Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dessers dankt Slot voor assist tegen PSV: ‘Hoop dat hij met trots heeft gekeken’

Laatste update:

Cyriel Dessers kijkt met gemengde gevoelens terug op de met 2-2 gelijkgespeelde wedstrijd tegen PSV afgelopen dinsdag. Dessers kwam met zijn ploeg Rangers tot tweemaal toe op voorsprong, maar verzuimde om de overwinning over de streep te trekken. Met twee assists vertolkte de 28-jarige Belg een hoofdrol bij de Schotten.

"Mijn tweede assist was duidelijk de mooiste", zo geeft Dessers aan voor de camera's van RTL 7. "Al kan ik van de eerste ook wel genieten. Negatief pressen, dat is iets waar mijn oud-trainer Arne Slot mij veel heeft op gewezen en waarin ik stappen heb gemaakt. Als ik dan zie wat dat mij vandaag heeft opgeleverd dan hoop ik dat hij met trots op de bank heeft zitten kijken", glimlacht de ex-Feyenoorder.

"Ik denk dat het geen slechte prestatie was, maar als je thuis twee keer scoort tegen een ploeg als PSV in de play-off van de Champions League dan is er ook een beetje teleurstelling dat we niet met een voorsprong naar Eindhoven gaan", verzucht de Belg. "Aan de andere kant is er nog alles om voor te spelen. We hebben PSV bij momenten ook pijn gedaan."

Volgende week bevindt de spits zich weer even in Nederland. Hij geeft aan het leuk te vinden om bekende gezichten weer even te zien. Guus Til, voormalig ploeggenoot van Dessers, is daar een van. "Ik ga zo nog even in de kleedkamer kijken of ik Guus Til aan z’n oren kan trekken. Het is altijd gezellig met hem", grapt de Belg.

Voor de camera's van Voetbal International blikt Dessers ook even terug op zijn tijd als Feyenoord-speler. "Ik mis hen ook", lacht de aanvaller als gesteld wordt dat er drie Nederlandse clubs zijn die hem erg missen. "Natuurlijk volg ik Feyenoord nog. Het zou een droom voor mij zijn om in de Champions League tegen Feyenoord uit te komen. Ik vind het prachtig voor de club, voor de stad en voor de fans dat ze, volledig verdiend ook, kampioen zijn geworden. Ik hoop dat het dit jaar nog eens gaat gebeuren", besluit een lachende Dessers.

Sam Lammers
Ook twee andere Eredivisionisten komen dit seizoen uit voor de club uit Glasgow. Danilo en Sam Lammers startten dinsdagavond beiden op de bank, maar vielen wel in. Lammers, die een paar minuten mocht meedoen, verscheen na afloop van de wedstrijd ook even voor de camera's van RTL. "Het was te kort eigenlijk maar tegen je oude club spelen is wel speciaal", zegt Lammers.

De spits baalde van zijn reserveplek. "Ik was wel teleurgesteld natuurlijk. Want het grootste deel van de wedstrijden heb ik gespeeld tot nu toe." Volgende week keert Lammers weer even terug in het Philips Stadion. "Het wordt interessant. Ik heb er zin in. Het wordt voor mij speciaal en wij gaan vol voor de winst"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lammers had nog wel een geweldige actie aan het eind, daar kwam PSV goed weg

23 augustus 2023 om 09:33

Dat zou wat zijn. De speler die je genaaid heeft een aantal jaar geleden, scoort de winnende.

23 augustus 2023 om 10:25

waarom heeft hij ons precies genaaid dan?

23 augustus 2023 om 14:11

De manier hoe hij is weggegaan. Meneer raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie. PSV sprak in die periode openlijk vertrouwen uit in hem, steunde hem en wilde zijn contract verlengen. Lammers heeft zelf ook meerdere keren in de media gezegd dat hij zijn contract ging verlengen. Toen kwam Atalanta langs..

PSV heeft dan wel een mooie zak geld gekregen, maar de manier waarop. Ook vanuit PSV was er destijds veel teleurstelling over hoe hij gehandeld heeft

Hele leuke kerel die Cyriel. Heeft toch laten zien een prima spits te zijn voor het niveau waar die speelt of de Nederlandse competitie.

23 augustus 2023 om 10:56

Ik vind Dessers echt een heel vervelend zuigertje. Een naar mannetje. Altijd kaarten aan proberen te smeren bij zijn tegenstander, altijd gore trucjes uithalen, bah. Als je het met goed voetbal niet kunt redden dan maar zo. Ik kan er weinig respect voor opbrengen. Het is en blijft een net-niet speler.

23 augustus 2023 om 11:01

Klinkt dus als 90% van de voetballers.

23 augustus 2023 om 11:27

Meen je dat? Dessers kan soms zeuren bij de scheidsrechter, maar is verder in interviews etc toch een hele sympathieke kerel. Dat is ook 1 van de redenen dat hij in De Kuip zo gelieft was.

23 augustus 2023 om 13:01

Denk dat het ook een stuk helpt dat hij voor je favoriete club heeft gespeeld. Dan gaat de gunfactor al gauw omhoog. Ik vind het ook niet een bijzonder sympathieke jongen oid. Ook niet gemeen, onsportief of onvriendelijk, maar ook niet heel sympathiek. Dat heb ik wel met Guus Til bijvoorbeeld.

23 augustus 2023 om 13:49

@maximus2702: ha ha..ja ik meen het. Maar het mooie van een discussie is dat mensen verschillende meningen kunnen hebben, anders wordt het een saaie boel. Ik kan me voorstellen dat supporters van andere clubs dan PSV een vergelijkbare mening hebben over Luuk de Jong. Vervelend in het veld maar bij een interview komt hij sympathiek over (maar dat is ook een mening he!). Zo werkt dat nou eenmaal.

24 augustus 2023 om 19:34

Weet je zeker dat je niet Tadic bedoelt?

Wat bedoelt hij met negatief pressen?

23 augustus 2023 om 09:55

Dat is vanuit een defensieve (negatieve) manier druk zetten (pressen). Negatief pressen is dus vanuit een defensieve stijl op de juiste momenten druk zetten.

Dessers schiet Rangers volgende week in de blessuretijd naar de Champions League na een enorme fout van Ramalho

23 augustus 2023 om 11:55

Sluit het niet uit

23 augustus 2023 om 13:58

Laten we gewoon hopen dat PSV dit klusje gaat klaren in eigen huis.

Waka man die guy was toch nigeriaans

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren