Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zivkovic (26) begint aan elfde club: ‘We kunnen kampioen worden’

Laatste update:

Richairo Zivkovic heeft een nieuwe club gevonden. De 26-jarige spits heeft een eenjarig contract getekend bij Lion City Sailors, dat uitkomt in de Singapore Premier League, de hoogste voetbalcompetitie in Singapore. Zivkovic beschikte bij FC Emmen over een aflopend contract, waardoor hij transfervrij is over te nemen door de club uit Zuidoost-Azië.

Zivkovic veroverde in het seizoen 2021/22 met Rode Ster Begrado de dubbel in Servië, alvorens hij terugkeerde in Nederland bij FC Emmen. Na eerdere dienstverbanden bij onder meer Ajax en FC Groningen bleef zijn meest recente avontuur in de Eredivisie zonder al te veel succes. De aanvalsleider wist in alle competities slechts zeven keer het net te vinden en kon Emmen niet behoeden voor degradatie. Na anderhalf jaar komt het huwelijk ten einde met een overstap naar Lion City.

"Lion City is een club met een duidelijke visie, van de jeugdopleiding tot het eerste elftal, hetgeen mij heel erg aanspreekt", vertelt Zivkovic op de site van zijn nieuwe club. "Toen ik hoorde waar de club voor staat, was de keuze snel gemaakt. Het trainingscomplex biedt alle mogelijke faciliteiten en ik kan niet wachten om mijn teamgenoten te ontmoeten. Ik ben hier om doelpunten te maken en het team te helpen met mijn ervaring. Met de selectie die we hebben, denk ik dat we zeker mee kunnen doen om het kampioenschap."

Zivokovic komt in Singapore een aantal andere Europeanen tegen. Zo staat voormalig PSV'er Maxime Lestienne er onder contract en heeft Nederlander Daan van Oudheusden er een rol in de technische staf. Lion City bezet momenteel, met nog zeven wedstrijden te gaan, de tweede plek in de Singapore Premier League. De achterstand op koploper Albirex Niigata bedraagt twee punten. Vorige week wist Lion City zich al te versterken met Sunderland-verdediger Bailey Wright.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat die vertrekt uit de Eredivisie. Ik weet niet waarom, maar ik hoopte altijd zo hard dat die alsnog zijn potentie waar ging maken.

11 juli 2023 om 10:59

Na 1800 pogingen mag je die kans wel als mislukt zien toch? Maar snap je hoor, ik heb ook altijd gedacht dat er veel meer in zou zitten.

11 juli 2023 om 11:24

Ja maar ik mag toch wel blijven hopen, Brammetje PSV?

11 juli 2023 om 11:41

Jij wel koning.

11 juli 2023 om 14:01

Mwa, Zivkovic gaat ook alweer 9 of 10 jaar mee in het profvoetbal. Na zo'n lange tijd hoef je over potentie niet meer te praten. Inmiddels hebben we wel een beeld van wat het is qua niveau. Die is gewoon niet meer goed genoeg voor de Eredivisie.

Wat zou zo'n jongen daar nou verdienen? In Singapore zit wel geld, lijkt me.. Je gaat daar natuurlijk ook niet vrijwillig voetballen, mits er een leuke zak met geld op tafel komt. Miljoentje of 1.5 per jaar misschien?

11 juli 2023 om 11:16

Waarom niet?? Stuk beter leven dan Emmen als je het mij vraagt. Nieuw land, andere cultuur en het is makkelijk reizen naar prachtige plekken in Azië. Beter salaris dan in de KKD is natuurlijk mooi meegenomen. Veel jaren heb je niet om je spaarpotje aan te vullen

11 juli 2023 om 13:55

Nou ik ben daar ooit op doorreis doorheen gekomen, daarna 3 weken verkouden geweest... Edit: ik had het hier over het bovengenoemde schubbekutteveen, maar voor die plaatsnaam is vz helaas te preuts

11 juli 2023 om 11:17

Denk dat hij zich erbij neer heeft gelegd dat de top hem niet gaat worden en er voor kiest om lekker wat van de wereld te gaan zien. Mooi leven toch...

11 juli 2023 om 11:20

In Singapore zelf zit veel geld, maar de competitie is vrij klein. De meest verdienende speler in Singapore ving rond de 1M Singapore dollar per jaar wat rond de 680K Euro is. Ik denk dat hij blij mag zijn met 200/300k.

11 juli 2023 om 11:48

In Singapore zit zeker geld, maar het leven is daar ook ontzettend duur. Hij zal dus flink moeten cashen om daar een rijk leventje te kunnen hebben.

11 juli 2023 om 13:33

Gaat die toch lekker over de grens in Maleisië wonen? Scheelt meer dan de helft

11 juli 2023 om 17:36

Scheelt meer dan 3 kwart zelfs

Duidelijke visie en toen ik hoorde waar de club voor staat, Wat een Gelul. Gewoon puur voor het geld en geef dat ook gewoon toe

11 juli 2023 om 13:24

Ook gewoon een ervaring he. Neem niet aan dat hij daar miljoenen gaat verdienen.
Geweldig toch als je te kort komt voor topclubs in NL dat je veel van de wereld zo kan zien.

Mijn favoriete competitie. De uitslagen zijn daar echt bizar, een 1-6 is heel normaal. Vorig seizoen zelfs een 4-9 tegengekomen. Het Youtubekanaal van de competitie zend elke wedstrijd live uit, zitten telkens 3K mensen te kijken die allemaal op doelpunten gokken hahaha

11 juli 2023 om 12:01

misschien kan zelfs zivkovic daar wat goals maken

Je blijft je bij hem toch afvragen wat zijn niveau is. Wat een groot talent maar heeft het eigenlijk toch echt nooit waar gemaakt.

Worden die gasten nou zelf niet doodmoe van die eeuwige marketing achtige prietpraat over visie en zo??! 🤣😂

11 juli 2023 om 13:02

Als het eerste geld is overgemaakt denk ik dat ze het niet zo'n ramp vinden om even een mediatraining praatje te doen.

11 juli 2023 om 20:30

Niet te vergeten: zivkovic kent de selectie goed en kan daarom goed inschatten dat ze kampioen kunnen worden..

Mede dankzij hem zijn we gepromoveerd, het ga je goed!

Met zulke fantastische statistieken als spits snap ik wel dat hij constant een club kan gaan vinden. Iedere 200 minuten 1 doelpunt is toch geweldig?

Bizar toch! Op 26-jarige leeftijd op professioneel niveau al aan je 11e club beginnen. Er speelde jaren geleden ook een donkere Britse Turk bij Feyenoord die volgens mij ook een soort record in handen had qua Clubhopping. Je zou toch denken dat er op een gegeven moment een club voorbij komt waar je goed presteert en je jezelf thuis voelt.

11 juli 2023 om 12:05

Kazim Kazim!

11 juli 2023 om 13:31

Haha Kazim staat momenteel op 18 verschillende clubs. Zelfs in de jeugd 4 verschillende clubs gehad... uiteindelijk bij 1 van de 4 zijn prof debuut gemaakt. Haha zijn totaal: 21 clubs!!

11 juli 2023 om 15:17

god die kazim die was slecht zeg

Ik vind Zivkovic toch een gevalletje Ihattaren, niet zo extreem als hem maar wel een gevalletje van motivatie niet op de juiste manier hebben. Potentieel echt een goede voetballer, met een enorm talent alleen dat is niet het enige wat je nodig heb in het voetbal. Ontzettend zonde, maar als hij in Singapore keer 3 zijn salaris kan verdienen, vind ik het alleen maar logisch, lekker financieel onafhankelijk worden voordat je stopt met voetballen.

Echter, lees ik hier dat hij een eenjarig contract heb, maar op NOS een 3-jarig contract, toch best een verschil..

11 juli 2023 om 13:05

Maar hoe weet je dat het de motivatie is (zoals bij Ihattaren)? Oprechte vraag. Hij komt niet heel vaak slecht in het nieuws qua aanvaringen of randzaken toch? Ik heb mij hem soms het gevoel dat die druk van 'toptalent' hem een beetje verknoeid heeft, zoals dat bij Fisher ook gebeurde. Ik weet niet of het motivatie is of zichzelf teveel druk opleggen waardoor het talent er niet uitkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren