Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij Feyenoord weggestuurde middenvelder staat voor stap naar Premier League

Laatste update:

Gustavo Hamer is komend seizoen mogelijk alsnog in de Premier League te bewonderen. De in Brazilië geboren Nederlander liep vorig seizoen met Coventry City ternauwernood promotie naar het hoogste niveau mis, maar Fulham of Burnley biedt wellicht een nieuwe kans. Sky Sports meldde zondag al dat de Londenaren in de race zijn voor de controlerende middenvelder en vandaag bracht The Telegraph naar buiten dat ook Burnley interesse heeft in Hamer.

Hamer staat bij Coventry nog tot medio 2024 onder contract, waardoor de club hem deze zomer lijkt te moeten verkopen om nog een significant bedrag aan hem te verdienen. Fulham en Burnley zijn nadrukkelijk geïnteresseerd, maar geen van beide ploegen heeft een officieel bod uitgebracht. Hamer kende met Coventry een uitstekend seizoen. De middenvelder was in 41 competitiewedstrijden goed voor 9 goals en 10 assists. Daarnaast was hij ook nog eens goed voor twee treffers in de Championship play-offs, waaronder in de finale tegen Luton Town (1-1). Het mocht echter niet baten voor Coventry. In de allesbeslissende finale bleek Luton na strafschoppen te sterk.

Hamer zou op het middenveld van Fulham moeten concurreren met Harrison Reed en João Palhinha. Die laatste staat overigens in de belangstelling van West Ham, meldde The Evening Standard eind vorige maand. Hamer zou dus zijn opvolger kunnen worden. Bij de ploeg van trainer Vincent Kompany zou Hamer de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Josh Cullen en aanvoerder Jack Cork.

De inmiddels 26-jarige Hamer voegde zich in 2008 bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waarna Feyenoord hem in 2011 overnam. Via de Onder 17 en Onder 19 meldde Hamer zich in 2016 bij het eerste van de Rotterdammers. Een jaar later werd hij voor een seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. In 2018 verkocht Feyenoord hem voor ongeveer drie ton aan PEC Zwolle. Na twee jaar en vijftig wedstrijden voor de formatie uit Overijssel trok hij voor 1,5 miljoen euro naar Coventry City. Voor die club kwam hij tot op heden tot 130 wedstrijden, waarin hij goed was voor 19 treffers en 23 assists. Als Hamer inderdaad de transfer naar Fulham maakt, komt hij daar landgenoot Kenny Tete tegen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit niet een goede optie voor Feyenoord als vervanger van Kokcu? Zag laatst op Twitter ook al deze optie voorbij komen. Is iets minder creatief dan Kokcu, maar die was ook heel goed in de passing. Kwamen verder qua profiel best wat overeen.

9 juli 2023 om 17:59

Veel te duur in salaris en we hebben inmiddels goede bezetting op het middenveld.

9 juli 2023 om 20:06

Dat is niet het niveau dat Feyenoord moet nastreven. Bovendien hebben we genoeg controleurs

9 juli 2023 om 20:15

Te duur, zal ook geen trek hebben in Feyenoord boven de Premier League

9 juli 2023 om 21:26

https://www.voetbalnieuws.nl/nieuws/30051/gustavo-hamer-van-coventry-city-ziet-een-terugkeer-naar-feyenoord-wel-zitten.html daar zit je dan goed naast

Zou mooi zijn voor PEC want er zit nog een door verkoop percentage op

Dat zou een prachtige stap zijn, mooie opbouw in zijn carrière. Knap dat hij zich zo ontwikkelt heeft in het Championship. Ik gun hem het beste.

Zo zie je, dat als de ene weg dicht gaat er altijd wel een andere weg naar je droom is.
Alles heeft natuurlijk ook te maken met het momentum, 8n zijn Feyenoordtijd was hij het waarschijnlijk net niet.

haha VZ wordt wanhopig. Dit is al de 4e titel voor dit bericht.

Weggestuurd? Hij is gewoon verkocht

Ik heb dit artikel inmiddels met 5 verschillende titels gezien… OT: Bij Pec is hij me nooit echt opgevallen, toch knap dat als hij daadwerkelijk de PL weet te halen

Jammer dat dit soort spelers altijd over het hoofd worden gezien bij bondscoaches. Was 2 seizoenen geleden al erg goed bij Coventry en vorig seizoen een van de beste middenvelders van de competitie. Heb de play-offs in Engeland gevolgd en hij is echt klaar voor een stap naar de Premier League. Dit is nou echt een speler die enorm veel strijd levert binnen een elftal en dat is precies wat er nodig is bij Oranje.

11 juli 2023 om 20:44

Ik mag toch hopen dat we geen spelers uit de Championship op gaan roepen tenzij het echt niet anders kan of er doordat er door het lot een keer een topspeler beland (een ongelukkige degradatie van een club als Everton of zo).

11 juli 2023 om 21:43

Geef dan ook een reden waarom de Championship niet goed genoeg zou zijn? Je doet alsof dat niveau Gibraltar is ofzo. Weer lekker door blijven gaan met slapzakken als Taylor, De Roon en Wijnaldum? Met de mentaliteit van de huidige spelers ga je echt nooit iets winnen... Hamer brengt tenminste Zuid-Amerikaans temperament binnen de selectie, gezien hij half Braziliaans is en ook op die manier voetbalt met zijn agressie. Hij is al twee jaar toe aan een stap omhoog, wat boeit het dan als je hem een keer de kans geeft in een oefenfase... Met de huidige selectie kan je in ieder geval beter thuisblijven op eindtoernooien, niks te zoeken daar.

11 juli 2023 om 21:48

Dat gelul over dat temperament uit Zuid Amerika altijd wordt je ook wat moe van.

11 juli 2023 om 22:46

Natuutlijk is het geen gibraltar. Maar heel hoog is het niveau ook niet. Zeker niet in vergelijking met de top 5 competities. Het is ongeveer het niveau middenmoot eredivisie, fysiek zwaarder maar technisch tactisch minder. Money talks in het voetbal, en zonder de parachute payments (die coventry niet heeft) komt de omzet van de gemiddelde club uit de championship ook uit in de buurt van de nederlandse middenmoot - onderkant subtop.
De begroting van Coventry is niet heel anders dan die van Heerenveen bijvoorbeeld (bij twijfel, zie jaarrekeningen van beide clubs). Een club kan er best een keer bovenuit steken en het veel beter doen dan zijn financiele mogelijkheden, een hele competitie niet. Niet voor niets dat vrijwel alle spelers die de afgelopen jaren uit de championship (terug) zijn gekomen naar Nederland en bij de Nederlandse top terecht kwamen allemaal mislukten.

Nog meer dan agressie mist het Nederlans elftal creativiteit. Moeten we Zian Flemming dan ook maar op gaan roepen? Die deed het het afgelopen jaar nog beter (niet voor niets dat Burnley eerst achter Flemming aan ging). Eiting sprong er in de Championship tot zijn zoveelste blessure ook bovenuit, die was daarvoor toch ook niet het niveau Nederlands elftal. Als hij nou 18 of 20 was geweest had je misschien een keer kunnen gaan kijken, net zoals een speler van die leeftijd die bij Heerenveen loopt een keer het bekijken waar is. Nu is het gewoon iemand die niet eens in de buurt van een long list met potentiele Oranje spelers thuis hoort.

De jongens die jij noemt zij misschien geen wereld top. Maar nog altijd een stuk beter dan wat er in de Championship rondloopt, die zouden stuk voor stuk de championship ondersteboven spelen. Misschien dat we met die spelers niets te zoeken hebben op een eindtoernooi. Met spelers uit de Championship hoeven we zelfs niet aan de kwalificatie te beginnen.

Een erg goede speler waar ik al langer gecharmeerd van ben. Mooi dat hij deze stap zet

Hoop dat hij gewoon voor Brazilië of Suriname kiest bij Nederland krijgt hij toch niet de kans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren