Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adorerende teamgenoot laat Lionel Messi tweemaal vereeuwigen op zijn huid

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Niet alleen fans zetten tegenwoordig een tatoeage van Lionel Messi op hun lichaam. Ook Nicolás Otamendi vond het na de WK-winst van Argentinië hoog tijd om de kleine dribbelaar van Paris Saint-Germain te vereeuwigen op zijn huid. De 102-voudig international van la Albiceleste vereeuwigde Messi zelfs met twee verschillende afbeeldingen, die samen een geheel vormen. De 35-jarige mandekker van Benfica deelt via Twitter een video waarop zijn buiktatoeage goed zichtbaar is. “Eeuwige glorie”, valt te lezen boven de afbeeldingen van Messi en de wereldbeker.


In de 102 interlands die Otamendi speelde voor Argentinië stond hij 81 keer op het veld met Messi. Naast het WK won hij de Copa América met zijn leeftijdsgenoot. De twee kenden echter ook mindere tijden met de verloren WK-finale tegen Duitsland in 2014 (1-0). Via zijn Instagram-verhaal reageerde Messi op de tatoeage van zijn vriend. “Ik zag veel spectaculaire dingen sinds wij het WK hebben gewonnen, maar dat een collega en vriend als Otamendi deze tatoeage heeft gezet is meer dan speciaal!!! Heel erg bedankt Ota!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Otamendi had zichzelf ook wel er op kunnen laten zetten! Ik heb altijd aan deze man zijn roekeloosheid getwijfeld, maar heeft toch een uitstekend WK gespeeld! Is 1.83 m maar wint ieder kopduel en speelt met (excessieve ) passie - daar kunnen wij nog wat van leren.

1 april 2023 om 14:36

Uitstekend WK, maar maakt een gigantische fout, die Argentinië bijna het WK gekost heeft. Het blijft een speler met inderdaad ontieglijk veel passie, maar soms ook zo lomp als wat. Als hij niet treuzelt en in de 80e minuut die bal in één keer op zn slof neemt en over de zijlijn ramt, geeft hij 10 seconden later geen penalty weg en wint Argentinië die finale met 2-0. Ben vooral blij voor hem dat ze gewonnen hebben, want dat zou hem de rest van zijn leven achtervolgen.

1 april 2023 om 15:22

Zeker een grote fout. Maarja, als je mij had verteld dat Otamendi de Copa en WK had gespeeld zonder een keer rood te halen en slechts 2x keer geel (WK) had ik je voor gek verklaard! Heeft gewoon met zijn capiciteiten een wereldprestatie geleverd dit WK.

1 april 2023 om 14:48

Verwacht dat Messi Otamendi op de buik gaat tatoeëren? Of de president van de FIFA waardoor Messi toch kan zeggen dat hij de wereldbeker heeft gewonnen.

1 april 2023 om 15:32

Messi heeft een of andere scheidsrechter laten tatoeëren. Schijnt de echte held voor Argentinie van het WK te zijn.

1 april 2023 om 14:53

Toch wel een uitstekende verdediger, presteert top bij Argentinië en Benfica, en eerder ook bij Porto, Valencia en in eigen land. Ook niet onverdienstelijk bij de absolute top bij City.

Hoe mensen andere mensen zo kunnen vereren.., ik deed het als kind al niet en zal het nooit doen ook niet. “There is wisdom in not idolizing icons.” Je bent een volwassen man en dan laat je zo’n tattoo zetten van een andere volwassen man, die ook dankzij jouw inbreng die prijs gewonnen heeft. Om te kotsen..

1 april 2023 om 20:29

Argentinie is zo goed als een 3e wereldland. Net als het meeste van Zuid-Amerika liggen de prioriteiten anders bij veel mensen en vormt dat ook de mentaliteit. De mensen daar zijn zoveel meer geemotioneerd en gepassioneerd rond het voetbal. Is wel mooi om te zien.

1 april 2023 om 22:42

Dit heeft niks met een 3e wereldland te maken of met meer geëmotioneerd/gepassioneerd te zijn. Hij komt simpelweg een paar hersencellen te kort.

1 april 2023 om 22:55

Richarlison had toch ook Neymar getatoeerd? In Europa zal je dit gewoon nooit zien gebeuren.

1 april 2023 om 23:07

Daar noem je nou iemand waarmee je mijn punt bevestigd.

Mooi VZ, kritische reacties op jullie platform zijn ook maar lastig. Prima om te verwijderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren