Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse moet met aanstaand miljoenenbod vrezen voor vertrek Manhoef’

Laatste update:

Million Manhoef is op de radar verschenen bij Rangers FC, zo meldt The Scottish Sun. De Schotse topclub volgt de buitenspeler van Vitesse al ruim een jaar en is bereid om een bod van 2,5 miljoen euro uit te brengen.

Rangers is niet de enige club die de verrichtingen van Manhoef met bovengemiddelde interesse volgt. Ook Leicester City en Preston North End zouden volgens bovengenoemd dagblad geïnteresseerd zijn.

Het is echter Rangers dat de race leidt. Trainer Philippe Clement heeft er bij de leiding van de Schotse club op aangedrongen om de buitenspeler in januari over te nemen van Vitesse.

Belangrijke naam in het verhaal is Nils Koppen. De Nederlander, die begin deze maand overstapte van PSV en de functie van Director of Football Recruitment bekleedt, heeft de kwaliteiten van Manhoef onderstreept.

Schotse media beweren dat Vitesse bereid is om te luisteren naar passende aanbiedingen. Manhoef heeft nog een contract tot medio 2025 en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van 3,5 miljoen euro.

Manhoef kan bij Rangers een hoop oude bekenden tegenkomen uit de Eredivisie. Bij de 55-voudig landskampioen staan onder meer Cyriel Dessers, Sam Lammers en Danilo onder contract. Manhoef wordt naar verluidt gezien als versterking voor de backpositie.

Rangers kijkt in competitieverband tegen een achterstand aan van acht punten op rivaal Celtic. Zaterdag eindigde de Old Firm in een 2-1 zege voor de groen-witten. Wel speelde de ploeg van Clement twee wedstrijden minder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat een eredivisie club hem neemt. Deze jongen kan zich zeker ontwikkelen tot een basispeler Ajax PsV Feyenoord of Az. Vooral Az zou mooi zijn en hem daar omvormen tot back. Hij heeft gewoon alles om een goede back te worden als buitenspeler vind ik hem niet goed genoeg.

31 december 2023 om 08:56

Waarom zal hij niet bij Rangers kunnen doorontwikkelen?

31 december 2023 om 09:22

Zwakke competitie met weinig weerstand op een paar topduels na. Kijk naar Bassey, was een sterspeler in Schotland maar kwam er niet aan te pas bij Ajax.

31 december 2023 om 09:26

Beetje hetzelfde als in NL dus.
Denk dat hij zich daar net zo goed kan ontwikkelen als hier in NL.

31 december 2023 om 09:28

Wat een onzin, genoeg spelers van Celtic en Rangers die gewoon in de premier League hebben gespeeld of spelen. Bassey werd gewoon verkeerd gebruikt want bij Ajax moet je als verdediger namelijk een actie in huis hebben en als een halve middenvelder kunnen spelen. Speelt bij Fulham in de basis bij de oh zo heilige premier League. Dus je reactie slaat niet echt ergens op

31 december 2023 om 09:30

Grote verschil is wel dat hij met Rangers zo goed als zeker Europees voetbal speelt en dat is met Vitesse, zeker nu, niet haalbaar.

31 december 2023 om 09:41

En die nu gewoon meekomt in de PL? Je zal dat wel toevallig ‘vergeten’ zijn…

31 december 2023 om 10:23

De eredivisie is echt veel sterker dan de Schotse competitie. Kijk maar eens naar de coëfficiënten. Manhoef moet in deze fase van zijn carrière naar een (sub)topclub in Nederland of naar een middenmoter in een betere competitie. Afbouwen in Schotland kan altijd nog.

31 december 2023 om 10:23

Bassey speelt nou niet bepaald de pannen van het dak bij Fullham. Basisplaats is knap, maar daar is ook alles wel mee gezegd. Feit is wel dat de Schotse competitie gewoon een paar niveautjes minder is. Alleen Rangers en Celtic halen een behoorlijk niveau. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is om je daar te ontwikkelen, maar wel lastiger. En de kans dat je vanaf daar een mooie stap maakt is ook niet enorm. Hoeveel spelers hebben de Schotse premiership als een springplank gebruikt?

31 december 2023 om 10:30

@juventus Buiten Celtic en de Rangers stelt de Schotse competitie qua niveau weinig voor. Als jonge talentvolle speler heb je weerstand (goede tegenstanders) nodig om beter te worden. Dat Bassey het nu aardig doet bij Fullham neemt niet weg dat hij volkomen mislukt is bij Ajax. Ik vind het altijd makkelijk om de schuld van dit falen bij anderen neer te leggen. Hij heeft bij Ajax voldoende kansen gehad. Bassey is fysiek sterk en kan hard rennen maar komt op technisch gebied zwaar tekort. Dat heb je toch kunnen zien in Amsterdam.

31 december 2023 om 11:39

De beste Nederlandse verdediger van de laatste 15 jaar bijvoorbeeld?

31 december 2023 om 11:41

In Schotland kan hij zich juist ontwikkelen in een dominante ploeg. Dan worden er andere dingen gevraagd. En volgens mij wordt je daar harder en hier technischer in een dominante ploeg. Dus de vraag moet zijn waar wil hij zich in ontwikkelen. Daarbijkomt dat als je het in Schotland goed doet je makkelijker naar de premier league kunt.

31 december 2023 om 11:52

De Eredivisie is inderdaad sterker dan de Schotse League. Maar de Eredivisie is nu ook echt wel in verval hoor. Ajax matig, Twente heeft nog niks Europees gepresteerd en wij zijn op dit moment ook in niks een club die Europees mee kan doen. Ik ben benieuwd naar PSV de komende seizoenen maar de overige clubs zijn helaas niet veel beter dan Celtic of Rangers op dit moment

31 december 2023 om 14:56

@Weef

Van bronckhorst en van dijk

31 december 2023 om 08:58

Basisspeler in de top eredivisie? Absoluut niet. Heeft een aardige snelheid maar dan ben je vrij snel klaar.

31 december 2023 om 10:23

Zo goed vind ik hem niet eens. Az vond hem afgelopen zomer te duur. Bij psv, feyenoord of ajax komt hij gewoon te kort. Ook zou ik hem niet eens bij twente willen zien. Vind het geen goede speler.

31 december 2023 om 17:22

Waarom omvormen tot back.

In de jeugd van Vitesse stond hij niks anders dan linksback.

Veruit de beste en veelbelovende speler van Vitesse, dus ik begrijp dit wel. Lijkt mij een mooie club voor Manhoef, Europees voetbal en een 'makkelijke' competitie om verder in te ontwikkelen.

Helaas zit Vitesse in sportieve en financiële problemen, anders had je makkelijk het dubbele voor Manhoef kunnen krijgen (5+ milj).

31 december 2023 om 08:48

Dat is natuurlijk onzin. Als hij exceptionele statistieken zou hebben wellicht maar hij is goed maar niet dusdanig dat een club zoveel betaald voor een speler bij een club helemaal onderin de eredivisie.

31 december 2023 om 09:02

Ik denk dat jullie het juist grotendeels eens zijn Delpay en Sergio. In een beter team krijg je ook betere statistieken en beter resultaat. Dat intrinsiek de waarde van de speler verhoogd. Het dubbele is wellicht wat overdreven, maar het punt dat jullie beide maken is zeker waar.

2,5 miljoen is niet veel voor Manhoef. Een jonge talentvolle speler. Vitesse zou meer moeten vragen.

31 december 2023 om 09:37

Zeker voor dergelijke clubs weinig geld en heeft het weinig risico. Zelfs als hij mislukt, zouden ze nog winst maken op de transfersom.
Leicester City schijnt ook geïnteresseerd te zijn, lijkt mij ook een mooie stap en is de Championship een zwaardere competitie dan deze Schotse. Al is de kans heel groot dat Leicester komend seizoen weer in de Premier League gaat uitkomen, daar ze nu eerste staan. Als zij bij Vitesse komen, eerder of tegelijk met Rangers, zou ik altijd voor Leicester kiezen.

31 december 2023 om 12:36

Konden vorig jaar 4 krijgen van AZ maar wilden niet minder dan 8. Kan me haast niet voorstellen dat ze dan nu met 2,5 wel genoegen nemen.

31 december 2023 om 12:54

Kan me ook niet voorstellen dat Vitesse 8 miljoen vroeg voor Manhoef. Twente had destijds ook interesse maar haakte af bij een vraagprijs van ca. 4 miljoen.

Ajax moet deze jongen gewoon oppikken, kan de hele flank bestrijken

31 december 2023 om 10:26

En weer miljoenen weggooien. Is niet beter dan dat je hebt

31 december 2023 om 11:45

Komt tekort. Op de counter leuk, maar wanneer de ruimtes klein zijn gaat hij er niet aan te pas komen.

De nieuwe Chanturia, Tannane, Bazoer, Vako, Heijden, Linssen? Veel spelers van Vitesse willen een 'stap' gaan maken, maar zijn er duidelijk nog niet aan toe.
Manhoef heeft een leuke dribbel en een prima schot. Manhoef heeft veel echter veel schoten nodig om een keer een doelpunt te maken, hij heeft vaak geen oog voor zijn medespelers en maakt niet het verschil. Wat mij betreft is hij nog lang niet klaar voor een stap naar Ajax, Feyenoord of PSV.

31 december 2023 om 11:07



Snap niet dat je Linssen daar tussen zet. Die was 30 toen hij Vitesse inruilde voor Feyenoord en heeft het bij Feyenoord niet verkeerd gedaan. Ook kwam hij transfervrij en heeft daar dus een leuke tekenbonus/salaris aan overgehouden. Juist Linssen vind ik een speler die zijn carriere rustig heeft opgebouwd. Steeds een stapje omhoog om uiteindelijk bij Feyenoord te komen.
Bij Feyenoord 34 goals/assists in 4227 minuten. Dat is elke 124 minuten een goal of assist. Dan kun je gewoon goed mee bij Feyenoord.

31 december 2023 om 13:39

O nou hij misschien niet, maar er zijn nog wel zoveel spelers op te noemen die uiteindelijk jaren bij Vitesse hadden kunnen spelen maar kiezen voor een andere club en daar snel uitgespeeld zijn.

Op dit moment zeker niet goede genoeg voor de top van Nederland. Als Vitesse hem verkoop dan weet je zeker dat je op plaats 16-18 eindigt.

31 december 2023 om 13:41

Die 4 doelpunten zorgen er ook niet voor dat ze 10e staan. Hij maakt ook gewoon het verschil niet

Snel verkopen voor goed bedrag. Wordt door media gehyped maar als e hem wekelijks volgt zie je dat hij heel beperkt is. Stijf links en altijd zelfde beweging. Ook geen afmaker, zie laatste duel met Heerenveen bij 1 op 1 naar keeper toe

31 december 2023 om 12:57

Beetje vergelijkbaar met Antony dus als ik dit zo lees ;-) Maar zonder gekheid, Manhoef heeft wel talent en is meer waard dan 2,5 miljoen.

Ideaal voor Vitesse. Die hebben centjes nodig dus dan is een paar miljoen altijd welkom

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren