Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray weet stadsderby tegen dapper Besiktas in slotfase te beslissen

Laatste update:

Galatasaray heeft een zwaarbevochten overwinning weten te boeken op stadsgenoot Besiktas. Na een uiterst boeiende wedstrijd stond er 2-1 op het scorebord. Galatasaray pakte de voorsprong via Mauro Icardi en nadat Besiktas-doelman Mert Günok rood kreeg, leek het duel gespeeld. De bezoekers gaven echter niet op en kwamen na rust op gelijke hoogte via Alex Oxlade-Chamberlain. Tien minuten voor tijd pakte Galatasaray alsnog de voorsprong via andermaal Icardi, die een strafschop benutte. Cim Bom neemt de koppositie zodoende weer (tijdelijk) over van Fenerbahçe, dat nog wel in actie moet komen. Besiktas blijft vierde staan.

Er waren geen verrassingen waar te nemen in de opstelling van Galatasaray. De basisplaats van Davinson Sánchez mocht nog enigszins opvallend genoemd worden, gezien zijn zware interlandperiode in Zuid-Amerika. Hakim Ziyech moest nog altijd geblesseerd toekijken; Icardi was vanzelfsprekend de spits van dienst. Besiktas-trainer Burak Yilmaz had een basisplaats in huis voor Milot Rashica, die vorig seizoen nog uitkwam voor Galatasaray. Net als Cim Bom beschikt ook Besiktas over een topspits: Vincent Aboubakar. De Kameroener moest in de punt van de aanval voor de treffers van de bezoekers zorgen.

Galatasaray pakte het initiatief in de beginfase. De eerste serieuze kans was niet voor Icardi, maar Angeliño. De voormalig PSV'er werd vogelvrij aangespeeld in de zestien en deed zijn schot door de benen van goalie Mert Günok belanden. Op de doellijn was Omar Colley de reddende engel voor de bezoekers door de bal net voor de doellijn weg te koppen. Besiktas werd hier en daar dreigend via aanvallen over links. Zo moest Aboubakar net zijn meerdere erkennen in twee verdedigers en belandde een voorzet van Bakhtiyor Zaynutdinov tegen de bovenkant van de lat.

Beide ploegen bleven ook in de fase daarna dreigend. Zo verprutste Wilfried Zaha een grote kans door een slechte eerste aanname en kopte Kaan Ayhan in de handen van Günok. Tayfur Bingol kopte onder een vrije trap door van Rachid Ghezzal, die zijn voorzet tegen de paal zag belanden. Kerem Aktürkoglu liet zich ook niet onbetuigd door een volley een meter over het doel van de bezoekers te plaatsen. Het was wachten op een grote kans voor Icardi en die kwam er ook. De Argentijn ontdeed zich van Daniel Amartey, waarna zijn stiftje te zacht bleek om Günok te verrassen. Toch konden de supporters ogenblikken later wel juichen. Günok had een matige trap in huis en nadat ook Colley matig uitverdedigde, punterde Icardi raak: 1-0.

Besiktas was het even kwijt en dat leidde bijna tot de 2-0 van Icardi, die Günok aftroefde en zijn te zachte inzet voor de lijn zag worden weggewerkt. Tot ongeloof van Besiktas kreeg Günok rood van scheidsrechter Halil Meler, die na het zien van de beelden tot die beslissing kwam. Bij de kans van Icardi maakte de goalie licht hands buiten zijn zestienmetergebied, waardoor hij van het veld moest. Ersin Destanoglu was de nieuwe doelman en dat ging ten koste van Rashica. Echt doordrukken deed Galatasaray niet direct, al moest Destanoglu wel in actie komen op een schot van Zaha en een kopbal van Icardi. Besiktas kwam niet verder dan een schotje van Gedson Fernandes.

Ondanks de ondertalsituatie kwam Besiktas na rust prima uit de startblokken. Zo werd het een paar keer gevaarlijk via aanvallen over de rechterkant, waar Ghezzal en Valentin Rosier het de defensie van Galatasaray lastig maakten. De goede bedoelingen van Besiktas leken na een uur de ijskast in te kunnen. Torreira doorzag een dramatische inspeelpass van Destanoglu op Amir Hadziahmetovic. De Bosniër leek Torreira net binnen de zestien te vloeren, maar na het zien van de beelden besloot Meler juist een vrije bal aan Besiktas te geven. Baris Yilmaz leek alsnog voor de 2-0 te zorgen, ware het niet dat zijn poging op aangeven van invaller Dries Mertens de verkeerde kant van de paal scheerde.

Aan de andere kant was het plots gelijk. Rosier zette uitstekend voor en zag invaller Oxlade-Chamberlain binnen prikken: 1-1. Toch kwam het nog goed voor Galatasaray. Mertens plantte een vrije trap op het hoofd van Torreira, die de hand van Hadziahmetovic raakte. Dit keer ontsnapte de verdediger niet aan een strafschop. Wie anders dan Icardi ging achter de bal staan en de sluipschutter vond het net, ondanks dat Destanoglu de bal bijna uit het haalde. Het bleek de genadeklap te zijn. Besiktas bleek niet meer in staat om een tweede verrassende gelijkmaker te produceren. Wel kwam het nog heel dichtbij. Ante Rebic zette voor en sloeg zijn handen voor zijn ogen toen hij zag dat Rosier net niet kon binnentikken.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Rizespor3314613-648
7Kasimpasa3313713-446
8Antalyaspor33111210045
9Alanyaspor33111210-345
10Sivasspor33111210-545
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3310914-639
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3381213-1336
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In plaats van de snelle 2-0 / 3-0 maken en iedereen de rust geven voor Bayern. Kies je er voor, om alsnog de 1-1 te veroorzaken. Met een man minder notabene. We hebben geluk gehad dat er 2 bjk spelers denken dat ze volleybal spelen ipv voetbal.

Na de 2-1 heeft Okan Buruk past gewisseld. Maar de 2-1 viel laat. Ik hoop dat alle spelers fit genoeg zijn om met volle 110% tegen bayern te gaan strijden. We spelen wel thuis dus we willen geen slappe hap zien.

Iemand enig idee hoelang Ziyech nog inactief is? Zijn kwaliteiten worden wel een beetje gemist voor mijn netvlies.

Ondanks de lastige wedstrijd wat we met gemak moesten winnen. Hebben we weer 3 punten erbij! Gefeliciteerd medesupporters.

21 oktober 2023 om 20:12

Hopelijk is de voet van Icardi binnen een uurtje normaal.

We waren al de underdog, gala thuis is net als Besiktas thuis gewoon favoriet, tel daarbij op dat het bij ons totaal niet loopt, ja we moesten in beste doen zijn om te winnen.Maar dan komt minuut 30.. geef je Mert rood en verpest je de hele wedstrijd. Nu vraag ik: wat kan Mert daar doen? Waar moet hij zijn hand laten? Het is notabene Icardi die de bal tegen zijn hand aan tikt, 0,0 reactie vanuit Mert naar de bal.Kom je 1-0 achter door Fjes voetbal, kom je paar x goed weg door kleutervoetbal (pass naar de keeper) maar moet wel even als volgt afsluiten. Als je naar de statistieken zou kijken denk je, Gala heeft kansen gehad phoe, beste mensen op de kans van Angelino na letterlijk 0 100%kansen! Wij idemdito maar goed 60minuten 10 man spelen is al een gedoe. Komen we met strijd op 1-1, heb je weer een kleuter die niet weet waar hij zijn hand moet laten! Anders zag ik ons hier morgen nog niet verliezen.Scheids dacht die rode kaart is wel heel zwaar dus laat ik de penaltymoment van Ghezzal maar negeren.Ga maar even met Rebic op links, Rashica op rechts, ox en gedson op 8 en demir ege op 6 spelen! Doe maar gerust Necip centraal want die er nu staan op Bailly na bakken er ook niks van. Kan je gewoon met Rosier en Masuaku op de backsTip aan GS: vraag maar even of je Ox mag lenen tegen Bayern.

21 oktober 2023 om 20:21

Broer die van Mert was gwn terecht rood. Als Mert de bal niet aanraakt was Icardi hem voorbij en kon hij de bal in legen goal schieten. Bewust of onbewust hij is gwn te laat en komt lomp uit en raakt de bal waardoor de bal naar de zijkant gaat. Goed opletten, anders ging de bal langs Mert

22 oktober 2023 om 00:43

De lijnen van het 16 meter gebied zijn er niet voor niets. Blijf in de 16 en als je er toch buiten komt, zorg ervoor dat je de bal niet met je hand raakt. En vooral niet als je de laatste obstakel bent tussen jouw doel en de tegenstander. Terechte rode kaart. Risico als je buiten je 16 gaat handelen.

Gigantisch slecht gespeeld maar net voor Bayern-thuis is de 3 punten wat telt. Besiktas deed wat het kon met 10 man maar tevergeefs. Als je met Icardi speelt sta je eigenlijk al een halve doelpunt voor bij derby’s, heeft Hagi nu ook ingehaald qua derby-doelpunten. De rest van het team, buiten Davinson, vond ik erg matig. Leek alsof de concentratie niet echt daar was.

Als we hier punten hadden gemorst, was dat volledig aan ons te wijten. Hoeveel kansen heb je nog nodig tegen een Besiktas dat totaal niet in de wedstrijd zit en aanvallend kansloos is

Slecht spel, snel vergeten.

Met tien man hadden we gala nog pijn kunnen doen maar door de voetbalintelligentie van paar kneuzen doe je dat niet. Gala weet mij maar niet te overtuigen. Het tempo is standaard te laag en kunne het spe niet maken. Lijkt meer op reactie voetbal. Domme fouten van onze keepers, zorgen voor het doelpunt en kansen voor Gala.
De scheids was er wel elke keer als de kippen erbij om een overtreding, kaart of strafschop te geven voor gala maar andersom vergat hij even actie te ondernemen.

21 oktober 2023 om 20:23

Scheidsrechter had Tayfur ook bespaard zijn overtreding met gestrekt been tegen de enkels van Torreira werd niet bestraft. Anders had hij ook het veld moeten verlaten met 2 gele kaarten

Ik neem aan dat de spelers de wedstrijd tegen Bayern in de gedachten hadden, want dit was echt een super slechte wedstrijd van Galatasaray. En dat tegen nota bene 10 man. Ongelooflijk. Ik hoop dat Icardi niet is geblesseerd, want op die halve gare Bakambu hoeven we niet te bouwen.

Zaha is ook een teleurstelling. Buiten de United wedstrijd heeft hij nog niets laten zien. Dan heb ik liever Kerem op links. In de winterstop hebben we echt een creatieve aanvallende middenvelder nodig. Dit systeem van Okan smeekt daar om.

21 oktober 2023 om 21:01

Nu doe je Zaha tekort. Door Angelino wordt hij niet gevoed met pasjes en ook maakt Angelino geen een-tweetjes met hem. De meeste ballen kreeg Zaha van andere spelers dan Angelino, die waa echt de zwakke schakel.

21 oktober 2023 om 22:34

Ja, dat zal wel zo zijn. Maar de keren dat Zaha wel de bal kreeg deed hij er heel weinig nuttigs mee. Abdelkader Keita had meer impact voor ons dan Zaha en dat kan niet. Zaha moet gewoon beter worden. Mijn geduld begint op te raken.

21 oktober 2023 om 23:34

Wat was Angelino slecht man. Hij heeft mij mateloos geïrriteerd vandaag. 1e helft konie terugleggen op Zaha, stondie 1 op 1 met de keeper. Wat doetie, alleen gaan en schieten vanuit een onmogelijke hoek.

Vervolgens, in de tweede helft schoot hij onnodig van 30 meter oo goal, terwijl op links iemand van GS helemaal vrij stond. Gek genoeg, na die schot komt de goal meteen. Bjk startte meteen een tegenaanval op. Angelino die weer totaal onnodig een tackle inzet, waardoor Rosier makkelijk door kon lopen. Als je meeloopt is er niks aan de hand. Dit allemaal gebeurde in 1 min. Onnodige schot, vervolgens slechte timing met de tackle bam 1-1.

We hebben geluk dat we (terechte) penalty kregen. Anders hadden we geen 2e gemaakt denk ik.

22 oktober 2023 om 00:17

GS heeft al een creatieve AM gehaald namelijk Ziyech.

Weet je, ik ben een vrij geduldig persoon. Ik kan met alles leven en accepteren, had Besiktas de tweede geprikt en gewonnen had ik er mee kunnen leven. Gala was gewoon ongelooflijk slecht.

Het punt dat ik me gewoon niet overheen kan zetten is Bakambu. Ik kan mijn ogen maar niet geloven. Dit kan gewoon niet dezelfde Bakambu zijn die we kennen van Bursaspor of de Bakambu die er op los scoorde in Spanje. Is dit een verloren broertje? De beste man voegt letterlijk niets toe, absoluut 0.0 inbreng en blijft ieder ‘potentieel’ aanval verprutsen.

Enfin, Besiktas verdiende hier minimaal een punt. Tot en met de rode kaart speelde Gala heerlijk aanvallend voetbal. Vervolgens ging alles, voor beide ploegen bergafwaarts. Hulde aan Burak die gewoon aanvallend begon aan de tweede helft ondanks een man minder.

Man man man tegen 10 man zo bang voetballen!!???

Schaam je GS. Ik ben gwn niet tevreden. Als BJK hier had gewonnen, wat zomaar kon gebeuren, had niemand wat kunnen zeggen. Beetje de tegenstander niet serieus nemen omdat ze met 10 man staan. Ook al speel je di.dag CL. GS had BJK moeten straffen en de wedstrijd eerder beslissen.

Rosier, wat heeft hij een puike pot gespeeld. Onze Agneliño mag van mij weg. Wat een prutser. Eerst de bal niet geven aan Zaha (1e helft). Vervolgens onnodige van 30m op goal schieten terwijl links een speler helemaal vrij stond. En daaruit een goal tegenkrijgen, waar wederon Angelino onnodig een tackle inzet. Drama!

Van mij apart scoort iedereen een magere 6, Icardi uitzondering. Zelfs Boey die slap was deze wedstrijd gwn Oxlade vrij laten en niet meelopen, bij de goal van BJK.

Een goede opwarmer voor het echte werk van dinsdag: Bayern Munchen.

Met King Burak aan het roer gaat het ongetwijfeld nog wel verbeteren bij Bjk. Dan kunnen Burak en Arda solliciteren naar Okans functie als Okan weg wordt gekaapt door een Premier League club.

Wedstrijd was verder saai. Galatasaray wilde niet ivm krachten sparen, Besiktas kon gewoon niet. Al met al een doorsnee overwinning.

21 oktober 2023 om 20:24

Minder gebruiken van dat spul

21 oktober 2023 om 20:31

Gala wilde niet? Gala kon gewoon niet. Ze pakken de punten maar ben totaal niet onder de indruk van hun spel. En dat met zo een selectie (voor Turkse begrippen).

Moet gs wat voorstellen? Winnen letterlijk omdat bjk de boel saboteerd.

Je had hier makkelijk de 3 punten kunnen pakken. Door amateuristische fouten geef je het weg en maak je straks een gat van 11 punten zonde.

21 oktober 2023 om 20:35

Huilie huilie. Galatasaray zou hoe dan ook gewonnen hebben. Ze waren veel beter. Met spelers als Bingol en Colly ga je net niks winnen. Bye!

Heel erg matig dit. Het is dat BJK het niet kon opbrengen en toch paar individuele fouten maakten, anders was het wss anders afgelopen hier. We missen toch wel een type Ziyech nu. Zaha speelt nog steeds te matig, Tete is te matig. Tegen Bayern word dit keihard afgestraft. Maar goed snel vergeten.

Ik vond trouwens Oxlade Chamberlain wel heel erg goed invallen, enig idee waarom hij op de bank zit ?

Mooie wedstrijd was het. Yonetim heeft er een potje van gemaakt, want de verdediging was zo lek als een mandje en een paar keer goed weggekomen door de VAR. Helaas door Amir de wedstrijd uit handen gegeven.

Misschien moet BJK niet gaan denken dat ze de ManCity van Turkije zijn en iets minder gaan opbouwen van achteren. Bij de eerste lange bal van de keeper kwam ook de 1-1. Al was dit wel een grote inschattingsfout van Angelino.

Als wij zo ook tegen Bayern gaan voetballen ben ik bang dat het een afstraffing gaat worden. Hoe vaak heeft Kerem de bal verloren heeft iemand het bijgehouden ? Hoop dat hij dinsdag op de bank begint en we starten met Icardi, Mertens, Zaha en Tete. Ziyech verwacht ik helaas dat hij niet gaat spelen dinsdag.

Gs wint deze wedstrijd met bizar veel geluk tegen een Besiktas zonder coach en 70 min met 10 man..De rode kaart en penalty waren uiteindelijk terecht volgens de regels maar die Halil Meler leek er zowiezo op gebrand om een pingel te geven aan Gs. Ondanks alle pech en een man minder hebben onze jongens er alles aan gedaan om er een wedstrijd van te maken en waren ze gelijkwaardig aan GS maar alles zat tegen..

21 oktober 2023 om 20:37

Eerlijk van je dat je de beslissingen terecht vond. Ik vond ook oprecht dat BJK heeft gestreden maar jullie hadden hier ook met 9 man kunnen staan. Waarom die schop van Ghezzal geen penal was en Amir geen 2e gele kaart kreeg is me nog een raadsel.

21 oktober 2023 om 21:12

Omdat de scheidsrechters in Turkije onberekenbaar en onbetrouwbaar zijn bro..De 2 handsballen waaruit rood een penalty werden gegeven waren volgens de regels terecht.. ik vind dit alleen altijd zo belachelijk aangezien er totaal geen opzet in het spel is.. Bij Mert wordt zijn steunarm geraakt en Amir wordt de bal van dichtbij tegen zijn arm gekopt.. Maar goed, Besiktas had meer verdiend maar helaas..

21 oktober 2023 om 23:42

Of je het opzettelijk doet of niet, rood is rood. Je hoeft niet perse iets opzettelijks te doen om rood te krijgen. Mert doet het niet opzettelijk, maar belemmert de bal zodanig met zn hand dat die van richting veranderde. Anders was Icardi de keeper voorbij en konie in lege goal schieten. Ook onopzettelijke acties kunnen voor rode kaart zorgen.

Wat een schandalige vertoning. Velen zullen wellicht niet akkoord gaan met mij, maar Torreira begint stilaan een zwakke schakel te worden in deze ploeg. Voetballend echt veel te weinig. Tikje breed, tikje terug en dat meestal ook nog na 10 seconden wachten. Brengt ook gewoon echt geen rust aan de bal in mijn ogen. Was op Old Trafford ook de enige die door de mand viel. Ik snap waarom Uruguay hem niet oproept.

Ook de supporters waren alweer schandalig vandaag (buiten Ultraslan en hun magnifieke tifo). Na de 1-1 was het tot de 2-1 gewoon muisstil. Dit was tegen Molde en Kopenhagen ook zo. Ligt zuiver aan de dure ticketprijzen, waardoor alleen rijke bobo's afkomen. In uitwedstrijden zitten er tenminste 'echte' supporters van ons.

Een wedstrijd om snel te vergeten! De punten zijn binnen ja, maar het spel? Vooral tot het doelpunt van Besiktas. Angelino kan zijn man niet stoppen en daaruit volgt de goal. Maar deze Angelino kan Zaha ook niet voeden met pasjes en ook gaat hij zelf niet vaak genoeg naar voren. Voor mij is Angelino echt de zwakke schakel. Nu bidden dat ze goed genoeg gemotiveerd zijn tegen Bayern.

Allereerst hulde aan UltrAslan, prachtige choreography! Gala doet zich zelf te kort vandaag. Bij 2-0 was het afgelopen maar die goal werd niet gemaakt, hierdoor maak je het lastig voor je zelf.
Besiktas had helemaal niks in te brengen, heel matig.
Rood Mert heb ik mijn twijfels over, zijn arm is wel een steun-arm, geen zin om die regels op te zoeken. Maar Icardi had een pingel mogen krijgen door een trap van Ghezzal. Ik vond gala de eerste helft wel sterk spelen, dit geld ook voor Zaha en Tete die beiden mooie acties in huis hadden. Echter beide spelers te vroeg gewisseld. (63e min)

Desalniettemin 3 punten zijn binnen en focussen op Bayern Munchen ( hopelijk met Icardi )

Ohja.. wat gaan we doen met Nelsson ?? Zoals Sanchez nu speelt, gaat hij zijn basisplaats echt niet weggeven. Pfff

21 oktober 2023 om 21:20

Nelsson-Sanchez duo en Apo links. Ben Angelino even zat.

Met een man minder waren we de betere ploeg in de tweede helft, maar in de eerste helft had het ook zomaar 3-0 kunnen worden. De gedachten waren bij Bayern is geen geldige excuus, dit is een derby en de koploper draait een heel sterk seizoen.

Zainutdinov is de all time topscorer van Kazachstan maar wij gebruiken die gozer telkens als linksback. Ik verwacht weinig van dit seizoen. Een plek in de top 4 en een ronde verder in Europa vind ik voldoende.

21 oktober 2023 om 21:34

Denk je nou echt dat er iemand bij Gs was die vandaag al aan de CL dacht?Alleen een leeghoofd beweert zoiets..Gewoon een excuus ipv toe te geven dat Besiktas met 10 man hier had kunnen winnenZaynutdinov moet op het middenveld en is gewoon een goede speler.. waarom zet hij daar Tayfur? En daarvoor haalt hij ook nog Masuaku uit de ploeg..

21 oktober 2023 om 21:49

Bro ik begrijp het niet. We hebben dik betaald voor Bahtiyar en Onana maar we gebruiken ze niet of niet op de juiste manier.

21 oktober 2023 om 23:14

Ja er gebeuren vreemde dingen bro

Een verdiende zege, die we onnodig spannend hebben gemaakt. Je krijgt een tig kansen op de 2-0, maar je bent niet nauwkeurig. Bij een 1-0 heeft de tegenstander altijd kans, met 10-man of slecht spel, je weet dat de bal maar 1x goed hoeft te vallen.

De scheidsrechter was weer eens merkwaardig aanwezig. Ik keek de eerste 10-herhalingen naar contact tussen Icardi en Mert, zag daarna pas de handsbal. Dit is natuurlijk overal in de wereld rood. Raakt hij die bal niet aan, dan mag Icardi afwerken op een lege goal. Dat steunarm verhaal is onzin, wie heeft hem gedwongen om een sliding te maken? Ersin bleef wel gewoon staan en er was niks aan de hand.

Ghezzal krijgt een vrije trap mee in de 16, omdat Icardi hem zou trappen. In de herhaling blijkt dat hij Icardi trapt, maar het is dan opeens geen overtreding (en dus pingel) voor ons? En waarom weigert de scheidsrechter keer op keer de tweede geel te geven aan Amir? Zelfs bij die terecht afgekeurde pingel was het honderd procent geel en dus tweede rood.

Snap niet wat er te klagen valt aan Besiktas kant.

Dinsdag Bayern, ik verwacht een hogere intensiteit en concentratie. Je zag gewoon dat sommige niet met dezelfde intensiteit speelden.

21 oktober 2023 om 23:25

Ja, ik snap de klachten over de scheidsrechter aan de BJK zijde ook niet. Volgens mij hebben die net iets teveel tiner gesnoven. Ondanks het slechte spel van ons was het inderdaad een verdiende zege, want zelfs tegen deze slechte GS kon BJK nauwelijks een vuist maken. En grappig genoeg vond ik ons juist sterker toen BJK nog met 11 man speelde. Dat laat ook zien dat we mentaal hier niet goed mee om zijn gegaan (okan Buruk heeft dit ook aangegeven in de persconferentie).

21 oktober 2023 om 23:45

Ik begreep overigens niet waarom hij Icardi niet eruit haalde. Je hebt Bakambu(die echt onze slechtste aankoop in tijden is) in de spits na de 2-1, haal de sukkelende Icardi er dan vanaf.

Ach, drie punten waren belangrijk. Dinsdag wordt zeer belangrijk. Vol gaan voor de zege. Geen ontzag hebben.

Ben benieuwd hoelang Gala nog gaat blijven winnen met matig voetbal. Rode kaart en pingel terecht. Besiktas was achterin echt drama.

22 oktober 2023 om 00:56

Niet dat FB oogstrelend voetbal speelt. Vaak door het oog van de naald gekropen.

Letterlijk alleen blij met de 3 punten..
Maar dinsdag zijn we de sjaak want hier was ik al bang voor Icardi gaat helaas niet spelen.. zal wel een Baris Alper worden voorin of gaat Zaha die rol op zich nemen ben benieuwd.

Matige pot voetbal. GS kan en moet veel beter spelen dan vandaag, zeker met die weelde van spelers. Laten we het erop houden dat ze met hun gedachten al bij Bayern München waren. In de CL zullen ze wel strijdvaardiger voor de dag komen wat ook nodig is voor de coefficient.

En BJK was toch al frisser dan de voorbije weken waardoor het seizoen zeker niet rampzalig worden. De druk om vandaag te winnen heeft ervoor gezorgd dat ze de wedstrijd niet volledig in handen konden nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren