Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enorme ontlading bij Besiktas na winnende goal in blessuretijd tegen Dynamo Kiev

Laatste update:

Besiktas heeft donderdagavond met 2-3 gewonnen van Dynamo Kiev in de eerste wedstrijd van de play-offs voor de Conference League. In de eerste helft kwam Besiktas op voorsprong via Vincent Aboubakar, maar in de tweede helft kwam Dynamo tot twee keer toe langszij. Diep in de blessuretijd sleepten de Turken alsnog de overwinning binnen. De return vindt plaats op 31 augustus in Istanbul.

Bijzonderheden
In de eerste helft kreeg Besiktas een strafschop na hands van Dynamo-verdediger Denys Popos. Aboubakar benutte vervolgens feilloos de penalty: 0-1. In het tweede bedrijf kwam Dynamo langszij via Mykalo Shaparenko: 1-1. De Oekraïners hielden de gelijke stand echter niet lang vol, aangezien luttele minuten later Besiktas alweer op voorsprong kwam. Uit een hoekschop kon verdediger Omar Colley binnenknikken: 1-2.

Ook deze stand bleef niet lang op het scorebord staan, daar enkele momenten na de aftrap Dynamo gelijk maakte via Nazar Voloshyn: 2-2. In de tweede helft bracht de Turkse formatie onder meer Alex Oxlade-Chamberlain en Cenk Tosun in de wedstrijd Beiden wisten het verschil niet te maken, maar ze zagen wel toe hoe hun teamgenoot Bakhtiyar Zaynutdinov in de vierde minuut van de blessuretijd de winnende goal binnenschoot: 2-3.

Dynamo Kiev - Besiktas 2-3
40' 0-1 Vincent Aboubakar (penalty)
60' 1-1 Mykalo Shaparenko (assist: Oleksandr Karavayev)
63' 1-2 Omar Colley (assist: Amir Hadziahmetovic)
65' 2-2 Nazar Voloshyn (assist: Vitaliy Buyalskyi)
90+4' 2-3 Bakhtiyar Zaynutdinov

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Jaaa! Heerlijk dit, ik kan mijn geluk niet op. Qua uitgangspositie scheelt dit een hele hoop in Istanbul, aangezien zij nu moeten. Ben na lange tijd niet zo blij geweest na een goal en ook nog eens een heerlijke binnenkomer voor Rashica en Zaynutdinov. Ik hoop dat we het thuis afmaken natuurlijk en een mooie run kunnen hebben.

24 augustus 2023 om 21:16

Zo blij met de overwinning maar zo bedroefd over het spel. Eerste half uir word je weggespeeld. Je start met een team dat gelijk speelt tegen pendik. Hoe durf je? Die Umut, Onur en mulenka zijn geen voetballers. Afijn blij dat we winnen en goed voor de punten voor het land maar voldoende werk aan de winkel en hoop dat Senol eindelijk eens inziet dat het spel beter en sneller moet. Even nog iets over Gedson… damn. Deze gast heeft drie longen. Beste man van Besiktas.

24 augustus 2023 om 21:23

Ik heb me voorgenomen om extra te genieten dit laatste seizoen van Gedson wang die gaat helaas niet langer blijven. Als hij nog een volle wedstrijd moest spelen deed hij dit ook zonder moeite. Wat een drive, energie en buiten dat ook technisch heel vaardig. Zou me niks verbazen als hij de duurste uitgaande transfer wordt.

24 augustus 2023 om 21:37

Mee eens. Vooral genieten van Gedson nu hij nog bij ons is. Alleen jammer dat we de helft moeten afstaan aan Benfica.

Besiktas op een heerlijke Duitse manier gewonnen, Fener uitgehaald tegen Twente, Gala dat heeft gewonnen en Adana Demir wat knap voorstaat uit bij Genk. Ik voel een Turkse coëfficiëntenfeest!

24 augustus 2023 om 21:14

Mooi om te zien dat voetbalgekkelanden als Turkije goede zaken doen. Zit sowieso positieve vibe in de competitie tov afgelopen jaren. Er komen goede spelers naar Turkije, de top daar is ook inmiddels sterker dan de meeste landen in Europa. Leuk dit en natuurlijk een beetje Nederlandse inbreng met een Kluivert, ziyech of zelfs tadic enzovoort. Altijd mooi om te zien

24 augustus 2023 om 21:17

Bochherief, volledig eens met je stuk. Wel benieuwd naar de Nederlandse inbreng van Kluivert? Mis ik nou iets haha

24 augustus 2023 om 21:19

Trainer adanaspor

24 augustus 2023 om 21:20

Bedankt voor je mooie reactie. Ik ben ook door het dolle heen. Had nooit gedacht dat het zou gebeuren maar na het schandalige seizoen 2020/21 waar we slechts 3100 punten hadden behaald leek bij iedereen de knop om te gaan en het besef te komen dat het niet meer langer zo verder kon. Met als resultaat mooie Europese runs van Galatasaray en daarna Fenerbahce en Sivasspor. Dit seizoen kan het zomaar eens een coëfficiënten record voor Turkije worden met 4 clubs die uit zijn op een succesverhaal.

24 augustus 2023 om 21:21

Haha totaal niet meegekregen. Heel gaaf

24 augustus 2023 om 22:19

zal je zien dat turkije een bonus ticket krijgt als ze zo hoog scoren dat ze top 2 van het seizoen halen zoals NL deed in 2022 (toen nog zonder die regeling voor extra ticket bij top 2)

24 augustus 2023 om 21:54

Genk wint met 2-1 overigens.

Wat schaam ik me voor zo'n team, je krijgt 3 goals tegen van Kiev waar eentje word afgekeurd. Als ik het niet verkeerd heb gelezen heeft Kiev niet eens een stadion en spelen ze niet in de competitie vanwege de oorlog, anc moet zosnel mogelijk ontslag nemen want dit gaat zo niet.

24 augustus 2023 om 21:54

Sinds februari geen wedstrijd verloren, elke wedstrijd tot nu toe gewonnen dit seizoen en vandaag knap uit gewonnen bij Kiev en jij zegt dit?

Tuurlijk kan het nog beter maar dit soort reacties snap ik niet..

Nieuwe spelers moeten nog ingepast worden dus een beetje geduld renktas.

24 augustus 2023 om 22:00

Al een paar wedstrijden hebben we best veel geluk, dit kan niet zo doorgaan, we hebben geduld maar tot hoever?

24 augustus 2023 om 22:11

Lees eens wat ik schrijf bro.. sinds de komst van Senol Gunes draaien we gewoon heel goed met beperkte middelen We hebben met Rashica, Rebic en Oxlade een laar goede spelers die nog ingepast moeten worden en als we nog een 10 en een goede stopper halen hebben we gewoon een sterke selectie.En met Senol Gunes aan het roer spelen we zowiezo voor de titel check zijn stats maar eens..

Turkije doet het goed. Nu alleen nog adana demirspor en op jacht naar de top 8

Turkse clubs lopen 3/3 en Adana Demirspor staat nu 0-1 voor uit tegen Genk. Ik maak dit echt voor het eerst mee haha, super trots.

24 augustus 2023 om 21:17

Pff, hoop dat we zo doorgaan, kunnen we eindelijk weer wat betekenen in Europa

24 augustus 2023 om 21:26

Is toch geweldig! Hopelijk bereiken ze allemaal de groepsfase

24 augustus 2023 om 22:13

Ja dit gebeurt niet vaak idd, en vandaag gewoon tegen sterke tegenstanders

Je ziet gewoon dat we nog verre van ingespeeld zijn. Veel spelers erbij, maar te laat en niet in vorm. Hopelijk keert Ghezzal snel terug zodat je met Rebic, Rashica en Ghezzal kan rouleren, want Muleka en Onur op de wings komt me de strot uit.

We hebben goed gekeken naar Galatasaray gisteren zo te zien. Qua veldspel was Kiev sterker maar het ontbreekt hun aan kwaliteit, net zoals het geval was bij Molde. We moeten wachten tot Cenk, Rebic, Onana en Oxlade fit geraken, tot dan wordt het vallen en opstaan, vooral in de tweede helft van de wedstrijden.

Gefeliciteerd BJK fans. Hoop dat jullie dit volgende week voortzetten. Was een goede week voor het Turkse voetbal iig.

Lekker hoor ik zweer ik balde mij vuisten toen ik na af en toe op Livescore te kijken opeens de 2-3 zag !! We gaan heerlijk

Heerlijke uit overwinning natuurlijk maar nog veel verbeterpunten.We zijn al ongeslagen sinds Februari maar toch zijn er veel fans die lopen te klagen mede door invloed van (social) media. We hebben elke game in Europa al gewonnen dit seizoen en de nieuwe transfers moeten nog ingepast worden..De wedstrijd:1e en 2e helft waren identiek: Kiev in het 1e half uur de betere ploeg en wij die het daarna overnamen. Waar we in de eerste helft geen enkele kans weggaven deden we dat in de 2e helft wel en dat kwam vooral door het uitvallen van Masuaku. Onze linkerkant was zwak. Positieve punten: Colley beest in de lucht, Rashica weer goed ingevallen en die Zaynutdinov wordt de verrassing van dit seizoen.P.s: Is die Gedson wel een mens?

Lekker adelaars! Gefeliciteerd. Türkiye is goed bezig. Doorzetten allemaal. We moeten echt zien te klimmen naar plek 8.

Voor het eerst na jaren zie ik weer dat Turkse supporters elkaar geluk wensen en kijken naar het totaalplaatje. Ik hoop dat dit trend zich doorzet en 4/4 van de teams zich plaatsen.

Besiktas speelde matig in mijn ogen. Veld was niet goed, veel spanning bij spelers en concentratie problemen. Vooral na elke doelpunt was er paniek. Dit gaf Dinamo Kiev vrijheid. Heel veel respect trouwens voor alle teams uit Oekraine. Spelen buiten je vertrouwde land en stadion en dan nog nipt verliezen zal niet fijn zijn. ALS het in Kiev was gespeeld had Besiktas verloren waarschijnlijk met al het druk vanuit de harde kern van Dinamo Kiev.

Hoop dat tijdens de return Carsi druk kan uit oefenen op een positieve manier.

Fenerbahce petje af, twijfelde tijdens loting maar het gaat hun met gemak af zo te zien. Er zit een hele andere sfeer in het team nu met Tadic, Szymanski en Dzeko erbij zijn. Ze zullen nog beter en effectiever worden waarschijnlijk.

Adana Demirspor, gestreden maar net niet. Merkte dat de scheidsrechter het nogal fel liet gaan. Werd na een tijdje schoppen en trappen. Denk dat in Adana het wel opgelost wordt. Speciaal nog aandacht aan Yusuf Sari. Deze mannetje kan voetballen zeg...

Al met al fijn om te zien dat er een opwaartse trend is ingezet.

25 augustus 2023 om 09:50

In een kolkend Adana gaan we de klus gewoon klaren joh. De belgen gaan niet weten wat ze overkomt wanneer Murat Baskan gaat schieten op de zon omdat zijn spelers te veel zweten erdoor.

25 augustus 2023 om 15:14

De enige reden waarom Adana gisteren chokete was Ertem Sener. Bijna elke match die die vent becommentariëert wordt verloren door Turkse clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren