Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag breekt clubrecord bij Manchester United: ‘Het is een mooie dag’

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zaterdagmiddag een clubrecord gebroken. Met Manchester United was de Nederlandse manager met 1-0 te sterk voor Luton Town, door een doelpunt van Victor Lindelöf. Het was voor Ten Hag zijn vijftigste Premier League-duel als manager van the Red Devils, en daarvan wist hij er dertig te winnen. Nooit eerder lukte het een manager van Man United om zoveel zeges te boeken in de eerste vijftig competitieduels.

Erg makkelijk ging het niet voor United. Luton verweerde zich dapper op Old Trafford en kreeg zelfs nog een goede kans om te scoren. Een doelpunt van Lindelöf na bijna een uur spelen, zijn eerste goal in drie jaar tijd, maakte het verschil voor de thuisclub. Het elftal van Ten Hag won vier van de laatste vijf wedstrijden in de Premier League en is hierdoor opgeklommen naar de zesde plaats in de Premier League.

Na afloop van de wedstrijd tegen Luton stond Ten Hag onder meer de BBC te woord. “Het is een mooie dag”, aldus de manager. “We hadden een overwinning nodig en die hebben we gekregen. Al kunnen we ons leven makkelijker maken, door vroeger te scoren en een tweede doelpunt te maken.”

Volgens Ten Hag gaat het daar vooral mis: bij het afronden van kansen. “We creëren genoeg kansen, maar maken die niet af. Daardoor houden we tegenstanders in leven. Al ben ik vooral blij. Het is ook prettig dat we een clean sheet hebben gehouden. We bleven georganiseerd en gaven niets weg. Complimenten aan het team.”

Hoewel zijn ploeg dus aan een prima reeks bezig is in de Premier League, blijft Ten Hag kritisch. “Er is nog veel werk aan de winkel. Na de interlandperiode spelen we drie uitwedstrijden (tegen Everton, Galatasaray en Newcastle United, red.). Daar moeten we ons op voorbereiden. Hopelijk blijft iedereen fit, want het zijn allemaal topwedstrijden.”

Harry Maguire
Harry Maguire werd tegen Luton uitgeroepen tot Man of the Match. Dat gebeurde niet voor het eerst dit seizoen: ook tegen Sheffield United (1-2 zege), drie weken geleden, was de verdediger de uitverkorene. “Elke wedstrijd die je voor deze club speelt, draait om winnen”, zei hij zaterdag na afloop van de wedstrijd tegen de BBC. “Natuurlijk willen we mooi voetbal spelen en het publiek vermaken, maar soms gaat dat niet.”

“We hebben veel kansen gecreëerd. Vooral in de eerste helft. Toch scoorden we slechts één keer. Dat is een kritiekpunt waar we aan moeten werken. Gelukkig sloeg Victor (Lindelöf, red.) toe. Hij is technisch een briljante verdediger. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat hij een geweldige speler is. Ik ben blij voor hem, want hij speelde uitstekend”, besloot de vaak bekritiseerde verdediger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De selectie van United is ook best wel matig. Ik vind het knap dat ie toch nog een beetje presteert. Ten Hag ontslaan zal ook niet de oplossing zijn.

11 november 2023 om 22:21

Het is zeker knap wat Ten Hag presteert. Zeker gezien de blessures en tegenslag.
Bewijst voor mij eens te meer dat Ten Hag momenteel de man is waar we vertrouwen in moeten houden.

12 november 2023 om 00:14

Het is waardeloos op dit moment, dat hoef je echt niet te verbloemen.

12 november 2023 om 03:42

Wil niet zeggen dat het met iemand anders beter zou gaan toch?

11 november 2023 om 23:12

Dat is toch de selectie die hij zelf heeft samengesteld? Meer dan 1 miljard uitgeven en dit spel vertonen. Welke speler heeft hij beter gemaakt?

12 november 2023 om 01:54

Volgens mij haal je Chelsea en Man United door elkaar want waar aan heeft Erik in godsnaam meer dan 1 miljard aan uitgegeven ?

12 november 2023 om 07:36

Zoveel heeft Erik niet uitgegeven. Welke spelers Erik heeft beter gemaakt is onder andere: Maguire (speelt weer met vertrouwen de laatste weken), Rashford (dit seizoen grote vormdip, maar werd vorig seizoen beduidend beter), Garnacho en Lindelöf. Als je vorig seizoen mee had genomen in deze vraag dan had je hem überhaupt niet gesteld. Maar omdat het nu op dit moment niet goed loopt wordt er meteen naar de trainer gekeken.

12 november 2023 om 09:46

PSVER,

Kijk je wel is United? Hoe kan ten Hag bijv rashford beter maken als die in deze 1.5 jaar Max 6 maanden top was? Die is zo inconsistent als het maar kan zijn. Die periodes heeft hij veel vaker gehad. Heeft vrij weinig te maken met Ten Hag.

Maguire en Lindelof hebben gewoon een niveau gehaald van eerder. Dat ligt ook niet bepaald aan ten Hag.

Garnacho heeft dit seizoen 14 wedstrijden gespeeld (PL en CL) 0 G/A. En mist ontzettend veel kansen. Waarin heeft die zich ontwikkeld?

12 november 2023 om 11:15

@psver Hij heeft Rashford helemaal niet beter gemaakt. Sprookje van vorig jaar dat nu toch wel duidelijk is doorgeprikt. Overigens vind ik Rashford ook niet in vorm nog steeds Uniteds gevaarlijkste speler.

12 november 2023 om 10:23

We hebben het niet over Newcastle. United heeft een selectiewaarde van 877m en staat daarmee gelijk met Liverpool. Daarnaast heeft United netto het meeste geld uitgegeven van alle clubs over de afgelopen 10 jaar. Die horen mee te doen om de titel en vechten momenteel elke wedstrijd om net aan te winnen en hebben behoorlijk wat geluk gehad hier en daar. United heeft een doelsdo van -3

12 november 2023 om 11:09

Als ik me echt verveel ga ik het toch es precies uitzoeken maar deze stat mag best genuanceerd worden.

Even heel snel gekeken en 25 gewonnen met 1 goal verschil, 8 gelijk. Vaak de beslissende goal ook nog in de laatste fase vd wedstrijd of zelfs in de extra tijd. Alleen in de FA, EFL (hele gunstige lotingen) en Europa league ruimere overwinning. Maar in de CL ook weer totaal niet.

Al met al is het grootste deel van de wedstrijden ook vorige jaar bijelkaar geschraapt en had t dubbeltje in behoorlijk wat gevallen ook de andere kant op kunnen vallen.

Overigens vind ik t argument dat ten Hag maar moet blijven omdat het niets zou oplossen belachelijk.

Het is bijzonder. In Engeland waren de kranten niet mild voor hem. Ook mag je best kijken naar de selectie. En wellicht dat Anthony tegenvalt voor ze die hij heeft meegenomen.

Maar de beste start onder zijn regime is ook wat. Als je de kranten mocht geloven was het allemaal zeer slecht. De stats bewijzen toch iets anders.

Daarmee is het dan natuurlijk niet goed. Maar hopelijk kan hij de kar alsnog trekken en alles op rails krijgen.

12 november 2023 om 08:49

Die stats tonen ook aan dat hij nauwelijks punten pakt tegen topclubs en daarnaast hangt dit seizoen aaneen van moeizame overwinningen tegen clubs uit het rechterrijtje. En het voetbal trekt al 1,5 seizoen op niets.

Maar hij natuurlijk amper 400 miljoen mogen uitgeven…

Mooi die stats maar die verbloemen vooral heel wat mindere feiten.

Dit komt toch enigszins onverwachts. Vorig jaar redelijk seizoen gehad, dit seizoen gaat 't maar erg moeizaam. Blijkbaar toch het negatieve sentiment waardoor je soms het idee krijgt dat het best slecht gaat daar, maar dit is toch wel een bijzondere statistiek.

11 november 2023 om 22:44

Ja dit komt inderdaad heel vreemd en bijna ongeloofwaardig over. Het is dat ik geen zin heb om mijn zaterdagavond te spenderen om dit na te lopen of het wel écht klopt 😂

12 november 2023 om 08:34

Hmm als je selecties gaat vergelijken is de selecite van Man U gewoon matig.

Alleen omdat het Man U is verwacht iedereen altijd ieder seizoen dat ze om de titel strijden. Dit stamt nog steeds uit de tijd van Ferguson.

Kan dit komen omdat ze best wel wat wedstrijden tegen C-clubs hebben gespeeld in de beker en de UEFA-cup?
Waar ze vroegen structureel Champions League speelden?

Desalniettemin; onverwachte statistiek, maar wel knap.

12 november 2023 om 00:00

Nee want het gaat over 50 competitieduels😉

Zozo. Wat een mijlpaal weer voor Erik en united. Het kan gewoon niet op daar. Wekelijks het publiek op de banken.

Je moet ten Hag gewoon laten zitten denk niet als iemand anders is die beter gaat doen dan Erik maar wel slecht ingekocht van zomer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren