Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat ik weer een wedstrijd heb gespeeld, betekent veel voor me'

Laatste update:

Andrej Rendla staat al een tijdje bekend als een groot talent, maar door blessureleed kwam hij nog niet verder dan vijf competitiewedstrijden voor FC Twente. De aanvaller stond liefst twee jaar buitenspel met knieproblemen: eerst scheurde hij zijn kruisband en tijdens de revalidatie liep hij een infectie op. Rendla vreesde voor het einde van zijn loopbaan, maar bleef knokken.

Dat leverde het gewenste resultaat op, want de inmiddels 23-jarige Slowaak maakte vorige week in een oefenduel met het Duitse SF Lotte zijn rentree. "Dat ik weer een wedstrijd heb gespeeld, betekent veel voor me. Mijn voornaamste zorg is nu dat ik weer helemaal fit word", zegt Rendla in Voetbal International. Hoofdtrainer Michel Jansen wacht daar met smacht op: "Het is nu nog niet aan te geven of en wanneer Andrej weer zijn oude niveau haalt, maar tijdens zijn invalbeurt tegen Lotte droop de klasse er nog steeds vanaf", meent de oefenmeester.

Rendla kwam als zestienjarig talent naar Nederland, maar heeft dus nog niet veel kunnen laten zien in het shirt van Twente. In het seizoen 2010/11 speelde hij nog op huurbasis voor Heracles Almelo, waarvoor hij tot tien competitieduels kwam. Scoren in de Eredivisie deed hij nog niet. Zijn laatste duel uit de Eredivisie dateert van 15 oktober 2011, toen hij drie minuten voor tijd inviel bij Twente tegen RKC Waalwijk.

Een fitte Andrej Rendla voegt wat toe aan FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik gun je het allerbeste rendla

Hopen dat het nu goedgaat met zijn lichaam, en dat we volgend seizoen een superspits hebben... Zou geweldig zijn

Hoop dat hij zijm verwachtingen waar kan maken, is in vorm toch wel een klasse beter dan de vleugelspelers die er nu staan( op tadic na)

21 november 2013 om 22:56

Volgens mij is het een centrumspits

21 november 2013 om 23:24

Aanvallende middenvelder, kan ook spelen als centrumspits en door Adriaanse wel eens zo gebruikt.

Ik ken hem niet zo goed. Kan iemand hier iets zeggen over zijn kwaliteiten?

21 november 2013 om 22:53

Hij voetbalt voor FC Twente...

21 november 2013 om 23:22

Andrej Rendla is een aanvallende middenvelder / spits, 23 jaar oud. Het is vooral een technicus, en in de loop van de tijd is het ukkie gegroeid tot een vent van 1m88. Belangrijk voor de landstitel voor Jong Twente onder Kluivert als nummer 10.

Twente gelooft enorm in deze kerel, 2 keer een zware knieblessure en toch heeft Rendla tijdens zijn revalidatie een contractverlenging gekregen. Hij is van de lichting Arnautovic, die toen volgens de kenners de één na beste speler uit de jeugd was. De beste was steevast Rendla. Is in het verleden al een keer verhuurd geweest aan Heracles, waar hij helaas ook geblesseerd raakte maar wel goed voetbal liet zien.

21 november 2013 om 23:32

Heel erg bedankt, ik had nog een vaag iets in mijn hoofd over hem zitten, maar dit heeft het allemaal duidelijker gemaakt. Zo te zien is het dus erg belangrijk voor Twente dat hij weer rustig aan aan spelen toe zal gaan komen. Ik ga hem in de gaten houden.

Het is je namens mij van harte gegund. Heb altijd zeer veel respect voor spelers die blijven knokken en weten dat de weg nog verschrikkelijk lang is. Hopelijk laat je nog veel mooie dingen zien voor Twente.

Ik gun het hem van harte maar kan iemans mij vertellen hoe goed die Rendla is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren