Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Agüero mag weer voetballen en maakt snel rentree op het hoogste niveau

Laatste update:

Sergio Kun Agüero staat voor een terugkeer in het profvoetbal, zo melden verschillende Argentijnse media én het Spaanse Marca. Agüero moest in 2021 noodgedwongen stoppen met voetballen, omdat hij problemen had met zijn hart. Volgens zijn cardioloog ‘ziet het er goed uit’ en staat hij komende week alweer op het trainingsveld.

De voormalig spits van onder meer Manchester City en Atlético Madrid verkaste in de zomer van 2021 naar FC Barcelona. Tijdens het duel tussen Barça en Deportivo Alavés kreeg hij last van zijn hart en ging hij met pijn naar de grond. Het was tot dusver zijn laatste duel in het profvoetbal.

Daar komt wellicht echter snel verandering in. Op TikTok vroeg een fan aan Agüero of hij een aanbieding van zijn jeugdliefde Independiente zou accepteren. Agüero reageerde met een spraakbericht van zijn dokter, die zegt dat het er goed uitziet voor de spits.

Agüero doorliep de jeugdopleiding van de Argentijnse club, voor hij op achttienjarige leeftijd voor 23 miljoen euro naar Atlético verkaste. Op TikTok bekent hij dat hij altijd zijn carrière had willen afsluiten bij Independiente.

De kans dat dat gebeurt, is de afgelopen week dus flink toegenomen. Agüero’s goede vriend Carlos Tévez is momenteel trainer bij Independiente, en hij heeft zijn goedkeuring voor een terugkeer van de 35-jarige aanvaller gegeven.

Volgende week staat de Manchester City-topscorer dus weer op het trainingsveld in zijn geboorteland. De dokter van Agüero hield nog wel een slag om de arm. “We zullen moeten kijken hoe je reageert op sprinten als in een echte wedstrijd. Als dat oké is, kan je terugkeren op het veld.”

Agüero staat te boek als een van de beste spitsen aller tijden. De 101-voudig international van Argentinië beleefde zijn hoogtijdagen in de Premier League. Met Man City werd hij vijf keer kampioen van Engeland en won hij een keer de FA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch nieuws natuurlijk voor Aguero. Het lijkt me wel lastig en zwaar om nu nog terug te keren. Hij heeft er toch een paar jaar uitgelegen en om op deze leeftijd weer op wedstrijdniveau te komen is geen sinecure.

27 februari 2024 om 09:50

Nog niet 1 woord dat Max naast hem staat knap dat je dan daar niks over schrijft.🤣 En hopelijk kan hij zijn voetbal carrière mooi afsluiten. Na een super mooie carrière wat hij heeft gehad.

Inter Miami ook nog een optie. Die hartproblemen hebben samenspelen met zijn boezemvriend bij Barca toentertijd een beetje verpest.

27 februari 2024 om 10:25

Ha ha, I see what you did there @jorisdijk ^^ ... of toch niet?

Zou dit nooit riskeren. Artsen zitten er dikwijls ook een naast.
Het hart kan ineens veranderen en omslaan, zeker in sprint of hoge intensiteit.

27 februari 2024 om 10:28

Ja, dat kan altijd natuurlijk. Toch luister ik graag naar een arts voor medisch advies. Bizar, ik weet het.

Legend! Prime Aguero was echt een geweldige spits. Toch wel respect voor mensen zoals Eriksen en Aguero die hun grote passie niet willen opgeven.

Tsja, ik snap het wel, maar ook weer niet.
Aguero is gestopt op een acceptabele leeftijd en was op het einde niet meer de speler die hij ooit was, in mijn ogen.

Om dan op deze leeftijd, na zo'n kwaaltjes, alsnog een return te plannen zou ik erg riskant vinden. Wellicht doet het ook nog wel wat af aan zijn status/prestaties uit het verleden....

Daarnaast zou ik het medisch gezien ook een gok vinden. Ik zou lekker mijn rust nemen als Aguero zijnde hoor, maar goed.

In zijn eerste jaren bij Atletico vond ik hem echt abnormaal goed. Dacht echt dat het een meervoudige goudenbalwinnaar zou worden. De Magie in engeland ging er een beetje vanaf naar mijn smaak desondaks een lekkere doelpuntrijke carriere gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren