Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar krijgt na gelijkspel bak popcorn op zijn hoofd; aanvaller reageert woest

Laatste update:

Brazilië is in de WK-kwalificatiereeks tegen het eerste puntenverlies aangelopen. In de thuiswedstrijd tegen Venezuela bleven de Goddelijke Kanaries steken op een 1-1 gelijkspel. Neymar kreeg na afloop vanuit het publiek uit onvrede een bak popcorn tegen zich aangegooid. Argentinië won wel nipt van Paraguay: 1-0.

Brazilië - Venezuela 1-1
Gabriel Magalhães wist de ban voor Brazilië kort voor rust te breken door een hoekschop van Neymar overtuigend tegen de touwen te koppen. De ploeg van bondscoach Fernando Diniz leek op weg naar een overwinning, maar in de 85ste minuut sleepte Eduard Bello met een uiterst fraaie omhaal een punt uit het vuur voor Venezuela. Het gelijkspel leidde tot onvrede op de tribune. Zo kreeg Neymar bij het verlaten van het veld een bak popcorn tegen zijn hoofd aan gegooid.

Argentinië - Paraguay 1-0
Nicolás Otamendi zette Argentinië tegen Paraguay al in de derde minuut op geweldige wijze op voorsprong. De verdediger van Benfica volleerde een hoekschop van Rodrigo de Paul in het doel: 1-0. De vroege openingstreffer bleek uiteindelijk ook de winnende te zijn. Lionel Messi was niet geheel fit en viel kort na rust in voor Julián Álvarez. Argentinië is nog foutloos na drie speelronden en gaat aan kop in de WK-kwalificatiereeks. Brazilië volgt door het gelijkspel tegen Venezuela op twee punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk niet goed wat er gebeurd, maar ik vind het wel mooi dat dat iele mannetje helemaal uit zijn plaat gaat. Als popcorn gooier heb je je doel wel bereikt lijkt mij. Waar voor je geld.

13 oktober 2023 om 10:16

En toch praat je het goed… Belachelijk dat mensen dit leuk vinden.

13 oktober 2023 om 11:02

Mienemienemiene aldus Stino.
Deze man is zijn hele carriere aan het provoceren op allerlei manieren, maar elke keer als hem wat 'aangedaan' wordt is het huilen geblazen.

Belachelijk dat mensen dit niet leuk vinden.

13 oktober 2023 om 12:00

Leuk is een verkeerde woord, maar mensen die hier elke keer doen alsof er een moord gepleegd wordt is ook te belachelijk voor woorden. En doen alsof dit puur voetbal is, is ook gewoon feitelijk niet waar, hoeveel concerten en festivals fout gaan met bierdouches. Het is een ingebouwde cultuur. Moet je het accepteren? Nee. Moet je er een drama van maken? nee. Volgens mij hebben we gewoon strafrecht op moment mensen met gevaarlijke dingen gooien. Een biertje of bak popcorn hoort er niet bij.

Ter verdediging, ik had zoute popcorn besteld en dit was zoete.

obligate on topic bijdrage:
Dit hoort niet, begrijpelijk dat je als speler boos wordt, supporters moeten hun rommel in de daarvoor bedoelde afvalbakken stoppen en al helemaal niet op het veld gooien

13 oktober 2023 om 10:04

Het hoort inderdaad niet, maar ik denk dat er niet op reageren meer helpt. Als iemand 0,0 reactie geeft op zoiets is de lol er ook snel vanaf.

13 oktober 2023 om 10:06

De enige juiste optie met zoete popcorn is inderdaad die zooi van je afsmijten. Goed om te zien dat dit wereldwijd bekend is!

13 oktober 2023 om 11:55

Het was niet goed, maar eerlijk gezegd zat ik wel stiekem te gniffelen om het filmpje

Wel mooi dat Argentinie nips heeft gewonnen!

Corn to be wild!

Siert hem dat hij niet over de grond rolt!

ik zag dat messi nog bijna een corner er in 1x inschoot, jammer genoeg op de paal.
1-1 thuis tegen venezuela is natuurlijk niet best.. gelukkig voor brazilie nog genoeg potjes om zich gewoon te kwalificeren.

13 oktober 2023 om 10:37

Het is bijna onmogelijk om je niet te kwalificeren in Zuid-Amerika 6 directe plekken en plek 7 playoffs. Dus Brazilie komt er wel. Moet wel zeggen brazilie heeft best een matig elftal. Neymar is echt minder, casemiro ook. Vinicius moet de nieuwe ster worden. Maar gaat in de nationale ploeg best matig. Terwijl brazilie normaal gesproken bakken met talent heeft.

13 oktober 2023 om 11:16

Gaat Ancelotti niet Brazilie coachen binnenkort? dan gaan we veel spelers niet terug zien die spelen, Richarlison hoort nooit te spelen. Denk dat Ancelotti er wel een draai aan kan geven. Evt ook andere formatie.

13 oktober 2023 om 12:01

Ja Ancelotti gaat het in 2024 overnemen. Maar weet niet of het daar veel beter van wordt. Je krijgt toch weinig tijd bij de nationale ploeg. Andere formatie zou kunnen om spelers in hun kracht te zetten.

Neymars incasseringsvermogen is zienderogen gestegen sinds hij bij Al-Hilal speelt.
Vroeger zou hij KO zijn gegaan na onzacht in aanraking te komen met een bakje popcorn.

Ach wat. Spoor diegene op en klaar... Zo'n drama is het ook weer niet.

Overigens mag je wel een zakje popcorn op je hoofd krijgen als je de aanvoerdersband rechts draagt (kleine autist hier, haha)

Het meest verrassende in dit filmpje vind ik dat hij blijft staan... Moet haast wel fake zijn, anders lag hij nu nog te rollebollen met pijn aan z'n scheenbeen....

Tegenwoordig gaan er veelste veel Zuid Amerikaanse teams door naar het WK,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren