Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cyriel Dessers geeft noodlijdend Cremonese hoop met winnend doelpunt

Laatste update:

Cyriel Dessers heeft vrijdagavond een uiterst belangrijk doelpunt gemaakt tijdens de zege van Cremonese op Empoli: 1-0. De 28-jarige aanvaller was al na vier minuten verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Daardoor boekte Cremonese voor het tweede weekend op rij een zege, na de eerdere winst op Sampdoria (2-3) vorige week. De achterstand op nummer zeventien Spezia, dat net boven de degradatiestreep staat, bedraagt echter nog altijd zeven punten.

Bijzonderheden:
Dessers mocht net als vorige week in Genoa starten als spits. Bij Empoli stond Haarlemmer Tyronne Ebuehi in de basiself op de rechtsbackpositie geposteerd. Bij het Nigeriaanse elftal zijn Dessers en Ebuehi normaliter teamgenoten. De voormalig publiekslieveling van Feyenoord wist al snel de enige treffer van de wedstrijd te scoren. Dessers ontving een geweldige crosspass van Leonardo Sernicola met zijn borst, waarna hij de bal tussen de benen van Empoli-doelman Samuele Perisan door in het doel wist te prikken: 1-0. Spezia speelt vrijdagavond nog wel een thuiswedstrijd tegen Lazio.

Cremonese - Empoli 1-0
4’ 1-0 Cyriel Dessers (assist: Leonardo Sernicola)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik jullie stand erbij pak, kom ik op een verschil van 8 punten
Waar gaat het mis?

Ik vind het echt jammer dat dessers Feyenoord verliet, echter ben ik er totaal niet rouwig om. Leuke spits maar voor de rest ook niet meer. Ben benieuwd waar die heen gaat nadat hij degradeert.

14 april 2023 om 21:09

Denk nu aangepast naar 7 punten? Hmm, je vindt het heel jammer maar bent er totaal niet rouwig om? Daar gaat ook iets mis

14 april 2023 om 21:10

Zou hem erg graag zien ipv Danilo als 2de spits. Pikt toch zijn goaltjes mee en zijn club staat stijf onderaan dus je weet hoe moeilijk dat is als centrumspits. Voordat hij naar Italie ging begon hij ook uitstekend bij Genk met 2-3 goals in 2 wedstrijden en enkele fantastische acties die meer verdienden. Terug in de eredivisie kan hij weer knallen al is het de vraag of hij Gimenez weer waardig kan vervangen bij een blessure. Maar bij Danilo is al gebleken dat na een paar leuke maanden dat niet het geval is helaas.

Je zeggen wat je wilt maar als hij nog steeds bij Feyenoord was had hij ongetwijfeld furore gemaakt, zeker Europees!

15 april 2023 om 12:03

Gimenez is een stap vooruit op Dessers. Dessers heeft nog niet zoveel bijzonders gepresenteerd bij Cremonese.

Snap nog steeds niet hoe deze gast van lekker op hoog niveau balletjes schoppen met Feyenoord, een vervolgstap heeft gemaakt naar degradatie voetbal

15 april 2023 om 00:01

Hij wou in een topcompetitie spelen zei hij bij zijn vertrek in Genk.

15 april 2023 om 06:50

Daar begint Nederland langzaam ook tot te behoren😜

15 april 2023 om 00:12

Centjes

15 april 2023 om 12:08

Money talks + uitdaging in mooie competitie/land.

Juichen bij de cornervlag
De vakken zitten vol
De kuip is in extase
Want dessers scoort een goal

Lekker bezig Dessers. Had hem graag nog als pinchhitter bij Feyenoord gezien. Daar was die helaas te duur voor en hij wou spelen. Logisch gezien zijn leeftijd. Vind hem beter dan Danilo. Dessert werkethiek leverde meer op dan wat Danilo oplevert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren