Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cyriel Dessers kan Rangers al na een half jaar verlaten voor topcompetitie’

Laatste update:

Rangers-spits Cyriel Dessers kan terugkeren naar de Serie A, zo meldt Sky Sport Italia. De 29-jarige Belg geniet concrete belangstelling van Hellas Verona en Torino. Het is onduidelijk of Dessers al wil vertrekken uit Glasgow, waar hij nog tot medio 2027 onder contract staat.

Hellas Verona ziet in Dessers een spits die de club kan behoeden voor degradatie. Eerder deze transferperiode ving de nummer zestien van de Serie A bot bij Norwich City-aanvaller Adam Idah.

Volgens Transfermarkt is Dessers momenteel 4 miljoen euro waard. Dat is 1 miljoen euro minder dan het bedrag dat Rangers overmaakte aan de Italiaanse degradant Cremonese voor zijn diensten.

Het lijkt er niet op dat Rangers zomaar meewerkt aan een vertrek van Dessers, daar de voormalig publiekslieveling van Feyenoord en Heracles Almelo veel aan spelen toekomt. Dessers speelde al 33 officiële wedstrijden voor Rangers, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en 7 assists.

Openhartig interview


Toch kende Dessers ook dieptepunten sinds zijn transfer naar Rangers. In een openhartig interview met de clubkanalen gaf de goaltjesdief toe last te hebben gehad van de druk die hij voelt op Ibrox. “Er is altijd druk als je voor Rangers speelt, dat heb ik vanaf het begin gemerkt.” Dessers zocht externe hulp.

“Ik heb daar met diverse mensen over gesproken”, onthulde de viervoudig international van Nigeria. “Maar op een gegeven moment moet je de druk omarmen. Anders ga je eraan onderdoor. Dat heb ik de laatste periode gedaan.”

Inmiddels voelt Dessers zich steeds meer thuis bij Rangers. “Je moet de druk ook kunnen waarderen. Ik heb bij clubs gespeeld waar het de fans niet superveel uitmaakt of je gelijkspeelt of verliest. Maar dat wil je niet. Je wil die druk. Je wil mensen die betrokken zijn en alleen het beste voor de club willen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonnige Verona voor het regenachtige Glasgow, dat klinkt positief. Qua club is Rangers 100x mooier. Wel een leuke keuze voor Dessers, nog altijd "maar" 29. Kan nu ook wat opbouwen in Italie voor de toekomst wel lekker.

31 januari 2024 om 14:01

Kutweer inderdaad, maar oh zo prachtige stad dat Glasgow!
Ik zou lekker daar blijven. Je weet wat je hebt, hebt een prima moyenne g/a.

31 januari 2024 om 14:38

Vond je? Ik vond Glasgow's binnenstad wel iets hebben, maar vond het eerlijk gezegd niets. Heb veel liever andere steden dan Glasgow in het VK.

31 januari 2024 om 20:16

Vraag me af waar je dan bent geweest in Glasgow. Glasgow staat in mijn top 5 steden in Europa qua cultuur en mensen.

Dan is het wel raar dat Rangers net Lammers aan Utrecht heeft verhuurd.

Je staat 2 punten achter op Celtic als je de inhaalwedstrijd wint. Blijf dan lekker tot einde seizoen en ga proberen om kampioen te worden met Rangers, als dat lukt staan er einde seizoen nog meer clubs in de rij. Kan je lekker in de zon juichen bij de cornervlag.

31 januari 2024 om 14:21

Dat vraag ik me oprecht af in een competitie waar Rangers en Celtic elk jaar stuivertje wisselen. Zou een kampioenschap dan veel doen voor de interesse in jou als speler?

31 januari 2024 om 14:25

Als je ze naar het kampioenschap schiet met een goal of 10 meer, dan lijkt het me dat je wel meer in de picture staat.

31 januari 2024 om 20:24

Dessers staat er niet bepaald goed op. Tegen Celtic zei de commentator letterlijk over Dessers: “what would’ve happened if that ball was still in?” “Probably slow down and miss, like always”. Tja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren