Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bouy bij Palermo toe aan derde trainer na blamage in Coppa Italia

Laatste update:
/

Roberto De Zerbi is ontslagen als trainer van Palermo. De thuisnederlaag in de Coppa Italia tegen Spezia, een club uit de Serie B, was de druppel die de emmer deed overlopen. Eugenio Corini volgt De Zerbi per direct op.

De Zerbi, die eerder dit seizoen al de ontslagen Davide Bllardini opvolgde, stond al langer onder druk. Alle thuiswedstrijden werden verloren en woensdagavond was ook Spezia te sterk. Na een 0-0 eindstand was de nummer negen van de Serie B beter in het nemen van strafschoppen. De Nederlandse middenvelder Ouasim Bouy begon in de basis, maar werd vroegtijdig naar de kant gehaald.

Voorzitter Maurizio Zamparani is het vertrouwen in de trainer kwijt. “De club voelt zich genoodzaakt om van trainer te veranderen”, laat Palermo middels een statement weten. De 46-jarige trainer Corini moet Palermo uit de onderste regionen van de Serie A zien weg te krijgen.

Handhaaft Palermo zich dit seizoen in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Benieuwd of ze het aantal ontslagen trainers per seizoen record kunnen verbreken. Liggen in ieder geval al goed op schema.

30 november 2016 om 23:45

De enige keer dat Palermo in het nieuws komt in Nederland, is als ze een trainer hebben ontslagen.. Ik gok dat ze al wel aan een record aantal trainers zitten dit decennium, wat een gekke club is dat zeg! De Italiaanse wispelturiheid tenntop!

Is Palermo al overgenomen door die investeerders uit China?

Degene die daar weg moet is zamparini. De beste man maakt het onmogelijk daar een team op te bouwen. Waardeloze voorzitter.

30 november 2016 om 23:01

Het probleem is juist dat hij een goede voorzitter is. Alleen is hij gewoon altijd dom bezig met trainers. Hij heeft met een beperkt budget toch altijd goed zaken weten te doen. Alleen als je gewoon een keer een coach laat staan weet die misschien een leuk team op te bouwen

1 december 2016 om 09:15

Dan ben je toch geen goede manager? Wie wil er nou bij die club spelen/trainen om sportieve redenen? Niemand... Je gaat er naartoe om geld te krijgen en evt een oprotpremie.

Heeft Juve terug vertrouwen gekregen in Bouy dat ze hem terug in Italie willen of wat?

Bouy had in zijn laatste seizoen bij Ajax 42x gescoord als controlerende middenvelder bij de beloften. Hoe kan Klaassen wel promoveren naar het eerste en hij niet? Zijn roots misschien?

1 december 2016 om 00:04

Lijkt mij toch niet. Ze vonden het bij Ajax ook echt niet leuk dat hij vertrok. Dat Klaassen eerder naar het eerste promoveerde was toen niet heel gek, kijk maar eens waar de beide heren nu staat.

1 december 2016 om 07:52

Niet heel gek? Op dat moment wel, achteraf praten is makkelijk.

1 december 2016 om 00:58

@asfonso

Hoe bedoel je? Hij is al voor zijn achttiende bij Ajax vertrokken. Niets te maken met zijn roots maar omdat hij een groot talent was, kon hij naar Juventus. Dat hij vervolgens maar niet door breekt en het steeds minder gaat, daar is hij toch echt zelf verantwoordelijk voor. Veel te vroeg vertrokken, met alle gevolgen van dien.

Overigens zei zijn zaakwaarnemer verleden jaar ook al dat achteraf bezien Bouy beter bij Ajax had kunnen blijven.

Dario Simic (41) werd aangesteld als persoonlijke raadgever van voorzitter Maurizio Zamparini.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren