Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boskamp wijst hele zwakke schakel aan bij PSV: ‘Wordt constant voorbijgelopen’

Laatste update:

Jan Boskamp ziet dat Sergiño Dest het zwaar heeft tegen Bukayo Saka. De Amerikaanse vleugelverdediger wordt volgens de analist van RTL 7 'constant voorbijgelopen' door de pijlsnelle vleugelspits. In de rustanalyse stipt Wesley Sneijder juist een tekortkoming van trainer Peter Bosz aan, daar hij van mening is dat PSV meer vanuit de organisatie moet spelen.

Sneijder ziet dat PSV het extreem moeilijk heeft in het Emirates Stadium. “Wat te doen is de schade beperken nu. Arsenal speelt met PSV. De ruimtes zijn te groot en PSV zet op de verkeerde momenten druk. Dan wordt het een grote rondo en PSV mag van geluk spreken dat het maar 3-0 staat.” Jan Boskamp haakt in. “Als PSV dit blijft doen krijg je er zes of zeven om je oren.”

Sneijder stelt dat Bosz aanpassingen moet doen. “Ik vind het merkwaardig. Je ziet dat PSV geen grip krijgt op de manier van drukzetten van Arsenal. Dan moet je het anders gaan doen. Ik vind het een tekortkoming van Bosz, die niet zegt: 'Jongens, laten we eerst compact bij elkaar komen, vanuit de organisatie spelen en misschien op de counter gokken.’ Boskamp wijst één man aan als de zwakste schakel van PSV. “Ik vind het middenveld van PSV vandaag niet sterk. Ook de vleugelverdedigers, zowel de linksback als de rechtsback, hebben het moeilijk. Dest zou vanwege zijn rechterbeen op het linkerbeen van Saka gezet zijn, maar die wordt constant voorbijgelopen.”

PSV kwam in Londen al na acht minuten op achterstand door een doelpunt van Saka. Doelman Walter Benítez wist een schot van Martin Odegaard niet goed te verwerken, waarna de Engelse aanvaller de rebound gemakkelijk langs de Argentijn kon schieten. De Eindhovenaren hoopten vervolgens op een penalty toen Arsenal-linksback Oleksandr Zinchenko de bal schampte met zijn hand, maar de VAR oordeelde dat ingrijpen niet nodig was. Een schitterende treffer van Leandro Trossard en diagonaal schot van Gabriel Jesus brachten de ruststand op 3-0 voor the Gunners.

Is Dest de zwakste schakel bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Heel de ploeg speelde als een natte krant maar ze zoeken weer een zondebok

20 september 2023 om 22:16

Precies, hij staat tegenover de of een van de beste wingers ter wereld, bedoel waar hebben we het over

20 september 2023 om 22:17

Je hoeft niet ver te zoeken met Dest en Teze als backs. Vooral Teze heeft weer een lekker slaapmutjes op.

20 september 2023 om 22:20

Ze doen hun best ze kunnen op dit niveau niet beter dan lijk het of ze als een natte krant spelen arsenal speelt op halve kracht beetje trainingspartijtje lijk het op

De zwakke schakel is Petertje Bos. Die denkt "pressing" te kunnen spelen op de helft van Arsenal.
Zoals Wes al zei; dan kom je in een grote rondo terecht.

Niet alleen door Saka, ook Ben White lijkt op prime Messi in deze wedstrijd en dribbelt ze allemaal voorbij.

20 september 2023 om 22:25

Prime Messi heeft minstens 4 goals tegen dit psv

Dest kan echt niet, wat een slechte verdediger zeg. Je staat gewoon met 10 man.

Ja dat is ook Peter Bosz, goede trainer maar niet altijd realistisch tegen grotere opponenten.

Tjaaa die dest is toch ook helemaal geen linksback, en dan tegenover saka. Speeltuintje

Toch bijzonder dat Bosz na zijn ontslag bij Dortmund, Leverkusen en Lyon weigert ook maar iets aan te passen aan zijn speelstijl. Natuurlijk ziet het er vaak mooi uit, maar soms moet je ook gewoon realistisch zijn

20 september 2023 om 22:28

Daarom geloof ik ook nog niet, dat als Feyenoord geen resultaat haalt tegen Ajax, Psv al ingevuld kan worden als kampioen. Ploegen van Bosz hebben al zijn gehele trainerscarriere een trend. Ze beginnen vaak ontzettend goed aan het seizoen en verrassen iedere tegenstander met geweldige drang om aan te vallen, maar gedurende het seizoen wordt het spel minder en verspelen ze kostbare punten. Tegenstanders lijken het strijdplan van Bosz dan beter door te hebben.

nou wat denk je van de door iedereen bewierookte Veerman, die laat zien dat hij het europse niveau totaal niet aan kan. Alleen Lang kan meekomen op dit niveau

20 september 2023 om 22:34

Het gaat inderdaad allemaal iets te snel voor Veerman.

20 september 2023 om 22:36

Sorry maar lang laat veels te vaak zijn mannetje lopen. En heeft geen oog voor medespelers. Al 2 doelpunten waar Lang naar keek en alleen bleef kijken.

20 september 2023 om 23:02

Wat heeft Lang gecreerd ? Niemand van dit Psv kan mee op dit niveau.

De complete verdediging is een zwakke schakel, dat is overigens geen nieuws. Als je dan ook nog zó naïef gaat spelen tegen een tegenstander als Arsenal, dan vraag je er ook wel om.

Kotchap reageert traag op een geblokt schot en stapt heel dom in op het middenveld bij de andere goal. Daar weet hij nog terug te sprinten, en Teze kijkt 3x om naar Trossard maar besluit hem toch maar vrij te laten en te laten scoren. Veerman is echt overal te te laat. Lang doet even zijn sokjes goed ipv mee te verdedigen.

In Nederland kan dit nog, maar op dit niveau gebruiken ze je als speelbal.

Dit doet me denken aan de jaren dat Ajax in de groepsfase tegen Real Madrid moest. Meer balbezit maar als Real van 50 naar 80 procent gaat scoren ze eenvoudig (tijdperk voor Ten Hag). Des te groter het besef dat we als Nederland 1x in de 10-15 jaar een goede prestatie neer kunnen zetten en de rest gewoon weer vechten wordt om de kliekjes.

Arsenal is een topteam en logisch dat ze sterker zijn.

Teze,dest,veerman,saibari,boscagli een drama en gewoon niet goed genoeg.vooral veerman word helemaal kapot gespeeld door odegaard.

20 september 2023 om 22:52

Begrijp die fans en media dat Veerman in Oranje moet. Voor wat? Is geen topspeler maar een mooi-weer subtopper.

Teze was allang bekend dat een beperkte back is.

Dest laat zien wat veel Ajacieden al riepen, is een hele matige speler die denkt een wereldspeler te zijn.

Saibari te kort voor dit niveau

Boscagli ook subtop. PSV is echt zijn top.

Wie wel goed speelt is Schouten.

Bakayoko hoe kan die man 35 mil waard zijn? Waar blinkt hij in uit?

20 september 2023 om 23:02

Ik had dit al voorspelt maar arsenal is nog beter als ik gedacht had. Rice, odegaard,saliva,saka wereldklasse spelers.

Bakayoko is een groot talent en moet gewoon de kans krijgen dat clubs zoveel op hem bieden kan hij niks aan doen.markt en prijzen zijn nu eenmaal veranderd.

Dest,veerman,boscagli zijn prima spelers in balbezit maar verdedigend gewoon ver ondermaats.

Veerman is een goede speler aan de bal maar zonder bal is het echt matig.geen duelkracht, weinig loopvermogen, schuwt duels, geen verdedigend inzicht.echt een mooi weer voetballer.Sangare was onze topper op het middenveld en die word gewoon gemist.schouten speelde top en blijkt een goede aankoop.

Ja saibari is gewoon nog te licht voor dit niveau.

Ik snap al die negatieve comments richting psv niet zo. Als je had verwacht dat psv punten ging pakken in het Emirates dan snap je er gewoon heel weinig van.top van premier league is veel ste sterk voor Nederlandse teams en 9/10 duels krijg je gewoon pak op de broek van ze.

21 september 2023 om 04:15

Verlies uit bij Arsenal is geen schande en heb een prima pot gezien.met deze verdediging als je alles op slot had gegooid had je alsnog 2-3 goals minimaal om je oren gehad.het kwaliteit verschil was gisteren gewoon veel ste groot.arsenal was echt nog stuk sterker als vorig seizoen.

Dest is toch ook geen verdediger. Je speelt met een linksbuiten op een linksback positie. Belachelijk dat een Bosz dit doet. Maar ja, hij graaft wel vaker zijn eigen graf.

Het kan aan mij liggen maar tijdens de wedstijd, en vooral in de eerste helft, zag ik bij het verdedigen en het terugzakken vaak het middenveld compleet open staan, vooral Saibari die nog voorin hing alsof je tegen een degradatie kandidaat speelt. Heb me mateloos gestoord aan de nonchalante looppasjes die verschillende spelers maakte terwijl je in de verdediging moet staan en een potentiele goal moet voorkomen.

De hele verdediging was (verdedigend) niet goed. De hoop in de aanval kwam soms vanuit Dest maar werd vervolgt met één van de zovele te lage voorzetten.

Ik snap dat je aanvallend wil spelen en druk wilt zetten maar op een gegeven moment stond Dest rechtsvoor de bal op te jagen samen met Lang die daar ook stond, dit begrijp ik totaal niet..

Natuurlijk is Arsenal een stuk beter en dat hebben ze vandaag ook laten zien, met schoten die er precies in gingen wat duidt op kwaliteiten van de spelers zelf, alleen had ik zelf liever wat meer strijd gezien in de duels..

(PS. wat is er met babadi gebeurt? Wordt die gebenched tot hij bijtekend?)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren