Feyenoorder kreeg de bal in bezit na een afgeslagen hoekschop van de bezoekers, om hem vervolgens zonder na te denken en vanaf de rand van de zestien in de bovenhoek te knallen: 1-1. Het was niet voldoende voor een punt, daar Wood in de 89ste minuut voor de winnende treffer zorgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze gozer in de gaten houden mensen. Heeft het goed gedaan in de Championship, gaat leuke dingen doen in de prem. Speelde een paar seizoenen geleden nog bij Dordt (verhuurd door feye).

Lekker. Hoop dat onze Cowman hem in de gaten houdt als hij het dit jaar eventueel goed doet in de PL.

Leuk zeg dat deze jongen ineens via een omweg helemaal door lijkt te breken!

Goede speler. Doet mij ook wel een beetje denken aan Matusiwa, niet helemaal zelfde types maar meer qua carrière. Zijn gewoon heel goede spelers die bij de Nederlandse top toch niet echt gewaardeerd en onderschat zijn. Stapje terug gezet in Nederland en vervolgens mooie stappen gemaakt naar buitenlandse competities.Deze Hamer is klein van stuk, maar erg fel in de duels en een goede techniek aan de bal. Voor veel teams met een dubbel blok op het middenveld echt zeer bruikbaar. Nou weet ik dat hij deze wedstrijd niet in het blok speelde, maar dat is wel zijn beste positie.

Mooie goal maar absolute wereldgoal, laten we niet overdrijven.

19 augustus 2023 om 05:02

Deze bewoording verkoopt beter hè. Helemaal met jou eens!

Kijk die uitsupporters (!) op de tribune achter de goal als die bal binnenvalt... Héérlijk toch! Echte passie.

Heerlijke goal zeg jeetje, jammer dat hij nooit echt bij Feyenoord door wist te breken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren