Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze begonnen mij berichtjes te sturen, maar waren niet altijd nuchter’

Laatste update:

De nationale ploeg van Wales plaatste zich zaterdag door een 1-0 overwinning op Noord-Ierland voor de kwartfinale van het EK en de vreugde was na afloop dan ook groot. Bondscoach Chris Coleman ontving zelfs sms’jes van wildvreemden.

/

“Mensen begonnen mij berichtjes te sturen. Bij de helft van de berichtjes kon ik er maar een deel van begrijpen, want ze waren niet altijd even nuchter. Ik begreep het gewoon niet, maar andere berichtjes sloegen dan wel weer ergens op. Het toont wel aan dat de supporters aan het genieten zijn”, zo wordt Coleman geciteerd door de Daily Mirror.

“We hebben gezien wat dit betekent voor Wales, het is adembenemend, inspirerend. Een geweldig gevoel. Je maakt mensen gelukkig, zorgt dat ze een mooie tijd hebben en genieten. Het belangrijkste is nog dat ze trots zijn op het team en nationale trots voelen”, besluit Coleman. Komende vrijdag speelt Wales tegen België.

Denk jij dat Wales de halve finale bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 juni 2016 om 10:15

Moeten ze wel eerst de Belgen verslaan...en Portugal de Polen

27 juni 2016 om 10:17

Gelukkig hoeven ze niet tegen Portugal, maar tegen Belgie

Polen moet tegen Portugal, ze zouden elkaar mogelijk in de 1/2 finale treffen.

27 juni 2016 om 11:54

Wel jammer bale tegen ronaldo zou echt fantastisch zijn

Als de Belgen zo spelen als gisteravond kunnen Bale en Ramsey helaas direct weer naar huis.

27 juni 2016 om 10:20

Belgie was goed gisteravond, maar een snelle 1-0 en een matig hongarije dat op een gegeven moment opgeeft heeft Belgie in het zadel geholpen voor een mooie 4-0.

Eerste wedstrijd dat Belgie wel goed was, maar een snelle 1-0 van Wales kan het Belgie zeer moeilijk gaan maken. Verder is er al nieuws of Ashley Williams meedoet vanwege die schouder blessure.

Daarover gesproken, ik vond het belachelijk dat hij moest blijven staan, terwijl hij er toch echt geblesseerd uit moest! Een coach hoort boven alles niet de gezondheid van spelers op het spel te zetten.

27 juni 2016 om 10:37

Het had ook prima 6-0 kunnen worden voor die Belgen

27 juni 2016 om 11:28

Nog veel meer dan 6-0, er waren zoveel onafgemaakt kansen.

27 juni 2016 om 16:03

Eerste wedstrijd? Match tegen Ierland dan vergeten? Het mag dan wel 'maar' tegen Ierland zijn, maar daar speelde België ook gewoon prima. Zeker als je dat vergelijkt met wat Frankrijk liet zien tegen Ierland, terwijl zij misschien wel de grootste favorieten zijn (persoonlijk heb ik Duitsland wel erboven staan).

Hongarije werd trouwens al tureluur gespeeld in de eerste helft en had het al makkelijk 3-0 kunnen staan bij rust, deze score was dan ook zeer terecht.

Verder ben ik het er wel mee eens dat Wales een veel taaiere klant zal worden dan Hongarije, vanwege hun manier van spelen.

27 juni 2016 om 16:21

Selectief geheugen heet dat!

Zowel tegen Zweden als Italië werd er zeer matig gespeeld! Ook tegen Ierland duurde het lang voordat de ban gebroken werd.

Belgie ging uiteindelijk terecht door in de groep EN tegen Hongarije, maar zowel Wales als Portugal/polen schat ik beiden hoger in dan Ierland en Hongarije.

wordt erg lastig tegen Belgie. wel een leuke wedstrijd weer. heb niet echt een voorkeur. Belgie speelde goed gister. Hongarije verraste mij positief.

jammer dat Zwitserland er al uit ligt. voor mij tot nu toe de leukst voetballende ploeg van dit toernooi.

Ik zag op tv de spelers van Wales terugkeren in het hotelwaar ze opgewacht werden door de fans en er heel luid 'we are the champions' door de speakers galmde. Het toont hoe blij de fans zijn met de prestaties tot nu maar als ik een van die spelers was zou ik woest worden en die speakers uittrekken. Het tornooi is nog volop aan de gang en de spelers moeten geconcentreerd blijven en zover mogelijk geraken. Niet beginnen zweven of het gevoel krijgen dat het doel reeds bereikt is. Dat was een enorm ongepaste actie. Als ze vrijdag tegen België mochten verliezen en ze krijgen toch zo'n ontvangst bij het hotel dan is dat fantastisch natuurlijk. Maar dit kon echt niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren