Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tienkoppig Besiktas geeft 2-0 voorsprong in slotfase helemaal weg: 2-3

Laatste update:

Besiktas heeft een haast ongelooflijke nederlaag geleden in de Conference League. Vincent Aboubakar leek zijn ploeg met een dubbelslag naar een overwinning te leiden, maar in het laatste half uur ging het helemaal mis. Valentin Rosier pakte na een uur spelen zijn tweede gele kaart, al leek dat de De Zwarte Adelaars niet te deren. In de laatste tien minuten scoorde Lugano echter drie (!) keer, waardoor de Turkse toeschouwers gedesillusioneerd achterbleven: 2-3. Besiktas heeft één punt verzameld in Groep D, terwijl Lugano er nu vier heeft.

Senol Günes moest het stellen zonder de geblesseerde sterkhouder Gedson Fernandes, waardoor het middenveld bestond uit Alex-Oxlade Chamberlain, Salih Uçan en Amir Hadziahmetovic. In de spits werd Aboubakar geflankeerd door Rachid Ghezzal (rechts) en Cenk Tosun (links). Onder meer voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica moest het doen met een plek op de bank.

Ondanks de duidelijke favorietenrol voor Besiktas was Lugano de eerste ploeg die gevaarlijk werd. Zan Celar zag zijn schot echter net naast gaan. Besiktas gaf in de openingsfase niet thuis en kwam in eerste instantie niet verder dan een gekraakt schot van Aboubakar.

Besiktas had het lastig en moest toestaan dat Celar een nieuwe poging kon wagen. Dit keer ging zijn schot hoog over. Ruim vijf minuten voor rust pakte de ploeg uit Istanbul alsnog de leiding. Een voorzet van Ghezzal kwam terecht bij Aboubakar, die met een fraaie duikkopbal doel trof: 1-0.

Enkele minuten later ging Ghezzal neer in de zestien, maar een penalty leverde dat ondanks de nodige protesten niet op. Op slag van rust kreeg Jonathan Sabbatini nog een goede kopkans. Hij zag zijn inzet echter over belanden.

Zeven minuten na rust leek het duel gespeeld. Aboubakar pikte de bal op op het middenveld, dribbelde richting doel en vond met links de verre hoek: 2-0. Lugano speelde een prima wedstrijd en na de tweede gele kaart voor Rosier ging het mis voor de thuisploeg. Ignacio Aliseda schoot allereerst prima binnen vanaf een meter of veertien en vijf minuten later werd het 2-2. Shkelqim Vladi schoot van dichtbij binnen.

Het kon nóg erger voor Besiktas, zo bleek in de 90ste minuut. Eric Bailly poogde een harde poging weg te koppen, maar zag de bal in zijn eigen net belanden. Besiktas had daarna nog zes minuten aan extra tijd om een gelijkmaker te forceren, maar de Zwitsers hielden vol en completeerden de stunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Schandalig. Meer kan ik niet zeggen. Ook met 10 man mag je niet een voorsprong van 2-0 weggeven in slechts 10 minuten.

5 oktober 2023 om 20:52

Helemaal mee eens. Zonde van de punten voor TR. Als je van een met alle respect laagvlieger in de poule thuis niet kan winnen als BJK zijnde hoe moet het tegen sterkere tegenstanders.

In een jaar waarin we Europees zo goed spelen, haal je zo een dramatisch resultaat. Hoe haal je het ook in je hoofd om als supporter bij zo een wedstrijd Gala en Mehmet Buyukeksi uit te schelden in plaats van je team te supporten? Jammer. Aboubakar, Gedson en Amir zijn echt de enige goede spelers van Besiktas, de rest is niveautje Cambuur. Gelukkig gaat Fener zometeen wel winnen en kunnen we een beetje de coëfficiënten onderhouden.

5 oktober 2023 om 20:53

Mehmet Buyukeksi begrijp ik volledig. Ze schelden ook het bestuur van Besiktas uit ga maar naar het youtube kanaal van Firat Gunayer live vanuit het stadion

5 oktober 2023 om 20:54

Denk niet dat het veel had uitgemaakt als ze Gala en Buyukeksi niet hadden uitgescholden. Deze spelersgroep gaat niet opeens harder rennen of beter spelen als het publiek ze support.

5 oktober 2023 om 22:35

Besiktas heeft tot nu toe geen enkele goede wedstrijd gespeeld als je het mij vraagt. BJK is dit jaar ook geen team waarvan je iets moet verwachten, helaas. Maar laten we eerlijk zijn, GS speelt tegen Zalgris en Molde schandalig slecht. Die beide teams verliezen ook hun wedstrijden fors na de wedstrijden tegen GS tegen nietszeggende tegenstanders. Wat ik daarmee probeer te zeggen is dat die teams ook geen niveau hadden. Het verschil is natuurlijk dat GS die wedstrijden wint/gelijk speelt, terwijl het dramatisch speelt. Maar om nou ineens te doen alsof GS de pannen van het dak speelt lijkt me vooral misplaatste grootdoenerij. Na de eerste helft tegen United was een 3-0 tussenstand niet gek geweest. Daarna doet United alles fout wat het fout kan doen en win je lukraak 2-3. Meer geluk dan wijsheid als je eerlijk bent.

5 oktober 2023 om 23:14

Kijk alleen naar wanneer we tegen Zalgiris en Molde hebben gespeeld, weken voordat het seizoen begon. Dan is het normaal dat je nog even op elkaar moet inspelen. We zitten nu in week 9 ofzo en Besiktas speelt nog steeds even slecht.

6 oktober 2023 om 09:27

Het grote probleem van Besiktas is toch Senol die langzaamaan seniel begint te worden. Net zoals Terim in zijn laatste periode. Imo heeft Besiktas echt wel meer dan genoeg kwaliteit in de selectie. Spelers als Rebic en Rashica op de bank houden voor een halfdooie Ghezzal en Cenk, begrijp ik niet.

Besiktas verdiend geen kampioenschap en geen overleving in de Conference League. Als Senol Gunes en het bestuur niet gaat opstappen ga ik dit jaar geen wedstrijden meer kijken. Ik schaam me helemaal kapot en ben er helemaal klaar mee. Schaam je kapot Besiktas, schaam je kapot.

5 oktober 2023 om 21:43

Kampioen worden ze sowieso niet. Of had je daar serieus nog hoop op? Fener (hopelijk) en anders wordt het Gala. Andere smaken zijn er dit jaar niet.

hahahahahahha heb hier echt geen woorden voor.

Ik moest echt 100x kijken of alleen rosier rood kreeg. Hoe durf je met 10 man zo te voetballen dat elke aanval van de tegenstander bijna een 100% kan is?

Senol en het bestuur. Ik ga geen woorden meer aan jullie vuil maken. Pak je koffers en ga gewoon weg simpel.

Besiktas stik voorzichtig hé? Man man man kansloos gewoom dat je thuis een 2-0 weggeeft aan een team als lugano. Ik zie trrabzonspor en adana demirspor dit jaar zelfs hoger eindigen dan dit choker team.en dan moet de Afrika cup nog komen waardoor ze helft van selectie missen. Man ma man dit kan toch niet zo?

Besiktas. Het AZ van Turkije.

5 oktober 2023 om 20:56

Geloof me AZ zou echt niet verliezen van Luga.

5 oktober 2023 om 20:59

Dit is oprecht een belediging jegens AZ.

5 oktober 2023 om 21:03

Ga je mond spoelen, je beledigt AZ! Speelt AZ elk jaar voor de landstitel?

5 oktober 2023 om 21:47

Niet overdrijven boys, AZ verloor na een 3-0 voorsprong tegen de nummer 10 van Bosnie, kwa historie zijn AZ en Besiktas uiteraard wel gelijkwaardig

Besiktas hoe krijg je dit voor elkaar man. Binnen 9 minuten 3 goals tegen krijgen.

Hoe krijg je dit nou voor elkaar? Je hebt een zwakke tegenstander en speelt thuis. De tegenstander heeft moeite met mikken op het doel. Je hoort dit geblinddoekt te winnen! Zelfs met 10 man. Daar gaan onze punten voor Turkije.

Dit is wel heftig.. Jammer voor de turkse punten, Adana kon beter doorgaan..

5 oktober 2023 om 20:54

Jaa helaas

Wanneer Besiktas 2-0 achter staat kun je 1000% je tv uitdoen.

Echt respect voor Lugano en hun trainer die ballen toont 5 keer wisselt en de wedstrijd omdraait. Waar onze trainer onze voetballende spelers eruit haalt en denkt een 2-0 voorsprong te kunnen verdedigen.

Het leek net alsof we met 6 man speelden.

Verdiend gewonnen door Lugano, ook toen het 11 tegen 11 was waren zij de beter voetballende ploeg. Wij rekenen op de individuele klasse van onze 'sterspelers'. De rode kaart van Rosier zal waarschijnlijk als excuus worden gebruikt, maar dit is niet de eerste keer dat we met 10 man komen te staan. Totaal geen idee, voor en na de rode kaart. Ingestudeerde wissels waardoor we nog slechter waren dan daarvoor. Ik weet niet waar we al maanden op trainen want ik zie het niet. Zoveelste tegendoelpunt uit standaardsituaties, bij de 2-2 staan er volgens mij 3 of 4 spelers van Lugano vogelvrij in de zestien. Het idee was volgens mij om te verdedigen maar dat kunnen we dus niet. Op de counter spelen kunnen we ook niet want we missen de spelers met tempo en dynamiek. De spelers die wel fit zijn beginnen telkens op de bank want de niet-fitte 'sterspelers' moeten fit raken. We zijn het seizoen begonnen met de finale als doel (geen idee op basis waarvan we onszelf zo hoog inschatten), maar zelfs uit de groep komen wordt heel lastig.

5 oktober 2023 om 20:54

Het lijkt alsof elke speler lijm aan zijn voet heeft of de bal simpel weg niet wilt passen. Onur bulut die een 4-2 aanval verprutst.

Ik snap oprecht niet waar ze mee bezig zijn. Senol moet per vanavond opstappen.

Ik heb in tijden niet zo'n schandalige Besiktas gezien.

5 oktober 2023 om 21:14

Dat is allemaal veel te makkelijk roepen. Een trainer ontslaan terwijl er een belangrijke wedstrijd op komst is, is geen verstandige zet. Besiktas speelt niet de aankomende, maar de wedstrijd daarna uit in de Arena tegen Galatasaray. Dan is het toch nooit verstandig om nu nog je trainer weg te sturen!

5 oktober 2023 om 21:15

Ik denk niet dat een trainerswissel op dit moment veel zou uitmaken. Deze selectie is niet fit en dat wist iedereen al. In de tweede seizoenshelft zal dat anders zijn, net zoals vorig seizoen. Toen werd Senol uitgemaakt voor tovenaar maar het WK kwam ertussen en de niet-fitte spelers hadden er al meerdere wedstrijden op zitten. Na het WK hadden we een fitte selectie.

Inmiddels weten we dat Besiktas de zwarte schaap van Turkije in Europa is. Schande na schande. Nu met een nederlaag tegen een club waarvan Turken ongetwijfeld alleen aan de ex Fener speler denken.

Hier kunnen Galatasaray en Fener nooit tegenop voetballen met alle behaalde punten. Alle punten worden namelijk ook gedeeld met Besiktas.

Gefeliciteerd alle Lugano fans (bestaan die uberhaupt?), dikverdiende overwinning.

Droevig hoe je een gewonnen wedstrijd zo uit handen geeft na een domme 2e geel..

Dit ziet er niet goed uit voor dit seizoen

5 oktober 2023 om 21:54

Maak je geen zorgen, Senol Gunes gaat jullie redden!

6 oktober 2023 om 02:07

Heerlijk lugano!

In eigen huis 3 doelpunten om je oren krijgen tegen de nummer 3 van Zwitserland is echt te schandalig voor woorden. Wat een wanvertoning ook als je kijkt naar de schotenverhouding:
22 voor FC Lugano, en 5 voor Besiktas in eigen huis(!)

Ben in ieder geval blij dat jullie Rashica van ons hebben overgenomen, want tenminste verdedigt hij wel mee!!!

Het gaat momenteel helemaal los in het stadion. Zn 10k fans blijven in het stadion totdat Senol Gunes het veld op komt. Werd tijd Carsi

5 oktober 2023 om 21:09

Komt die het veld op met zijn koffers om de fans uit te zwaaien?

Senol als je nog een beetje eer hebt, stap je vanavond gewoon op.

Waarom willen onze spelers niet aanvallen? Alles gaat breed of terug. Opendraaien kennen ze niet en op tijd passen ook niet. Hoe verwacht je dan dat je als ploeg zijnde kansen creëert?

De fans verdienen dit niet. We hebben slechte tijden meegemaakt maar toen was er nog passie en strijdlust.

Te schandalig voor woorden dit.

Ow dit is zo jammer zeg, onnodig verliezen waardoor er geen punten voor Turkije behaald worden. En Aboubakar scoort zo mooi 2 doelpunten maar helaas voor niets. Echt jammer dit.

Heel jammer dit. Ik had toch gehoopt op een 3/3 voor de Turkse clubs.

Besiktas mist naar mijn mening kwaliteit in de ploeg. Buiten kwalitatieve spelers zijn ze ook totaal niet fit (idem voor Galatasaray maar die hebben wel kwaliteit in de ploeg).

Zonde dat ze deze wedstrijd toch nog weggeven.

5 oktober 2023 om 21:41

Een van de weinigen die een realistische analyse geeft ipv een opportunistische reactie zonder enige onderbouwing.

Respect

5 oktober 2023 om 21:46

Alsof jij altijd genuanceerd en objectief reageert wanneer één van ons minder presteert? Daarnaast, wat valt hier te analyseren? Schandalige vertoning om thuis 3x te vissen in je eigen net tegen dit soort clubs. Bah, bah en bah.

5 oktober 2023 om 21:56

Hij heeft letterlijk alle schuld op de rode kaart van Rosier geschoven, 0 onderbouwing in zijn reactie over de wedstrijd, nu spreekt hij andere aan dat zij geen onderbouwing hebben. Koekoek.

Tegen Brugge zag je al dat het niets was en met een cadeautje in verpakking hebben ze gelijk gespeeld en nu tonen ze het weer

Gewoon geen woorden voor. Enige positivie is dat ze buyukeksi lekker hebbe uitgescholden wat deze ook verdiend voor de rest is dit gewoon schandalig.

Dit is wat je krijgt als je blijft doorgaan met senol. Als het even niet lekker loopt. Valt alles als een kaartenhuis in elkaar. Senol is een waardeloze trainer en het bestuur is kansloos. Rode kaart was/is geen excuus voor deze resultaat. Echt om te janken, hoe deze vlub door zulk soort prutsers wordt geleid.

Bestuur rot lekker op na deze wedstrijd, dat is het enige positieve.

Ik stond op een trainingsveld in Brabant, ik kon de wedstrijd niet bekijken. Ik open Facebook, zie dat ze van 2-0 naar 2-3 zijn gegaan en dat er een Besiktas supporter op het dak van het stadion zit en weigert het stadion te verlaten met tien duizend anderen.

Senol Gunes en/of ANC moeten het veld ruimen. Geen idee wie minder sympathiek is dan de ander. Besiktas is Gedson en nu Gedson er niet is, is er ook geen Besiktas. Zonde.

Heerlijk het is gegund aan Luganooo! Vamossssss

Besiktas heeft dit jaar ongelooflijk veel antipathie bij mij opgewekt, desondanks juichte ik hun wedstrijden in Europa toe. Maar na die scheldwoorden richting GS ben ik wel een beetje klaar met deze club. Stiekem hoopte ik in de tweede helft ook dat ze zouden verliezen en lo and behold! Ze verliezen ook nog echt! Had ik maar iets anders gewenst haha.

6 oktober 2023 om 12:06

Precies met je eens. Heb ook altijd Turkse clubs in Europa gesteund. gisteren voor het eerst x niet.
Ik heb al een sinds een paar maanden haat gekregen tegen Besiktas. Vooral door hun uitspraken over de aardbeving wat een schande was dat! Senol Gunes ook ontslag genomen. Echt lekker voor hem zijn uitspraken tegen over Hatayspor zal ik nooit meer vergeten.

6 oktober 2023 om 12:47

Inderdaad. Zowel Cebi als Senol hebben schandalige uitspraken gemaakt. Stelletje harteloze huilebalken. Senol is al inmiddels opgedonderd, nu nog die Cebi.

Schrijnend, want Lugano stelt ook geen ruk voor.

Besiktas is zo slecht enigste voor wie ik t zielig vindt is aboubakar en fernandes derest is echt zo slecht. Als je niet van lugano kan winnen na een 2-0 voorsprong ik heb de wedstrijd gezien en ze creerde echt heel weinig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren