Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz verrast met opstelling van PSV: Ramalho geslachtofferd

Laatste update:

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV bekendgemaakt voor de return tegen Rangers. In een poging de Champions League-groepsfase te bereiken kiest de oefenmeester ervoor om ten opzichte van het heenduel in Glasgow (2-2) André Ramalho te slachtofferen. Voor hem komt Jerdy Schouten in het elftal. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Walter Benítez verdedigt het Eindhovense doel. De Argentijn ziet een viermansdefensie voor zich, bestaande uit Jordan Teze, Schouten, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Joey Veerman en Ibrahim Sangaré zijn de controleurs op het middenveld, terwijl Ismael Saibari op 10 voor de nodige creativiteit moet zorgen. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links).

Rondom PSV ging het de laatste dagen bijna uitsluitend om Hirving Lozano, die zeer dicht bij een rentree in het Philips Stadion is. Daarnaast is het nog maar zeer de vraag of Bakayoko en Sangaré na 1 september voor PSV spelen. De wedstrijd tegen Rangers kan worden bestempeld als de belangrijkste van het jaar en in de aanloop daarnaartoe kreeg Bosz goed nieuws uit de ziekenboeg, daar Patrick van Aanholt, Boscagli en Ramalho fit genoeg zijn om te spelen. "We hebben de wedstrijd Rangers-uit geanalyseerd", liet Bosz weten tegenover PSV TV. "Wat hebben we niet goed gedaan, waar kunnen we Rangers pijn doen, wat moeten we beter doen? Daar hebben we een aantal dagen goed op kunnen trainen."

Rangers tankte in het weekend vertrouwen door het duel met Ross County al vroeg te beslissen (0-2). Manager Michael Beale kan niet beschikken over Kieran Dowell, die kampt met lichte knieklachten. Ianis Hagi is er daarnaast ook niet bij in Eindhoven, daar hij is verhuurd aan Deportivo Alavés. "Het zou geweldig zijn voor de fans en de club om de groepsfase te bereiken", liet Beale weten op de persconferentie. "Onze groep snakt ernaar om opnieuw in die competitie te spelen. Er wacht ons een enorme test om die droom werkelijkheid te laten worden." Vorig seizoen eindigde het heenduel tussen beide teams in Schotland ook in 2-2. Op aangeven van uitgerekend Malik Tillman zorgde Antonio Colak in de return voor het verschil: 0-1.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Sangaré, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling Rangers: Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Raskin, Lundstram, Cifuentes; Cantwell; Matondo, Dessers.

Welke club bereikt de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch gewoon logisch?

30 augustus 2023 om 19:44

Logisch om een middenvelder achterin te zetten? Tegen Vitesse lag de ruimte bij hem achterin. Het was dat Vitesse niet de tweede helft voetbalde zoals de eerste want anders had het goed mis kunnen gaan.

30 augustus 2023 om 19:55

Chilaverton ‘het is dat Vitesse niet voetbalde zoals de eerste helft’…. Hoe denk je dat dat komt? Zal dat niet door een extra inschuivende middenvelder (Schouten) komen dat PSV een mannetje extra creëerde..

30 augustus 2023 om 20:04

Geen verassing. Hij niet voor niks gekocht. Ramalho kan altijd nog later gebruikt worden.

30 augustus 2023 om 20:29

Dit typeert Bosz wel. Bij Heracles zette hij destijds ook Vejinovic als centrale verdediger neer. Hij wilde daar best spelen, maar liet duidelijk merken daar niet blij mee te zijn met de keuze van Bosz.

30 augustus 2023 om 19:46

Dit is aan het einde van de wedstrijd of; Geniaal en Bosz is een aanvallende verademing voor PSV of; Bosz is nog steeds naïef en kost PSV de CL 😅

30 augustus 2023 om 20:11

messi

Daarom is die Bosz zo heerlijk haha. Gewoon vol op aanval.

30 augustus 2023 om 19:47

Een middenvelder als cv gebruiken in de belangrijkste pot van het seizoen. Daar zou ik niet de term logisch voor gebruiken. Eerder gedurfd, maar als PSV gewoon vol op de aanval gaat dan zullen we er weinig van merken. Succes PSV-ers!!

30 augustus 2023 om 19:49

Zo logisch vind ik het niet als je hem tegen Vitesse zag spelen.

30 augustus 2023 om 20:34

Ja maar Ramalho blijven opstellen is ook haast niet meer te verdedigen. Bosz moet iets doen. Of het verstandig is zal achteraf blijken.

30 augustus 2023 om 19:50

Benieuwd hoe het achterin staat ik zou Dest geen linksback zetten

30 augustus 2023 om 20:03

Zeker dat je aankoop voor het middenveld centraal achterin gaat spelen. Super logisch.

30 augustus 2023 om 20:03

Teze ipv Ramalho had logisch geweest

30 augustus 2023 om 20:17

Kunt toch beter Teze centraal zetten en Sambo als rechtsback.
En ik zie liever Babadi op 10.

He he eindelijk geen ramalho. Nou oprollen in de eerste helft want anders ga je het nog zwaar krijgen tegen die Schotten.

30 augustus 2023 om 19:45

Nou PSV, doe het dan vanavond potverdorie eens een keer!!! Als jullie het redden zou ik voor jullie juichen. Maar ik voorzie ook dat als jullie het wéér ver****en, ik heeeel cynisch word. Dit mag gewoon niet misgaan in eigen huis tegen dit Rangers. Ik ga in ieder geval duimen voor onze concurrent!

30 augustus 2023 om 20:36

Ja zag laatst dat PSV scorend gezien vooral heel erg teleurstellend is in Europa. Over een aantal seizoenen gezien doen ze het nauwelijks beter dan AZ (of doet AZ het zo goed?).

Maar goed Bosz heeft een ander spel gebracht, en hopelijk ook wat meer mentaliteit om Europees eens met karakter te spelen...

Eindelijk, dat hij zo lang basis mocht spelen… Ramalho zorgt natuurlijk iedere wedstrijd voor problemen en chaos, maar dit is wel gedurfd van Peter. Zoals we van hem gewend zijn zeer aanvallend, ik ga ervan uit dat als ze erop klappen zo met 2/0 voor staan, maar het kan natuurlijk ook helemaal de verkeerde kant op vallen.

30 augustus 2023 om 19:48

Ginne stress

Vond Schouten tegen Viresse dramatisch verdedigen, dat had ze drie tegengoals kunnen kosten. Nou is Ramalho ook geen zekerheid, maar riskant is het zeker.

30 augustus 2023 om 19:44

Idd, vooral die hoge ballen..

30 augustus 2023 om 20:36

Het is ook geen CV. Zag hem in de serie A vaak meters maken.
Zal wel voor de opbouw centraal achter spelen. En ik gok op afwachtend spel van beiden. Snap Bosz wel.

30 augustus 2023 om 20:51

Baard

Is dit je conclusie op basis van 1 helft? 3 tegen goals zijn wat overdreven overigens.

30 augustus 2023 om 21:00

Toen heb ik hem centraal zien spelen . Kijk studio sport maar na

Ben benieuwd, heeft Schouten überhaupt eerder centraal gespeeld?

30 augustus 2023 om 19:56

2x bij Bologna vgm en 1 helft tegen Vitesse

Nou dit wordt een 4-3 wedstrijd...

30 augustus 2023 om 19:56

Lijkt me een prima eindstand voor PSV

Gewaagd, maar wel begrijpelijk. Ramalho is een te onzekere factor en brengt alleen maar onrust. Tijd voor om te knallen vanavond. Hopelijk kunnen we met een kolkend Philips Stadion deze finale winnen

30 augustus 2023 om 20:10

Heel begrijpelijk vind ik het niet voor de belangrijkste pot van het seizoen, maar daarom ben ik ook misschien maar een simpele ziel en Bosz een topcoach. Hoop dat jullie er flink op klappen en die CL naar binnen roeien!

Nou dan weten we ook gelijk dat die centrale verdediger wel komt als ze winnen vanavond! Come on PSV!

Zoals altijd kamikaze Bosz. Directie mag zich achter de oren krabben dat je maar 1 normale CV hebt. Echt ongelooflijk. Ik zie PSV het wel halen maar het is al jaren hetzelfde.

30 augustus 2023 om 19:47

Ja dat is wel mooi aan die man. Zijn visie zal hij over implementeren ongeacht het spelersmateriaal. Nu denk ik dat je tegen de rangers hier mee nog wel redelijk mee voor de dag kan komen en tegen 90% van de Eredivisie ook. Maar om dit zo op een hoger podium te doen heb je heel veel kwaliteit nodig.

30 augustus 2023 om 19:51

Ach, met Viergever en een onervaren De Ligt lukte het ook. Hopen op succes vanavond!

Weet niet wat ik hiervan moet vinden. Vind ramalho dramatisch daar niet van, maar vorige keer viel schouten niet heel gelukkig in als verdediger, wat je hem tuurlijk ook niey kwalijk wel nemen. Vind het toch tricky voor zo'n belangrijke wedstrijd, maar hoop dat die m'n ongelijk bewijst

30 augustus 2023 om 20:40

Toch liever schouten die onwennig is dan Ramalho die onhandig is.

Ballen van bosz hoor.

30 augustus 2023 om 20:21

Zeker waar! Moet het wel goed uitpakken! Je hebt er een week over mogen nadenken en op mogen trainen. Denk dat het te maken heeft met de pressie van vorige week waar ze soms moeite mee hadden wat bijvoorbeeld zorgde voor de penibele situatie van Sangare. Bovendien kunnen ze dan Veerman wat ontlasten bij de opbouw daar ze waarschijnlijk weer de flank laten doordekken op hem, wat wel aardig uitpakte vorige week.

Als het goed gaat heeft Bosz ballen en is hij een mannetje, maar als het slecht uitpakt heb je wel ballen maar ben je ook de schlemiel om dit experiment maar eens voort te zetten tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

Topnieuws. Schouten is niet eens een verdediger maar alles beter dan Ramalho.

Gewaagd, spelen met maar 1 echte verdediger

Geen Babadi? Saibari is het gewoon niet, ook niet op 10.

30 augustus 2023 om 21:54

Oh nee Saibari echt niet?

Walk in de park voor psv. En anders is t toch wel echt een structureel probleem met psv en Europa

30 augustus 2023 om 20:33

Als je geen geen basis Engels kan, gebruik het dan beter niet. Komt wat knullig over. Inhoudelijk ook niet mee eens trouwens. Rangers is een geduchte tegenstander!

Voetbal van achteruit. Goede beslissing denk ik, wel een redelijk fysiek slap en klein centrum zo.

Dit wordt een vrij makkelijk overwinning. Vul maar in bij de toto 3-1 of 3-0! Graag gedaan!

Had Teze naast Boscagli logischer gevonden eigenlijk.

Logische keuze van Bosz. Dit potje wordt een regelmatige overwinning. Iets van 3-0, 3-1....

Hehe Bosz heeft het licht gezien nu heb ik er echt vertrouwen in dat het goed komt

Bosz durft wel zeg, ze hebben nu natuurlijk een week gehad om te trainen maar Schouten liet toch ook wel een paar steekjes vallen als CV. Ik vermoed eigenlijk dat Teze zich nu wat meer met verdedigen gaat bezig houden en dat Schouten zit gaat bezighouden met de opbouw.

Wat heeft Sambo in godsnaam misdaan. Je kan toch veel beter Sambo rechtsback zetten, Teze centraal en Schouten daar voor als 6. Dan kunnen Sangare en Veerman meer risico nemen… Boscagli moet nu verplicht achterblijven terwijl zijn klasse juist het inschuiven en de passes is.

Poeh, gewaagd. Zo sterk vond ik Schouten niet tegen Vitesse..
Maar Ramalho is ook niet van het gewenste niveau.

Duidelijk dat er eigenlijk nog een CV moet komen. Wellicht dat die optie vrijkomt als het vanavond allemaal goed afloopt.

Haha typisch bosz... hoe los je problemen op in de verdediging?. Gewoon extra gaan aanvallen.

Nou ja, in ieder geval leuker om naar te kijken dan jarenlang dat bange psv.

Ruudje durfde het vorig jaar niet aan met simons maar bracht extra "zekerheid" ((lees minder voetbal) en ze vlogen eruit.

Als je er uit vliegt dan liever met lef en op de aanval.

Succes psv

30 augustus 2023 om 20:03

Daar ben ik het wel helemaal mee eens, gokken op je aanvallende kracht is positief.

Of je die moet halen uit het zetten van een middenvelder als centrale verdediger is voor mij de vraag.

In het geval van Ruudje haalde hij de creativiteit op het middenveld weg door Simons te vervangen door een meer verdedigende middenvelder.

Precies, een nieuwe verdediger heb je helemaal niet nodig als je er middenvelders neerzet. Kansloos dit, transfer window is echt mislukt als er geen nieuwe rcv komt.

Als dit geen 3-4-3 wordt dan snap ik er geen zak van.

Je hebt met Teze een goede CV, die zet je als back.
Je hebt met Sambo een goede RV, die zet je op de bank.
Je hebt met Schouten een goede DM, die zet je als CV.

Rangers is gevaarlijk op de counter en met hoge voorzetten, voor beide lijkt Schouten me niet ideaal.

Hopelijk staan we bij rust met 3-0 voor en blijkt Bosz een genie maar ik vind het een gevaarlijke keuze.

Had veel liever Teze centraal gezien en Sambo op rechts.

Waarom ga je experimenteren in de vcl, als je niet met ramalho wil starten zet daar dan teze en laat sambo op rechts spelen. Schouten is geen cv!!! Die wordt er helemaal uitgelopen. Saibari op 10???? De man die in 30 wedstrijden 1 doelpunt heeft gemaakt, dan had je nog beter til daar kunnen laten spelen, maar het beste was geweest om babadi te laten spelen. Die deed het goed tegen sturm graz.

30 augustus 2023 om 21:58

Ja Til was beter geweest

30 augustus 2023 om 21:59

Bijna alle gevaar komt van Saibari, maar denk wel dat Til beter was geweest.

30 augustus 2023 om 22:01

Elke keer weer de Saibari van vorige jaar erbij halen. Vergeet vorige jaar. Hij is nu altijd 1 van de betere en een hele slimme speler en nog jong

Lang is er gelukkig bij. Lijkt ook een sterke opstelling zo. Schouten of Ramalho is (voorlopig) lood om oud ijzer. Vond Schouten niet heel sterk spelen de afgelopen wedstrijden.

Waarom niet Teze centraal en Sambo op rechts? Schouten speelde nou niet bepaald goed tegen Vitesse als centrale verdediger en spelers die net in het team zijn gearriveerd op een voor hun onbekende positie laten spelen in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen acht ik niet slim.

Tja bij Ramaljo weet je dat ie een grote fout gaat maken, bij Schouten hoop je nog steeds dat t nu goed gaat...

Psv heeft vanavond een hele sterke as met sterke flanken. Als het team ook zijn verdedigende taken doet wordt het echt genieten vanavond.3-0 of 4-1 is daarom vanavond dan ook wel realistisch
Mooi dat PSV na vanavond hele belangrijke punten gaat halen voor onze coefficientielijst. :-))

Een middenvelder in het centrum van de verdediging in de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Typisch Peter Bosz.i love it. Come in PSV!

Deze 'Libero-rol' vervulde Frenkie toentertijd ook bij Ajax. Op zich geen rare keuze, maar ben benieuwd of dit de juiste wedstrijd daarvoor is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren