Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agüero opnieuw goud waard voor Manchester City

Laatste update:

Manchester City heeft zaterdagmiddag op bezoek bij Burnley geen fouten gemaakt. De ploeg van Josep Guardiola kwam dankzij een geweldige treffer van Dean Marney nog wel op achterstand, maar stelde in het restant van de wedstrijd orde op zaken: 1-2. Grote man was opnieuw Sergio Agüero, die zich dankzij zijn twee treffers bovenaan de topscorerslijst van de Premier League meldt. City gaat nu met een voorsprong van twee punten op Chelsea aan kop in de competitie. De Londenaren hebben nog wel een wedstrijd tegoed.

/

City nam op Turf Moor meteen het initiatief, maar moest na een kwartier spelen wel een prachtige tegengoal incasseren. Doelman Paul Robinson, die voor het eerst sinds 2014 weer een keer in het doel stond bij the Clarets, slingerde de bal na voren, waarna het leer via een City-verdediger voor de voeten van Marney terecht kwam. De middenvelder bedacht zich geen moment en knalde in één keer vanuit de lucht raak.

De favoriet moest daarna in de achtervolging en een kleine tien minuten voor rust kwamen the Citizens weer langszij. Burnley kreeg de bal uit een corner niet weg en Agüero stond precies op de goede plek om de rebound binnen te schieten. Twee minuten later zette de Argentijn zijn ploeg zelfs bijna op voorsprong, maar Robinson stond op de goede plek om zijn inzet te stoppen. Na rust drukte City de thuisploeg steeds verder terug en was het wachten op een goal. Die kwam er met nog een half uur te gaan na een ongelooflijke scrimmage.

/

Yaya Touré ging onderuit in de zestien, maar kreeg geen strafschop mee. Burnley leek de bal daarna weg te krijgen, totdat Fernandinho ingreep en vanaf de zijkant de compleet vrijstaande Agüero vond, voor wie het een koud kunstje was om zijn tweede van de middag te maken. Michael Keane kreeg een kwartier voor tijd nog een uitgelezen kans om de aartsrivaal van zijn oude club Manchester United pijn te doen. Zijn kopbal werd echter precies op het juiste moment geblokt, terwijl Claudio Bravo in de blessuretijd ook nog twee keer in moest grijpen.

Vind jij dat Manchester City het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De baas van Manchester, wie is Zlatan?

26 november 2016 om 15:38

Irritant dat die commentator ongeveer 18 keer refereert naar het penalty moment, maar niet 1 keer in kan zien dat het al buitenspel was. Toure speelde weer ouderwets, en niet in de goede wijze. Sjokte weer, verloor elk duel, haalde ik elk balbezit het tempo uit de aanval. Sterling dramatisch, nolito zeer matig, fernando begrijp ik nog steeds niks van, otamendi ook op weinig goeds te betrappen. Nee, zeer matige wedstrijd maar wel winnen door oplettende aguero. Eervolle vermelding voor de scheids. Heerlijk inconcequent gefloten. Goede prestatie van Burnley wel, keihard geknokt en vervelend dat ze al snel 2 wissels moeten doorvoeren.

26 november 2016 om 18:46

Bij Ziggo kun je het commentaar naar Engels zetten. Zoveel beter!!

Hardbevochten overwinning waar je met geluk doorheen moet komen.
Burnley is een iritante tegenstander.

Aguero topscorer samen met Diego Costa!
Vandaag is Emile Heskey en Dio Dublin voorbij op de Premier League all time topscorers lijst.
Nog 1 goal voor Ian Wright en nog 8 voor Steven Gerrard.

26 november 2016 om 15:54

Elke overwinning is geluk met Bravo... Zelden zo'n incapabele keeper tegengekomen in de tijd dat ik voetbal kijk.

26 november 2016 om 16:38

Is dat sinds afgelopen zomer? Bij Barca vond ik hem uitstekend! Beter (op dat moment) dan Ter Stegen

Jammer jammer jammer Burnley begon goed met een goal maar ja 90 minuten lang volhouden had ik al niet verwacht

Met alle respect voor Hazard en co, maar Aguero is toch al jaren de beste!

26 november 2016 om 18:22

Nee niet in mijn ogen. Wel de beste spits, maar ik vind een Hazard, Özil, Sanchez & de Bruyne in vorm beter en leuker om naar te kijken maar dat is mijn mening

26 november 2016 om 19:23

Hmm, oké. Ieder zijn mening, ik begrijp het

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren