Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Curaçao verliest cruciaal duel vlak voor ontmoeting met Lionel Messi en co

Laatste update:

Curaçao is zaterdagnacht gedegradeerd naar Divisie B van de CONCACAF Nations League. De formatie van bondscoach Remko Bicentini ging met 0-2 ten onder tegen Canada, dat net als Honduras niet meer in te halen is in Groep C van Divisie A. Voor Bicentini was het bovendien een extra zure nederlaag: de Nijmegenaar was tot de zomer van 2022 nog assistent bij Canada. Curaçao oefent komende maandag tegen Argentinië.

Bijzonderheden
Curaçao trad aan met talloze (voormalig) Eredivisie-spelers. Zo verschenen Richairo Zivkovic en Vurnon Anita aan de aftrap, net als Brandley Kuwas, Leandro Bacuna en Cuco Martina. Jonathan David zette Canada in minuut 23 op voorsprong. De aanvaller van Lille OSC kreeg de bal op een presenteerblaadje van Richie Laryea, en liet doelman Eloy Room van dichtbij kansloos met een hoge intikker. Nadat Juriën Gaari met zijn twede gele kaart het veld af moest, bepaalde Cyle Larin nog voor rust de eindstand. De spits kreeg laag voor op links van Alphonso Davies en schoot met een knappe voetbeweging raak: 0-2. Daardoor moet Curaçao komend seizoen verder in Divisie B van de CONCACAF Nations League.

Wedstrijdverloop
23' 0-1 Jonathan David (assist: Richie Laryea)
38' Rode kaart Juriën Gaari (tweede keer geel)
43' 0-2 Cyle Larin (assist: Alphonso Davies)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Tsja, verliezen van Canada viel te verwachten. Canada heeft een best goede lichting en Curaçao heeft geen toppers rondlopen. Je hoopt op een stunt van Curaçao, maar dit was een logische uitslag.

Divisie B is waar ze ook meer thuis horen. Tegen landen als Canada, VS, Mexico etc. Valt ook geen eer geen te behalen. Ik hou me hart vast tegen Argentinië.

Heel normaal dat Curacao met 0-2 verliest van Canada en dus degradeerr, niets dramatisch aan.

Generale? Deze wedstrijd was belangrijker dan de pot tegen Argentinië. Die gaat helemaal nergens over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren